S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Expression : cross_table().header().game_guid() == game_graph().header().guid()
Function : CAI_Space::load
File : ai_space.cpp
Line : 121
Description : graph doesn't correspond to the cross table
Utoljára szerkesztette: LordA, 2016.03.17. 20:27:27
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
http://rghost.net/59478057
Nincs lehetőségem kipróbálni, csak ruszki fórumokon találtam. Elvileg nem csak db unpackra jó, hanem amire a többi converter is képes (modell, pálya, textura, hang stb konvertálás)
Utoljára szerkesztette: dez0wave, 2016.02.09. 13:24:21
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
Akik még nem találkoztak ezzel a jelenséggel, de a répük 32bites windowst tartalmaz: a megoldás amúgy az, hogy a pályára belépéskor keletkezett autosave-t kell visszatölteni és akkor betölti a pályát is. Szerencsétekre, nem kell sűrűn visszajárni ide. Ez a legnagyobb bejárható pálya a stalker történelemben (majdnem 10 km2).
A lighting-ot már kipróbáltam mindhárom beállítással, mindig összezuhan betöltésnél, bármelyikre állítom. Nektek volt ilyen? Megoldás van, vagy menjek Kenyába kekszet kapálni? 😊
"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."
térképet hol lehet találni? vagy valaki mondja el hol lehet javitani a cucaimat és hol találok kocsikat a játékban
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha Patch 1.3003 Ezeket ha felrakod akkor jónak kell lennie, igen kb 17GB feltelepítve. A régebbi patcheket ne tedd fel.
Dark Valley-ben a Monolith épületén belül van 2 fickó, akibe egész tárakat küldtem bele, mégsem sikerült kinyírni őket. Pedig már végeztem a feladatokkal előtte. Aztán végül sikerült, de a jó ég tudja ez most bug vagy nem. Sőt volt egy másik probléma is: mikor Vales-nek kellett elvinni a pendrivet az x18-as adatokkal. Amikor megérkeztem a barlangba a pali össze volt csúszva, csak a Vintar állt ki a hóna alól.
No mindegy... köszönöm.
A BTR 70 jó lett volna biztos háttérnek de most már hagyom hogy felzabálja a rozsda...
Ti a 25 l üzemanyagos hordóból tudtok tankolni? A Moszkvicsnál mikor nem tudtam úgy okoskodtam hogy majd a BTR 70-nél jól jön majd ezért be is spájzoltam egy helyen valami 30 hordóval. Ma tankolni akartam vele a páncélost erre azt sem sikerült életre keltenem. Nekem ez egy szívás az egész. Vagy talán kicsit elkényelmesedtem....? Az előző részeknél öszvér módjára cipeltem a frontvonalba több fordulóval az ellátmányt és a hadianyagot és mégsem panaszkodtam 😊
Újra telepítettem az egészet a BTR 70 kedvéért hátha jobb lesz... hát nem jött össze. A csomagtartó helyét már megtaláltam de valahányszor ráklikkelek vagy semmi sem történik jobb esetben vagy beszállok a bádogkoporsóba. Amit ráadásul csak külső nézetből birok vezetni mert az ablaknyílások zárva vannak.
Küldeni akartam képeket is de nem jött össze sajna...
Üdv.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.09.18. 20:05:27
Fegyvert kéne javítania de sehol nincs. 😄
De lehet csak azért van mert eredeti, vagy passz.
Próbáld meg a legújabb patch-et felrakni ha esetleg nem lenne fent.
A gond: Az alap SHOC-ban mindent maxra húzva 60-70 fps környékén fut nálam. Ez teljesen rendben van, DE amikor a menüben vagyok, az fps számláló feugrik simán 500, vagy akár 1000! fps-re is és szó szerint hallom, ahogy visít a videókártya 😄 Hogyan tudnám korlátozni, hogy max 60 legyen?
A játékban bekapcsoltam a vsync-et, de nem ért semmit. Be van állítva a 60Hz-es képfrissítés is, semmit nem ér. Nvidia driverből is próbálom rákényszeríteni a dolgot, de nem csak, hogy nem érek vele semmit, hanem amikor legközelebb megnyitom a control panelt, akkor megint alapállapotban van a játéknál. Ötletek?
Már ülök is a Moszkvicsba 😊
Segítségeteket kérném.
A szerezd vissza a gépet Lukashnak küldetésben hol van a zsoldosok csaposának kulcsa?
Talán ahol a benzint kell megsemmisíteni, a kikötőnél.
Köszi, feherkalman