S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bővebben? Csak ha egyszer másnak is ilyen gondja lesz....

Sikerült orvosolnom a problémát! 😄
Sziasztok! Feltelepítettem a játékot le patcheltem 1.3003-ra. A játék elindul a menüig de onnan bármire kattintok kifagy a játék... :/ Valaki valami ötlet mit ronthattam el? Bár ehhez nem értek de ha valakinek segítség ez a crash üzi:

Expression : cross_table().header().game_guid() == game_graph().header().guid()
Function : CAI_Space::load
File : ai_space.cpp
Line : 121
Description : graph doesn't correspond to the cross table
Utoljára szerkesztette: LordA, 2016.03.17. 20:27:27
mcmoha
Pisztollyal lődd lábon a hologrammot úgy, hogy csak megsebesüljön, (meg lehet csinálni) akkor rengeteg időd lesz felderíteni a labirintust.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Sziasztok!Az a gondom, hogy a földrengés gépet kell kikapcsolnom, de ahogy bemegyek a pályára, rám áll a hologram.Ez még nem gond, viszont akármerre megyek, mind zsákutca.Tud valaki segíteni?
dez0wave
Hirtelen szénné floodolom a fórumot 😊 Nem ez a cél, de 5perc edit kicsit kevés, főleg meló közben. Nos itt a converter.exe ami már megy a LA-val is:

http://rghost.net/59478057

Nincs lehetőségem kipróbálni, csak ruszki fórumokon találtam. Elvileg nem csak db unpackra jó, hanem amire a többi converter is képes (modell, pálya, textura, hang stb konvertálás)

Utoljára szerkesztette: dez0wave, 2016.02.09. 13:24:21

S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha

dez0wave
Úgy tudom van a Lost Alphához is konverter. Rá fogok nézni délután.

dez0wave
Közben láttam a másik fórumon, hogy a problémád megoldódott, azért sem reagáltam rá. A játéknak kell a 64bites operációs rendszer és legalább a 4gb ram, vagy több.

Akik még nem találkoztak ezzel a jelenséggel, de a répük 32bites windowst tartalmaz: a megoldás amúgy az, hogy a pályára belépéskor keletkezett autosave-t kell visszatölteni és akkor betölti a pályát is. Szerencsétekre, nem kell sűrűn visszajárni ide. Ez a legnagyobb bejárható pálya a stalker történelemben (majdnem 10 km2).

Ő csak egy troll volt
Nem tudom, hogy basho jár-e még ide, de visszaolvasgattam és 10 perce röhögök ezen a szövegen 😄D
DannyL81
Sziasztok! Kb. 1 hónapja játszom a játékkal, nagyon tetszik. Hébe hóba volt egy egy engine crash, amit újratöltés megoldott. Viszont most eljutottam a játékban oda, hogy át kellene mennem először a játék során a "Back Countryside" nevű részre. Ezt egyszerűen nem tudom betölteni, mert minden próbálkozásnál engine crash van és kilép.

A lighting-ot már kipróbáltam mindhárom beállítással, mindig összezuhan betöltésnél, bármelyikre állítom. Nektek volt ilyen? Megoldás van, vagy menjek Kenyába kekszet kapálni? 😊

"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."

Sziasztok! Level Editorban a pályák szerkesztését meg lehet oldani valahogy? SOC SDK-ban át tudom alakítani (.level és .part) fájlokká amit a level editor kezel, de LA-nál a "converter.exe" leáll valamilyen hiba miatt. (SOC-hoz lett kitalálva) Van egy addon ami tartalmaz néhány pályát, de pont nem azokon akarok módosítani. Ha van ötletetek azt szívesen veszem. Köszi.
Sziasztok! A skat 9 és skat 9M ruha is bugos? 2-3 lövéstől lemegy nulla %-ra :/ Találtam egy lőszer típust aminek 2 artifact a jele az ui_icon_equipment.dds-ben. ("5,7x28 FMJ"😉
köszi tökéletesen megy
térképet hol lehet találni? vagy valaki mondja el hol lehet javitani a cucaimat és hol találok kocsikat a játékban
Magyarítást, súly modot merre lehet találni?

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Nem kell,esetleg magyarítás,meg súly mod.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

és ez tuti nem kell hozzá semmi más ?
Ezt szedd le torrentről,benne van alapból a javítás S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha (2014) PC | RePack by SeregA-Lus

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha v1.3000
S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha Patch 1.3003 Ezeket ha felrakod akkor jónak kell lennie, igen kb 17GB feltelepítve. A régebbi patcheket ne tedd fel.
sziasztok ha valaki tudna irni egy rövid leirsát hogya a játékot milyen sorrendben kell telepiteni mert leszedtem az összes telepitöt de valamiért nem megy rendesen 😞 Win 8.1 van a gépemen. Ja és két külön mapába rakta a játékot meg valami 20 gb lett
mcmoha
A két golyóálló fickó az bug. Javítva lesz a következő kiadásban.

Sziasztok!

Dark Valley-ben a Monolith épületén belül van 2 fickó, akibe egész tárakat küldtem bele, mégsem sikerült kinyírni őket. Pedig már végeztem a feladatokkal előtte. Aztán végül sikerült, de a jó ég tudja ez most bug vagy nem. Sőt volt egy másik probléma is: mikor Vales-nek kellett elvinni a pendrivet az x18-as adatokkal. Amikor megérkeztem a barlangba a pali össze volt csúszva, csak a Vintar állt ki a hóna alól.
<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>
bakvarnyu
<#vigyor1>

Fasza... Órákat ba........m el a hordók egy helyre gyűjtésével - raktározásával.

No mindegy... köszönöm.

A BTR 70 jó lett volna biztos háttérnek de most már hagyom hogy felzabálja a rozsda...
mcmoha
Csak a benzineskannákból lehet feltankolni a járműveket. A piros hordokat csak felrobbantani lehet.

Üdv!

Ti a 25 l üzemanyagos hordóból tudtok tankolni? A Moszkvicsnál mikor nem tudtam úgy okoskodtam hogy majd a BTR 70-nél jól jön majd ezért be is spájzoltam egy helyen valami 30 hordóval. Ma tankolni akartam vele a páncélost erre azt sem sikerült életre keltenem. Nekem ez egy szívás az egész. Vagy talán kicsit elkényelmesedtem....? Az előző részeknél öszvér módjára cipeltem a frontvonalba több fordulóval az ellátmányt és a hadianyagot és mégsem panaszkodtam 😊
mcmoha
<#eljen>

k0trapali
Igen 😊
Töröltem az User.ltx fájlt. Most úgy néz ki rendben van a beállítás. Köszönöm!
Tiszteletem!

Újra telepítettem az egészet a BTR 70 kedvéért hátha jobb lesz... hát nem jött össze. A csomagtartó helyét már megtaláltam de valahányszor ráklikkelek vagy semmi sem történik jobb esetben vagy beszállok a bádogkoporsóba. Amit ráadásul csak külső nézetből birok vezetni mert az ablaknyílások zárva vannak.
Küldeni akartam képeket is de nem jött össze sajna...

Üdv.
mcmoha
Még valami csak a biztonság kedvéért. Az a Games mappa a Program Files mappán kívül van?

mcmoha
A játék mappájában az appdada nevű mappában van az user.ltx nevű file. Próbáld meg azt törölni, akkor a játék alapbeállításokkal indul és újra be tudsz állítani mindent. Ha így se javul akkor sajna több ötletem nincs.

k0trapali
Games nevu mappaba telepitettem.
mcmoha
Nem a "Program Files" mappába telepítetted véletlenül?

k0trapali
Fú emberek én a grafikát nem tudom beállítani! Beállítom DX10-re aztán elindul statikus módban full lowon... ha meg beállítom megint akkor akadozik az egész a picsába. Beállítottam megint már egész jól futott lentebb vettem még ezt azt aztán megint kb 5FPS-el ment a játék. Mi a fene van? Legfrissebb javitással.
Ha emlékszel rá, hol lehetett a ShoC-ban bemenni a Duty főhadiszállására, akkor menj arra. Ahol az őrök álltak, akik rád szóltak, hogy kívül tágasabb, jobbra van egy épület. A ShoC-ban be volt zárva, csak a tetőről lehetett beugrani (szokott bent lenni egy két relikvia), majd belülről kinyitni. Na ez most nyitva van és ott heverészik bent két másik Szolgálatossal együtt.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.09.18. 20:05:27

Petrenko-t hol találom meg ha a bárból eltűnt?
Fegyvert kéne javítania de sehol nincs. 😄
Nekem is gtx970 van, fel nem rakom akkor az alapot erre...viszont a másik gépre végül COP került öcsémnek. Úgy látom abban sem működik a vsync, ugyanúgy 1000 fps a menüben, de legalább nem vonyít a kártya...én is azon a gépen játazottam anno ki őket.
mcmoha
Találtam egy változatot ahol hang is van. <#zavart1>

mcmoha
Ebben a befejezésben kiderülne, de úgy tudom kivágták a sztoriból.

Nekem annyi kérdésem lenne, hogy ki az a ballonkabátos faszi aki a bárnál megöl pár embert, meg ha a monilitot válasszuk akkor ott áll mögöttünk.
mcmoha
Én az nvidia controll panelben a "global settings" fülön is bekapcsoltam és az fps 70-80 között van. A "program settings"-nél hozzáadtam az xr_3da.exe-t és ott is on-ra állítottam.

dez0wave
SoC-ban ez sajnos nincs javítva, mi viszont javítottuk a LA-ban, mivel 1ik fejlesztőnk gtx970-esét kinyírta. Elment a boltba, és a menüben hagyta kb 2órára a játékot. Utána néztünk rá, hogy mi is lehet a gond.

Arról beszéltem, én is meglepődtem, hogy nem vonyít.
De lehet csak azért van mert eredeti, vagy passz.
Félreértesz, nem a lost alphával van gond, hanem az alp SHOC-al, amiben nem működik a vsync. (sose javították elvileg)
Nekem GTX760-al semmi gondom nincs vele, játékon belül működik a vsync, régen nekem is vonyított nélküle.
Próbáld meg a legújabb patch-et felrakni ha esetleg nem lenne fent.
Sziasztok! Rég írtam ide, most az alap SHOC-al kapcsolatos kérdésem lenne, de a problémám előfordult akkor is, amikor a Lost Alphát játszottam, de akkor sikerült megoldanom, de nem emlékszem már, hogyan.

A gond: Az alap SHOC-ban mindent maxra húzva 60-70 fps környékén fut nálam. Ez teljesen rendben van, DE amikor a menüben vagyok, az fps számláló feugrik simán 500, vagy akár 1000! fps-re is és szó szerint hallom, ahogy visít a videókártya 😄 Hogyan tudnám korlátozni, hogy max 60 legyen?

A játékban bekapcsoltam a vsync-et, de nem ért semmit. Be van állítva a 60Hz-es képfrissítés is, semmit nem ér. Nvidia driverből is próbálom rákényszeríteni a dolgot, de nem csak, hogy nem érek vele semmit, hanem amikor legközelebb megnyitom a control panelt, akkor megint alapállapotban van a játéknál. Ötletek?
Köszi!
Már ülök is a Moszkvicsba 😊
mcmoha
Az Építési Terület nevű pályán. 😉

Üdv!
Segítségeteket kérném.
A szerezd vissza a gépet Lukashnak küldetésben hol van a zsoldosok csaposának kulcsa?
Talán ahol a benzint kell megsemmisíteni, a kikötőnél.
Köszi, feherkalman