S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk: spoiler tag :)
Utoljára szerkesztette: dez0wave, 2015.09.02. 13:10:10
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
Próbáltam trainert csak nem működik amivel be kell kapcsolni a cuccost...
Hova a pics.......a rakom azt a tömérdek felszerelést..... no meg a legfontosabbat a tartalék üzemanyagot?!
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Next PC upgrade: 2022
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Van egy Moszkvicsom és nem szeretnék tőle megválni mert sok úttalan utakon volt a hűséges járművem :)
Viszont venni akarok egy BTR 80 is. Ez utóbbinak gondolom nem lesz fedélzeti fegyverzete.
Mert nem lett volna rossz dolog néha az ellenséget biztos távolságból páncél fedezékében szanaszét lőni....
Official S.T.A.L.K.E.R.
Like to Mod S.T.A.L.K.E.R. ? Dez0wave needs YOU!
Dez0wave ( creators of Priboi Story & Lost Alpha ) need your help.
They are looking for people who have experience working with the X-ray sdk, who are capable of adding A-life to the Game levels including gulags and smart terrains and who can create side tasks, even if simple ones, just to have more. This is your chance to work with very experienced people from all around the world.
This is needed for Lost Alpha: the Director's Cut and future projects.
We thank you for your past support and look forward to creating more S.T.A.L.K.E.R. content.
Please contact: [email protected]
http://www.dezowave.com/
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
borosz, ha kilép a játék mentéskor, az nem a játék hibája, próbáld először is feltelepíteni máshová, ne a c:\ program files-ba. Utána érdemes lenne feltenni a 3. patchet is, és a játékot rendszergazda módban futtatni, bár ez kivédhető, ha nem a windows által "védett" helyekre telepíted.
Utoljára szerkesztette: dez0wave, 2015.06.24. 10:26:45
Felülírtam az egyik dll fájlt és így megy a játék, hanem az a nyomorult mentés még mindig nem jó. A legtöbbször egyből kilép....
Nem gondoltam volna.
Ilyen hibával találkoztatok e...?
Nem tudok újra tárazni fegyvert mert nem látja a tartalék lőszert!!!
Mit lehetne ilyenkor csinálni.???
Fontos, ha azt mondják, nem kell lövöldözni, akkor nem kell lövöldözni, különben jóval később szívhatsz miatta, akár bukhatod is a sztori végigjátszását.
szóval ez az alapjátéknak egy feljavított modolt verziója, vagy egy teljesen új történet az alapjáték motorját és sztoriját felhasználva ?
Valaki segítsen már nekem abban hogy az ördögbe lehet kijavítani a következő hibát:
- Gyors-mentésnél kilép a játék
- Menüben történő mentésnél kilép a játék
- Gyors egymásutánban kétszer ütöm le az Esc kilép a játék
Én már nem kínlódok vele így is egy csomó hibát javítottam de ezzel nem boldogulok.
Segítségeteket előre is köszönöm!