S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dez0wave
vigyázat cheat, aki nem szeretné, ne nézze!

Lacika1992! Van alapból benne cheat, nem kell semmilyen trainer. Konzolba beírod, hogy g_god 1, vagy g_unlimitedammo 1, aztán se az életed, se a töltény nem fog fogyni. A menüben az F3 -as gombbal tudsz magadnak spawnolni egyéb tárgyakat (fegyver, artifact, ammo, armor ...stb). Ezeket azért hagytuk benne, mert többen kétes eredetű trainereket próbáltak használni, amikben vagy bízik az ember... vagy nem, de inkább akkor legyen devmód a játékban alapból és akinek kell, biztonságosan tudja használni.

szerk: spoiler tag :)

Utoljára szerkesztette: dez0wave, 2015.09.02. 13:10:10

S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha

dez0wave
van rajta, csak mivel 1 tömb az egész jármű, és bárhol rányomsz F-fel akkor bedob a kocsiba, nehéz eltalálni. Hátul van 2 oldalt ilyen rács szerűség, ott kell trükközni. Egyelőre nem találtunk jobb helyet rajta, 1 láda a tetején elég bénán nézne ki az igazat megvallva :D

Igazából bárhová el lehet jutni autóval. Még a Rostoknál is átmásztam vele az építkezésen :D
Sziasztok! Imádom ezt a játékot de sok mindent hiányolok belőle. Kár, hogy nem módosíthatod tapasztalati pontokkal a karaktered tulajdonságait. Amúgy magában a játékban legszarabb dolog a jármű. Használhatatlan. Sokat gondolkodtam rajta, mégis hogyan trükközzem ki a bugjait és a végén rájöttem, hogy kell több és akkor bizonyos útszakaszokhoz 1-1 járműt kapcsoltam. Csak bizonyos részeken használtam pl.ul ha véget ért egy olyan útszakaszhoz értem ahol kínszenvedés volt áttörni vele akkor inkább kiszálltam belőle és gyalogoltam a kövihez.
Valami csalást nem tudtok az 1.3003-as verzióhoz?
Próbáltam trainert csak nem működik amivel be kell kapcsolni a cuccost...
Basszuskulcs...! A BTR 70 nincsen motyótartója !!! De miért kellet velem kiba.........i ?!!!
Hova a pics.......a rakom azt a tömérdek felszerelést..... no meg a legfontosabbat a tartalék üzemanyagot?!
Nálam sincsen semmilyen magyar felírat a bejátszások alatt. Ezt úgy néz ki nem magyarosították.
bladex
Srácok legalább annyit írjatok már, hogy nálatok látni bármilyen nyelvű feliratot a beszéd közben, és a átvezető animok alatt?

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

grebber
2 új komment .Fenébe már azt hittem jön valami dx12-es verzió<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

bladex
Sziasztok! Felraktam a programot, és a v1.3003 patchet, majd a magyarítást. (SLAHU-v0.9.3003b) A kezelőfelület magyar, meg a küldetés szövegek is, de a beszéd közben semmilyen felirat nem jelenik meg, se angol, se magyar. Tudom, hogy nincs még kész a fordítás. Ezért van ez, vagy valami más oka van?

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Nem lehet valahogy felülírni azt a játékban hogy egyszerre több járművet is engedjen tartani?
Van egy Moszkvicsom és nem szeretnék tőle megválni mert sok úttalan utakon volt a hűséges járművem :)
Viszont venni akarok egy BTR 80 is. Ez utóbbinak gondolom nem lesz fedélzeti fegyverzete.
Mert nem lett volna rossz dolog néha az ellenséget biztos távolságból páncél fedezékében szanaszét lőni....
Loál János
<ÁRULKODIK>

Official S.T.A.L.K.E.R.

Like to Mod S.T.A.L.K.E.R. ? Dez0wave needs YOU!

Dez0wave ( creators of Priboi Story & Lost Alpha ) need your help.

They are looking for people who have experience working with the X-ray sdk, who are capable of adding A-life to the Game levels including gulags and smart terrains and who can create side tasks, even if simple ones, just to have more. This is your chance to work with very experienced people from all around the world.

This is needed for Lost Alpha: the Director's Cut and future projects.

We thank you for your past support and look forward to creating more S.T.A.L.K.E.R. content.

Please contact: [email protected]

http://www.dezowave.com/

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Hali! Én most kezdek neki a játéknak, annyi kérdésem lenne hogy ajánlotok valami bug fixet a v1.3003-hoz vagy jó lesz ez így önmagában? :) Vagy javaslat, program aminek köszönhetően stabilabb vagy bármi? :D Vagy tökéletes a v1.3003 úgy ahogy van? :) A válaszokat előre is köszönöm!
Megpróbálkozok azzal hogy rendszergazdaként telepítem a játékot ha engedi persze. Mert 2-3 mentés még sikerül de utána kilép....
mcmoha
Azt írták, hogy amint kész lesz másnap kiadják. Bocs de ennyi az össz infó. <#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Jó, és azt is tudod, hogy kb mikor...? :)
mcmoha
A Directors Cut a patch. :)

Engem is érdekelne, hogy lesz-e következő patch, vagy a director's cut verzió...
Próbálkozom még. Nem a C / program files-ba hanem a D oldalra telepítettem a legutóbb. Köszönöm a segítséget.
Volt szó régebben vmi director's cut verziórol is, nem?

dez0wave
64bit mindig jól jön, hiszen több ramot tud hasznosítani a játék, ami sosem elég... Érdemes lenne itt felül a patch listát frissíteni, elszomorít, hogy sokan még mindig a 2. patchet nyúzzák, miközben már van 3. is: LA Patch 1.3003

borosz, ha kilép a játék mentéskor, az nem a játék hibája, próbáld először is feltelepíteni máshová, ne a c:\ program files-ba. Utána érdemes lenne feltenni a 3. patchet is, és a játékot rendszergazda módban futtatni, bár ez kivédhető, ha nem a windows által "védett" helyekre telepíted.
Utoljára szerkesztette: dez0wave, 2015.06.24. 10:26:45

mcmoha
Nem követelmény a 64 bites rendszer. Az igaz, hogy jó ha van sok RAM , abból meg a 32 bites oprendszer csak max 4-et ismer.

........Végűl is ajándék lónak nem kéne nézni a fogát.... de.... hiába vagyok S.T.A.L.K.E.R. hívő annyit szívtam már ezzel a Lost Alphával hogy már az lesz a végén hogy letörlöm. Gondolom nem igazán értékeli a játék hogy a rendszerem 32 bites de én nem fogok csak ezért fejlesztésbe kezdve egy rakás pénzt költeni, mert nem olyan világot élünk...tartalékolni kell sóra, lisztre, gyufára, lőszerre.....
Felülírtam az egyik dll fájlt és így megy a játék, hanem az a nyomorult mentés még mindig nem jó. A legtöbbször egyből kilép....
Nocsak... köszönöm a segítséget.
Nem gondoltam volna.
Az övedben kell tartani a lőszert, a hátizsákból nem tudsz tárazni. Ez ilyen...

Tiszteletem.

Ilyen hibával találkoztatok e...?
Nem tudok újra tárazni fegyvert mert nem látja a tartalék lőszert!!!
Mit lehetne ilyenkor csinálni.???
Megvan,köszönöm.
Megint elakadtam.Ahogy be kéne mennem a hotelbe,a 26.-os szobába,hogy beszéljek Szellemmel.Meg is van az út,csak annál a kis ablaknál nem tudok bemenni.Segítsetek lécci!!
Köszönöm a segítséget!Sikerült végre.El kellett mennem jó messzire,aztán ment.:))
mcmoha
Nem igazán emlékszem már de mintha többször is ujra kéne kezdeni vele a beszélgetést.

Az alapjáték kibővítve új, illetve átrajzolt korábbi terepekkel, mellékküldetésekkel, de a fő sztoriba is belenyúltak rendesen.
Fontos, ha azt mondják, nem kell lövöldözni, akkor nem kell lövöldözni, különben jóval később szívhatsz miatta, akár bukhatod is a sztori végigjátszását.

Hát hogy én "sztalker"vagyok a szolgálatosok területén és ne csináljak semmi rosszat,akkor nem lesz baj.
ohh köszi valóban :D :D

lehet hülyét kérdezek, le van töltve rég, de még n em volt rá időm.

szóval ez az alapjátéknak egy feljavított modolt verziója, vagy egy teljesen új történet az alapjáték motorját és sztoriját felhasználva ?

A megjelölt helyre kell elbújni. A térképen látszik, amikor aktív a kitörésre figyelmeztető riadó...

mcmoha
PDA-n mutatja hol lehet elbújni. :)

üdv.. mit kell csinálnom vagy beszednem mikor jön a kitörés? probáltam elbujni de ugy is meghaltam :(

mcmoha
Mire figyelmeztet?

Sziasztok!Segítenétek?Megvannak az x 18-as laborból az iratok,de hiába megyek vele a bárhoz.Megvan Petrenkó is,de nem kell neki.Állandóan csak figyelmeztet.Egyébként meghalt ott már mindenki.Köszönöm!!
Lehet hogy ez a baja. A C meghajtóra telepítettem. Köszönöm.
mcmoha
Program Files mappaba ne tedd!

Az 1.003-as szórakozik velem. Adok neki még egy esélyt ha egyszer ráérek újratelepítem.
mcmoha
Az 1.3003-as a legutolsó verzió, és azzal nincs baj. Előző verzióknál volt probléma a gyorsmentéssel de a menü működött.

Tiszteletem!

Valaki segítsen már nekem abban hogy az ördögbe lehet kijavítani a következő hibát:
- Gyors-mentésnél kilép a játék
- Menüben történő mentésnél kilép a játék
- Gyors egymásutánban kétszer ütöm le az Esc kilép a játék

Én már nem kínlódok vele így is egy csomó hibát javítottam de ezzel nem boldogulok.

Segítségeteket előre is köszönöm!
mcmoha
Az RPG és a hozzá való lőszer a Darkscape (Borongós?) pályán lévő hajóállomás tetején lesz. A hordók a legtávolabbi hajó felépítményén vannak.

Hali. sikerült továbbjutnom és már felenged az ingoványra is meg a halott városhoz meg ahová elköltözött a Rosztoki bár eladója :D .. Na most a Rosztoki csávó azt mondta hogy menjek vissza a kereskedőhöz aki az építési területen van (egy hasonló árus mint a rosztoki) és azt a feladatot adta hogy keressek meg egy RPG ét és valami üzemanyagos hordókat semmísítsek meg , Na ebben kérnék segítséget hogy hova menjek az rpg-ért és hol vannak ezek az üzemanyagos hordók.... köszönöm
Engem nem dobott vissza.Ha tudsz,tegyél erről fel képet,mert nem igazán vágom hogy mi ott a gond.
Én is eléggé amatőr vagyok,de hátha segíthetek.Lövészt nem tudod még megölni,majd kapsz még hozzá instrukciókat.Én már bele öltem jó pár órát de még nem nyírtam ki lövészt.Ahhoz meg hogy felengedjen arra még meg kell oldanod pár dolgot.(ha jól emléxem egy szabadítás és tuningolás kell hozzá)
még egy kérdés, ahol az x18 as dokumentumok vannak , hogyan jutok el abba a komplexumba? bárhonnan megyek nem találom az oda vezető utat, pedig körbejártam már mindent, a rendes út ahol a szeméttelepnél kell lefordulni jobbra onnan mindig visszadob hogy sugárfertőzött a terület, valaki segítsen.......
Sziasztok.. A rosztoki bárnál elakadtam azt a feladatot adta hogy öljem meg lövészt de nem találom sehol sem, a másik valaki megmondaná hogy a rosztoki bártól mért nem enged fel Pripyat az ingovány és a raktárak felé? új vagyok még nagyon nemrég kezdtem :-) .megköszönném ha segítene valaki.....:-)