623
-
#143 "... az XP szerintem semmilyen toplistát nem vezet már."
http://www.rankings.hu/
És mindezt 6 év Viszta és 3 év Win7 után sikerült elérnie. Nevezetesen azt hogy még mindig az XP vezet !
Csak gratulálni tudok hozzá!
De egyébként tényleg mindenki azzal szopatja magát amivel csak akarja, hazudd csak be magadnak hogy a Win7 "gyorsabb", meg "jobb" szerencsére azért még mindig több embernek van meg az esze mint akinek elment.
-
Papichulo #142 Mondjuk az erdekes, hogy kizarolag a Lion van kiemelve... -
#141 Remélem azt is figyeled, hogy a 8%-ban van benne a linux androidostúl mindenestül szőrőstűl bőrőstül. Ehhez képest a Win7 nem áll olyan rosszul :) -
#140 Nah, szóval csak neked egy kis market share :)
-
#139 Csak neked egy kis market share -
#138 Nálam meg sokkal szebben és gyorsabban történnek a dolgok Win7 alatt mint a te videódban ráadásul én nem is használom ilyen szarakodásra. Kíváncsi lennék, hogy Adobe Premiere CS5.5 hogy zuhog nálad főleg amikor FUllHD-t editálsz. Szóval tényleg mindenki azzal szopatja magát amivel akarja :)
By the way az XP szerintem semmilyen toplistát nem vezet már. -
#137 mindenki azzal szivatja magát amivel akarja. én speciel élvezem az ubuntu 12.04-est és úgy néz ki ahogy lent láthatod, úgy történnek rajta a dolgok ahogy lent láthatod (bár ez utóbbi azért nem igaz, mert lényegesen gyorsabb , simább minden ha nem éppen a viszta trollok kedvéért kell az egész deszktopot lekepcsörölnöm, hogy lássák be végre hogy az immár 6 éve hőn áhított 6.x-es kerneljük úgy ahogy van kukába való, főleg most hogy feltették ezzel a kínkeserves metró ui-vel rá a pontot. az XP még mindig vezeti az összes létező top listát, pedig 70 multireg troll esett anno nekem hogy 1 éven belül hírmondója sem lesz az XP-nek. -
#136 képzelem mennyire ismersz meg egy zárt kódú rendszert amiről foggalmad se lehet hogy mikor mit csinál a hátad mögött és képzelem azt is hogy ezek után milyen "minőségű" szolgáltatást nyújtasz a felhasználóidnak.. -
#135 "addig ez a FOS meg se moccan szimpla magon."
Hát mivel a minimálsi hardver specifikáció ez fölött van nem is sajnálom. Core i5-2500K van most a gépemben. Azért kéne Win XP-t használnom mert nálad 1 magon jobban fut mint a win7? Azért ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye. -
#134 Nem, a kettőnk közötti nagy különbség, hogy én nem szívok a nevezett OS-ekkel, hanem megismerem őket, hogy aztán a felhasználóknak, akiknek támogatás kell, tudjak megfelelő minőségű szolgáltatást nyújtani. -
#133 ha és közben azért el tud futtatni egy komplett windowst is (XP-t) egy ablakon belül , 900 Mhz-en , 1 giga rammal, SD kártyára telepítve, úgy hogy még közben az egészet 1024x600-ban HD minőségben 25 FPS mellett fel is vettem neked és a hozzád hasonló viszta trollok kedvéért. -
#132 a kettőnk között annyi a különbség hogy amíg te szivatod magad windows 7-ekkel meg 8akkal addig én a lent látható módon használom az OS-emet a teljesség igénye nélkül és akár EGYSZERRE is a lent látható dolgora, mint pl. 3D-s tervezés, közben fórumok, cset, videózás, és mindezt egy a lent látható GUI-val ami brutálisan megalázza az összes többi OS-nek titulált gyenge próbálkozást. -
#131 Oké, igazad van. Várom a "Louis Smith kontra XY High School" pert, amelyben a felperes az Ipad helyett 1 konkurens cég termékét használta az órán, és ezért a tettéért sajnos új iskolát kellett keresnie. :) -
Papichulo #130 "Ej, ronda kötözködős"
Nem kotozkodes volt ;)
Nekem tenyleg semmit sem mondott a "28 HT-s proci". Ha mar elotte lett volna, hogy P4, akkor mar tudtam volna kovetkeztetni, de igy nem... -
#129 jó cumizást hozzá ! -
#128 Ej, ronda kötözködős, kimaradt egy vessző
Akkor javítom: 2,8GHz HT . És ezúttal mea culpa, én hibáztam. -
Papichulo #127 "És most linkelheted, melyik iskolákban kötelező"
Peldaul az utica-i kozepiskolaban... egesz pontosan az altalam idezett szoveg alatt van errol szo.
Amugy nem, nem tudom pontosan hogyan szankcionaljak azokat akik nem akarjak hasznalni. Gondolom hasonlokeppen, mintha a konyvuket vagy jegyzetfuzetuket nem akarnak hasznalni.
Van meg valami amibe bele akarsz kotni vagy elismered vegre, hogy nem volt igazad? -
#126 Ajánlom figyelmedbe a következő aprócska érdekességet:
Pentium 4 2,8GHz HT
Hogy ezt lefordítsam, mert látom, nem érted: a 2,8GHZ HT az egy 1 magos proci
Ja, egyébként simán elfut egy 1GHz-es gépen és 1 giga ramon is a 32bites verzió. Ezt kipróbáltam. Ez alá még nem mentem, mivel már ez is P3-as, de ezek után holnap megnézem, akad még itt egy P3 700-as és egy P3 866-os gép szétszedve, kicsit felturbózva (úgy 2 giga rammal és egy 256 megás VGA-val) szerintem el lehet indítani rajtuk a Win8 32 bites verzióját. -
#125 Ezt én is olvastam az előbb, bár nem írják, hol kötelező. Nem gyártok semmit (ha észrevetted, kérdés volt, nem pedig állítás), szimplán kíváncsi vagyok. Mert ha van egy diszpozíció, ahhoz szankció is kapcsolódni szokott (különben nem sokat ér az egész).
És most linkelheted, melyik iskolákban kötelező. -
#124 valami 40 magos csoda amin már hajlandó a viszta megmoccanni meg a ráépülő trójai megfigyelő OS-ek -
hurkaur #123 Itt szemmel lathatoan egyedul te vagy ideges, mert nincs penzed normalis gepre es ezert ezt interneten kitoltod azokon, akiknek van. :\ -
Papichulo #122 " szólj legalább a témához hozzá"
Mar bocs, de te mar regota nem a temarol beszelsz! Vagy a Win8 es a Linux lenne itt a tema? Come on! -
Papichulo #121 "kipróbáltam egy régi, 28 HT-s procival"
Mi a rak az a "28 HT-s proci"? Valamirol nagyon lemaradtam? -
#120 mondom akkor vegyé be egy xanaxot haver ha nem tetszik valami. vagy szólj legalább a témához hozzá és ne velem foglalkozzá , mert ennél nagyobb trollkodás mint amit itt TE hurkaur művelsz az nincs is.
-
#119 "28 HT-s procival és 2,5GB rammal felszerelt gépen."
egy ilyen gépen nálam az XP kontra Win 7-8 akármelyik TRÁGYA Viszta óta kiadott verziója olyan mocskosmód megalázza az XP mindezeket sebességben hogy azt már nem is lehet szorzóval kifejezni... 10x-20x gyorsabb ugyanazon a konfiguráción, de míg az XP nálam a 900 Mhz-en is úgy mocorog ahogy a lenti videóban látni, addig ez a FOS meg se moccan szimpla magon. -
hurkaur #118 Sajnos nem geciskedes okan irom ezt, tenyleg gaz amit csinalsz mar x eve a forumokon. Oszinten sajnallak. -
#117 Az előbb még desktop rendszerről beszéltél.... már azt is kevered mit írsz? :) -
Papichulo #116 Trolls gonna troll...
"Myth:
Apple CEO Steve Jobs saw Xerox PARC product such as the GUI, either on a tour or at a trade show, then stole the PARC GUI implementation without permission, to create the Apple Lisa and the original Mac OS / Macintosh GUI.
Fact:
Apple obtained permission ahead of the Xerox PARC visit. In addition, Apple provided compensation in exchange for the various Xerox PARC ideas such as the GUI."
http://obamapacman.com/2010/03/myth-copyright-theft-apple-stole-gui-from-xerox-parc-alto/ -
#115 akkor nyiss egy topikot hogy "Én Ki Más" szánni való és verd ki rá a gyíkodat otthon egyedül a sötétben, szépen , csendben, hogy senki meg ne hallja ! -
#114 Miért adná? Fizettek érte. -
#113 Oké, kérdés: mondj egyetlen olyan szoftvert, ami nem működik Win8-on, de Win7-en igen.
Ja és másik kérdés: vajon melyik verzióval próbálkoztál? Mert gondolom nem a véglegessel (ami nem mellékesen már elérhető ingyenesen 90 napra az MS oldalán), mivel azok a hibák, amiket leírtál (pl. a visszafelé nem kompatibilis probléma) tipikusan a CP verzióban volt még benne, az RTM kiadásban már nem.
Összehasonlítod az XP-vel. Nos, a végleges 32bites verziót kipróbáltam egy régi, 28 HT-s procival és 2,5GB rammal felszerelt gépen. Csont nélkül megy, nincs akadás, sőt, ami sokkal érdekesebb, nincs driverprobléma sem. 32bites gépen is sokkal gyorsabb, mint egy napraklész XP. -
hurkaur #112 te szanni valo vagy. -
#111 mivel az Android is Linux lemossa a statisztikai térképről többek között pl. az i(F)OS-t -
JL666 #110 az egész epül! Adja vissza az egeret a xeroxnak! :-) -
Papichulo #109 Keves ember tenne meg ezen a foruman mar eleve azt, hogy linket ad neked, de azt meg aztan meg kevesebben, hogy az oldalt el is olvassak helyetted. Szerencsere en ilyen vagyok ;)
"There are even a few schools making the iPad mandatory for all students"
"Aki nem használja, azt kirúgják?"
Ne gyarts egy ujabb straw man-t, legyszives! -
#108 A linux az tényleg szénné aláz minden versenyzőt... főleg részesedésben :) Mennyi is? 1%? 2%? :D -
Papichulo #107 "It's a FRAUD."
Micsoda? Az egesz Samsung-Apple per? -
JL666 #106 olvastam. It's a FRAUD. -
#105 Oké, legyen. És az általad linkelt oldalon hol írják, hogy kötelező használni az Ipad-ot? Aki nem használja, azt kirúgják? -
Papichulo #104 "csak tudnám, akkor miért perlitek a samsungot?! "
Olvass el par cikket a perrol es akkor megtudod.
Amugy meg ez a hulye hyperbole hasonlat Jobs szavaibol nem unalmas mar egy kicsit.
Adok inkabb mas csamcsognivalot legkozelebbre:
"As Anssi Vanjoki, Nokia's executive Vice President and General Manager of Multimedia, stated at Nokia's GoPlay event in 2007 when asked about the similarities of Nokia's new offerings to the already released iPhone:"[i]f there is something good in the world, we copy with pride."
Ezek szerint mar a Nokia sem perelhetne senkit soha, mert tettek egy ilyen kijelentest?