623
-
Papichulo #183 "Teljesen jo a pelda, mert a Apple azert perelt, hogy mas ne gyarthason teglalap alaku telefont"
Egesz pontosan a per melyik pontjara es melyik patentre gondolsz? Adnal linket rola, legyszives?
Ilyen dolgokat is ki tud termelni a jelenlegi rendszer:
Samsung LCD TV patent
-
#182 "...az igazi majd az lesz amikor már széthekkelik..."
(... az Androidot...)
csak arra várjál vívóállásban ! -
#181 Igen ezt prohardveren már kibeszéltük. Jónak tűnik, bár az igazi majd az lesz amikor már széthekkelik :) -
M2 #180 Hát igen, "a fizetett EPL troll" meg ki tudja minek a szinonimája feléjük... :-)
(szerintem rózsaszín lánytörpének öltözött táncos fiúk) -
#179 Természetesen ez így nem igaz, mert ennyi erővel az összes másik gyártót is beperelhette volna - csak hát nem a négyzetről szólt a dolog.
A labdáknál is a kerek az egy dolog, de hogy hány szögből és milyen formán van összevarva az már nagyon nem mindegy. -
M2 #178 Igen, az egész rendszer gusztustalan (Apple nélkül és előtti időkben is már az volt), miközben a fejlesztői társadalom önként és jószántából oszt meg egymással sokkal nagyobb dolgokat.
Másik oldalról az is érthető ha valaki védeni szeretné a 2-3 éves kutató-fejlesztő munkáját. Valahol egy értelmes középutat kellene találni. -
Papichulo #177 Az nem semmi buli lenne Arrakistor szobajaban, a szulei lakasan... foleg ha meg valami webstream-et is nyomatna azzal a 900-as Celeron alapu munkaallomasaval :) -
M2 #176 Én simán azt hittem beindult nála otthon a buli... :-) -
M2 #175 Régóta vártam hogy megcsinálják és végre elkezdték:
Android fut a Nikon gépén
Így nem kell számítógép a fényképek kezeléséhez, egyből mehet a netre. Sok ismerősöm életét megkönnyíti. -
duke #174 "Szokás szerint rossz a példa, a focilabdák le vannak védve és még véletlenül sem csinálhat a konkurens ugyanolyat, sőt tökre hasonlítót sem."
Teljesen jo a pelda, mert a Apple azert perelt, hogy mas ne gyarthason teglalap alaku telefont, es ez pont olyan, mintha az egyik labdagyar beperelne a masikat, hogy az ne gyarthason gomb alaku labdakat. -
Papichulo #173 "na úgy látom hogy néhány sznob szépfiú , és a diplomás nemgój után megjöttek a fizetett EPL trollok is."
Valahol erdekelne, hogy egy schizophren elme szerint, melyik szerep kinek jutna ebbol, de megis valami azt mondatja, hogy jobb ha ez orokre titok marad... :)
De esetleg zs kategorias filmcimnek elmenne: "A sznob szepfiuk, a diplomas nemgoj es az EPL trollok... aka - Kegyetlen eskudtek brutalis meszarlasa a veres szabadalmak rettenetes vagohidjan."
Vagy esetleg blikk cimlapra :) -
#172 A Samsungot elmarasztalasa az iPhone kinezetenek feltuno majmolasa miatt meg ertheto. De az, hogy a "utility" szabadalmak (ketujjas zoomolas, egyujjas scrollozas, visszarugas a scrollozhato lista vegen) is megalltak a helyuket az ultra gaz. Az iteletet gyakorlatilag azt jelenti, hogy ezeket a funkciokat az Apple "birtokolja" es ezen tul akarmelyik gyartotol licenszdijat kovetelhet a hasznalatukert. -
#171 Mennyit fizet az sg egy cikk alatti akcióért? Vagy napibér van? Esetleg valamiféle heti konstrukció? :D -
coolbboy83 #170 fizetetten.... -
coolbboy83 #169 Itt vannak a fiteretten trollozó seggfejek is, nemcsak a trollok... sőt a droidok és a hikomatok is itt vannak..... -
M2 #168 Sznob - kipipálva. -
caius marius #167 Majd elhánytam magam az ítélet hallatán. Mi a faszt lehet levédeni a lekerekített téglalapon? Ez egy koncepciós per volt. A tárgyalás kimenetelét borítékolni mertem volna. De a legszebb az volt mikor az egyik esküdt kijelentette, hogy már az első nap tudták, hogy a samu lopott. Na nálam itt szakadt el a cérna... Gyökér usákok! -
#166 na úgy látom hogy néhány sznob szépfiú , és a diplomás nemgój után megjöttek a fizetett EPL trollok is. -
M2 #165 Fehérbőrűen is büszke geek, aki szerelmes a gépébe, mert valami régi szar OS-en is előcsikart egy kis multitaskot, ezért osztja az észt - kipipálva.
(a sznob Apple vásárlók volt már?) -
M2 #164 Androidon szanaszét főzöd a romokat a hegy tetején egy szál usb kábellel, aki nem így tesz és ezért tudatlanságában iPhone-ra pénzt ad, az nem ért hozzá - kipipálva. -
M2 #163 Apple a gonosz kapitalista, imperialista, a többi meg mind jótékony levegőtisztító, koalaszaporító cég - kipipálva. -
Papichulo #162 "attól ilyen nagy sztárok az almások hogy rájöttek, hogyan lehet drága termékekből nagy mennyiséget eladni"
A Samsung meg a jelek szerint arra jott ra, hogy hogyan lehet valami meg ennel is dragabbol keveset eladni, ld. #87 :) -
#161 "Ja, közben megjegyezném, hogy így gyorsan felnyomtam egy virtuális gépre a következő beállításokkal: 866MHz Cerka proci és 2GB ram plussz egy 128 megás VGA kari emulálva és ez csont nélkül viszi a 32bites verziót."
2 kérdés:
1. milyen a hoszt gép?
2. milyen a virtualizációs program? -
#160 "Közben rongálják a környezet dögivel és éhbérért dolgoztatnak rossz körülmények között. "
A többi cég meg szent, abszolút nem ugyanazt csinálják ugye? -
#159 Az Apple egy szar, hajrá Samsung. Csak attól ilyen nagy sztárok az almások hogy rájöttek, hogyan lehet drága termékekből nagy mennyiséget eladni (tőlünk nyugatabbra).
Közben rongálják a környezet dögivel és éhbérért dolgoztatnak rossz körülmények között. -
#158 Akkor várni kell még 1 hetet :D -
#157 hehhe ez jó volt :) -
Papichulo #156 Meg hetvege van... majd az iskolai gepekrol indulnak be az igazi trollok :) -
Papichulo #155 #88 postbol mar kiderult -
M2 #154 Egy cikk, aminek címében ott az Apple, a Samsung és ráadásul háború... és még csak 153 hozzászólás!? Ejnye-ejnye, mi ez a lazaság? -
M2 #153 Engem komolyan érdekelne, milyen rendszert használsz, ugyanis jól láthatóan a világ összes idiótája bejutott és baromságokat írogat a nevedben. -
M2 #152 "Egy Android-oson viszont akár az SD kártyára csinálhatsz teljes rendszermentést és teheted azt vissza akár egy másik, természetesen ugyanolyan készülékre mindenféle egyéb szükség nélkül, tehát sem net, sem másik készülék ehhez nem kell."
Tehát egy SD kártya beszerzése bagatell, viszont ha net kell az hű meg ha, túl bonyolult! Te ma is nagyon viccesen vagy hülye... :-) -
#151 Megint olyanba ugatsz bele ahol nem kérdeztek (ami még nem lenne baj) de nem tudod, hogy miről volt szó:
"Ne játszd a profit, kicsi vagy te ahhoz.
Ehhez meg nem kell net. Ez a gond…"
Mi a francról beszélsz? Értetted egyáltalán a kérdést?
"Igen, neked életszerűtlen, mert te nem tudod megcsinálni."
Valóban életszerű kutatási anyagot telefonon tárolni és másik telefonra átmásolni egy hegyen ahol sem térerő sem egyéb más dolog nincs. Csináltál életedben bármilyen kutatási anyagot? Hát én nem a telefonomon tárolom több okból kifolyólag sem.
"Attól még életszerű, csak neked mélyvíz."
Peeeerszeeee.
"Amúgy a 2GB tökmindegy, hogy milyen anyag átvitele az SD kártya létjogosultsága miatt került szóba, te gyökér, ne ferdíts, hazudj mindig!"
Aki itt hazudik az te vagy ismét.
"Hülyeségeket te beszélsz, Android-ot poénból már felköhögtek szifonra, persze nem sok értelme van, de megtörtént, ahogy Linux-ot is WinMo-sra.
Továbbra is mályvíz ez neked."
Éééés megint még csak azt sem tudod miről volt szó. A kérdés az volt mennyibe kerül az iOS. Semmennyibe, de ettől még telepíthetsz linuxot mindenhova csak nem releváns információ.
"Na, a részesedés, te erről nem tudsz leszakadni."
Azt állította, hogy mindenben aláz. Kapásból egy dolog amiben nem.
"Mit számít a részesedés, mikor nem arról van szó? Nagyobb a KIA részesedése szerintem az autópiacon a Lamborghini-nél, attól még talán a KIA nem jobb autó, hm?"
Viszont nem is lehet azt mondani, hogy a Lamborghini MINDENBEN szénné alázza a KIA-t. Nagy különbség Dr okostóni.
"Tehát a Linux igenis alázza a többit, hiszen teljesen ingyen legálisan használhatod akárhol."
És ez már alázás? Nem semmi. Most jön a mindenki hülye aki nem linuxot használ nyilván.
"Hogy a lobbi mekkora és miért nem azzal pötyög minden Micike mindenhol, azt elmagyarázom neked, ha kéred, mert magadtól ehhez se érsz fel agyilag."
Leszarom a Micikét rohadt magasról, ráadásul Micikétől kurva messzire van minden lobbi.
"Mindamellett én sem használom, de ezt is meg tudom értetni bárkivel, talán még veled is"
Hááát miééért nem?? Hiszen MINDENBEN szénné alázza a windowst. Részesedésben, sebességben, kompatibilitásban, elérhető szoftverek számában, MINDENBEN! Most álltál ez mellé az állítás mellé. -
#150 Akkor ismét csak csendes megjegyzés: van olyan eszközt, ami a kernel szintig le tudja követni a folyamatokat. -
#149 Vista, mint oprendszer, felejtős, annál elcseszettebb rendszert még nem csinált az MS. Még ők is beismerik, hogy az lényegében egy totál bukta rendszer, a jelenleg használt példányok legnagyobb része is abból van, hogy BRAND gépekkel eladták.
Szóval ha valós eredményeket akarunk nézni, akkor a Win7-től érdemes nézni a dolgokat. Továbbá nem szabad azt sem elfelejtenünk, hogy most fog minden a feje tetejére állni azáltal, hogy az XP támogatása megszűnik 2013-ban. Pontosan ezért csinálták viszonylag kis hardverigényűre a Win8 32bites verziókát.
Ja, közben megjegyezném, hogy így gyorsan felnyomtam egy virtuális gépre a következő beállításokkal: 866MHz Cerka proci és 2GB ram plussz egy 128 megás VGA kari emulálva és ez csont nélkül viszi a 32bites verziót. -
#148 Csak csendesen jegyezném meg hogy a "mindent" megmutató programok sem mutatják meg mi folyik a kernelben, csak azt, hogy mi fut a júzer módban. -
levente68 #147
§§§
Egyébként milyen élethelyzet az mikor egy jól működő rendszert backupolni kell, kérlek áruld el, mert kíváncsi vagyok!
§§§
Az, hogy egy átlag (sokszor földbuta) felhasználó nem tudja, vagy nem érti, mikor kell, az az ő tudatlanságának bizonyítéka…
De amíg az iOS-es kütyük is csinálnak - nem is véletlenül és szükségtelenül - backup-ot, nem értelmezhető a kérdésed.
Egy Android-oson viszont akár az SD kártyára csinálhatsz teljes rendszermentést és teheted azt vissza akár egy másik, természetesen ugyanolyan készülékre mindenféle egyéb szükség nélkül, tehát sem net, sem másik készülék ehhez nem kell.
Azért ez komoly előny, nem?
§§§
ˆ ProgServ
Ha ismernéd az Appple termékeit, tudnád, hogy kábellel iTunes-on át fel lehet tölteni a videót a PC-re és gyorsabban mint az androidos izéddel, mert az Apple pont ezért fejlesztette ki a sok tűs csatiját, hogy nagyobb adatmennyiséget lehessen vele átmozgatni egységnyi idő alatt.
De mivel ezt nem tudod, csak a szád nagy. :)
§§§
neked meg talán azért nagy a szád, mert nem tudod, hogy ezt akár kábel nélkül is meg lehet oldani…
(Olyan 2-4Mbit/s környékén a saját tapasztalatom szerint. Az általában elég.)
Ja, meg plusz kötelező program nélkül… Egy sima file kezelő program elég hozzá, az minden gépen van… Ráadásul nem nevezi át a file-jaidat, mint az iTunes, hogy meg se találd és továbbra is szükséged legyen rá, bár a rendszerezése tényleg jó.
§§§
narumon
És a telefon is frissen telepített? Azon sincs net? Ha nem frissen telepített vagy van rajta net akkor 1 perc alatt megoldom akkor is ha a számítógépen nincs semmilyen net.
§§§
Ne játszd a profit, kicsi vagy te ahhoz.
Ehhez meg nem kell net. Ez a gond…
§§§
narumon
Hehhe nem több tíz megát hanem 2GB-os kutatási anyagot akart átküldeni. Ezen én is rohadtul pörögtem. Annyi életszerűtlen példát tudnak felhozni, hogy kéne ebből egy könyvet csinálni, garantált röhögés 300 oldalon keresztül :)
§§§
Igen, neked életszerűtlen, mert te nem tudod megcsinálni.
Attól még életszerű, csak neked mélyvíz.
Amúgy a 2GB tökmindegy, hogy milyen anyag átvitele az SD kártya létjogosultsága miatt került szóba, te gyökér, ne ferdíts, hazudj mindig!
§§§
narumon
Nem tudod rátolni mint ahogy az androidot sem tudod rátolni egy symbianos nokiára vagy egy iphone-ra. Ne kezdj el hülyeségeket beszélni.
§§§
Hülyeségeket te beszélsz, Android-ot poénból már felköhögtek szifonra, persze nem sok értelme van, de megtörtént, ahogy Linux-ot is WinMo-sra.
Továbbra is mályvíz ez neked.
§§§
narumon
A linux az tényleg szénné aláz minden versenyzőt... főleg részesedésben :) Mennyi is? 1%? 2%? :D
§§§
Na, a részesedés, te erről nem tudsz leszakadni.
Mit számít a részesedés, mikor nem arról van szó? Nagyobb a KIA részesedése szerintem az autópiacon a Lamborghini-nél, attól még talán a KIA nem jobb autó, hm?
Tehát a Linux igenis alázza a többit, hiszen teljesen ingyen legálisan használhatod akárhol.
Hogy a lobbi mekkora és miért nem azzal pötyög minden Micike mindenhol, azt elmagyarázom neked, ha kéred, mert magadtól ehhez se érsz fel agyilag.
Mindamellett én sem használom, de ezt is meg tudom értetni bárkivel, talán még veled is…
-
#146 Csak csendesen megjegyezném, hogy kismillió olyan program van, ami megmutat minden háttérben futó alkalmazást és folyamatot az erőforrás fogyasztásukkal együtt. Így azért elég jól lekövethető, hogy mit is csinál az a nyamvadt rendszer a gépeden.
Egyébként meg egy átlagos felhasználót a részletek nem érdekelnek, csak az, hogy gyors legyen a gép és minden fusson rajta. -
#145 http://www.netmarketshare.com/operating-system-market-share.aspx?qprid=10 -
Papichulo #144 "képzelem mennyire ismersz meg egy zárt kódú rendszert"
Miert, te minden egyes kernel forditas elott vegignezed a forrast, hogy nem kerult-e bele valami malware? Kivancsi vagyok, hogy te mennyit ismernel fel egy linux distro forraskodjabol... tippemre, nem sokat :)