Elbutulást hoz az internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
往前看同志
Komoly gondok lesznek itten...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
PSN: s3ctorHU
Ja, és természetesen ha jól végezte a dolgát, állásajánlatot is kapott. Ennyi errõl, a többi duma.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nincs munka tapasztalom, tehát nem vállalhatok munkát, mivel nem vesznek fel sehova, nincs munkatapasztalatom. Ördögi kör ez barátom.
(lehet nem az agykutatással kapcsolatos oldalakat bújta?)
A magfúziót is lehet jóra meg rosszra is használni. Megkérdezném tõle hogy a teleVISION-ról mi a véleménye? Miért kell általánosítani? Az hogy az õ fiatal korában még nem voltak olyan lehetõségek amik mostanra már természetesek a fiatalok számára, az egy dolog. Miért ítéli el? Persze ha valaki a fél életét a gép elõtt tölti az sem lesz teljes ember. Mértékletesség!!!
Sok ember azért buta mert alapból azt akarják elérni hogy buták legyünk. A rabszolgának nem kell okosnak lennie, mert az veszélyes. Ez a nagy büdös igazság. Viszont a neten azt találom meg amit én akarok és nem azt a sz@rt ami autómatikusan dõl ki a tévébõl. A nettel kinyílt pandora szelencéje, gyorsabb lett a kommunikáció és a hatalom sem tudja már annyira kontroll alatt tartani.
Ha minden ember olyan okos lenne már rég más világban élnénk. Azt a kis százalékot aki nem konzumidióta azt elnyomja a kormány meg a hülyék. Szép új világ.
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
LZ forever
Általános relativitáselmélet kézikönyv: http://valek.webs.com/ chatszoba a Freenode-on: #generalrelativity
Cseten pedig én is hülyéskedem, arra van, hogy kiengedjem a "fáradt gõzt".
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
1. Buták mint a segg, sokkal nagyobb arányban mint 10-20 eve.
2. Sport nuku, csak a számítógép - alig tud néhány mozogni is... Izmaik kula szarok, állóképességük egy fing.
3. Gondolkodni senki nem akar már....
Kivétel van termézetesen, de a mai tinik többsége vagy celeb, vagy mittomén akármi akar lenni.... De nem mérnök, vagy orvos stb..... Idegen nyelvet sem tudnak még mindig nagy százalékban.... A legtöbb egyetemista is csak droidnak lesz jó a Tesco-ba vagy a McShit-be...
Igen - az internet képess nevelni is, tanítani is, de butítani is... Azt is meg kell tanulni hasznalni.
( LINK) miszerint "Az internetnek köszönhetõen intelligensebbé válunk".
<#nezze>#nezze><#fejvakaras>#fejvakaras>

...ahogy egyes hozzászólókon is. <#action>#action>
LZ forever
Ennyire nyomorék statot ritkán lát az ember..
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A GPS-es példa nettó hülyeség. Senkit nem láttam elveszteni tájékozódóképességét a GPS miatt...
A Google-s példa me a hülyeség csúcsa. Igazán ritka és fontos infóra egyes témákban csak véletlenül találsz vele valamit meg...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A mai ember 1 nap alatt sokkal több információhoz jut,mint egy 100 évvel elõtte élt ember 1 hónap alatt. Egyértelmû,hogy meg kell tanulnia gyorsan szûrni az információt,ami felületességhez vezethet,de ez a fajta dolog még alakulóban van.
A másik dolog,hogy a mai embernek analitikusabbnak kell lennie szerintem,mivel gyorsabban változnak a dolgok,de az összefüggések nem annyira (távirányító stb)
Tehát a mai ember inkább folyamatokat , összefüggéseket jegyez meg,mint konkrét adatokat,mivel a konkrét adatok gyakran változnak.
Tudósok megépítik az idõgépet, és próbaképp idehoznak a középkorból egy földmûvelõ bácsikát. Hogy demonstrálják a technikai fejlõdést, büszkén mutogatják neki, hogy az emberek ló helyett immár autóval közlekednek. Mire a bácsika erre magában csak ennyit gondol:
- Na hiszen! Ezek a hülyék még lovagolni se' tudnak!
:)
Ennek az embernek megártott a szakmája miatt a hülyék között eltöltött idõ.
Gondolom, ha lesz olyan program, ami meg illeszkedik a tananyaghoz, akkor meg javulni fog. Az engribörctõl télleg nem sok képesség fejlõdik, de egy tévés kvízmûsor konzolos változatától még a lexikális tudás is fejlõdhet.
Ha értelmes autós játékok lennének, akkor lehet, hogy az emberek jobban vezetnének. A GTA-ból nem a rasszizmust kéne kiirtani, hanem realisztikusabbá tenni a forgalmat. Sajna manapság egyre több ember úgy vezet, mintha GTA-zna.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hol a hiba a gondolatmenetemben?
Most miért ne, Csáknorrisz is megtudta csinálni?!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs