10049
-
imp3rial #6200 Rosszul fogalmaztam, ők vannak szövetségben az Oszmánnal én pedig a Pápával vagyok a Lengyel-Litván Unio áll mellettem. :) -
barnetpowa #6199 Ha megvan az Oszmán szövetséges akkor gyerekjáték, -
imp3rial #6198 Lehet butaságot kérdezek de még nem próbáltam ki. :) Most ha Ironmanben vagyok és belépek, megtámadom a tunist és elvernek a törökökkel közösen engem, majd kilépek mentés nélkül, akkor hova fog bedobni legközelebb? :) Oda ahol már kikaptam, vagy újra belehet lépni a háború előtti mentésre. :) Első ilyen játékom ezért nem tudom, nem akarom vissza töltögetni, de annyira rizikós a háború viszont nem tudom máskor lesz e ellenük esélyem. :) Nem egészen tudom hogyan működik az ha ironmanben játszom. -
hitman1028 #6197 még nem tudom mi lesz belőle
ám meglepően könnyű vele játszani,mindenesetre érdekes lesz -
hitman1028 #6196 így kényelmes mert akkor max fehér békével megúszod,mert ugyse tudnak átjönni a csatornán,és lehet a spanyolok adnak esetleg neked valamit -
hitman1028 #6195 akkor olyan kezdéssel kell inditani,ahol a franciák és az osztrákok egymás riválisai xd -
pretorius07 #6194 Osztrákok nem szeretnek,így ök nem jönnek:)
Amint írtam egy spanyol-aragon-portugál 3-as mellett vagyok behívott. A csaták még nem kezdődtek,mert reggel abba kellett hagynom. De a gallok épp egy magyar-ottomán ostrom alatt is vannak,így az időzítés elvileg jó:)
Csak neki is vannak szövetségei,így a túlerő nem számottevő...
Köszi a segítséget,megfogadom! -
#6193 Zúzd be a fort-jaid a francia területen, így nem szerez ellened warscore-t. Ne süllyeszd el a flottáját, némi eséllyel partra tesz csapatokat nálad, amiket könnyen leütsz.
Kerüld a terrain penalty-val járó csatákat, inkább várd meg amíg a haverjaid küzdenek, és sérült, alacsony morálos seregekre csapj le. A két hadsereges, hónapfordulós trükk be szokott válni a magas morálja ellen.
Ha csak másodlagos behívott vagy, simán megúszod White Peace-szel, esetleg valami szövetség feladásával 10 évre.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2016.01.19. 16:32:43 -
hitman1028 #6192 szövetség osztrákokkal,mikor belekeverednek egy háborúba,akkor megtámadni őket -
pretorius07 #6191 Köszi!
Egyébként tipp valakinek franciák ellen? Olvasgattam más fórumokon,hogy még kettő egy arányban is könnyen ki lehet kapni,és hogy a hegyekben érdemes védekezve legyőzni őket. Esetleg valami plusz elemet érdemes belevinni? -
matyineni #6190 Lényeg, hogy ha fizettél kapni fogsz egy kódot 1-10 percen belül a szolgáltatás sebességétől függően. Azt a kódot kimásolod, Steam-et megnyitod, rányomsz a Játékok gombra bal felső sarokban, ahol utána termék aktiválása. Oda beilleszted a kódot, majd elfogadás és bumm. Van egy új játékod. -
pretorius07 #6189 Köszi a tippet! Viszont soha nem használtam még ilyet. Két maondatban le tudnád írni? Veszek egy cd kulcsot,és azzal mit csináljak a steam-en? Köszi előre is!
Amúgy kis on. Nemrég ismertem meg a játékot,steam-en utolsó fél órájában az akció alatt 3000 pénzért meg is vettem:) nagyon bejön,de nagyon nehéz így első paradox game-ként... Angolokkal kezdtem,már az egész britt rész az enyém,vazallusból lettek annektálva.
Most 1510-ben vagyok,és a spanyolok behívtak a franciák ellen. Ezek a gallok nagyon kemények! Pedig melletünk ott van Aragónia,portugália,britannia. Gallokkal meg velence,genova.
Hát,egyenlőre vesztésre állunk:)
De első játék,még tapasztalom,egyszer-egyszer a visszatöltést sem vetem meg,lévén nem ironman.
Szóval egyenlőre köszi,inádom a gémet! -
hitman1028 #6188 a fórumkódot kell bemásolni ide -
imp3rial #6187 Látom igen, próbálom pontosan leírni a dolgot, csak már meg hiba van és nem enged megint feltölteni a kephosra képet. :) A lényeg az, hogy feltöltöd a képet oda, és kiadja ugye azt, hogy sikerült. Van egy linked arra hogy megoszd a képet de nem úgy az alap urles módon kell, hanem ahogy lenyitod a 3. fajta feltöltési mód a jó. Azért szerkesztettem, mert végigpróbáltam és az lett ilyen. :)
Igen már kiléptek, és akiket addig nem bírtam támadni azokat el is kaptam szépen. . :) Csak szúrja a szemem ott délen, nem akarom, hogy még erősebbek legyenek, most kéne rájuk lecsapni. Csak nem tudom, hogy ennyien elegek vagyunk e, nekem 20k a seregem és tekem jobb 1el. -
Ntj #6186 Észak-Itália már kilépett a HRE-ből? -
Ntj #6185 Ne úgy csináld. Azt a kommentemet töröltem is. Így jobb, hogy egyből látjuk a képet. -
imp3rial #6184 Köszönöm az infot, legközelebb úgy próbálom. :) Most az a gond a játékkal, hogy Ausztria és Castilia bontotta a szövit, pedig bentvoltak ők a Franciák a Portugálok és a Lengyelek. Viszont Tunéziát ki kéne onnan tennem, csak bejön mellé a Török is. Mellettem belépne a Lengyel-Litván unio és esetleg a Portugál. Viszont ez így szerintem kevés lenne a Török ellen. -
Ntj #6183 Na most már viszont te taníts. :D Én csak URL beszúrása opcióval tudtam ezt megoldani, akkor rá kell kattintani egy kék linkre. Viszont ez így jobb, hogy kiadja képet. Hogy csinálod? :D -
imp3rial #6182 Na pár szerkesztéssel de megvan,hogy kell. Nem egy nagy durranás, de talán első ironmanben nem rossz.
Utoljára szerkesztette: imp3rial, 2016.01.18. 21:32:49 -
Ntj #6181 f11-gyel csináld -
imp3rial #6180 Ti programmal csináljátok a rendes screenshootot? Mert én most csináltam f10el de ott nagyon gagyi és nem olyan amit ide szoktatok tölteni. :) Csináltam első Ironman modban egy jobb végigjátszást eddig. Még nincs 1500 de majdnem megvan egész Olaszország a pápával, ezt szerettem volna feltenni, viszont nem túl jó a kép. :) -
Arsenalll #6179 Na most már meg kell hogy legyen a wc. Szinte ugyanaz mint az előző, de volt most egy 10 éves regency benne.
Török 1550 -
Ntj #6178 Az amcsiról tehetnél képet. :) Kíváncsi vagyok. -
imp3rial #6177 Igen igen, majd ha lesz egy kis időm nézem is. :) Mindig van mit tanulni. :) Viszont ez jó hír, kezdek majd egyet akkor. :) -
matyineni #6176 Idáig most történt ez velem először. Van egy Amcsi mentésem, amit 2290-ig játszottam, ott semmi probléma sem volt. Szerintem a gépem miatt van ez, mert a mostani Holland végigjátszásomban is számos crash-t művelt már a játék, majd utánanézek mivel lehet ezt orvosolni. Szóval szerintem igen, lehetséges játszani addig is, de szerintem az első 1000 év után már monoton lesz és nem lesz mit hódítani. :D Addig is itt van két új rész:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: matyineni, 2016.01.17. 20:53:07 -
hitman1028 #6175 én elkezdtem előlről,de mire végigérek xd
az a baj az elején marha unalmas -
imp3rial #6174 Főleg Matyinénit kérdezném, de írhat más is aki esetleg már többet játszott az Extended timeline modal. Láttam ugyanis, hogy a végigjátszásban beütött az, hogy egy adott évnél leáll és nem megy tovább. Máskor is előfordul ilyen bug? Meg ha egy Római kori végigjátszást kezdek, ott is ellehet akár 2016ig is jönni simán hiba nélkül?
Utoljára szerkesztette: imp3rial, 2016.01.17. 20:15:02 -
Ntj #6173 Hát igen, most nálam is szétkapták szegényt. xd Eddig szövetséges volt a csehekkel, most meg a fél területüket lecsapták a csehek.
-
hitman1028 #6172 ekkora már én is voltam,sőt nagyobb is,csak jött egy koalició xd -
Ntj #6171 brunswick -
Ntj #6170 Hitman, csak a te kedvedért. :D Brunswick AI ezt hozta össze nekem 1650-ig román játékomban. :D
-
imp3rial #6169 Igazából Hengerr-el 3an vagyunk ha te is jössz négyen. Lehet külön is meg együtt is ha úgy van. Értem én azt, hogy lehet több végigjátszás is akár, mert nem mindig ugyan úgy ér mindenki rá. -
matyineni #6168 allkeyshop.com-on nézelődj, én a G2A-t, vagy Kinguin-t ajánlom. Szívesen multiznék én is, de így sincs időm mindenre... :D -
HengerR #6167 Szívesen beszállok én is multiba.
hengerR néven steamen is megtaláltok. -
pretorius07 #6166 Hello! Az art of war-t hol tudnám most kedvezményesen megvenni? (Az a 2000 csábító:) ) -
hitman1028 #6165 csak akkor ha végig is játsszuk -
Lysandus #6164 Akkor én kérek elnézést. Ezek szerint még nem volt szerencsém olyan rapid háborúkhoz, hogy ez feltűnt volna. :-) -
imp3rial #6163 Értem, akkor gondolom minden oké csak ezek a dlc-k kellenek. Viszont addig is ha van esetleg valakinek kedve multizni az írjon és legalább biztosra megtudom azt, hogy jó e. Elég változó időpontban vagyok aktív, de letudjuk biztosan beszélni. -
Arsenalll #6162 ha már megy a claim egy adott ország ellen és annak hadat üzensz, akkor, 90%-ról vissza esik 40 % és le is lassul, ha felfedezik a diplomatát akkor csak lelassul. -
Lysandus #6161 Meglesz a császárság, ha jól csinálod. Ebből a szempontból jó lenne, ha az osztrák maradna a császár, amíg át nem veszed a stafétát. Ugyanis tapasztalatom szerint Ausztria hajlamos meglépni a reformokat, ha lehetősége van rá. Ezt én eddig egyetlen más országtól sem láttam. És mégiscsak jobb úgy átvenni a birodalmat, hogy legalább az első reform (nagy ritkán a második is) megvan már. Nem az embernek kell vesződnie vele.
Én is a legújabb patchcsel játszom, és nem akkor nő meg a claim ideje, ha háborúba lépsz, hanem ha felfedezik a diplomatád fabrikálás közben.
Egyébként én a magyarokkal nyomom, osztrák, francia és spanyol szövetségben kezdtem, ebből az osztrákok mára kiestek, mert megorroltak rám. Azért így elég megnyugtató. :-)
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2016.01.14. 23:29:29