10049
-
#2277 Tegnap ismét kezdtem egy játékot az angolokkal, még a 100 éves háború alatt lett egy utód a trónra, és bár a háborút szokás szerint elvesztettem, a Lollard heresy event csak utána jött, a Rózsák háborúja meg örökös lévén nem is jött. Szóval egész jól jöttem ki a dologból.
Fél órája megint elkezdtem egyet elölről, mert elcsesztem pár dolgot tegnap és nem is jutottam messzire, erre ma a Lollard heresy rögtön az elején jött, majd egy event, hogy -50% heir esély, erre jön a Rózsák háborúja a 100 éves háború kellős közepén... manpower 0, franciák rengetegen vannak és a fél ország lázad...
Amúgy élvezem :) (NEM) -
Lysandus #2276 Reform the goverment?
(Melyik nemzettel játszol?) -
barnetpowa #2275 Mi mindig kettesen játszunk,de egyáltalán nem unalmas.
Azt meg tudná mondani valaki hogy hogyan érhetem el azt,hogy ne legyen a nemzetem törzsi jellegű? -
xhemperor #2274 aki 1es v 2esen akarja végigtolni a majd' 400évet az tényleg jobb ha inkább egyedül játszik :) ..szerintem úgy unalmas,pláne azoknak akik kis állammal vannak...
amugy nem 4esen játszunk..az elég ritka... 3as sebességgel haladunk 95%ban... -
xhemperor #2273 amikor pepecselsz akkor szolsz s levisszük 2re netán 1 re... de pause csak kivételes esetben.. a multinak pont az a lényege, hogy nem állunk meg -
#2272 Én is általában 3-ason játszom, háború idején 2-es, amikor meg pepecselni kell valamivel, akkor mindig pause. És ez utóbbi miatt tartózkodok a multitól. -
pocoksari #2271 3-as sebességen és ritkán 4-esen? hogy lehet úgy játszani?
ezt halál komolyan kérdezem, diablóztok? mert kb. úgy néz ki azon a sebességen -
xhemperor #2270 ma is multi ..start: 15:00 -00:30 szünetekkel
1.szünet: 17:00-17:30
minden DLC megvan, így azok is élvezhetik, akiknek hiányzik vmelyik -
#2269 Értem, köszi. -
xhemperor #2268 mi stabilan 3-as sebességgel toljuk..olykor 4-es sebességen..de az ritka, mivel sokan szoktunk lenni (13< ..ma pl 21-en) és nem mindenkinek jó.
pauzálni csak nagyon végső esetben szoktak..inkább akkor levesszük 2esre a sebességet., szóval egy kellemes délután alatt majdnem 100évet lehet haladni a gameben
-
#2267 Lehet valahova beugranék multiba, egy csendes elszigetelt szigetre, ahol senki nem fabrikál claimeket ellenem :D
A kérdésem, hogy az időgyorsítás hogy megy általában multiban ? Mert nálam az állandó pepecselgetés miatt sokkal-sokkal többet van pause-n a játék, mint amennyit megy. -
xhemperor #2266 ha érdekel multiplayerezés, vegyél fel steamen ... 11-15-en szoktunk jókat játszani
steam: xemperor
ma délután is lesz party 14:00-tól éjfélig.. szünetekben is lehet csatlakozni -
#2265 :D -
Timakrisz #2264 Na bocsi, de ezt nem tudom kihagyni :)
-
hupe04 #2263 Sziasztok! EU4-re és Victoria2-re keresek stabil, megbízható, komoly player-eket. Gyere bátran, jófejek vagyunk ;) jó játékosok előnyben.
skype nevem: petiii.94 (4 játékosunk már van :)
-
Cottonysum #2262 Én is cdgalaxis-on vettem anno 2400-ért:) -
Cottonysum #2261 Csátok,aki szeretne majd multizni,az nyugodtan felvehet steam-en:) FacetedEye néven vagyok elérhető -
Timakrisz #2260 Na toltam még 1.6 osat Burgundyával (hard (illetve van folyamatban egy portugal).
Amit még mindig nem értek, az a kereskedelem, hogyan érdemes beállítani a kereskedőt, érdemes e dipó pontos buildingeket akereskedelmi utak mellé felhúzni, mennyi hajót érdemes patroloztatni a tengeri útvonalon?
Ettől független nem lett rossz, csak megint szétvazallusoztam magam (viszont kezdek rájönni, hogyan lehet PU-t csinálni, sikerült is 3-at: lengyen, portugál, litván).
Burgundy Hard 1.6
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2014.08.13. 20:36:33 -
#2259 Ez nem létező állammá, megfigyelővé tesz. A felvételt neked kell elkészítened külső programmal. -
xhemperor #2258 ez lázadóvá tesz..nem látok semmi felvételt... -
Lysandus #2257 Íme:
EU IV kereskedelem -
zotyesz18HUN #2256 Valaki elmagyarázná a trade rendszert? Vagy linket róla küldeni tudna hogy pontosan mi hogy van? A kalózkodás részét is meg minden ami oda tartozik . :) köszi -
HUmanHunter #2255 én 2400 ért vettem most meg igaz steam kulcsot. -
zotyesz18HUN #2254 Ja :D
Lehet én vittem el az utolsót :D -
jocika #2253 Az EU4-et? Dobozosan is árulták/árulják; februárban vettem az előrendelői dobozost a galaxisban 3k-ért. Akkor be is írtam, hogy ennyiért baráti. A bejegyzés száma: #1294.
Amíg el nem fogyott, addig folyamatosan volt a galaxis honlapján. -
#2252 Konzolba beírod, hogy observe, felteszed max gyorsításra, elindítod a felvételt, unpause, és hátradőlsz. -
xhemperor #2251 tudja valaki, hogyan lehet timelapse videót készíteni az országok határainak változásáról a játékban? -
#2250 Meg par un. viragboltban :) -
zotyesz18HUN #2249 Nem csak a steamen árulják :D -
#2248 Erdekes mert csak a Steamen aruljak (aka dobozos verzio nem letezik). -
zotyesz18HUN #2247 mármint tegnap előtt láttam meg h fenn van -
zotyesz18HUN #2246 bocs... tegnapelőtt rakták fel.. ma már írtam is volna ide :( -
Lysandus #2245 +1! -
Timakrisz #2244 Mondjuk legközelebb ilyenkor azt is postolhatnád, hogy hol vetted... :P -
zotyesz18HUN #2243 LOOL
Már le is vették.... -.-"...
Hát bocsi... Dobozos verzió volt pedig.. -
Joker307 #2242 Hol vetted 3k- ért? -
barnetpowa #2241 Szeva.Mi szoktuk tolni páran a multit,ha gondolod vegyél fel ismerősnek steamen.Nevem: tome19930320 -
zotyesz18HUN #2240 Most vettem 3 ezerért.... nagyon olcsó volt :D Azért vettem meg én is -
Joker307 #2239 Sajnos nekem még nincs meg bár régóta fontolgatom de mindennel együtt Mocskos drága :( -
zotyesz18HUN #2238 Hali!
Most vettem meg a játékot,eddig torrentes változaton játszottam.
Valaki akar multizni?