10049
-
pocoksari #2317 fejlődsz, de a területszerzés még mindig nem az igazi :) -
Timakrisz #2316 Savoy-Italy 1.7 Hard
24100 pont :)))
Nesze neked WorldDomination :)
Savoy-Italy 1.7 Hard
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2014.08.31. 16:20:36 -
Timakrisz #2315 Sajnos lezúztam, quest volt Indiai területet foglalni és azt dobta be :( -
Lysandus #2313 Basszus, ez mennyit meditálhatott. Meg ne támadd, mert valami Jedi mester lehet! :-) -
Joker307 #2313 Törttel lehet multizni vagy lanoz i? -
WolfKrieger #2312 LOL -
Timakrisz #2311 Nanemááárrrr :))) Tudtam én, hogy ezek a hindik tudnak valamit, de a majd 200 év azért kemény :)
-
zotyesz18HUN #2310 Hali!
Indítottunk egy facebook csoportot azoknak akik hosszú játékot akarnak. Így lehet jobb koordinálni az időpontokat meg egyebeket. Aki akar jöjjön.
https://www.facebook.com/groups/euIVmultiplayer/ -
xhemperor #2309 melyikre gondolsz?.. amikor a host Velencével van? .. mert azt mi 01:00-kor fejeztük be.. ma folytatjuk 22:00-kor
..
amikor a host Angliával van, azt meg ma délután tervezzük folytatni..22:00-ig -
HUmanHunter #2308 a tegnapival milett? Miután én kiléptem a laggolásom miatt. -
HUmanHunter #2307 azt hogy? :D -
xhemperor #2306 Ma 21:15-kor kezdünk egy uj pályát.. ..stabil játékosokkal szeretnénk eljutni 1821-ig...
a hostnak minden DLC-je megvan, így ha neked nincs, akkor is tudod használni a játék során
a játákot több naon keresztül egyeztetett időpontokban tolnánk
akit érdekel.. steamen kereshet. .... steam: xemperor
-
Timakrisz #2305 He-he, nesze nektek hadisarc :))
-
Timakrisz #2304 Worldmap/allianceS?
-
#2303 Ezt már tényleg nem hiszem el... 2 órát játszottam multiban, most tényleg minden fasza volt, csak koalíció jött létre a host ellen, akit jól le is vertek, erre valaki eldöntötte, hogy rehost lesz. És persze a szerver nincs sehol, azt se tudom mi van, megcsinálták és bementek, vagy meg se csinálták...ÁH
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2014.08.23. 21:30:07 -
Töketlenfecske #2302 Az új Veritas et Fortitido (1.2) moddal próbáltátok már? A fejlesztőknek tőlük kellene ötleteket venni, mert majdnem tökéletes lett, néhány hülye bugtól, és Erdély román nevei ellenére. -
pocoksari #2301 hihi -
#2300 Végre bejutottam egy játékba, és tök jól indult, Portugáliával kezdtem, a spanyol srác már az elején szövetséget ajánlott, ahogy Marokkó is (nem háborúzok, ha nem muszáj, inkább kolonizálok).
Spanyol kérdi, megyek-e vele Granada ellen, és enyém lehet Gibraltár. Hát mondom hogyne, erre benyomja a háborút, truce ellenére :D -3 stability B+ :D Az egész stacket rárakta a fővárosra, ahol az attrition megette az egészet.. Erre Aragónia betámad minket :D Az legalább AI volt. A spanyol totál morál és leader nélkül küldte csatába mindenét, közben lázadás tört ki mindenhol, közben örökös nélkül majdnem az angoloké lett a trónom, erre a spanyol gyerek, akiről kiderült, hogy tényleg spanyol, CB nélkül hadat üzent Navarrának :D Persze ezt se láttam, mivel presztizsem alig volt, bementem, akkor láttam csak. -3 stab, -40 prestige, 15 legitimacy, 0 pénz, és mindenem lázad. :D
1470-ben tudtam elindulni feldedezni, nemhogy kolonizálni... :D
Telón néztem a google fordítóban meg neki spanyolul, hogy "farbrique klam" és "majorer relación", hogy legyen claimje és kapcsolatnövelése, ugyanis a játéka is spanyolul volt...
A leges-leges-legelső játéka volt a srácnak EU4-el... amikor a nyakunkra hozta Burgundiát, kiléptem :D
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2014.08.22. 22:40:47 -
#2299 Steam név: pielstick (Tuvok) -
barnetpowa #2298 Játssz velünk :D Mi hárman vagyunk,bár nem egész nap,de el szoktunk lenni :D -
#2297 Ez vicc. Ha véletlen akad egy szerver, ami alkalmasnak tűnik, belépek, szó nélkül azonnal kirúgnak. Várok tovább újabb alkalmasra, belépek, felmegy 10-12 főre, fele nem ready, majd elkezdenek kilépni, végül a host megszűnik. Ez megy 2 órája.. Tényleg ott tartok már, hogy a multinak semmi értelme.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2014.08.22. 19:21:35 -
Lysandus #2296 Szokás szerint! :-) Ezért (is) van az, hogy én még sose játszottam végig egy játékot. -
pocoksari #2295 olvasom az art of war első fejlesztői naplóját...nem bírnak magukkal megint...ilyen módosításokkal pikk-pakk összekavarnak (megint) mindent -
SuPeRHeRoo #2294 Van valami hír a magyarításról? -
#2293 Szóval ha akar valaki lényegében koop. játékot játszani, vagy valahova lehet új játékba csatlakozni, akkor kb. mostantól ma ráérek, ill. holnap is kb. így 4 - fél 5-től. -
WolfKrieger #2292 Ennek a játéknak pont az a lényege, hogy az aktuális helyzetben az egymásnak feszülő érdekek között úgy lavírozz, hogy a végén te profitálj belőle. Ha az egyik bekattan és elkezdi terrorizálni a kicsiket, akkor össze kell fogni ellene és helyrerakni. Az AI agresssive expansion módosítót használ, egy játékosnak meg a józan eszével kell felfognia, hogy megszívja ha ezt hagyja. Az egy külön dolog amikor beszáll három haver egy játékba és megbeszélik hogy egymást mindig segítve kiütik a többieket. (Amúgy szerintem erre találták ki azt az opciót, hogy többen is irányíthatják ugyan azt az országot.) De ha feltételezzük, hogy mindenki a saját országának az érdekeit nézi és elég intelligens is ahhoz (nem 12 éves vérpistike), hogy legyen valami fogalma arról mik is azok, akkor kialakul egy törékeny egyensúly.
Utoljára szerkesztette: WolfKrieger, 2014.08.22. 10:39:37 -
xhemperor #2291 hát kifogtál olyan csoportot akik igy játszottak.. mi pl most mindjárt 1600-nál jráunk és a minimális konfrontációtól eltekintve nem volt olyan, hogy egymást betámadjuk vagy hogy a másik játékost kicsináljuk.... .. szerintem multiban arra kell figyelni azért, hogy erőegyensúlyt fenntartsuk.. pl ne legyen 2-3 olyan, aki kurva erős és lehetetlen lenne megállítani ha elgurulna a gyógyszere..
itt pl jó szövetségi rendszerek, koaliciok vannak minden érdekszférában, szóval olyan nem fordulhat elő hogy egyvalakit totál kicsinálni a többi játékos... és ezért is törekszem arra, hogy egy jo közösséget hozzunk létre trollkodóktól mentesen :D -
#2290 Nem találtam ilyen beállítást
Hivatalos fórumon bugnak írták.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2014.08.22. 05:16:25 -
barnetpowa #2289 Hoster be tudja állítani hogy ne legyen chat. -
pocoksari #2288 passz, skype vagy valami kell mögé...a franc gépel annyit -
#2287 Kooperálás volt megbeszélve, épp ezért bosszantott fel. Én is úgy játszanék, esetleg nagyobb szövetség vs. másik szövetség, vagy ilyesmi, de nem hátbatámadom a másikat...
Egy kérdés: legutóbbi multi játékban rögtön a kezdetén eltűnt a chat window. Miért ?? Nem tudtam kommunikálni senkivel, ergo mintha single-ben lettem volna, halál unalom volt. -
pocoksari #2286 a multit az különbözteti meg az egyjátékos módtól, hogy több player van, ez ugye eddig tiszta
namármost, ahhoz , hogy nyer annyi a dolgod, hogy benyalj valami bitangnak, szövivé tedd és nekimenj a másik játékosnak, ha kinyírtad, akkor vége is, nyertél, magyarul nem hosszútávra gondolkodsz, hanem egyszerűen a másik elpusztítására törekszel
sok playernél összebeszélsz a másikkal és kooperálva bedöntitek a többieket...nekem ez a bajom (meg a sebesség persze), tehát teljesen más alapokon nyugszik a játék, mert más a célod, a kutyát nem érdekli, hogy mekkorára hízol, csak annyi a lényeg, hogy a többi megdögöljön
nem sokat multiztam eddig, de kizárólag kooperálva voltam hajlandó -
#2285 Kipróbáltam a multit. Dániával léptem be, gondoltam elég nagy ahhoz, hogy ne boxzsák legyek, elkezdtem rendberakni a gazdaságot. Kinéztem magamnak a Hanzát mint gazdag területet, senki nem volt kapcsolatban vele, de biztos ami biztos, rákérdeztem az osztrák játékostól, hogy akarja-e védeni, mint HRE tagot. És igen... szóval a Hanza ugrott, felesleges claim-ek, stb.. Aztán úgy 20 év játék után az angol gyerek, akivel javítgattam a kapcsolatokat (ő is velem) hátbatámadott és a nagy nehezen összekuporgatott pénzből vett kereskedő flottám berobbantotta a tengerbe. Azt hiszem eleget láttam, hogy soha többet ne multizzak :) -
hitman1028 #2284 1.7 hardon -
hitman1028 #2283 -
hitman1028 #2282
toszkán játékom -
barnetpowa #2281 Értem,köszi :D -
pocoksari #2280 ok, pörög 3-ason az idő, bejön a hadüzenet, az ellenség elindul, amíg felfogod, hogy mi történt meg éppen ki kivel jön ellened, már régen ott vannak és gyaknak...hozzáteszem támadni sem értem, hogy hogyan lehet 3as sebességen
az unalom az, amikor nem csinálsz semmit, én pause mellett is elülök...hozzáteszem annak megint nem látom értelmét, hogy kis országgal a világ végén pörgessük az időt, mert 20 év alatt annyi történik, hogy 2 advisor megpusztul meg van egy új örökös -
Lysandus #2279 Nincs.
Legfeljebb, ha átírod a mentést. -
barnetpowa #2278 Manchuval játszom.Igen az egy lehetőség,de én arra volnék kíváncsi hogy más lehetőség van-e :D