Europa Universalis IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kooperálás volt megbeszélve, épp ezért bosszantott fel. Én is úgy játszanék, esetleg nagyobb szövetség vs. másik szövetség, vagy ilyesmi, de nem hátbatámadom a másikat...
Egy kérdés: legutóbbi multi játékban rögtön a kezdetén eltűnt a chat window. Miért ?? Nem tudtam kommunikálni senkivel, ergo mintha single-ben lettem volna, halál unalom volt.
Egy kérdés: legutóbbi multi játékban rögtön a kezdetén eltűnt a chat window. Miért ?? Nem tudtam kommunikálni senkivel, ergo mintha single-ben lettem volna, halál unalom volt.
a multit az különbözteti meg az egyjátékos módtól, hogy több player van, ez ugye eddig tiszta
namármost, ahhoz , hogy nyer annyi a dolgod, hogy benyalj valami bitangnak, szövivé tedd és nekimenj a másik játékosnak, ha kinyírtad, akkor vége is, nyertél, magyarul nem hosszútávra gondolkodsz, hanem egyszerűen a másik elpusztítására törekszel
sok playernél összebeszélsz a másikkal és kooperálva bedöntitek a többieket...nekem ez a bajom (meg a sebesség persze), tehát teljesen más alapokon nyugszik a játék, mert más a célod, a kutyát nem érdekli, hogy mekkorára hízol, csak annyi a lényeg, hogy a többi megdögöljön
nem sokat multiztam eddig, de kizárólag kooperálva voltam hajlandó
namármost, ahhoz , hogy nyer annyi a dolgod, hogy benyalj valami bitangnak, szövivé tedd és nekimenj a másik játékosnak, ha kinyírtad, akkor vége is, nyertél, magyarul nem hosszútávra gondolkodsz, hanem egyszerűen a másik elpusztítására törekszel
sok playernél összebeszélsz a másikkal és kooperálva bedöntitek a többieket...nekem ez a bajom (meg a sebesség persze), tehát teljesen más alapokon nyugszik a játék, mert más a célod, a kutyát nem érdekli, hogy mekkorára hízol, csak annyi a lényeg, hogy a többi megdögöljön
nem sokat multiztam eddig, de kizárólag kooperálva voltam hajlandó
Kipróbáltam a multit. Dániával léptem be, gondoltam elég nagy ahhoz, hogy ne boxzsák legyek, elkezdtem rendberakni a gazdaságot. Kinéztem magamnak a Hanzát mint gazdag területet, senki nem volt kapcsolatban vele, de biztos ami biztos, rákérdeztem az osztrák játékostól, hogy akarja-e védeni, mint HRE tagot. És igen... szóval a Hanza ugrott, felesleges claim-ek, stb.. Aztán úgy 20 év játék után az angol gyerek, akivel javítgattam a kapcsolatokat (ő is velem) hátbatámadott és a nagy nehezen összekuporgatott pénzből vett kereskedő flottám berobbantotta a tengerbe. Azt hiszem eleget láttam, hogy soha többet ne multizzak 😊
1.7 hardon
Értem,köszi 😄
ok, pörög 3-ason az idő, bejön a hadüzenet, az ellenség elindul, amíg felfogod, hogy mi történt meg éppen ki kivel jön ellened, már régen ott vannak és gyaknak...hozzáteszem támadni sem értem, hogy hogyan lehet 3as sebességen
az unalom az, amikor nem csinálsz semmit, én pause mellett is elülök...hozzáteszem annak megint nem látom értelmét, hogy kis országgal a világ végén pörgessük az időt, mert 20 év alatt annyi történik, hogy 2 advisor megpusztul meg van egy új örökös
az unalom az, amikor nem csinálsz semmit, én pause mellett is elülök...hozzáteszem annak megint nem látom értelmét, hogy kis országgal a világ végén pörgessük az időt, mert 20 év alatt annyi történik, hogy 2 advisor megpusztul meg van egy új örökös
Nincs.
Legfeljebb, ha átírod a mentést. <#beka2>#beka2>
Legfeljebb, ha átírod a mentést. <#beka2>#beka2>
Manchuval játszom.Igen az egy lehetőség,de én arra volnék kíváncsi hogy más lehetőség van-e 😄
Tegnap ismét kezdtem egy játékot az angolokkal, még a 100 éves háború alatt lett egy utód a trónra, és bár a háborút szokás szerint elvesztettem, a Lollard heresy event csak utána jött, a Rózsák háborúja meg örökös lévén nem is jött. Szóval egész jól jöttem ki a dologból.
Fél órája megint elkezdtem egyet elölről, mert elcsesztem pár dolgot tegnap és nem is jutottam messzire, erre ma a Lollard heresy rögtön az elején jött, majd egy event, hogy -50% heir esély, erre jön a Rózsák háborúja a 100 éves háború kellős közepén... manpower 0, franciák rengetegen vannak és a fél ország lázad...
Amúgy élvezem 😊 (NEM)
Fél órája megint elkezdtem egyet elölről, mert elcsesztem pár dolgot tegnap és nem is jutottam messzire, erre ma a Lollard heresy rögtön az elején jött, majd egy event, hogy -50% heir esély, erre jön a Rózsák háborúja a 100 éves háború kellős közepén... manpower 0, franciák rengetegen vannak és a fél ország lázad...
Amúgy élvezem 😊 (NEM)
Reform the goverment?
(Melyik nemzettel játszol?)
(Melyik nemzettel játszol?)
Mi mindig kettesen játszunk,de egyáltalán nem unalmas.
Azt meg tudná mondani valaki hogy hogyan érhetem el azt,hogy ne legyen a nemzetem törzsi jellegű?
Azt meg tudná mondani valaki hogy hogyan érhetem el azt,hogy ne legyen a nemzetem törzsi jellegű?
aki 1es v 2esen akarja végigtolni a majd' 400évet az tényleg jobb ha inkább egyedül játszik 😊 ..szerintem úgy unalmas,pláne azoknak akik kis állammal vannak...
amugy nem 4esen játszunk..az elég ritka... 3as sebességgel haladunk 95%ban...
amugy nem 4esen játszunk..az elég ritka... 3as sebességgel haladunk 95%ban...
amikor pepecselsz akkor szolsz s levisszük 2re netán 1 re... de pause csak kivételes esetben.. a multinak pont az a lényege, hogy nem állunk meg
Én is általában 3-ason játszom, háború idején 2-es, amikor meg pepecselni kell valamivel, akkor mindig pause. És ez utóbbi miatt tartózkodok a multitól.
3-as sebességen és ritkán 4-esen? hogy lehet úgy játszani?
ezt halál komolyan kérdezem, diablóztok? mert kb. úgy néz ki azon a sebességen
ezt halál komolyan kérdezem, diablóztok? mert kb. úgy néz ki azon a sebességen
ma is multi ..start: 15:00 -00:30 szünetekkel
1.szünet: 17:00-17:30
minden DLC megvan, így azok is élvezhetik, akiknek hiányzik vmelyik
1.szünet: 17:00-17:30
minden DLC megvan, így azok is élvezhetik, akiknek hiányzik vmelyik
mi stabilan 3-as sebességgel toljuk..olykor 4-es sebességen..de az ritka, mivel sokan szoktunk lenni (13< ..ma pl 21-en) és nem mindenkinek jó.
pauzálni csak nagyon végső esetben szoktak..inkább akkor levesszük 2esre a sebességet., szóval egy kellemes délután alatt majdnem 100évet lehet haladni a gameben
pauzálni csak nagyon végső esetben szoktak..inkább akkor levesszük 2esre a sebességet., szóval egy kellemes délután alatt majdnem 100évet lehet haladni a gameben
Lehet valahova beugranék multiba, egy csendes elszigetelt szigetre, ahol senki nem fabrikál claimeket ellenem 😄
A kérdésem, hogy az időgyorsítás hogy megy általában multiban ? Mert nálam az állandó pepecselgetés miatt sokkal-sokkal többet van pause-n a játék, mint amennyit megy.
A kérdésem, hogy az időgyorsítás hogy megy általában multiban ? Mert nálam az állandó pepecselgetés miatt sokkal-sokkal többet van pause-n a játék, mint amennyit megy.
ha érdekel multiplayerezés, vegyél fel steamen ... 11-15-en szoktunk jókat játszani
steam: xemperor
ma délután is lesz party 14:00-tól éjfélig.. szünetekben is lehet csatlakozni
steam: xemperor
ma délután is lesz party 14:00-tól éjfélig.. szünetekben is lehet csatlakozni
Na bocsi, de ezt nem tudom kihagyni 😊

Sziasztok! EU4-re és Victoria2-re keresek stabil, megbízható, komoly player-eket. Gyere bátran, jófejek vagyunk 😉 jó játékosok előnyben.
skype nevem: petiii.94 (4 játékosunk már van 😊
skype nevem: petiii.94 (4 játékosunk már van 😊
Én is cdgalaxis-on vettem anno 2400-ért😊
Csátok,aki szeretne majd multizni,az nyugodtan felvehet steam-en😊 FacetedEye néven vagyok elérhető
Na toltam még 1.6 osat Burgundyával (hard (illetve van folyamatban egy portugal).
Amit még mindig nem értek, az a kereskedelem, hogyan érdemes beállítani a kereskedőt, érdemes e dipó pontos buildingeket akereskedelmi utak mellé felhúzni, mennyi hajót érdemes patroloztatni a tengeri útvonalon?
Ettől független nem lett rossz, csak megint szétvazallusoztam magam (viszont kezdek rájönni, hogyan lehet PU-t csinálni, sikerült is 3-at: lengyen, portugál, litván).
Burgundy Hard 1.6
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2014.08.13. 20:36:33
Amit még mindig nem értek, az a kereskedelem, hogyan érdemes beállítani a kereskedőt, érdemes e dipó pontos buildingeket akereskedelmi utak mellé felhúzni, mennyi hajót érdemes patroloztatni a tengeri útvonalon?
Ettől független nem lett rossz, csak megint szétvazallusoztam magam (viszont kezdek rájönni, hogyan lehet PU-t csinálni, sikerült is 3-at: lengyen, portugál, litván).
Burgundy Hard 1.6
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2014.08.13. 20:36:33
Ez nem létező állammá, megfigyelővé tesz. A felvételt neked kell elkészítened külső programmal.
ez lázadóvá tesz..nem látok semmi felvételt...
Valaki elmagyarázná a trade rendszert? Vagy linket róla küldeni tudna hogy pontosan mi hogy van? A kalózkodás részét is meg minden ami oda tartozik . 😊 köszi
én 2400 ért vettem most meg igaz steam kulcsot.
Ja 😄
Lehet én vittem el az utolsót 😄
Lehet én vittem el az utolsót 😄
Az EU4-et? Dobozosan is árulták/árulják; februárban vettem az előrendelői dobozost a galaxisban 3k-ért. Akkor be is írtam, hogy ennyiért baráti. A bejegyzés száma: #1294.
Amíg el nem fogyott, addig folyamatosan volt a galaxis honlapján.
Amíg el nem fogyott, addig folyamatosan volt a galaxis honlapján.
Konzolba beírod, hogy observe, felteszed max gyorsításra, elindítod a felvételt, unpause, és hátradőlsz.
tudja valaki, hogyan lehet timelapse videót készíteni az országok határainak változásáról a játékban?
Nem csak a steamen árulják 😄
mármint tegnap előtt láttam meg h fenn van
bocs... tegnapelőtt rakták fel.. ma már írtam is volna ide 😞
+1!
Mondjuk legközelebb ilyenkor azt is postolhatnád, hogy hol vetted... 😛
LOOL
Már le is vették.... -.-"...
Hát bocsi... Dobozos verzió volt pedig..
Már le is vették.... -.-"...
Hát bocsi... Dobozos verzió volt pedig..
Hol vetted 3k- ért?
Szeva.Mi szoktuk tolni páran a multit,ha gondolod vegyél fel ismerősnek steamen.Nevem: tome19930320 <#vigyor3>#vigyor3>
Most vettem 3 ezerért.... nagyon olcsó volt 😄 Azért vettem meg én is
Sajnos nekem még nincs meg bár régóta fontolgatom de mindennel együtt Mocskos drága 😞
Hali!
Most vettem meg a játékot,eddig torrentes változaton játszottam.
Valaki akar multizni?
Most vettem meg a játékot,eddig torrentes változaton játszottam.
Valaki akar multizni?