Europa Universalis IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leírnád nekem részletesen hogy a dlc-ket hogyan kell megvétel nélkül is hozzáadni az eredeti játékhoz?
De valami 7 pontot ír ki rá de ha jól emlékszek nem mínusz csak pirosan írja . Ilyen drága lenne a beolvasztás ? Ja amúgy tört játékkal nyomom és 1.12 -vel ha számítana .
Igen. Az is dipo pontba kerül.
5 Kapcsolat lehetne és 6 van eböl adódik 1 mínusz pont egy másik mínusz meg nem tudom miért adja de akkor is kéne ha 6 pontot kapni havonta . Az össze diplomata pontom nem nullán van hanem mínuszba megy . Uralkodó diplomata pontja 4 -es . Lehet az a baj hogy közbe megy egy beolvasztás is ?
újabb 100 év
sokáig tartott perzsia beolvasztása

sokáig tartott perzsia beolvasztása

túl sok kapcsolatod van ,és uralkodódnak sincs valami jó diplomata skillje
Sziasztok lenne egy olyan gondolom, hogy diplomata pontom mínuszba ment és hiba kapok havonta 8 és abból vonnak le még 2 így hatot kéne kapnom havonta de mínuszból nem mozdulok el sehogy . Játék hiba lenne ? és hogy tudom ezt meg oldani ?
MEIOU&Taxes móddal tolja valaki? Egész jó, csak a Government fül alsó harmada kilóg a képernyőből. Erről tapasztalata, megoldása esetleg van valakinek?
Igen ? A bétában nem kellett, ugyanúgy működött mint eddig, csupán egy értesítést kaptál olyan szövetségesekről, akiket eddig nem, de mostmár be tudtad hívni a háborúdba.
lengyelek katonai fejlesztése 6,indiaiaké meg már 7 xd
ám megfigyeltem uj patchbe hre-n belűl sok a tartomány visszadás
najdi jihad a cél xd
ottománok velem vannak xd
remélem vannak jó barátaid mert az a 3 nagy szomszéd nem valami bizalomgerjesztő.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
egész jól haladok xd

kicsit könnyebb lett a játék patch után,de idegesitő hogy szövetségeseket egyenként kell behívni háborúba
van egy pár mod ,amikhez már annyira hozzászoktam ,hogy nélkűlűk már nem is kezdenék új játékot
A grafikai mod-oknál többnyire elég átírni a verziót, a hosszú béta miatt meg szinte mindenhez van 1.13-as verzió is.
Nekem hozzá se kellett nyúlni, a bétás mod-ok működnek jól.
Viszont a mentések nem 😞
A bétára írták, hogy az 1.12 Cloud-os Ironman mentések nem mennek, de az volt, hogy az 1.13-ban működni fognak, viszont kilép a játék betöltés helyett :/
Nekem hozzá se kellett nyúlni, a bétás mod-ok működnek jól.
Viszont a mentések nem 😞
A bétára írták, hogy az 1.12 Cloud-os Ironman mentések nem mennek, de az volt, hogy az 1.13-ban működni fognak, viszont kilép a játék betöltés helyett :/
ez még 1.12-be volt
de jó az összes mod nem kompatibilis 1.13-mal xd
legjobb változás az elmaradottak is 3 ról kezdenek nem 2-ről xd
de jó az összes mod nem kompatibilis 1.13-mal xd
legjobb változás az elmaradottak is 3 ról kezdenek nem 2-ről xd
Na, rákerestem. Megváltozott, a Pragmatica sanctio event most már másnak is elérhető.
Akkor passz. Lehet, hogy ez is változott. Korábban csak az osztrákoknak (vagy Habsburgoknak?) volt erre egy eventje (Pragmatica sanctio). Gondolom a csaj még csak nem is Habsburg.
mert ő biztos h nő

Utoljára szerkesztette: hitman1028, 2015.08.27. 20:04:54

Utoljára szerkesztette: hitman1028, 2015.08.27. 20:04:54
Nem. Csak az osztrákoknak van erre valami spéci eventje.
nő lehet -e császár?
igen mert egy ideig szövibe voltak velűk,ketten győzték le muscovyt makd novgorodot
A Livoniai rend durván nyomja, meg mondjuk CW is...
na kész a nagy mű

Én már várom, és akkor állok csak neki a következő achinak, nehogy elvesszenek a mentéseim 😄
Most hogy befejeztem a white elephant achit jöhetne a frissítés, de nem tudjátok hogy mikor jön ki?
Sziasztok! Gondoltam megosztom (a majdnem befejezett) játékomat, amin lassan 3 hete ügyködtem. Eléggé casual vagyok eu-ban de már régóta játszok (3-al is.) Akartam játszani egy olyan kampányt amiben 1 provinciából egyesítem a HRE-t custom nationként. Semmi extra, 1 provincia, mindent úgyhagytam ahogy a játék besorsolta elsőre, kivéve, az uralkodó 3/3/3 és az utódja is, illetve Nyugati techben kezdtem. Mivel sajnos a játék szivatott, 1470-től csak és kizárólag csak női uralkodóim voltak így a hre terveimet kútba dobva elkezdtem kelet felé menni. Ez lett a vége:
Ha valakit érdekel néhány kép a kampányból amit közben lőttem ide tessék. 😊
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.08.26. 20:43:31
Ha valakit érdekel néhány kép a kampányból amit közben lőttem ide tessék. 😊
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.08.26. 20:43:31
I decide when I'm done.
mindegy,most már megcsinálom
attól még nincs tiltva 😛
kűlönben nem adja meg az achit xd
nincs tiltva
épp az a lényege h nem lehet
Szép, de szerezz már egy tengerpartot! :-)
egy kis helyzetjelentés
pechemre wallachia szövetséges commonwealthel.lehet franciákkal betámadom később,remélem jönnek a spanyolok is
pechemre wallachia szövetséges commonwealthel.lehet franciákkal betámadom később,remélem jönnek a spanyolok is
Na ezt is sikerült megcsinálni: 
Utoljára szerkesztette: --deathstroke--, 2015.08.26. 16:45:27
Utoljára szerkesztette: --deathstroke--, 2015.08.26. 16:45:27
hre-t jelzi csak
Legyél muszlim :-)
Tényleg, nem európai országgal próbálta valaki? Gondolom igen. Ott mi van a pápaság illetve a HRE ikonok helyett?
Tényleg, nem európai országgal próbálta valaki? Gondolom igen. Ott mi van a pápaság illetve a HRE ikonok helyett?
ez tényleg nehéz választás.... 😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
de mik között kell választani?
Valaki látott már ilyesmit? 😄 Nem tudom eldönteni hogy mit válasszak...

Utoljára szerkesztette: Pokki, 2015.08.26. 13:30:49

Utoljára szerkesztette: Pokki, 2015.08.26. 13:30:49
ez igy nem igaz h mindig katolikus ill protestáns oldalra állnak

nekem most ezt kell megcsinálnom xd
van egy csomó másik kihívás kategóriás achi amelyik nem korlátoz
svájccal is kb 100szor próbálkoztam,mire most beindult