10049
-
#5839 Szóval, ha megvenném a játékot és rá hókuszpókolnám a dlc-ket, akkor még tudnék achievmenteket szerezni? -
HUmanHunter #5838 Felraktam az új patchet, csak nekem tűnik úgy, mintha jelentősebben nőtt volna a gépigény? -
Timakrisz #5837 De ez régen is így volt. -
Lysandus #5836 Nem tudom, hogy tudok-e, azért kérdem! :-) -
hitman1028 #5835 miért ne tudnál? -
Lysandus #5834 Oké, azért kérdeztem, hogy valaki homályosítson fel! :-)
Ha nincs flotta, de én ellenőrzöm az egyik partot, az ellenfél pedig a másikat, akkor át tudok kelni? -
Chris #5833 Ezt most nem értem hogy jön ide. Blokádról beszélgetünk, flotta nélkül nyilván nincs blokád.
-
matyineni #5832 Naaaaaaaaaaaaa. Azért nem kellene sértegetni! :D -
Lysandus #5831 Dehogy volt így. Előbb-utóbb hazahívta vagy elvitte máshova a flottáját, és akkor (ha Trévízió az enyém volt) simán átsétáltam. -
Lysandus #5830 Nem bizony. Maradt ott ahol volt. -
Chris #5829 Edit: csak meglett, aristocratic megmarad és választható lesz a plutocratic is. -
Chris #5828 Na így több száz óra EU4 után lenne nekem is egy elméleti-gyakorlati kérdésem. Ez azért hűen mutatja a játék mélységét. :)
Ha a National decisions alatt úgy döntesz, hogy megléped az Adopt Oligarchic Administrationt, tehát köztársasággá válsz, amihez ki kell maxolni az influence és aristocratic ágat, akkor a kimaxolt aristocratic vajon átfordul plutocraticra, vagy marad aristocratic?
Még a google sem mondja ezt meg...
-
pocoksari #5827 én úgy emlékszem, hogy a török a dardanellákon viszont nem tudott átjönni, pedig ott is török-török volt a part...bár, lehet, hogy rosszul emlékszem -
Chris #5826 Ez eddig is így volt.
Most annyi változott ezen a példán keresztül bemutatva, hogy ha mind Velence, mind Treviso az övék, akkor nem tudnád a seregét egy blokáddal Velencében tartani, simán kisétálna.
-
Chris #5825 Pl. miután az oszmánok elfoglalták már Konstantinápolyt, így a Boszporusz mindkét oldala az övék, nem tudod pl. Velencével azt megjátszani, hogy Anatóliában tartod egy blokáddal a seregeiket és elfoglalod a teljes Balkánt ellenállás nélkül.
-
Lysandus #5824 Na jó, de akkor Velencét nem lehet elfoglalni! Egy tartományos sziget, a másik partot nem lehet megszállni.
Legfeljebb transzportokról! Ahhoz viszont a flottáját le kell verni. Basszus, akkor csak apránként lehet megint megenni, és ha naval force limit híján elfogytak a hajói, akkor lehet partra szállni? -
hitman1028 #5823 svédeknél is simán átjöttek,mondjuk akkor mindkét part az övék volt -
pocoksari #5822 szerintem nem tudsz átkelni...mintha csak a boszporuszon lehetne átkelni a blokád ellenére -
Lysandus #5821 Hogy megy ez a szoros dolog? Egy gyakorlati példán keresztül el tudná valaki mondani? Most szemezgetek Velencével. Ha enyém Trevisio, akkor át tudok kelni Velencébe, akkor is, ha a flottája kinn van a tengeren? -
joki95 #5820 Szerintem is hulyeseg. Csak balance miatt tehettek bele. Ha meg nem akkor meg johetne ez a 13-as mil tech-el ott mar voltak olyan hatekonyak az agyuk hogy tudjanak orizni egy szorost a partrol. -
Arsenalll #5819 koalíció alakult, így esélytelen:/ bármerre mozdulnék jönne ázsia meg európa is. Anélkül is kicsit necces lenne, mert európát túlságosan is békén hagytam. -
Timakrisz #5818 Innen esélytelen? -
Arsenalll #5817 Majd a következő!:D most lazulásként kezdtem egyet portugáliával -
pocoksari #5816 hát igen, ez :(( -
Arsenalll #5815 Török
:(( -
Lysandus #5814 Kezdők szerencséje! :-) -
--deathstroke-- #5813 Ez könnyű volt :P -
matyineni #5812 Nekem egy 5/6/6-os uralkodó élt 77 éves koráig. Szegény én. :D -
hitman1028 #5811 már meghalt a király,régens van xd -
Timakrisz #5810 Kicsit scrolloz lejebb :) nekem 1/0/0 val lett meg a Die plz Die achi... 22 évesen került a trónra és 80 ig uralkodott :D
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2015.12.21. 09:26:34 -
hitman1028 #5809 igazi főnyeremény örökös,remélem 100 évig fog uralkodni xd
-
hitman1028 #5808 ha elfoglalják az egyik oldalt,akkor már megszűnik xd
így a hajók szerepe leértékelődik -
Timakrisz #5807 Hát ez akkor is hülyeség, hisz kit érdekel kik vannak melyik oldalt kik vannak, ha egyszer a tengeren a te hajóid vannak? -
hitman1028 #5806 így egy kicsit nehezebb pl a svéd függetlenség xd -
joki95 #5805 A blokad mukodik, csak abban az esetben nem hogy ha az atjaro mindket oldala a tied. -
hitman1028 #5804 kivették a tengeri átjárók blokádját,ez akkora hülyeség -
pocoksari #5803 kééépet -
Timakrisz #5802 Hát ennyi haszna volt, hogy nem küldtem soha csatába :D
-
Arsenalll #5801 Ezt így el is felejthetem:( Pedig az eleje jó volt:( Karácsony után talán neki állok megint újult erővel! -
pocoksari #5800 eu stronk, otto veek