10049
-
hitman1028 #5879 már a bevándorlók is lázadnak xd
de ez most egy bug,vagy már tényleg bárki fellázadhat?
-
pocoksari #5878 nem annyira jók, bár rosszabbra számítottam -
--deathstroke-- #5877 Köszi de már kinéztem magamnak egy új videókártyát. -
pocoksari #5876 én meg kipróbálom üzbégeket -
hitman1028 #5875 kaptam ajándékba egy 3 csillagos tábornokot xd
-
matyineni #5874 Az előző hozzászólásomban csak azt írtam, hogy Oirattal talán meglehet a wc, főleg ha egy nálam tapasztaltabb játékos játszik vele és nem az én mentésemmel. Viszont Üzbekkel ha nem is elsőre, de szerintem megoldható. Amit viszont most tervezek az az, hogy Európába betörni, megszerezni Isztambult és eltörölni Minget teljesen. Nyilván közel sem wc, de ahhoz képest, hogy elsőre játszom hordával egész jó. Még ami érdekes kezdés az Brunei. Ezt megelőzőleg velük játszottam és nagyon érdekes volt a hajó orientált háborúkat vívni és kereskedelmet optimalizálni az Indonéz szigetvilágban.
Utoljára szerkesztette: matyineni, 2015.12.24. 23:28:02 -
hitman1028 #5873 nagy hátrányból indul,európából max a keleti részek lesznek meg -
pocoksari #5872 igen, ázsia a realitás, az euba sem tud betörni, nem hogy wc...oriat kicsi, nomád és még jó helyen sincs...hiába van provincia felégetés, az életben nem coreosítja eu-t -
Ntj #5871 Pocokkal egyetértek ebből lehetetlen a wc. Minden esetre azért én kíváncsi lennék arra, hogy végigvidd 1821-ig, ne csak ez a Fekete-tenger------>Koreai öböl kiterjedés legyen meg. Lehet aztán tényleg összejön a wc, ezért is lennék én magam kíváncsi. -
hitman1028 #5870 most úsztam meg,h saxony betámadott,szerencsére jól jöttem ki belőle
Utoljára szerkesztette: hitman1028, 2015.12.24. 19:39:24 -
hitman1028 #5869
brunswick újratöltve
ausztria megint marha erős lett,és már szomszédok vagyunk xd
érdekesség:svédek már kétszer elbukták a függetlenségűket ill lengyelek még semmi de semmit nem csináltak,nem tudom mire várnak -
pocoksari #5868 kizárt, ebből nem lesz wc -
Ntj #5867 Mázlis... Svájccal nekem hiába volt humanist ideám, az emperor mindig visszakérte a tartományokat és csak fentebb kellett vinni az autonomy-t, ha nem akartam egy lázadást. -
Timakrisz #5866 Van egy eladó GTX 550 Ti-m, nem mai darab, kicsit hangos is, de 15.000-ért oda tudom adni. Biztos, hogy messze jobb teljesítményű, mint bármi amit 20 ért tudsz venni most. Akár holnap le is boltolhatjuk, adok rá 6 hónap garanciát.
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2015.12.24. 18:03:19 -
hitman1028 #5865 újrakezdtem brunswickot,mert kész szenvedés volt,most egy kicsit jobban megy
ausztriával nem voltam szövetséges de mégse kérte vissza az elfoglalt tartományt,ez most fordult elő először xd -
--deathstroke-- #5864 Viszont kívánom! Nekem meg délelőtt elb@szódott a videókártyám, és az ideiglenes nem bírja az eu4-et, 20000 ft-ért tudnék egy normálisabbat venni, úgyhogy nekem megvan a karácsonyi hangulatom.. -
matyineni #5863 Viszont! :)
Minél többet játszok a hordákkal annál egyértelműbb, hogy túl op az összes horda. Egy teljesen iszlámmal nagyon lazán meglehet a wc, sőt talán még Oirattal is. Most lassan eltelik már az első 100 év és nem 100%-os min-maxolással 12-13 szorosára növeltem az alap developmentet meg provinciaszámot. Annyi a lényeg, hogy elég bevételt kell termelni (leginkább tradeből) és nincs ami megállítsa a hordákat. 50-60 év után beindul a hógolyó effekt és utána kész, meg van nyerve a játék... Ha érdekel valakit most 16. résznél tartok a sorozatomban és idáig mindenkit lazán bezúztam. :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: matyineni, 2015.12.24. 14:43:35 -
Lysandus #5862 Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
#5861 Hát ez tény, a bástyák mindig az alsókat kezdik lőni, és az AI simán besétál a tűzfalas csapdába.
De ettől függetlenül elég random, 200%-on már használja az utánpótlás láncot és nem akar mindenáron Offence-re gyúrni varázslóval. Fél évente lenyomok 1-1 meccset, így a kihívás adott.
Na, de ez más téma, most az osztrákokat kéne kitörölnöm a térképről a Hunyadiakkal. :D -
hitman1028 #5860 egy hátránya volt nekik ,egy idő után kiszámithatóvá vált a játék -
#5859 Abban a 3 a best a mai napig, HD moddal, template-ekkel. -
hitman1028 #5858 most ez a brunswick,mert ahogy néztem ,még senki se csinálta vele,nem könnyű ország,elég rossz ideái vannak,ill közel vannak a protestáns központok -
hitman1028 #5857 heroes 4-5-el én is sokat játszottam.:) -
hitman1028 #5856 hát én sose unom meg ,és még annyi tervem van amit megszeretnék csinálni xd -
Timakrisz #5855 Lehet az ottoman wc nem nekem való... amikor kicsit is kezdek jobban állni, kihal az uralkodó ház és/vagy 10+ éves reagencyk jönnek... ettől az egy dologtól kapok csak agyfaszt a játékban, amúgy sc1-2, wc3, civ 3 civ 5 és heroes 3 heroes 5 óta a legjobb stratégia -
hitman1028 #5854 nem baj,brunswick meghóditja amerikát xd -
hitman1028 #5853 ausztria marha erős,palatine-val van puba,most vertűk szét commonwealthet,erre a burgund megtámadja liege-t,persze egyből behív ellenűk,és most mindenki rámjön -
hitman1028 #5852 én meg a vallás miatt szenvedek,ám furcsa dolog történt,a spanyolok,akikkel semmi kapcsolatom nem volt,egyszerre csak pénzzel támogattak xd -
#5851 Nem csak erre gondoltam, a csigaevők eltűntek, a hreben már mindenki volt kb emperor, burgundy is volt 3x ekkora is, csak szétverte őket a francia, aztán meg ők is kapták az érzést. :D Vicces játék lesz, kíváncsi vagyok mi lesz a vége. -
hitman1028 #5850 ez nem jelent semmit,ha más vallásuak,nem lesz hosszú életű -
#5849 Csúnya dolgok történnek...
-
Ntj #5848 Alakul, jó lesz ez. :) -
hitman1028 #5847 francia,ausztria már szövetséges
azért ez már kicsit nehezebb,jó kihívás lesz xd -
hitman1028 #5846 -
Ntj #5845 Rakj képet. :) -
hitman1028 #5844 én is a grand duchyn dolgozok,de brunswickkal xd -
Ntj #5843 Minden esetre ezzel az achival is megvolnék, elején voltak nehézségek, osztrák támadást kellett kivédeni, nehézkes hódítások stb... De utána már jól ment minden, franciák végig szövik voltak, spanyolok is sokáig csak aztán ők megtettek rivalnak. Ebben a helyzetben Francia-Scandinavia-Lithuania-Persia a szövik. Közben meglett a "Grand duchy" is. :) Képen sajna nem látszódik az achi, így linkelek egy steam képet is.
switzerlake
switzerlake2
-
Ntj #5842 Persze, hogy a coccacks nincs leakciózva.... -.- Pedig pont erre vártam, hogy majd olcsón megveszem. Akkor várok a kövi akcióig, akkor tuti olcsóbb lesz már az is. -
#5841 Ha valaki nem látta volna, le van árazva a játék steamen, ráadásul rengeteg dlc-n -66% van! -
hitman1028 #5840 csak egy pár achihez kellenek a dlc-k.legtöbbet alapjátékkal is meglehet csinálni