870
  • ToM1113
    még az elején járok a játéknak de gondoltam ezt az élményt megosztom veletek.

Az Intel series keretein belül kellett Indianapolisban 2 versenyes pontokért zajló küzdelmet vívnom.
    Az első versenyt sehogy sem bírtam megnyerni, legjobb helyezésem 3-4 szeri próbálkozás után 3. hely volt. Ez tegnap történt, megelégeltem majd kiléptem. Ma újbol neki álltam és 4. lettem, jó mondom nem érdekel, jött a következő verseny.

Ez a Harrison Karter vagy kifene állandóan előttem volt, és amúgy is sok versenyen mögöttem végzett közvetlen.
    Most is a 3. körig előttem volt üldöztem őt. Egy hosszú gyors egyenes végén amikor eléggé megközelitettem "véletlenül elfelejtettem" kellően lefékezni és hátulról telivertem, megpördült kicsit összetört, én viszont vissza tudtam hamar kormányozni a helyes irányba az autót.
    Végül 6. ként ért célba, így hiába nyerte meg az első versenyt összesítésben talán a 4. ha lett. Tudom igen sportszerűtlen voltam, de véleményem szerint itt a játékban ez jó móka volt. :D
    Így nem kellett újra játszanom az első versenyt, összesítésben első lettem. :)
  • broman191
    Jó lesz az ötnek inkább! ;-)
  • arty
    abban van ütközés :P
  • exoterm
    mario kart :P
  • arty
    trackmania :)
  • LocalPatriot
    Köszi!
  • WinStar
    amennyi autó... 6 szezon...mivel azok is szezonokra vannak osztva.
  • Szabi #540
    még nem vittem végig, de már volt tegnap is kérdésként.. :D

• LocalPatriot
    Azoktól kérdezném akik már végigvitték.
    Hány szezonból áll a játék?
  • Szabi #538
    online lehet az autókat egy szinttel magasabbra tuningolni, ilyenkor bodykit kerül rá :)
  • endy papp
    Köszi, lehet de.....
    Ez hard-on ment,de néha leveszem médiumra,mert helyenként irreális amit művelnek az AI-k ,no meg sokszor nem szeretek nekifutni egy-egy futamnak,max 2x + a Flasback
    Az olyan pályákon ahol nincs derékszögű kanyarból több, ott ha nem kerülsz a legelején előre esélytelen az első hely,úgy megy az első mint ha sínen húznák,no de így van ez jól árkádiában,lejjebb veszem ha kell egy lépéssel azt csak a hosszú egyenesekben látnak DDD.
    A very hard már nem nekem való......meghagyom a profiknak.
    Az imént vissza ültem az iRacingbe......húúúúú azt hittem elfelejtettem vezetni.
    Ezzel a játékkal nem lehet sokat tolni egyben nap nap után ,mert teljesen "elbutít" legalább is engem.
    Az első versenyemen 2 pozíciót is fel kellet adni ,hogy ne hibázzak .
    A másodikon már sikerült vissza rázódni ott már ment a 2.hely.

Természetesen nincs ezzel a játékkal semmi gondom ,pont olyan amilyennek szánták,látványos hangulatos ,időtöltésnek kikapcsolódásnak tökéletes.
    Szerintem a törést is nagyon jól megcsinálták,sok játék megirigyelhetné.
    Észre venni hogy FWD-RWD vagy 4WD a kocsi,teljesen máshogy kell vezetni.
    Talán ezért is szeretem a Golfot ha lehet csak azzal indulok,valahogy nagyon bejön ,a többi közt is van még jó ,de egyenlőre csak az első etapnál T1 van meg majd az összes kocsi,igaz a dlc MC Mercit is kipróbáltam ,még nem versenyen de tetszett elsőre .
    Kivi leszek a többi gyors kocsira is no meg a drift versenyekre,de sajna a jövő héten nem sok szabad időm lesz ezzel tolni.
  • broman191
    Ezzel a teljesítménnyel vállalható lenne a very hard is, szép menet! :)
  • endy papp
    Na ja.... nem panaszkodom,sokat tesz hozzá a játékélményhez.
    Persze nem egy olcsó mulatság ha mindent összeszámolunk,de hát ez legyen a legkevesebb DDD.
    Nos ha már szóba került itt egy kis ízelítő,a játékból.
    3 monitoron a Grid 2
  • broman191
    5 :)
  • Skypack
    Ezt, hogy csináltad ?:D
  • mester1987
  • Szabi #531
    nem is tudtam hogy Brutálbirdé lehet tuningolni a Chargert :)))

• Szabi #530

• Szabi #529
    a fej-fej melletti küzdelem max privátba, vagy ha majd megunta a sok rammer... :D

viszont azért így se csak az óra ellen mész, hisz látod a másikat, csak nem tud kilökni... :)
  • RatBaG #528
    igen, kb ezt fogalmaztam meg magamban én is délután.
    viszont így mégis elveszti a varázsát részben, nincs fej-fej melletti küzdelem, gyakorlatilag egy time attack.
  • mester1987
    Nem is mondtam egy szóval sem, hogy nem.
  • Szabi #526
    belsőnézet az összes T2es autóhoz
  • Szabi #525
    játszottam már 3 monitorral, tudom hogy néz ki... :D

nagyon komoly csatákat nyomtunk most 3-4en (a többiek meg bénáztak hátul), úgy tűnik hogy a játék lényege hogy az ütközés kikapcsolva kell legyen.. :D
  • mester1987
  • Szabi #523
    ejj de jó lehet 3 monitorral minden :D
  • endy papp
    Azért elhajlik aminek el kell ha úgy isten igazából oda csapja az ember egy kis koccDDD.
  • endy papp
  • RYO21
    Hány szezon van?
  • Szabi #519

• Szabi #518
    NSX
  • lac coo
    De ne akarj normálisan autózni, úgy mintha szarrá lennél csapva ! :)
    Ez arra való :)))
  • Szabi #516

• Alexease
    Feltettem ismet, de ez nem nekem valo;)

A kamerakat be lehet allitani rendesen, de nagyon macera a ki-belepegetes, csinalja aki idomilliomos vagy nagyon kell neki:P Amugy boven jo lenne ez a megoldas, jelzesnek eleg mint cockpit.

50%-os tapadassal mar ugy ahogy hasznalhato, de hat annyira be van scriptelve es cheat-elve az autok mukodese, hogy nagyon gazos:) Extra ABS es mindenhol driftel:D

Probaltam allitgatni a XML-ben, de azert butacska az iranyitas, ez arra jo amire kitalaltak.

Az AI meg kifejezetten idegesito, normalisan korozgetni, autozni, versenyezni hasznalhatatlan. Ez is arra jo, amire beallitottak.

Amugy tisztesseges munka: szep, gyors, latvanyos, hangulatos, porgos meg ami kell.
  • Szabi #514
    és már van Dodge Challenger SRT8 392 is :)
  • Gis80s
    Jah, már volt....szkúzi :)
  • Gis80s
    Sziasztok!

Egy autóval frissült a cockpit cam...bekerült a Guilietta.
    LINK
  • Alexease
    Az inkabb tengelytores:))
  • endy papp
    Biztos igazad.... van de nekem arra ott az iRacing,gépészkedem én ott épp eleget
    No de mindenkinek más más és máshogyan jön be,így van ez jól.
  • endy papp
    Köszi így már értem.
    Az AI-re amiket írsz én is ugyan ezeket tapasztaltam pedig még csak tényleg az elején tartok.
    Én is a legmagasabbon kezdtem ,de aztán visszább vettem mert nincs kedvem (időm)annyiszor újra kezdeni egy egy versenyt DDD,(na meg nyerni szeretek)jó az is igaz kíváncsi voltam az új garázsra ,majd lehet vissza rakom ,de nekem nincs annyi időm hogy hamar a karrier végére érjek,mert közbe mással is tolom ez csak amolyan móka kacagás.
    Valaki írta ezt a drift módot hogy eléggé elnagyolt és lapos az előző részhez képest ,még nem értem oda ,nem tudom.
    Azt azért bánom de majd meglátom ha oda érek ,milyen.
  • lac coo
    Lejjebb veszed is driftel, csak valahogy élvezetesebb , gépészkedősebb az egész ;)