GRID 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meglehetne fordítani a kérdést.
Mi lenne ha csak belsõ nézet lenne benne ,mint pl. az iRacing netCar Stb...
Na akkor lenne ám csak a sírás.....
Hogy vezessek így.... ,meg hasonlók.<#rinya>
Persze én sem örülök hogy nincs benne de majd valahogy elboldogulok motortetõ nézetben,ha minden igaz ma hozza a futár....
Kivi leszek milyen 3 moncsival,valamelyeset majd talán kárpótol,ahogy egy korábbi vidiben láttam<#wow1>
Fehercsoki
Én próbáltam külsõ nézetbõl, de valahogy úgy nem megy, motorháztetõ nézetbõl pont jó.

lac coo
Sajnos egy tuti, kb annyian mentek Grid1-el is fülkében, mint F1 sorozatban: kb senki, mindenki tv kamerából, az autó tetején-hátulján ülve vezet . :)Aki nem, az meg elhanyagolható kisebbség.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Már meg is válaszolták :)
"Áj szink det it júziz tú máccs processzing pávör, end tú meni pípöl dont júz it" - Codemasters Hungary

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

lac coo
Amúgy te mit gondolsz, miért került ki a belsõ nézet ? :))))

Úristen, ezt a rossz dumát...<#falbav>
lac coo
Van bizony :)

Ez nem duma, ezeket a játékokat általában mindenki hátulról tologatja ....
jobb esetben motorháztetõrõl :)

Neked amúgy van?
Könnyen meglehet, hogy így volt, csak én ezt a dumát nem veszem be, hogy kevesen használták a belsõ nézetet meg a konzolok miatt vágták ki.
lac coo
Ha 100 userbõl nem csak 3 használta volna, akkor most is lenne ! :D

A GRID-é meg az elõzõ DiRT-öké meg simán jó volt.
lac coo
Lövésed nincs róla valójában hogyan, miként foltozzák bele ezeket a belsõ nézeteket ...

Legalább olyat bazdmeg vagy ne csináljon semmit!!!
Szabi
mivan ? :DD

ez csak egy arckövetõs belsõnézetes kamera mód, mire írod hogy nem reális a belsõje ? :D

mindegyik autónak reális a belseje, hisz külsõ nézetben is belátni, csak nagyon elnagyolt..

de ti most tényleg azt várjátok el megjelenés elõtti este, hogy brutálrészletes belsõnézetet csináljon a hobbimodder.. ha már több év alatt a fejlesztõknek nem sikerült... ? <#wilting>

"Nulla tenaci invia est via"

Lacee86
Nekem se sikerült az a rész eddig. :( Persze minél több autót elõzök meg sorozatban, annál több pontot kapok, de sajnos ez csak max az egyenes szakaszokban sikerül.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Elég kókány így és kétlem, hogy minden autóhoz a reális belsõje lesz.
Szabi
lehet nézelõdni is :D
http://www.youtube.com/v/QfNgl5H8pjk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

közben sikerült... leelõztem az ellenfelem is a pályán de ez nem befolyásolta sztem az eredményt, a lényeg sztem hogy minél többet minél nagyobb kombókba elõzzünk meg... javítson ki valaki ha tévedek.

PS3 Slim 250 PC

Krisztiam
én egybõl megvertem az ellenfelem, amúgy szerintem minél több autót kell megelõzni, de nem biztos :D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Üdv!
Mit kell csinálni ebben a freestyle módban, amikor autókat kell kerülgetni?

Mindig kikapok az ellenfelemtõl mert több pontot gyûjt.
Köszönöm.

PS3 Slim 250 PC

persze, az volt az elsõ amit megpróbáltam, de sajna ugyanaz.

Csak nekem nem tölti be a promo pályát amikor a camaro-val kéne menni? :S

Lacee86
Esetleg frissíts VGA drivert.

volna egy kis problémám, a nap, és az összes hely ahonnan visszatükrözõdik (aszfalt, házak stb) ilyen kékeszöld színben pompázik <#confused>
tudja valaki mi lehet ez?

Nincs semmi olyan folder. Vagyis van de csak benchmarkok vannak benne.

Plusz a Polish Tyre Mod és a nemsokára megjelenõ 1.1-es Unofficial Community Patch :)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Szabi
naja, jelenleg ketten konvertálgatnak Forza 4bõl autókat, remélem megtartják ezt a jó szokásukat :D

Most a játéktól függetlenül, azért valljuk be egy Shift2-népszerûségû kategóriában igen nehéz mégegy olyan játékot találni, ahol aktív modding közösség van 2 év után, és ahol nem csak skin-eken, de komplexebb módosításokon is dolgoznak.

Lacee86
Jah, vmit buhertam azzal is, mert elõször úgy indította a versenyt, h az autót oldalról láttam... Majd megnézem akkor, köszi.

broman191
Egyszer nekem is összejött, csak másik pályán. <#eljen> Volt háromszor pördülõs is egyszer, de az már fejre érkezett. <#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Az ablaktörlõ ütközéstõl indult be vagy azt is lehet mûködtetni? :D

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Akinek a kamerával van gondja, annak a megoldás az,hogy a beállításoknál be kell állítani az oldalra nézést is a joy-on, nekem ez oldotta meg , elõtte nekem oldalazva ment a kameranézet végig ...

Lacee86
Gamepaddal is kipróbáltam, jó móka. Egy gond van csak: a menüben a "monitor"-t kicsit túlságosan leviszi, így az alján az írást (a versenyk neveit) szinte már nem is látom. Vki tapasztalt már ilyet gamepaddal?

Szabi
és itt az elsõ kiadott mód Auto Reset Remover, de nemigazán értem, hogy zárt pályákon mi értelme :D

arty
mydocuments\codemasters\grid2 ? utobbi grid oda mentett.... de meg lehet a mydoc\my games\codemasters\grid2 is vagy a my savegames\ code......

Forza.

Hol vannak a savegamek eltárolva?

Lacee86
Na, kipróbáltam én is.
1-2 verseny után: full árkád, de igazából ettõl szórakoztató. A Flashback kicsit furán lett megoldva.
Nagyon szép grafikája van, ám ehhez egyáltalán nem társul magas gépigény. A laptopomon 1366x768 2xAA magas látványjavítókkal is simán megy 35-40 FPS-sel. Sztem elleszek vele egy kicsit. :D

Krisztiam
nagyon jó a játék, nekem tetszik :)
de pénzt nem adnék érte :D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

tomsolo
Annyira azért nem kell ajnározni - bár ehhez a foshalomhoz képest istencsászár. Minden Shift megvan összesen nem játszottam velük 5 órát - akkor is inkább hekkeltem.

Ezt meg a trailer alapján még warezba se szedem le.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

RatBaG
de gondolom ezekkel a modokkal már nem megy a multi...

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Köszi! :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

goregrind
Vannak érdekes dolgok a játékban. A szilvia spec tetszett (brutálabb mint a World-ben). De összességében unalmas lett a játék, most adtam fel...

DISCORD: grimanddark

Szabi

Én spec inkább visszaraktam Shift 2-t. Óriási hatalmas dolog volt látnom h egyik nogripracing-es modot se adták fel, sõt nonstop fejlesztik!

IMYke2.0.0.0
Szabi: ezekkel a módosításokkal kapcsolatban tudnál bõvebben is?
Egy oldal link elég lenne hozzá. Mondjuk, ez a topik nincs a kedvenceim között - az Eredeti játékainkban mondjuk?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BoneDragon
Lehet én is ezt fogom tenni, rettentõen lebutították az egész játékot. Mondjuk ez várható volt már videókból is, ugyan azt eljátsszák mint a többi játékkal. Csili villi grafika 0 tartalommal.
Most kb ~850ft az elsõ rész. Akinek még nincs meg...

Skypack
Ráadásul ez a rajongók dolog, hát.... Az elsõ részben a pénz abszolút jó megoldás volt hisz azért versenyeztél, hogy jobb szponzorjaid legyenek amik több pénzt fizetnek és így vehess majd autókat, itt meg a legtöbbet oda adják neked azt a maradékot meg pár versennyel feloldod, én a letörlés után elõvettem az elsõ részt :D

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
összességében nem vészes és azért töröltem, csak majd egyszer jó áron valószínû megveszem, akkor meg minek lõjem le a poént elõtte más verziókkal :)

Grid-hez képest sokmindenben visszalépés a játék, de ha majd idõvel lesz egy jó magyar közösség akik használni fogják Multy-ban akkor még élvezhetõ játék is lehetne, fõleg ha addigra lesz kameramód és egyéb nyalánkságok is :)

Bibí, én 2x20 percet adtam neki :P azt hittem elsõ körben csak az 1-es résszel való kényszeres, ám de sanyarúvá lett összehasonlítás esete állt fenn, de második alt-f4 már sokkal õszintébb volt :D