870
-
mester1987 #587 Nem lehet, hogy csak hasonlat? :) -
ntex #586 A hang másnál is szokott pattogni játék közben? -
#585 a hegyi szakaszok nagy része nagyon emlékeztet a filmben lévő szakaszra.. :)
-
#584 nekem az tetszett a replayben, hogy pause közben is megmarad a blur effekt, lehet jó kis képeket lőni.
-
#583 hihetetlenül szép lett a Skyline lámpája is, bár a kép nem adja vissza annyira mint mozgásban :D
aki kitalálta hogy fekete keret legyen replayben azzal szívesen elbeszélgetnék....
-
#582 Lehet nagyon buta kérdés...de ha letöltöttem egy skint, akkor azt csak az online résznél tudom használni, vagy a career módnál is (és csak én nem tudom megoldani)? :)
Előre is köszönöm, ha valaki segít! -
nálam eddig ezekből egyik se volt, pedig pár órát beletoltam a játékba én is.. :D -
#580 Egy kis apróság....szerintem hasznos :)
...::: LETÖLTÉS :::... -
#579 jó kérdés
tegnap volt egy online drift, utolsó előtti voltam, mögöttem az utolsó kocsi meg vagy 100 méterrel hátrébb parkolt keresztben, aztán ide-oda ugrált, rajt után meg beesett a pálya alá. mindenki célba ért, aztán rá vártunk, valahogy disconnectelt vagy nemtom...
ez már tényleg apró:
tolom a camaroval indianapolisban, aztán feltűnt, hogy a pilóta tarkója kilátszik a sisakból. elölről-oldalról oké, de hátul olyan volt, mintha csak a füléig takarná. -
#578 -
#577 :DDDDDDDDD -
#576 Az előbb playlistben egy csávó az 5 körös verseny alatt végig Michael Jacksont énekelt... és nem is olyan rosszul. :D -
#575 nálad hogy van ennyi bug ? :D
#573: t2-be az egyik bónusz küldiben van -
#574 "kedvenc" bugok eddig:
- online versenyben hirtelen mindenki full láthatatlan lett, csak a nevek lebegtek, sajnos nem collosion off volt, mert a láthatatlan kocsiknak közben neki lehetett menni. esélytelen volt így, retire.
- előzgetős challenge, az AI kocsik az egyik szűk, derékszögű kanyar után meghülyültek, keresztbe állt vagy három, aztán a többi meg egymás hegyén-hátán, lezárták az egész utat. -
endy papp #573 Az mikor lesz a T2-3 ban vagy mikor?
Még a T1 végén járok,nincs időm sok a hétenhogy tekergessem a kormit. -
#572 WTCC-s BMW nagyon dúúúrva, tapad rendesen, ez már nem akar minden kanyarban driftelni :D -
#571 :DDD -
#570 scriptelt mint driver sf-ben a gyalogosok :D -
#569 Mókust hogy lehet elcsapni ? :)))
Köcsög mindig meglóg ... -
endy papp #568 Lassabban mész.....és nem kormányzol erősebben.
Az benne a poén hogy csúszik én speciel ezt élvezem benn ha keresztbe megy minden kanyarba ,persze nem oly egyszerű, megcsinálni mint leírni .
Ez a játék ilyen sőt ilyennek kell lennie,de ha nem nekem akkor is tetszik....DDD. -
#567 Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne csúszkáljon annyira a kocsi hátulja, ha kicsit erősebben kormányzok? -
#566 csak Subaru BRZ
egyik versenyen leintés után telibevágta az AI a falat én meg DNF-et kaptam :'DD
-
#565 toyota gt86 benne van a játékba? vagyis úgy értem, hogy , meg lehet szerezni, ha benne van? -
#564 nem talállak :) illetve nagyon sok van:) -
ch13 #563 Csúnya lenne ha itt is elkezdenének csalni... Így is eléggé fel tud mérgelni, ha első helyről kilöknek és már csak 9. vagyok, nem kellene mellé az, hogy állva hagynak a rajtnál utána rám vernek 30mp-et :DD -
endy papp #562 Egészségedre...,persze minden irónia és rossz indulat nélkül írom.
Hajráén drukkolok neked.... -
endy papp #561 Nem kell sok idő és lesz az még fél másodperc is ,gondolom nem kell ecsetelnem miért is az előző hozzászólásban leírtam .
Az első résznél is olyan idők voltak hogy el sem indult de már a végére ért...... 0:00:00 mp alatt XD -
#560 "Ez és a többi hasonló árkád teljesen alkalmatlan bármi hasonló össze hasonlításra ilyen téren,hogy ki milyen gyors ,hogy teljesít,stb,stb."
pont ezért tudok itt néha nyerni is.. -
endy papp #559 Nagyon ne éld bele magad,biztos lesz arra is megoldás.
Különben meg nagyon hidegen hagynak ezek a dolgok,aki akar had csaljon,csak magát csapja be.
Ezért is nem érdekel az online többek között.
A karrierben is az csal aki akar ,hol érdekel megcsinálom a versenyeket ahogy kell,nem érdekel a másik hogy és milyen körülmények közt teljesítette.
Én jól szórakozok jól töltöm az időm és ennyi,mindenki olyan űr időket fut amilyenek neki tetszenek és amennyit a skála elbír ,így volt ez az első résznél is és marad a tendencia itt is.
Ha igazán versenyezni akarok csalás nélkül nem ezt a progit fogom használni,több okból is.
Ez és a többi hasonló árkád teljesen alkalmatlan bármi hasonló össze hasonlításra ilyen téren,hogy ki milyen gyors ,hogy teljesít,stb,stb.
Persze ettől függetlenül mindenki azt csinál és úgy ahogy neki tetszik,és annyiszor nyer ahányszor szeretne....... -
ch13 #558 Most nézem, hogy T2 kategóriában még fel sincs oldva semmi... :(
Közben egy (szerintem) hatalmas idő Párizsban :) katt -
#557 ha hazaértem (du.) beteszlek téged is groupba -
#556 megjelent a Hellaflush mód
-
psi cho #555 Ha van ra lehetoseg, ebben orommel resztvennek. Steam: "Vort X" -
#554 a kérdés hogy milyen versenyre.. :)
driftre nálam a Charger vált be, kettes handling tuningal, többi maxon, így szépen dölöngél kanyarokban... az előbb már az is megkaptam hogy csaló vagyok, pedig csak zsinorban 12x nyertem.. :DD
pályaversenyzésre meg a gt86al ismerkedek, eddig biztatóak az eredmények.. :D -
ch13 #553 T2 kategóriában szerintetek melyik a legjobb kocsi?
A group jó ötlet :) -
#552 csináltam egy steam groupot is
-
#551 ty -
#550 nálam ők vannak fent ismerősnek akik GRID2-znek :)
- nnorb93
- Kope91
- Swordfish85
- [eXe]ThingHUN
- [eXe]SmithyHUN
- Grabowszki466
- RatBaG -
#549 kinek mi a steamid-ja? csak már össze lehetne hozni egy magyar racet:) -
#548 "Hi guys
GRID2 The Real Driving Simulation MOD Project WIP Pre Alpha01 POC
I would like to start a mod to improve this game, grid1 quality and had a very interesting style, but this second installment is out of place, completely artificially, arcade rail drift ..
I would like to start a project to create something like a simulator, or semi-sim, the egoengine has great potential if you play the right keys actually ...
I'll put in short, a proof of concept, still has some problems, it's just a test, but I think the idea will like in general, this is going to take some work, if anyone believes that we can help spread the workload among some people that are dedicated to a specific car.
Definitive characteristics of the project:
-New realistic driving physics
-No more Drift scripted
-Realistic damages
-Realistic IA
-Realistic TYRE GRIPS
-ETC
ISSUES:
-Carrer mode without save game compatibility for now
-Brake issues
-Other issues
-Nisan 300ZX Pre Alpha01 WIP letöltés
remélem az online játék birizgálására nem találnak megoldást, már tényleg csak az hiányzik hogy itt is csaljanak.. :D