GRID 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez arra való 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A kamerakat be lehet allitani rendesen, de nagyon macera a ki-belepegetes, csinalja aki idomilliomos vagy nagyon kell neki😛 Amugy boven jo lenne ez a megoldas, jelzesnek eleg mint cockpit.
50%-os tapadassal mar ugy ahogy hasznalhato, de hat annyira be van scriptelve es cheat-elve az autok mukodese, hogy nagyon gazos😊 Extra ABS es mindenhol driftel😄
Probaltam allitgatni a XML-ben, de azert butacska az iranyitas, ez arra jo amire kitalaltak.
Az AI meg kifejezetten idegesito, normalisan korozgetni, autozni, versenyezni hasznalhatatlan. Ez is arra jo, amire beallitottak.
Amugy tisztesseges munka: szep, gyors, latvanyos, hangulatos, porgos meg ami kell.
"Nulla tenaci invia est via"
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
No de mindenkinek más más és máshogyan jön be,így van ez jól.<#eljen>#eljen>
Az AI-re amiket írsz én is ugyan ezeket tapasztaltam pedig még csak tényleg az elején tartok.
Én is a legmagasabbon kezdtem ,de aztán visszább vettem mert nincs kedvem (idõm)annyiszor újra kezdeni egy egy versenyt DDD,(na meg nyerni szeretek)jó az is igaz kíváncsi voltam az új garázsra ,majd lehet vissza rakom ,de nekem nincs annyi idõm hogy hamar a karrier végére érjek,mert közbe mással is tolom ez csak amolyan móka kacagás.
Valaki írta ezt a drift módot hogy eléggé elnagyolt és lapos az elõzõ részhez képest ,még nem értem oda ,nem tudom.
Azt azért bánom de majd meglátom ha oda érek ,milyen.
Egyszerûen összesen 5-6 órát tudtam eddig tolni,de legalább tovább kitart D.
Ja Ja én is osztom a véleményed amire kitalálták arra jó,mondjuk nagyon érezni az irányításán hogy nem a kormányra találták ki,elsõsorban de azért ha ráérez az ember ,még élvezhetõ is a maga szintjén.
GRID1 se volt más fõleg nem jobb, nem tudom miért sír mindenki, kormánnyal az kifejezetten szarabb volt .
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
rohadtul csalódott vagyok, egyre elszomorítóbb, amit tapasztalok. nem erre vártam 2 évet, becsapva érzem magam.
aki normális versenyzést várt, trükkös féktávokkal, váltott ívekkel, stb, az nyugodtan elfelejtheti ezt a játékot.
a drift versennyel még csak egy online challengenél találkoztam, de majdnem felsírtam. hova lettek a spéci japán driftverdák, az izgalmas helyszínek, az értelmes drift-fizika? ez kb a nfs gyengébb pillanataival van egy szinten...
Per Aspera Ad Inferi.
Multira ott a 2 éves elõfizum meg a rakat autóm az iRacin-nél,mivel ott meg nincs carrier azaz AI ellen nem tudsz menni,de azt nem is arra találták ki.
Vissza térve nekem eddig szódával elmegy,persze lehetne jobb is ,de nagyot nem kellett csalódnom mert sokkal többet nem is vártam ismerve a múltat,és az igényeket,amit a fogyasztó közönség támaszt a játékokkal szemben.
Na igen leírtad a lényeget.
De ez amugy sem „Multi Player”, hanem a nalunk most divatos „Mutyi Player” 😄DDDD
10.helyrõl indulva, óvatosan kerülgetve az elsõ kanyarba második ként lehet fordulni.. utána meg rammolnak sorban. 😞
itt is csak azérttudtam az egyik

Ez egy ertelmesebb autokezelessel (erdemes/lehet kormanyt hasznalni) ellatott arkad, a jatekmenetet is beleertve.
Igazabol nincs vele gond, ilyen is kell, a celkozonsege tuti megvan.
A GRID1-nel (ahogy korabban is irtam, bar lehet masik topicba😛), az akkori szimes divat miatt probaltak komolyabbra venni (a SHIFT-tel egyutt), de nem jott be. Oszver lett, senkinek sem jo.
Mivel szimre kicsi az igeny, es a Codies profitorientalt ceg, igy termeszetes hogy szamukra ez az irany a nyero.
Áttérve a Race Driverre; nem lehet eldönteni, hogy árkád vagy szimulátor lett a folytatás, mint GRID, de ez nem is lenne baj, viszont a többit tegyétek hozzá...túl sokat nem játszottam a GRID-del sem, se a GRID 2-vel sem, csak még a Race Driver 3-mal. De mint minden játéknál a leegyszerûsödés és inkább az Amerika buta stílus féle leegyszerûsödöttség felé nyitnak, hogy jobban keljen.
Bár, ahogy látom a Race Driver azaz a GRID szériára ez még annyira nem illik, inkább a Colin McRae vonalára, mert a DiRT 2-ben és fõleg a 3-ban már nemhogy nincs hangulat, hanem már egyáltalán nem rallyközpontú játék.
Eleve az AI es a jatekmenet az agyament szaguldasra, lokdosodesre, driftre egyszeru gamepad-es tologatasra van kitalalva.
Valszeg meg ugy is szivatos a scriptelt, lokdosodo es csalo AI miatt.
Ma eleszdtem a kormanyt, bedug verseny ismet elindit, hibatlanul mindenkit kikerulve, nem sikerult, nem is ertettem miert nem megy a kocsi, de mivel nem volt osszehasonlitasi alapom, gondoltam direkt ilyen lassu.
Termeszetesen a combined pedal bekavart neki, vegig finoman fekezett 😊
Na mindegy, ezek utan egy par verseny, mediumon rettento konnyu, at is allitom hard-ra, de maga a jatekot elvezem, bar emlekeim megkoptak, de a nagyon jol sikerult juiced elso reszere emlekeztet. Azota nem elveztem igy autos arkad jatekot talan.
szerintem
A menüt és a többit már megszoktam,azt is hogy a legtöbb kocsit fék nélkül kell vezetni és minden kanyar elõtt drift ,és go.(nem megy benne tönkre a fékpedál,no meg a váltó sem,automatára tettem ,a tök aki még váltogat is egy ilyennel totál értelmetlen lenne DDD.)
Az AI-at meg ha kiismerd (nem nehéz) már elég élvezhetõ.
Persze a maga kategóriájában.
Ha feltettem, megnezem mit lehet vele kezdeni😉
De kellene egy osszes auto es palya mentes is, mert a karrier szamomra hasznalhatatlan.
Majd a játékon belül ráböksz oda hogy online és már mehet is a móka....
Az AI-val, jatekmenettel, menukkel semmit nem lehet kezdeni, de ha van/lesz normalisabb tapadas (nem idiota sinauto legyen) es cockpitnezet-szeruseg, akkor az autok, a palyak es a hangulata miatt el lehetne tologatni.
Barkacs mennyisegtol fuggoen, kesobb talan egy vasarlast is meger😛
Ajánlom,ki kellene próbálnod az iRacinget ,ha már ilyen profi vagy.
Ott nem fog csalni senki, max a fél mezõny gyorsabb lesz nálad de ki tudja ......
Abban szerintem több kihívást találnál, de az is lehet ott is elvernél mindenkit.
Megnyugtatlak ott nem érnél 1-2 nap alatt a végére....
Ja hogy azért fizetni is kellene nem keveset,na igen de azért adnak is valamit.
Persze ebben is ,de ugye neked aki ilyen profi egy profi szim. sem okozhat gondot,de arra készülj fel hogy az nem ingyenes ,és még csak nem is olcsó "mulatság" autóverseny.
Valódi ellenfelek ellen valódi pályán stb,stb...
ebbe szerintem már fölöslegesen sok kameranézet is van.. :-/
Cockpit Cam Mod 0.1
carlist:
Ford Mustang Mach 1 Twister Special
Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde
Nissan Silvia Spec-R Aero S15
other cars-later
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014