GRID 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyik versenyen leintés után telibevágta az AI a falat én meg DNF-et kaptam :'DD

"Nulla tenaci invia est via"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Hajrá<#worship>#worship>én drukkolok neked....<#nyes>#nyes>
Az elsõ résznél is olyan idõk voltak hogy el sem indult de már a végére ért...... 0:00:00 mp alatt XD<#levele>#levele>
pont ezért tudok itt néha nyerni is.. <#idiota>#idiota>
Különben meg nagyon hidegen hagynak ezek a dolgok,aki akar had csaljon,csak magát csapja be.
Ezért is nem érdekel az online többek között.
A karrierben is az csal aki akar ,hol érdekel megcsinálom a versenyeket ahogy kell,nem érdekel a másik hogy és milyen körülmények közt teljesítette.
Én jól szórakozok jól töltöm az idõm és ennyi,mindenki olyan ûr idõket fut amilyenek neki tetszenek és amennyit a skála elbír ,így volt ez az elsõ résznél is és marad a tendencia itt is.
Ha igazán versenyezni akarok csalás nélkül nem ezt a progit fogom használni,több okból is.
Ez és a többi hasonló árkád teljesen alkalmatlan bármi hasonló össze hasonlításra ilyen téren,hogy ki milyen gyors ,hogy teljesít,stb,stb.
Persze ettõl függetlenül mindenki azt csinál és úgy ahogy neki tetszik,és annyiszor nyer ahányszor szeretne.......<#wink>#wink>
Közben egy (szerintem) hatalmas idõ Párizsban 😊 katt
\"If I\'m right noone remembers, if I\'m wrong noone forgets.\" IL
driftre nálam a Charger vált be, kettes handling tuningal, többi maxon, így szépen dölöngél kanyarokban... az elõbb már az is megkaptam hogy csaló vagyok, pedig csak zsinorban 12x nyertem.. 😄D
pályaversenyzésre meg a gt86al ismerkedek, eddig biztatóak az eredmények.. 😄
A group jó ötlet 😊
- nnorb93
- Kope91
- Swordfish85
-
-
- Grabowszki466
- RatBaG
A felhők felett mindig süt a nap
GRID2 The Real Driving Simulation MOD Project WIP Pre Alpha01 POC
I would like to start a mod to improve this game, grid1 quality and had a very interesting style, but this second installment is out of place, completely artificially, arcade rail drift ..
I would like to start a project to create something like a simulator, or semi-sim, the egoengine has great potential if you play the right keys actually ...
I'll put in short, a proof of concept, still has some problems, it's just a test, but I think the idea will like in general, this is going to take some work, if anyone believes that we can help spread the workload among some people that are dedicated to a specific car.
Definitive characteristics of the project:
-New realistic driving physics
-No more Drift scripted
-Realistic damages
-Realistic IA
-Realistic TYRE GRIPS
-ETC
ISSUES:
-Carrer mode without save game compatibility for now
-Brake issues
-Other issues
-Nisan 300ZX Pre Alpha01 WIP letöltés
remélem az online játék birizgálására nem találnak megoldást, már tényleg csak az hiányzik hogy itt is csaljanak.. 😄
Az Intel series keretein belül kellett Indianapolisban 2 versenyes pontokért zajló küzdelmet vívnom.
Az elsõ versenyt sehogy sem bírtam megnyerni, legjobb helyezésem 3-4 szeri próbálkozás után 3. hely volt. Ez tegnap történt, megelégeltem majd kiléptem. Ma újbol neki álltam és 4. lettem, jó mondom nem érdekel, jött a következõ verseny.
Ez a Harrison Karter vagy kifene állandóan elõttem volt, és amúgy is sok versenyen mögöttem végzett közvetlen.
Most is a 3. körig elõttem volt üldöztem õt. Egy hosszú gyors egyenes végén amikor eléggé megközelitettem "véletlenül elfelejtettem" kellõen lefékezni és hátulról telivertem, megpördült kicsit összetört, én viszont vissza tudtam hamar kormányozni a helyes irányba az autót.
Végül 6. ként ért célba, így hiába nyerte meg az elsõ versenyt összesítésben talán a 4. ha lett. Tudom igen sportszerûtlen voltam, de véleményem szerint itt a játékban ez jó móka volt. 😄
Így nem kellett újra játszanom az elsõ versenyt, összesítésben elsõ lettem. 😊
PS3 Slim 250 PC
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ez hard-on ment,de néha leveszem médiumra,mert helyenként irreális amit mûvelnek az AI-k ,no meg sokszor nem szeretek nekifutni egy-egy futamnak,max 2x + a Flasback
Az olyan pályákon ahol nincs derékszögû kanyarból több, ott ha nem kerülsz a legelején elõre esélytelen az elsõ hely,úgy megy az elsõ mint ha sínen húznák,no de így van ez jól árkádiában,lejjebb veszem ha kell egy lépéssel azt csak a hosszú egyenesekben látnak DDD.
A very hard már nem nekem való......<#rinya>#rinya>meghagyom a profiknak.<#vigyor>#vigyor>
Az imént vissza ültem az iRacingbe......húúúúú azt hittem elfelejtettem vezetni.
Ezzel a játékkal nem lehet sokat tolni egyben nap nap után ,mert teljesen "elbutít" legalább is engem.<#idiota>#idiota>
Az elsõ versenyemen 2 pozíciót is fel kellet adni ,hogy ne hibázzak .
A másodikon már sikerült vissza rázódni ott már ment a 2.hely.<#wink>#wink>
Természetesen nincs ezzel a játékkal semmi gondom ,pont olyan amilyennek szánták,látványos hangulatos ,idõtöltésnek kikapcsolódásnak tökéletes.
Szerintem a törést is nagyon jól megcsinálták,sok játék megirigyelhetné.
Észre venni hogy FWD-RWD vagy 4WD a kocsi,teljesen máshogy kell vezetni.
Talán ezért is szeretem a Golfot ha lehet csak azzal indulok,valahogy nagyon bejön ,a többi közt is van még jó ,de egyenlõre csak az elsõ etapnál T1 van meg majd az összes kocsi,igaz a dlc MC Mercit is kipróbáltam ,még nem versenyen de tetszett elsõre .
Kivi leszek a többi gyors kocsira is no meg a drift versenyekre,de sajna a jövõ héten nem sok szabad idõm lesz ezzel tolni.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Persze nem egy olcsó mulatság ha mindent összeszámolunk,de hát ez legyen a legkevesebb DDD.<#wink>#wink>
Nos ha már szóba került itt egy kis ízelítõ,a játékból.
3 monitoron a Grid 2
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
viszont azért így se csak az óra ellen mész, hisz látod a másikat, csak nem tud kilökni... 😊
viszont így mégis elveszti a varázsát részben, nincs fej-fej melletti küzdelem, gyakorlatilag egy time attack.
Per Aspera Ad Inferi.
nagyon komoly csatákat nyomtunk most 3-4en (a többiek meg bénáztak hátul), úgy tûnik hogy a játék lényege hogy az ütközés kikapcsolva kell legyen.. 😄