870
  • RatBaG #627
    semmit nem jelent, singleben a fanok száma nő, multiban a szinted, de ott legalább új kocsik unlockolódnak.
    van valami achievement a fanok számával kapcsolatban, de gondolom azt úgyis eléred, mire a karrier végére érsz.
  • arty
    így vagy úgy, de a CM tehet róla, hogy a leaderboardjuk szart sem ér
  • Danecay
    De jó is valamire, vagy csak gyűlik, és van aki örül neki, hogy sok van belőle? :)
  • endy papp
    Köszi.... gondoltam hogy valami hasonló lehet.
    Akkor gyűjtögetem tovább a millákat....
  • Mikiller
    Akiknél ilyen 0:00:xx idők vannak, nem biztos, hogy csalnak. A Grid 1-ben nekem is volt, hogy ilyen időt írt be miután megszakadt a verseny és mindenkit kidobott egymás után. :(
  • RatBaG #622
    ugyanaz, mintha 5 millió XP lenne.
  • endy papp
    "Szép idők" az élen
    Apropó pénz,vagy mi a manó az a sok millió "fans "ként számolja a játék .
    Ez valójában mire jó el lehet költeni vagy csak amolyan pontgyűjtés de semmire nem való, vagy valamiféle ranglistára felkerül?
    Annyira nem izgat csak gondoltam megkérdezem ,még a játék felénél vagyok (szigorúan csak karrierben )van vagy 5 millám ,de de minek......
  • arty
    és az is, hogy codemasters nem bannolja a profiljukat racenetről :(
  • Danecay
    Szomorú, hogy valakinek ez okoz örömöt és feltehetően kielégülést :)
  • mester1987
    Vannak elsőre lehetetlennek tűnő versenyek is azért a 3 szezontól.
  • Szabi #617
    egyjátékosban vannak szép idők :-/

a játékban az egyetlen lista ami "számít" az a heti barátos lista (#613), mert csak arra ad xp-t és pénzt :D
  • endy papp
    Akkor ennyit az online részéről és az eredmények hiteles mivoltáról.
    Nem kell ezek szerint még csalás sem produkál magától is "érdekes eredményeket a játék.
    Így aztán sokat érnek az online ranglisták is.....
  • RatBaG #615
    tegnap olyan bugot produkált a multi megint, hogy csak röhögni bírtam.
    checkpoint race volt, valamelyik kacskaringós kínai úton, ötödikként indultam, elég jól ment, de hibáztam is. lepörgött a számláló nulla másodpercre, de nem lett vége, hanem ugyanúgy mentem tovább, át a checkpointokon. így simán eljutottam a tényleges célvonalig, pedig checkpoint versenyen azt senki se éri el
    utána vagy 5 perc eredménylista-bámulás következett, kb a fél banda végzett, a többinél még racinget írt. majdnem 5 km volt az eredményem, de ahogy várakoztunk, elkezdett felfelé mászni a pontszám, gondoltam ezt már kivárom, a többiek pontszámai is kúsztak felfelé. gyakorlatilag a ponttáblázat előtt szurkoltunk, végül az 5 km-es pályán, lett egy 12 km-es első helyezésem :DDDDDDD
  • Szabi #614
    a Rockstar Energy Drink ingyen Aston Martin Vanquish-t ad
    (ha nem indulsz az eventen, akkor 19.szintnél oldja fel sok-sok pénzért)
  • Szabi #613
    letelt az első hét :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem egyszerű az élet alacsony szinten... :D
  • fcbdavid
    GRID 2-es videók és teszt:

Természetesen fel lehet iratkozni további GRID 2-es videókért és nem csak ;)
  • endy papp
    Jaj bocs rosszul Írtam ebben a hsz-ban megtalálod a megoldást
  • endy papp
    Szerintem erre vagy kíváncsi ez kell neked is ,Nekem is Szabi segített.javascript:no(448);
  • Szabi #609
    szerintem simán steam-be aktiváld be mint a játékot is :)
  • hekhubá
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni DLC kódot aktiválni? Tegnap vettem meg eredetibe a GRID 2,és adtak hozzá kettő ugyan olyan hosszú kódot ami 15 karakterből áll, egyik a DLC a másik pedig az aktiváló kód.Ezt a DLC kódot nem tudom, hogy hol kell aktiválni, mert a játékon belül már próbáltam és nem sikerült aktiválnom.

Valaki segítsen!
    Előre köszönöm a választ!
  • SmithyHUN

Létezik valami speed-hack, vagy nekem sz*rakodik annyira a netem, hogy már a második kanyarban nem látom a fél mezőnyt?!

• psi cho
    Van ra lehetoseg hogy raceneten (steamen?) keresztul konzolos pilota versenyezzen pc-s versenyzovel?
  • ttt1
    Jelenleg ilyen autot használok ..:) 25 éves a kis Colt ..:)
  • Szabi #604
    Dirtből átrakta egy srác a Scion-t :DD
  • Shiver
    steam settings (steam ikon jobbklikk a tálcán) és ott a megfelelő fülön megkeresed az "enable steam overlay in games " vagy milyen opciót és inaktiválod
  • egyhengerBt
    És azt pedig hol kell?
    Uplay és Origin nem szokott problémázni.
  • Shiver
    igen, elég idegesítő főleg ha elsőként érsz célba és spectatorkodni szeretnél és elfelejted ezt, mivel a pontokat nem kapod meg a verseny után ha kilépsz közbe
  • RatBaG #600
    tényleg ez lehet. csak az egyik esetre emlékszem konkrétan, és akkor tényleg spectatorból vágott ki.
  • Shiver
    próbáld ki a steam overlay-t kikapcsolni mivel neked nem a kameraváltás bugod van hanem valószínüleg az overlay-es
  • Shiver
    gondolom spectate módban voltál. mert engem akkor dob ki így ha spectate módban másik autó bumper (legalsó kameranézet)-re kapcsolok. akkor kapok egyből szép desktop-ot ezzel az üzenettel. általános hiba, tudnak róla. érdemes olvasgatni a grid 2 hivatalos forumot a bugok ügyében. másik bug ami hasonlót okoz, a steam overlay-en belül a browser ha google-re van állítva, de másnál google nélkül is overlay probléma lesz. ennek javítása amig nem érkezik peccs ez ügyben, hogy a steam overlay-t kikapcsolod a steam beállításoknál
  • RatBaG #597
    engem multiból dobott ki vagy háromszor ezzel az errorral. persze mindig azután, hogy első lettem, és vártam, hogy véget érjen a futam.
  • arty
    steamneben ellenőriztesd ujra a letöltött fájlokat!
  • egyhengerBt
  • egyhengerBt
    Ezt írja ki miután kilép.
    http://kepkezelo.com/images/cfg5bwy36aebfrij4am.jpg
  • V43 1105
    Videokártya driver? hangkártya driver? DirectX?
  • Danecay
    Sziasztok!

Na kipróbáltam én is a belső nézet MOD-ot, viszont azt tapasztaltam, hogy így nagyon elvakít a "Wall Shine" effekt, vagy bloom vagy akármi, gyakorlatilag alig látom tőle a pályát, motorháztető nézetben viszont nincs ez a jelenség. Tudja valaki, hogy mit kell módosítani ahhoz, hogy ugyan azokat a fényviszonyokat kapjam?
  • egyhengerBt
    Üdv Mindenkinek!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Nekem ma hozta a futár a Grid2-őt a futár a Cdgalaxisból, most telepítettem de a Grid2 logó után kilép.
    A gépem megvan hozzá úgyhogy nem értem.
    Valaki? Valami tipp?
    Előre is köszi.
  • lac coo
    az a beszéd alatt halkul el, ha le van halkítva teljesen ( a beszéd) akkor is .
  • endy papp
    Nálam nem pattog de néha elhalkul majd vissza erősödik a normál hangerőre.
    Szerencsére nem oly sűrűn és zavaróan ,de elő elő jön.
  • Szabi #588
    stimmelnek a kanyarok és az alagutak is :D