870
  • Pogacsa--
    Freestyle Extreme Overtake-ben csal a gép hardon?
    Lehetetlen pontokat csinál, megverni képtelenség.
  • SmithyHUN
    Egy estéből leszürve is kiderült, hogy elég sok a degenerált, aki csak nyomja, de vezetni nem tud... viszont egy zárt verseny elég hangulatos tud lenni! (Nyíltnál pedig, ha többen vagyunk le lehet építeni a lökdösődős ellenfeleket.)
    Két haverral alkottunk egy "csapatot" steam-en executeHUN csoportként lehet megtalálni.
    Van saját TS3 szerverünk, így egyből lehet némítani mindenkit a lobbyban ehhez elérhetőséget Steam-en privátban tudok adni!
    weblapunk is van: http://execute.freeiz.com/

Akit érdekel a dolog keressen!
  • RatBaG #464
    az előbb toltam egy olyan eventet, ami ilyen 1v1 face off, vagy mi volt, 5 verseny. japán hegyről le, hegyre fel. na ezen a kacskaringós szerpentinen öhömbódottá volt, mikor kicsit érintőre vettem a hegyoldalt, elkezdett karistolni a kocsi eleje... és ekkor defektet kaptam. volt esélyem utána
  • broman191
    Ez is egy apró hiba eredménye, így utólag elnézve illik is a pálya vonalvezetéséhez...

• Szabi #462
    egyik szűk pálya nekem is nagyon jól ment, először voltam ezen a pályán.. egy koccanásból sérültem ennyit :DD

mikrofont végül letiltottam windows-ba, ha belépek egy lobbyba meg automatikusan tiltom a dumát :DD
  • arty
    durva :(
  • Lacee86
    Én a GPS körüli piros sávra hittem először, h a nitro töltöttségét jelzi. Aztán rájöttem, h az csak a pálya vagy kör előrehaladását jelzi. :D
  • broman191
    Az elején én is gyakran nyomogattam a shift gombot [mindig azon van nekem a nitro] és nem tapaszaltam semmit.
  • Lacee86
    Értem. Amúgy néha hiányzik a nitro. :D
  • broman191
    5 évad van, mindegyik egyre hosszabb az előzőnél, százalékolás tudtommal nincs. :)
  • Lacee86
    Srácok, azt nem írja sehol, h hány %-nál tartok a karrierben? Statisztikáknál nem találtam.
  • RatBaG #455
    ja, tipikus.
    ha a mezőnyből indulok, szokás szerint lezúznak, az első helyről induló meg simán megnyeri.
    következő versenyen én indulok első helyről, hurrá, na akkor 100%, hogy az első kanyarban belém rongyolnak.

btw mekkora gáz már, hogy egy rohadt chat sincs multiban, ellenben mindenkinek alapból közvetít a mikrofonja. csak lestem, hogy mi van, rohadtul zúg valaki, hát bazmeg saját magam hallottam úgy, hogy közben gombra van állítva. nc.
  • Szabi #454
    ha szellemautók vannak egész jó versenyek összejönnek, de ahol van ütközés ott rendszerint kirammolnak az első, majd a második helyről is.. :-/

viszont lehet saját lobbyban is játszani :)
  • RatBaG #453
    délután toltam kb másfél óra multit. nem túl rózsás a helyzet.
    minden gondnak az alapja a full kretén fizika. egyrészt a driftelős dolog, amit írtam is. azt hiszem a barcelonai városi pályán történt, honda nsx, jó nagy, széles ívű kanyar, vagy 270 fokban visszafordul, na itt az előttem lévő szépen szűk, belső íven fordult, én meg uccu neki, bebasztam kézifékkel kívülről. úgy faroltam körbe a tagot, mintha körzővel húztak volna, akkora plusz sebességem volt, hogy csak röhögni tudtam a meglepődöttségtől az előzés végén.

roncsderby az egész, senki se bírja a szűk pályákat értelmesen végigtolni. a gyenge kis kezdő autókkal még élvezetesebb a harc, ott még lehet gépészkedni, de a durvább sportkocsiknál átmegy reflextesztbe, fénysebességgel csapódik mindenki faltól-falig.
  • Szabi #452
    viszont nem a fióknevet kell meghívni, az csak neked van belépéshez :)
  • SmithyHUN
    Leesett, hogy más a profil név és más a fiók név Steam-en....
    Fióknév: executesmithy , ezen fog kidobni engem!
  • Szabi #450
    nincsmit

nick-ed a játékban ? :D
  • endy papp
    Köszi Sikerült.
  • Szabi #448
    Hali, Steam progiban bal felül
  • endy papp
    Üdv.
    Legyen kedves nekem leírni valaki, hol és hogyan tudom a játékkal megkapott DLC kódot beváltani,hogy a játékban működjön.
    Agybajt kapok ettől a Steam-os @akodástól
    Azt leírták hogy online tudom beváltani a piactéren ,de ott hogy és mint....na lövésem sincs.
    Előre is köszi.
  • Szabi #446
    ha valaki külső nézetben akar játszani, ez a mód megemeli a külső kamerákat :)
  • samsung123
    Csak Multit nyomok...Singet ki se próbáltam:D
  • ch13
    Jah és aki gondolja vegyen fel: nnorb93 (Steam)
  • samsung123
    "- totál irreális fizika. driftelve gyorsabban lehet bevenni a kanyart, mint precízen íven autózva. WTF!? ha izomból kézifékkel bekúrod a kocsit a kanyarba, akkor semmi sebességet se vesztesz, ha határon autózva elkezd csúszni, akkor meg olyan, mintha szurokba hajtottál volna."

dettó ugyanez, íveken adagolva gázt, határon autózva, úgy ott hagynak multiban akik derékszögben veszik be a kanyarokat!!! ja és alegjobb a féktáv kisebb ha bedobod az autót a kanyarba szinte fég nélkül mintha blokkolás mentesen a féktávon fékeznél...jah és persze mindig hátulról belémjönnek!NINCS ÉRTELME úgy vezetni ahogy "kellene" mert LASSABB vagy!!! NA ez a faszság, mert jó ok, van aki nemtud csak padlófékkel derékszögben kanyarodni, de ne ez legyen már a célravezető taktika...G25-tel sose nyerek...max középmezőny...jah nem most kezdtem és nem NFS-eken nőttem fel :D
  • ch13
    Sziasztok!

A Rivals rész nem tiszta valaki megmagyarázná?
  • Szabi #441
    nem tudok róla hogy lenne, de attól ők még úgy megindulnak kanyarkijáraton mint akiket segberugnak :D

kezdenek megjelenni a dlc-k is a kulcsos oldalakon, bár még nincsenek jó árban :D
  • Lacee86
    De a játékosnak nincs nitrója, vagy később lesz? :)
  • Szabi #439
    naja, very hard-ban nitróval gyorsítanak ki minden kanyarból :DD
  • RatBaG #438
    mentem vagy 6-7 versenyt, gyász...
    számítottam rá, hogy csalódás lesz, de akkor is. az első grid is tiszta arcade volt, de egy leheletnyi finomság azért volt benne, ami miatt nem dobtad sikítva az nfs mellé. na most sikerült még lejjebb butítaniuk.

ami jelenleg leginkább szúrja a szemem:
    - totál irreális fizika. driftelve gyorsabban lehet bevenni a kanyart, mint precízen íven autózva. WTF!? ha izomból kézifékkel bekúrod a kocsit a kanyarba, akkor semmi sebességet se vesztesz, ha határon autózva elkezd csúszni, akkor meg olyan, mintha szurokba hajtottál volna.
    - full maximum törésre állítottam kapásból, de erről meg is feledkeztem, mert semmi se történt. aztán egyszer valahogy 200-al falhoz basztam a jobb elejét, és akkor elkezdett kicsit jobbra húzni. jaaa szóval van törés...
    - difficulty maxon, az AI kocsik mennek, mint a fene, eltart egy ideig míg leelőzöd őket, de gusztustalan, mikor látod, hogy adott kanyarban mikor beüt a script, úgy lőnek ki, mintha star wars pod racerrel játszanék. mondjuk ez annyira nem izgat, főleg a multi érdekel.
  • Szabi #437
    okés, majd linkelgetem ha lesz újabb verzió :)
  • lacica
    Köszönet,akkor a többi is itt várható,ha lesz!!??
  • Szabi #435
    link, jelenleg még csak a Mustang és a Silvia kameráihoz került be jó sok, de készül a többi is :D
  • lacica
    Üdv.Ilyen dolgot hol lehet szerválni???Már ez is 1 nagy lépés,majdnem elég.Köszi,ha válaszolsz.
  • mester1987
    Te aztán megmondod ;)
  • Szabi #432
    ha nem a motorháztetőn hanem a kabinban lehet ülni máris sokkal hangulatosabb és érzem merre van az autó széle :)

na meg Toca 3-ban amúgy is imádtam ezt a kameraállást, gémpados mókázáshoz tökéletes :D
  • pocskenocs
    Jó hangok vannak benne
  • Szabi #430
    most még könnyű elsőnek lenni az online eventeken :DD

úgy tűnik hogy hetente cserélődnek, pénteken délben.. jó hogy 11:50kor léptem be, így az elsőt még pont megnyertem :DD

barát hozzáadás és egyéb dolgok racenet oldalán érhetőek el, jelöltelek Smithy :)
  • SmithyHUN
    Nekem most hozták meg a játékot, meló után pakolom fel a gépre! Aki tolja online vegyen fel engem is pls.! Steam-en SmithyHUN néven találtok, codemasters lapján is ezen vagyok regisztrálva,ha máshol is kell regisztrálni, akkor is ezen leszek! :)
  • janihunk
    Saját:
  • arty
    :DDD