GRID 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a matricák szerintem nagyon gagyik lettek és a szponzoros rész is túlbonyolítottnak tûnt nekem :D
"Nulla tenaci invia est via"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Pro:
gyönyörû helyszínek
változatos versenyek
a többjátékos mód megint csodás
Kontra:
nincsenek kapcsolható segítségek
csak aszfalton lehet menni
nincs belsõ nézet
"nincsenek kapcsolható segítségek" <#banplz>#banplz>
skinezgetni is elkezdtek már tegnap :D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de pl. BF3 oldalán is volt szavazás, hogy a következõ játékban mire figyeljenek jobban, multy vagy egyjátékos, a szavazatok 90%-a a Multyra jött, majd egy héttel késõbb jött a hír.. hogy az egyjátékosra részre fognak erõteljesen figyelni, mert hogy ez a közösség igénye... :'DD
egyébként a fájlokban lehet kamerapozíciót állítani (a 3 irányba), fov-ot és sok más egyebet...
csak hát minden járgányhoz egyesével, de így is napokon belül kész lehet akár :D
Persze elismerem hogy ez így elég gáz de ez van,azért egy autós játéknál nem kellene ezen spórolni ,de biztos "szegény" codmestereknek már nem bírta el a költségvetés hogy bele tegyék.
Az sem véletlen hogy 3 nappal elõbb megjelent az amcsiknál,onnan jön inkább a mani.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
No meg ha lehetne állítani a FOV-ot le fel,mint a komolyabb játékoknál,akár a pCars,stb stb.
A WRC3-nál nem lehet állítani de ott elég jól eltalálták a pozíciót és elég jó ,de mint ez is, ízlések és ficamok....
A nagy homályról nem is beszélve...
Míg értelmesebb nem lesz addig szerintem hanyagolható ez a nézet,legalább is számomra.<#wink>#wink>
Ja az 1 nél is nagyon élveztem,jó kocsik jó pályák,na mind egy majd a hétvégén letesztelem...
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
én még nem próbáltam a "demó"-t, de videók alapján majd karácsonyi akciókor veszem csak meg.. sajnos nincs most 4ezres árban sehol.. :D
Egyébként igen. Már rengeteg játékot vettem meg, anélkül hogy kipróbáltam volna, és eléggé megszívtam. Ilyen volt pl a Rage, meg a MOH warfighter. A kettõ játékba összesen nincs 10 órám.
De viccen kívül, a multi miatt lehet megveszem majd.
Az elsõ résszel annó nem játszottam, de ez a game most nagy favorit. Valami irgalmatlan gyönyörû a grafikája, és semmi gépigénye nincs. Klaviatúrával játszok, az irányítás is nagyon fasza. A kocsik motorhangja meg álom. Ez, meg a Call of juarez a fav most.
Ha úgy állok neki a fékútnak, ahogy más játéknál szoktam, akkor egész jó, nem feltétlen fordul keresztbe.ffb az elég halovány, kb csak egy sima középrehúzás, de ide jó.
a gyors kocsik iszonyatos tempot mennek, mitha valami ûrsikóval kellene cikázni a kerítések mögött.
Mentem valami utcai Alfával, az kb ilyen Porsche cup tempo, de az még jó :)Unalmas órákra szerintem teljesen jó, nekünk ugye nem ez a fõ vonal.
A gyors kocsik az iRacing-ben no meg a többi szimben is, valahol "reflexjátékok"<#wink>#wink>
Ja ja.... én is úgy gondoltam hogy a fizikát nem itt kell keresni,de törni zúzni lökdösõdni, kikapcsolódásnak szódával talán elmegy.......
Ha valakinek még vannak tapasztalatai ne tartsa magában ha jó ha rossz.
Elõre is THX....
Kormányt jobban szereti mint a másik ...
Árkád, törést bírja, ha megcsúszik driftel , de ennek ilyennek kell lennie :)))
Akinek fizika kell, az nyilván ne ebben a stílusban keresse ....
Ált. a többségnek van igaza. Tény, hogy könnyebb a DiRT 2 irányítása...
Kormánnyal nem próbáltam.
Speciel a shift 2-nél is sokaknak nem jött be ,nálam az is élvezhetõ volt persze rá kellet érezni.
Az elsõ Grid résznél rosszabb vagy jobb?
Csupán érdekelne hogy kormival milyen?
Köszi elõre is a válaszokat.
A törésmodell nagyon részletes meg a fizika és a verda reagálása se lett rossz. Kéne az a belsõ nézet nagyon is.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
1. Nem ismerte fel a gamepadom.
2. Annyira lent van a kamera, hogy kurvára nem látom, mi van elõttem.
Parasite Eve 2, best game EVER!