4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • ZordKaszás
    Na jah és most meg a fejlesztők lettek a hibások mindenért -.- logikátlan barmok a steamesek is pont annyira hibások mint a war z készítői ugyanis a steam vásárolja a jogogat hogy eladhassa az ilyen játékokat
  • foxxi
    Aki most keresné, már NE keresse steamen, mivel eltávolították a kínálatból. Ezek miatt: The War Z botrány
  • oneal1
    tegnap este lefekvés előtt mondom beszaladok egy üres karival military base-re, erre egy akm, sisak, pisztoly a helinél meg a dobozoknál, arrébbmegyek disco, és lebasz egy zombi:D LOL
  • Bogyee
    :)
  • tutituti
    na hál istennek,csak hallgatnak a jónépre!
  • Rehom
    Early revive-ot eltávolították
    Egy óra újra a várakozási idő
    Eredménytábla
    Halál után automatikusan kilépsz a szerverről egy perc elteltével
    Új karácsonyi tárgyak
    Zombi optimalizációk, Campos és Boulder city-ben
    Tárgyak nem esnek be a föld alá
    Felvehetők azok a tárgyak is amik belógnak a falba
    Bandázs használatának cooldown ideje javítva (mikor máson használod)
    Külső nézetes célkereszt fejlesztés
  • Bogyee
    Visszakerült az egy órás revive és kikerült az early revive.
  • ZordKaszás
    OFF:

elnézést kérek hogy 2 napja eltűntem csak vissza kaptam a PS3-am és mint említettem pár embernek TS-en elég nagy Tekken mániás vagyok és elvonási tüneteim voltak már így hát muszáj voltam ezt a kényszeremet kielégítenem XD XD XD
  • Hosszu84
    Én is igy kerültem be :)
  • tutituti
    Én mondtam valamikor hogy TS-en nagy esély van rá hogy összefutsz az úrral:)
  • kopaszqtya
    Valaki leírhatná, hogy kinek kell írni klánfelvétellel kapcsolatban...
    Már napok óta szinte minden nap beírom ide, de rá se hederítetek.
  • kopaszqtya
    Természetesen, belépsz a steamedbe letöltöd és játszol, ennyi.
  • tutituti
    state of decay új videó
  • Laza
    Ja, igen, átírtam, véletlen a szorzót írtam oda :)
  • Fpocok
    Mármint 3,5%? Mintha elírtad volna azt a sok nullásat.
  • Laza
    Az a kérdés, hogy kik játszanak ... ha átlagban 30 fővel számolok egy szervert, akkor az EU és US összesen kb 15.000 ember adott pillanatban.
    Ha minden szerveren 50-en vannak, akkor az kb 25.000 ember.

A 25.000 a régi 200.000-es eladásnak is a 12.5%-a ... az állítólagos jelenlegi 700.000(?)-es számnak pedig kb a 3.5%-a.
    De ezek ugye folyamatosan cserélődnek, elmondásuk szerint naponta kb 180.000 egyedi játékos fordul meg a játékban, ami a teljes állomány kb 26%-a.
    Tehát simán lehetnek állandóan annyian a szervereken a haterek nélkül is.

Na, most ehhez képest állítólag a haterek 1.5%-nyian vannak, ami kb 11.000 játékos ... nem tudhatjuk a pontos/valós számokat, de 11e ember a neten elég nagy zajt tud csapni, főleg a centralizált elérhetőségek okán (saját fórum és FaceBook).

A 700.000 vásárlásból egyébként tuti, hogy számtalan több accountos játékos van, ez 1000%!
  • Bogyee
    Szerintem ha most is ott van a Steam-es listádon akkor újra le tudod húzni, ha nem akkor innen: http://thewarz.com/download/
  • Bogyee
    Remélhetőleg az elmúlt napok eseményei a cégnél változásokat eredményeznek, akár felsőbb szinten is.

Tegnap vagyis mas hajnalban nem tudtam aludni bekukkantottam a játékba és még EU szervereke is tömve voltak, persze nem fullosan mindegyik de nem nagyon volt üres szerver. Úgy látszik azért nem mindenki kérte vissza a pénzét.
    Számomra ez érdekes, hogy fórumokon visszatérítést követelő hordák vannak a játékosok száma meg látszólag nem csökkent.
    Olvastam, hogy sokaknak nem adták vissza a pénzt (főleg ha már játszott október óta vagy épp csaláson kapták) de akkor ők meg miért játszanak mégis a játékkal?

• Bogyee
    Hát igen egy szó sem esett arról akkor, hogy Ők mit basztak el vagy épp mit csináltak rosszul, csak későbbi postokban ill. interjúkban próbáltak javítani ezen (egyik másikon látszik is, hogy nem Sergey válaszolgatott hanem valami normálisabb ember akinek van valami fogalma arrol, hogy miként kell újságíróval beszélni és valami épkézláb üzenetet közvetíteni a közösség felé) viszont ami Steam-en és a nyílt fórumokon van az is kicsit túlzás.

Postolók egy jó része tuti még sem ki sem próbálta a játékot, közelében sem volt.
    Szavazások eredményét egyszerűen ki kellene fórumra rakni screenshot formájában vagy nem ismerem azt az oldalt ahol csinálják a szavazásokat de ha lehet publikus eredményeket kirakni akkor azt kellene és akkor lehetne látni mennyi szavazat jött be és mi a valóság ebből.
  • vegeta22
    Megvettem a játékot steam-en,játszottam is vele de újra szeretném telepiteni a gépemet.Ha az ujratlepítés után leszedem a steamet ugyanugy le tudom szedni a játékot is?
  • KiruHoshino
    http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/plagiummal_vadoljak_a_the_war_z_alkotoit
  • Laza
    Érdemes elolvasni a december 18-ai fórum postot, amit feldobott a játék indításkor, azon belül is a 'haterekről' szóló részt.

Állításuk szerint, csak 1.5% nem szereti utálja a játékot, azok is (dióhéjban) 'jogtalanul' szidalmazzák, a többségükre persze ráfogják, hogy elvakult DayZ fanatikusok.

Egy szó sem esik arról, hogy esetleg valamit Ők nem csinálnak jól, az Ő rendszerükkel van probléma, stb.

Érdekes.
  • Fpocok
    Ezek nem zombik... ez hányás CGI :D
  • Rane19
    Ugyan már zombik, amik a war z ba is vannak reumás öregemberek akkor lenne para ha ilyen zombik lennének
  • Susarc
  • Fpocok
    Hát nézd... ha már vége lesz a világnak, akkor legyen fun :D
  • Laza
    De ugye tudod, hogy a zombi miből van? Ezek szerint önként jelentkezel egy posztra? :D
  • Sotyka
    Életre kelnek a számítógépek és vagy az embereket szippantják be a cyber térbe, vagy pedig a cyber térből jönnek elő a teremtmények :D (kinézel reggel az ablakon, és azt látod hogy supermarió küzd diablóval :D )
  • Fpocok
    Hát én a zombi apokalipszis-t szeretnék... ha már lehetne választani.
  • ZordKaszás
    Holnap 2012.12.21 világvége ötleteket kérek szerintetek mi lesz? Zombi apokalipszis, meteor, oriási földrengés, démonok stb ami az eszetekbe jut :D
  • oneal1
    ezt minden nap be kell írnod komolyan?

add el az accod ha nem tetszik...majd pár hónap mulva megbánod!
  • Laza
    Akkor nem sok értelme volt a HC karinak. De az tuti, hogy idővel be kellett ennek jönnie, mivel a HC kari pont a perma death-ot jelenti :)
    Mondjuk jelenleg nem buksz semmit, legalább rögtön mehetsz tovább :)
  • d4wee
    Eddig ugyanúgy 1 óra volt a penalty ...
  • Laza
    Szerintem azok eddig sem éledtek újra ... legalábbis hosszútávon biztos az a terv, hogy nem élednek fel, hiszen ezért hívják HC karinak :)
  • d4wee
    A hardcore karik nem élednek már újra mert az egyik karim halál után pemanently die-t kapott ...
  • Laza
    "The Steam release was labeled as a “Foundation Release.” Why did you make the decision to call it that, rather than a continuation of the beta, or full release?

Titov: Basically as all buildings have foundations, every online game has what you can say is a critical set of features. We feel that we’ve reached this stage. As we move forward—we’ll be adding new features to the game to expand on that foundation. The War Z is a game that we will never call “final” because we will continue to develop and add new features based on community feedback."

Ez milyen hülyeség már, mintha nem értené miről kérdezik ... a WoW-ot is 8 éve pakolják tele, mégis volt egy indulási final verzió. Vagy ez annyira 'különleges', hogy nem lehet elnevezni egy állapotát megjelenési verziónak? :)
  • Sotyka
    áááá, de rossz, nem lehet megszakítani a disconnectinget ha már elkezdte? Emiatt veszettem megint egy adag jókis cuccot 2 assaulta :(
  • Sotyka
    Csak szerintem lett a norad military base egy nagy rakás kutyagumi? Többször is kipucoltam, és a rengeteg zombi mellett alig van értelmes loot... nagyon ritkán 1 tár vagy jobb esetben 1 kispityó esett, de semmi nagy...
  • Vityo89
    Tegnap egyedül farmoltam, szereztem egy pisztolyt, egy nagy táskát, rengeteg gyógyszert, stb. Oké, kiléptem, beléptem egy kis szerverre, nagyon kevesen voltak. Abból a pár emberből egy pont ott volt, ahova beléptem, ott állt a sarokban és várta, hogy valaki belépjen vagy oda menjen. :D Be se lépett a game, de már kiírta, hogy meghaltam. :D Utána találtam egy toronyban puskát, volt benne lőszer is. Egyik sráccal, akit itt ismertem meg, megbeszéltem, hogy segítek neki, adok neki folyadékot. Hegyről mennék le. Láthatatlan fal előttem, kikerültem, oké. Megyek tovább, semmi lejtő, egysze rcsak meghaltam. Semmi ellenfél, nem is írta ki, hogy ki ölt meg. Gondolom a környezet vagy nem tudom. :D De hálistennek közel volt a srác, felvett mindent. :D
  • Sotyka
    Rockv Ford tele van kispityókkal, és sisakokkal, és simán kivihető egy meelee fegyóval is, és még a safe point is közel van, ajánlom :)