4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Sotyka
    Áh, hogy jártam ma... Fél óra-órás farmolás alatt elég nagy szerencsém volt, így találtam 4 db assaultot, (akm, ak-74,m16 és még valami, már nem emlékszem). Ezek mellett egy 9mm-es pityót, és mindezekhez több nagyobb tárat is. Már a táskám egy ideje tele, gondoltam el kéne menteni a cuccokat, így kinéztem egy kis népességű szervert (4 fő), belépek, és ahogy betölt véletlen kattintok egyet emiatt lőttem egyet, rá 5 mp-re már 2 csávó sorozott kispityókkal, hát elég hamar buktam az assaultokat :) De legalább gondolom ők örültek nekik :D
  • KiruHoshino
    Sergey reagál!

http://www.pcgamer.com/2012/12/20/the-war-z-interview-sergey-titov-backlash/
  • Rehom
  • Laza
    Az lesz nálam, hogy az 5 kariból 2 klán nélküli, törlős karakter lesz ... halál esetén törlöm és újat csinálok. Egyébként sincs semmi értelme gyűjteni az XP-t, főleg karakterenként.
  • Laza
    Mikor először megnéztem a Steames oldalát a játéknak, már sejtettem, hogy ennek nem lesz jó vége ... konkrétan úgy árulták, mint végleges, megjelent játékot, és a promó anyaga sem fedte a valóságot.

Ez a pénzhajhászás egy félkész játéknál nem tudom mennyire lesz hosszútávon kifizetődő, de majd úgyis kiderül.
  • tutituti
    visszacserét nem láttam.akkor semmi.
  • Fpocok
    Nem hinném, hogy gond lenne... steam hivatalosan felajánlotta, hogy meg lehet tartani, vagy visszacserélni. Ki mit akar.
  • tutituti
    kíváncsi leszek ez mennyire jön majd össze.
    Ez a steam dolog tény s való hogy egy elkapkodott döntés volt.
    Ezzel kurvasok vevőt buktak el Szergejék
  • Fpocok
    Ott le van írva, hogy aki steamen vette, supportban kérheti vissza a pénzt. És visszakapja.
  • tutituti
    Akkor aki most megvette steamen az izgulhat hogy visszakapja vagy sem?
    Ez azért steam fail!
  • Fpocok
    A baj az volt, hogy hazudtak. Nem értem, miért nem lehetett igazat írni a steam oldalra... akkor nem lett volna balhé.
  • oneal1
    alapból hülyeség volt, ill korai
  • Fpocok

"From time to time a mistake can be made and one was made by prematurely issuing a copy of War Z for sale via Steam. We apologize for this and have temporary removed the sale offering of the title until we have time to work with the developer and have confidence in a new build. Those who purchase the game and wish to continue playing it via Steam may do so. Those who purchased the title via Steam and are unhappy with what they received may seek a refund by creating a ticket at our support site here."
  • Fpocok
    lol

levették a játékot steamről.
    lol
  • Hosszu84
    basszus, ma nagyon béna voltam, kinyirt egy zombie, csak nem tudom hogy csinálta :)

ekkor látom hogy 4 óra lett a revive, na mondom, mára úgy néz ki ennyi volt a gém :(
  • oneal1
    te két accal nyomod?:D
  • oneal1
    persze, hátha ingyen adják:D
  • Laza
    Ha annyit nem is, de egy 25-33%-osat remélhetőleg kap. Ha beesne egy 75%-os az több pontos is szopacs lenne. Pl mert akkor mindenki rögtön venne magának még egy accot, a csalók akár még többet ... 3-4 eur-ért én is vennék kapásból, máris 10 karim lenne :D
  • Bogyee
    Az azért durva lenne :D

Hivatalos oldalon egy lehelettel olcsóbb amúgy.
  • Drope
    Jah tudom,de 11€ nem kevés(alapból nem sok) de most vettem egy másik játékot is,így most inkább megvárom,hátha kap egy 75-50%-os akciót.
  • Bogyee
    Így is már akciósan van fent de semmi sem lehetetlen :) Ha jól emlékszem pénteken kezdődik a Steam karácsonyi akciós vására.

Steam csoportnak van értelme, főleg ha már a régebben vásárolt verziókat is hozzá lehet adni a Steam-hez :)
  • homokhajcsár
    Hellosztok akit érdekel a free kulcs az irjon nekem és azis aki szivesen játszana velem me egyedől unalmas :(
  • Drope
    Oksa! Köszi. Szerintetek le lesz akciózva karácsonykor? Mert ha igen akkor megvárom. Amúgy nem csináltok egy steames csoportot? Ahol összegyűlhetnénk
  • Bogyee
    Steam nem steam változat ugyanaz :)
    Azzal is tudsz játszani aki nem Steam verziót vette.
  • tutituti
    Frostyban is van karácsony meglepetés
  • Drope
    Csao! Hányan játszanak vele,steames változattal,és ki az aki szívesen játszana velem?:D Mert én megvenném szívesen a játékot,de csak ha lehet magyarokkal játszani. Aki játszana írjon PÜ-t
  • Bogyee
    Ahogy láttam megjelentek az orosz szerverek, remélhetőleg lesznek ázsiai szerverek is és akkor az elvtársak meg a csing-csungok játszanak a saját régióikban (ahogy észrevettem rengeteg sárga meg orosz csaló van).
  • oneal1
    4 óra amúgy sima nem HC karakternek szerintem sok, a HC oké legyen több nyílván!
  • Bogyee
    Mindettől függetlenül rossz lépés volt egyszerre kihozni a két változást (GC revive és a 4 órás várakozást).

Mondjuk néha jól jön ha az ember vissza tud menni a cuccaiért, tegnap meghaltam net akadozás miatt a full felpakolt karakteremmel, szerencsére nyugis helyen így sikerült visszamennem a cuccaimért :)

• Bogyee
    Azért az elmúlt napok/hetekben elég sokat foglalkoztak a csalókkal szerintem, igaz nem eleget viszont ha csak azzal foglalkoznának akkor azzal lenne tele hivatalos fórum, hogy nem csinálnak semmit nincs semmi új patch semmi új frissítés :)

• tutituti
    Ja hát ezt megértem.

De ez az egy óránál is zavaró volt igazából.
    Sajna amíg nem az anticheat programmal törődnek hanem az elmúlt patchek "felesleges" dolgaival addig az ilyenért kár felhördülni kb.
    Eddig is leszarták a bugreportot meg a fórumon is instant töröltek minden negatív hsz-t!
  • Hocci
    Én sem akarom ezt a 4 órás hülyeséget.. főleg, ha megint úgy járunk mint tegnap. megyünk be 11-en a szerverre, ugyanoda, és egy csaló 5 mp alatt leszedett 5 embert. A többieknek sikerült altf4-ezni a betöltőképernyőnél.
  • tutituti
    ez szerintem meg nézőpont kérdése.

De nem hiszem el hogy mind az öt karakterrel meghal az ember 10 percen belül.
    ha mégis akkor sajnálom..
    ha meg nem és két órát se lehet túlélni akkor kb az előtte meghalt karakter is feléled.
  • Rane19
    Az idótákál nincs gond berohanak azt meghalnak, de amikor 3an megyünk és jön vér-pistike Haxxxor666 névvel, pisztolyal leszed minket 3 lövéssel 1000 méteröl akkor igen is sokkalom azt a 4 órát....Csak 1 karival szeretnék játszani szóval igen is számít.
  • Laza
    Ő az ok okozatról ír ... azaz, hogy szerinte nem azért emelték meg az időt, hogy neked jobb legyen, hanem azért, hogy kényszerítőbb hatása legyen a fizetési lehetőséggel való operálásra :)
  • tutituti
    Azért ugye neked az értő olvasással komoly problémáid vannak!

"a goldért revive miatt már írtam be."

Máskor olvass vissza mielőtt dühből gépelsz
  • Fpocok
    Ja, tényleg baromi jó, hogy megnégyszerezték az időt... gondolom akkor szerinted azzal sincs baj, hogy EZZEL EGYIDEJÜLEG berakták a pénzes felkelést... áá... csak véletlen.
  • Huvi
    Ha valakinek van kedve csapatban menni akkor szóljon rám most vettem meg.
    http://steamcommunity.com/id/Huvi
  • tutituti
    ez igaz

majd a privát szerverek
  • Laza
    A hülyegyerekek sajna mindig jobban bírják, mint a normálisak ... ez már sok játékban kiderült. Intelligencia hiányában ez érthető is :)