4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Shiki #3838 Sziasztok! Az mitől lehet hogy ismerősömnek rendszeresen van egy olyan hiba a játékban hogy be akar lépni egy szerverre 2 szer tölt a játék és utána egy "loading game data" felirattal egyszer csak vissza dobja a karakterekhez? Nagyon sűrűn előfordul és se nekem se másik ismerősömnek csak neki. -
#3837 de egy warz kulcsért én szívesen adok egy m107-et meg egy m16ot 100 tölténnyel backpackkel testpáncéllal :) -
#3836 az a baj hogy nincs ilyen.Az összes lehúzás.nem tudsz fegyvert venni,volt olyan oldal de elküldted a pénzt elküldték hogy hol találkozzatok és odaadták,vagy megöltek vagy meg se jelentek. Buktad a pénzt és fegyvered se lett.
Szerintem inkább lootolj egyet,nehogy valaki lehúzzon pár ezer forinttal. -
Vityo89 #3835 Igen, erre is gondoltam. Én bajom lesz, tudom, nem fogok sírni, nem 5 éves vagyok. Addig, amíg van rá keret, miért ne? Köszi a segítséget. Mielőtt valaki tolná, hogy anyám és apám alám nyomja a lóvét, szólok, magam dolgoztam meg érte. -
#3834 minek?
Holnap reggel felkelsz,elbattyogsz az első police station-ig és kész.találtál is.
vagy megnyitod a térképet,rákattintasz a loot gombra és megnézed hol piros! -
Vityo89 #3833 Hali. Valaki tud adni egy oldalt, ahol online lehet venni igazi pénzért fegyvert? Sehogyse találom googleval. -
#3832 bár már írtak be hogy van egy ilyen hiba benne,de gondoltam nézzétek meg.Ezért lődöznek minket már százméterről!
játék fű nélkül -
#3831 bezony!
Mondtam hogy boulder city mókás lett!
elárasztott részen van egy kocsiszín vagy mi.olyan mint egy garázs.mellette egy rendőrautó.
na rendőrautón három military loot van egyszerre és beér a garázsba is egy.
itt valahol:
-
#3830 A Boulder citys akció durva volt ... bementünk kb 6-an, végül csak Én jöttem ki élve :)
Ráadásul már befelé menet is küszködtünk, mert mindenkinek alig volt hp-je, végül mindenki kimúlt, én meg egy lelőtt gyerek fullosra pakolt zsákjával és fegyvereivel a város szélénél kiléptem :)
Jó kőr volt :D -
#3829 Nincs vita, beszélgetés van ;) -
#3828 Húha látom megint pörög a fórum :D
Még akkor karácsony előtt én is hozzászólok a magvas vitához, de addig is itt a tegnapi szerzeményem (amit azóta sikeresen el is buktam :D )
Lehet csak nekem új de még nem találtam ilyen fegyvert eddig, csak hozzá való lőszert.
-
homokhajcsár #3827 Amugy boldog világ végét mindenkinek remélem mindenki felvet több száz millos kölcsönt előre XD -
#3826 Ha megvetted akkor a Tiéd. Más opciót nem igazán tudok elképzelni.
Max azokra vonatkozhat, akik ingyen teszt kulcsot kaptak. -
homokhajcsár #3825 Hellosztok valaki meg tudná mondani kinnek marad meg a játék me halotam a steamen aki megvete az a full játékot kapja meg olyat is az kapja meg a játékot aki segit a warz hivatalos forumon és aktiv is benne mert én pl a warz honlapjárol vetem meg és monták nem biztos meg lesz nekem még a játék miko béta lesz hogy lesz ez ako léci választ . :) -
#3824 Na, Frosty, közért előtti rendőrkocsi, M16 ... jövök is ki :) -
#3823 Egyébként ezekről egy jó sör mellett még egy éjszakát lehetne filozofálni :D -
#3822 "csak eddig aki nem hallott róla és 0 játékidővel leszólja azt minősíti is ez a viselkedés!(ez redditre a legjellemzőbb)"
Rám nem jellemző, hogy tapasztalás nélkül véleményezzek bármit ... -
Susarc #3821 nem minden nap csak ha történik valami....megjegyzem mivel a kezdetek óta megvan és a saját károm példáját felhozva szeretném az új játékosokat figyelmeztetni,hogy nem minden fenékig tejfel! SŐT!
Lazát is azért hoztam példának,mert ő is a kezdetek óta játszik tehát van rálátása....
nem olyan nagy baj az szerintem,hogy képbe kerül aki ide téved,azért valljuk be nem én vagyok az egyetlen aki "rinyál"csak körbe kell nézni a neten és kb. mindenki erről beszél a "szakmai" berkekben:P -
#3820 És most bemegyek a 95/100 -as szerverre, hátha tudok valamit halászni Frostynál :D -
#3819 "Az a tény hogy Laza utálja,oké."
Az imént leírtam, nem ismételném magam :)
Szerintem engedtessék meg mindenkinek, hogy elmondja/leírja a véleményét, hiszen a fórum műfaj erről szól.
Én semmit sem szeretek, ami lehúzás, többek között a CoD-ot sem ;) 20+ éve játszom, minden platformon, és igenis, nagyon nem tetszik amerre a játékipar tendál ... nézzük meg a ReEvil6-ot ... arra cifrábbakat tudnék mondani, mint erre, mert az a sorozat az életem egy részén átívelő élmény VOLT. Skyrim ... mint játék, jó, mint TES, már érdekes újításokkal van tele, ami megint a tömegek felé nyit, tönkretéve a TES-ek világát ... pké, szerencsére PC-n lehet rajta javítani (lebegőmarkere, iránytű OFF, stb) ... Dark Souls mizéria ... a tömegek szerint túl nehéz ... ja, mert játszani tudni kell, nem csak a gombot nyomogatni ész nélkül ... az utóbbi évek legzseniálisabb játéka! Nem térnék ki rá bővebben, topicjában minden elolvasható :)
És a jövő ... mikrotranzakciós rendszerek, a gombnyomkodó butagyerekek pénzen vett előnyszerzése. Ezeket sem a mi piacunkra szánták. Persze mindenkinek meg kell élnie valamiből ... de van egy határ ... ami mindenkinél máshol húzódik meg.
Itt jelenleg pár dollárból egész jól fel lehet tuningolni egy fegyveres karakter páncéllal, célzóval, nagyméretű tárral, zsákkal, egyebekkel, miközben az ingame pénz piaca pang, alig esik lóvé, azon sem lehet sok mindent, venni, ráadásul kva drága ... és pl egy rakás GC-s item nem is esik.
A játék fejlesztése pedig jelenleg a fizetős tartalmak irányába erősödik, sem mint a minőségi 'tartalom' irányába.
Ez van, nem feltétlen tetszik, esetleg még hangot is adok neki ... persze nem minden nap, csak mikor olyasmi történik, ami kiveri a szemem, pl a pénzért való felélesztés ....... de ezeket bárki skippelheti, nem kell rá reagálni, az asszonynak nem adhatom ki ezeket ... nem értené :D -
#3818 Mondjuk ezt te az eleje óta mondtad.
Én meg váltig állítottam hogy ilyen már pedig nem lesz!
Lett..
És a pénzért mindent dolog engem is zavar.
Viszont szép lassan a mapon minden épület normálisan néz ki,van berendezés,sok lett a zombi,csaló sincs annyi mostanság.
félve de azt mondom hogy jövő év januárjára talán! normális lesz.
(Hacsak ugye nem ássák le magukat végleg.)
Azt még el akarom mondani hogy nem kérek senkit arra hogy ajnározza mert ha nem küldik el a hammerpointosokat az anyjukba akkor most 10órás revive idő és 400GC lenne kb.
csak eddig aki nem hallott róla és 0 játékidővel leszólja azt minősíti is ez a viselkedés!(ez redditre a legjellemzőbb)
-
#3817 Ezzel játszom (pont most is), a CoD-al nem ;)
Nem nem szeretem, hanem vannak fenntartásaim a jövőt és a játék útját illetően, ami leginkább a mikrotranzakciós mivoltának (és a hasonló rendszerek 'gyűlöletének') köszönhető :D -
#3816 Ezt se:D -
#3815 Na akkor elmondom én hogy gondolom.
Ti tényleg kezdetekkor itt voltatok ahogy még páran ahogy én és azok akik tudom hogy olvassák a topikot.
két tábor van.Aki megutálta és céltudatosan csak arra figyel hogy ez egy átbaszás.
illetve aki továbbra is játszik mert átbaszás ide vagy oda,megvette és ha már ott van játszik vele.
Azt azért mindenki tudja hogy nem volt kötelező megvenni,az ára egy mostani játék töredéke és alpha verziókor tudni lehetett hogy milyen.Akkor vissza lehetett volna igényelni a pénzt!
Ami nekem nem tetszik hogy te (és nem megsérteni akarlak) semmi mást nem vagy képes írni csak "NE VEDD MEG,Szar ez a játék és a többi)
De okot nem mondasz rá csak Laza érveit szajkózod.
Az a tény hogy Laza utálja,oké.
Ő tolja rendesen a Dayz-t én is belátom hogy az ideig óráig izgalmasabb.
Akik nap mint nap játszanak vele azok nem lootolnak.
Normális csapatmunka folyik,városok kipucolása,egymás segítése-felgearelése.
Tehát egy kialakult közösség élvezi a játékot.
Az a fura hogy a warz-t mindneki leköpi(valamilyen szinten érthető) de a négyszeres áron eladott CoD például senkinek nem szúrt szemet.Pedig ugyanez a lehúzás és félkész összecsapott munka,vagymég rosszabb ott is megtalálható és sorolhatnék ilyen hányaveti játékokat.
Egyet kell megérteni.Ha nem Tetszik ne játssz vele!
viszont a topikot jó lenne nem szétbaszni!
Köszönöm! -
#3814 "és a codnak láttad a borítóját?
ugyanez.
évek óta lopják a borító/háttér képeket."
Ez egy dolog, de akkor is érdekes ...
Mondjuk nálam a CoD egyáltalán nem rúg labdába, nem szeretem :D -
#3813 Én is kivertem ma egy hátizsákot gyerekből ... komolyan mondom, egy darab lootot sem találtam a városokban, de 2 karit is ebben a pillanatban menekítettem ki nagy teli zsák cuccal ... persze mind játékosból hullott :) -
Susarc #3812 egy baj van tutituti,hogy emögött a játék mögött az igéreten kivül nincs semmi!
nagyon átment itt pár ember fanboy-ba és nem lát ki a szemellenző mögül!
Laza meg én pl. az elsők között vettük meg és nagyon nagy áhitattal és kedvel vágtunk bele és játszottunk,de úgygondolom minden értelmes felnőtt ember tisztában van vele,hogy ez átbaszás a javából!
Lófasz sem lesz itt nemhogy talent meg járművek.....
őszintén örülök,hogy páran még kitartóan lootoltok nap nap a semmiért....,mert az,hogy 3 hónapja semmi egyébbről nemszól a játék az azért elgondolkodtató minimum.....
aki még nem vette meg NE VEGYE MEG!! talán június körül érdemes lesz visszanézni a játékra,de boritékolhatjátok,hogy júniusra ez a játék/cég sehol sem lesz!
State of Decay remélem jó kezekben van! -
#3811 " A Valve szerencsére gyorsan lépett"Ez mekkora okádás szöveg!
a valve összeszarta magát miután a steames fórumokon perelni akarták őket azért mert nem azt rakták ki amit kellett volna.
magyarán a valve baszarintotta ezt el. -
#3810 és a codnak láttad a borítóját?
ugyanez.
évek óta lopják a borító/háttér képeket.
Ez kb már a szőrszálhasogatás csúcsa!!
ennyi erőből a fa kérge az a doom 1 talajtextúrájához hasonló
van doszt elkúrás azt én is látom de ez azért -.-'
A mikulás backpack nagyon jó ma elraktunk belőle 3 darabot.
meg bvan répaorr+kalap,manósapi, a télapó szakáll és kandy cane.
a kandy cane elég jó lett,annyit sebez mint a hammer de kicsit hosszabbnak éreztem,messzebb elüt talán.
ÉS Boulder Cityben is van karácsonyfa!
Így lett egy Clearviewbe,Boulder Cityben és Frostyban is egy!
lehet beöltözni:D -
#3809 akkor szorri csak én nem járok ide ez még uj volt számomra -
#3808 Mondjuk ez durva, még nem is láttam.
-
#3807 Erről szól a topic napok óta ;) -
Egyébként tegnap kipróbáltam, 50GC-be került a felélesztés. Ahhoz annyira nem sok, hogy az ember néha ne használja, de ahhoz már igen, hogy rászokjon, tömegesen használja a nép ... igazi nagy bevételi forrás.
50GC az kb 33 cent (ha jól rémlik 1$ ~ 147GC), a halál meg elég gyakori. Így apránként a sok ember által szép kis summát össze lehet(ett volna) kaparni. -
#3805 Ezt olvastátok? -
#3804 Hát, csak sok minden nem ennyiért. Van amit Én is csak dobozosan vagyok hajlandó megvenni, de azokat általában megjelenéskor beszerzem, évi 1-2db ... a többi viszont jobb digitálisan a nagy akció hullámban, mert sokkal olcsóbb, nem kell tartogatni a dobozt meg a lemezt és a telepítése is sokkal gyorsabb és egyszerűbb :)
Pl a THQ nagy csomag 25euróért 22db játékkal igazi bomba akció ... kár, hogy sok minden megvan már nekem belőle. -
ZordKaszás #3803 Am nem azt mondtam hogy a játékkészítők szentek de amiket ebben a cikkben felsorolt hibákat istenem bakker vannak benne bugok egy alpha szinten lévő játokról beszélünk az istenit aki teljesen bugok meg kész játékkal akar járszani várja meg míg kijön addig meg verje a farkát a cs go-ra hamár ennyir valve majom -
ZordKaszás #3802 Ááá inkább maradok a bolti vásárlásnál nekem nem szögelték a seggem a székhez hogy ne tudjak elmenni a boltig meg vissza :D meg most nekem bőven elég a war z meg ps3-on a tekken tag tournament 2 :D -
#3801 Igen, tudjuk a WarZ alkotói soha semmiben sem hibásak, csak az az állítólagos 1.5% vásárlói hater közönség állítja ezt, illetve a Steam is csak kibasz velük, szegénykék :)
Nézz körül inkább a Steames vásáron, este kezdődött, hátha találsz magadnak valami jót :D -
ZordKaszás #3800 És csak mellékesen: a játék leírást nem a játékfejlesztők írják a sreambe hanem a valve vettek eladási jogot le írták a leírásba a saját hülyeségeiket a játék leírásba csak nem tudták kivárni a megjelenést mert annyian vették és mért ne csurranjon az ő zsebükbe is pénz gyors berakták a játékot majd amikor balhé lett belőle gyors kivágták magukat pár szent beszéddel -
ZordKaszás #3799 És a steameseknél nincs pénz éhesebbek nekik mind1 mit adnak el csak vegyék amit felraknak csak annyi a különbség hogy sokan használják a steamet és bármit találnak ki és hazudnak az emberek képébe hogy mentsék a saját irhájukat a sok birka meg be is veszi mert steeeeaaaaam nyomorékok