4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
szaki3 #3878 Aham értem laikus gyorsan tanul... Köszönöm és hogy bonyolítom le a dolgot?
-
Vityo89 #3877 Ne értsd félre ezt a Master Card kifejezést. Egy egyszerű OTP bankkártya, ami a diákoknak is van, az is Master Card. -
#3876 vedd meg paypal-en -
szaki3 #3875 Az a gond hogy megvenném de nincs MAster Cardom pedig nagyon kéne a game mert törtön játszottam kb 1 órát és nagyon megtetszett... -
Vityo89 #3874 A játékot először én is letöltöttem tört verzióval. Elsőre beengedett. Utána alig (szinte soha) talál szervert. Ha netán mégis találna, 2-3 perc után kirak. Ez az én tapasztalatom. -
szaki3 #3873 És az Eu szerver törtön is megy? :) -
Vityo89 #3872 Speedi: Nekünk is ez volt a hiba. Próbálkoztunk, beengedett.
Szaki: Fenti számláló azt mutatja, hogy bizonyos szerveren, hány óra van.
EU 176 | 16:25:06 >> 176-os EU-s szerveren 16:25 van. Ez a napszakok miatt fontos. Mert ugyebár este sötét van. -
szaki3 #3871 Béke!
Ez a fenti "számláló" mit jelképez?
És mikorra lehet várni a magyar szervereket?
Köszönöm a választ... -
speedi8 #3870 E-mailt, jelszót beírom, login, és kiírja az e-mail mező fölé h "Login failed, please try again later." értem én h próbálkozzak újra, de akárhányszor próbálom mindig ezt írja ki :/ meg elég gyanús h a fullos kulccsal pont 24 óra múlva ezt csinálja :/ pedig biztos nem a guest kulcsot használtam... -
Vityo89 #3869 Valami infot ad, hogy miért nem enged belépni? Nekem is volt ilyen, meg egyik SG fórumos játszópajtimnak is, hogy nem engedett be bizonyos ideig. Próbálkozni kell. Kliensből indítod és a jelszó beírás után nem enged be? Vagy hogy érted? -
speedi8 #3868 Tegnap du. fél2-kor megvettem a játékot, ma de. még ment, de fél2-kor már nem tudtam belépni... most ilyenkor mi van? -.- másnál is volt ilyen? :/ mielőtt még valaki azt hinné, nem a 24 órás kulcsot használtam... -
Winettu #3867 Hello valakinek nincs véletlen db 24 órás kulcsa ? kiszeretném probáln :) -
EiZZeNx762 #3866 Helló! Régóta nem néztem fórumot, valaki tud ajánlani valamilyen klánt? -
andrue #3865 hali valakinek van még elfekvőben 24 órás kulcsa? sajnos steamon vettem meg és ahoz nemadtak:/ -
#3864 Hát, konkrétan látom ahogy más-más szögekben röpködnek a 'köpés' lövedékek. A múltkor egy gyerek Frosty rendőrség tetején volt, a mellete lévő tűzoltóság sarkától lőttem, és simán el tudott szaladni a tető mögé ... aztán visszanézett és leszedett ... ketten voltunk ... közben a társam az épület mögül ment, a srác meg bentről jött ki, végig mondom neki, hogy vigyázz, jön ki az ablakon, megy a lövöldözés, és Őt is leszedte ........ na ez vagy cheater volt akkor, vagy nem tudom a mi a szar.
Én M16-al lőttem, és 3th nézetben láttam, hogy a lövedékeim igen érdekes szórásban röpködtek.
Aztán franc se tudja. Nehéz kitapasztalni, ha az ember ritkán lő, csak ha fosás van :)
Kéne csinálni egy céllövöldés akciót, zombikon gyakorolva :) -
Sotyka #3863 Hát, én pityóval, és m4 semivel mást tapasztaltam. M4-el, 100 méterről (smallville egyik feléről a másikba) "simán" letudtam vele szedni valakit 4-ből 3 lövés talált amikor rá céloztam. Pityóval is szedtünk már le haverral boulder city hídjáról a városban lent lévő embereket akkoir 3/3 talált, és az is megvolt egy 50-100 méter kb. (persze lehet csak nekünk volt mázlink, de szerintem azért annyira nem nagy a szórása, max az ien aa12-eseknek :D ) -
Sotyka #3862 Tegnap bemegyek egy üres karival, lerak rockyhoz, gondoltam befutok a déli safe-hoz, de útba ejtem rockyt. Tök üres karival, besprintelek a katonai kocsikhoz, hát nem ott van egy kruger puska?:D ki is mentettem gyorsan :) -
Rane19 #3861 Ez már vicc Clearview-nél fa mögött nézzem a várost 3thperson-ba láttok egy gyereket nem is láthatna kiállok fa mögül és egyből kaptam a fejest pisztollyal 6 fős szerón reggel 5-kor.... -
#3860 Klánt tudtok csinálni és akkor látják egymást a karakterek (kék nyíl lesz amerre a klántársad van illetve közelebbről kiírja a nevét.
-
#3859 Sziasztok! A játékban van már olyan lehetőség, hogy haverral egy szerverre egy helyre pakol minket és ne kelljen a térkép másik feléről órákat futkosni mire együtt tudunk menni? Tudunk partit csinálni valahogy vagy még ez nem opció? -
#3858 Mármint globál inventory? Olyan tárhely, ahová ki tudsz pakolni cuccokat. Ezt a helyet új/feltámadt karakter vagy olyan éri el, aki safe zonában van (térkép bizonyos területei). Ingame nem elérhető, csak a karakterlapon. -
homokhajcsár #3857 Sziasztok lehet buta kérdés de pontosan mit takar a globál fegyver ? -
#3856 Na, US szerveren kivontam 3 karit, megdupláztam a fegyvereim számát, 39 ... most már nem is kell gyűjteni, lehet menni szórakozni a 100-as szerverre :) -
#3855 Ezért gondolom nem bannolhatnak. Már csak az a probléma, hogy Te sem tudod mikor vagy takarásban :)
Tegnap úgy raboltam ki vkit, hogy láttam távolabbról, bent rohangál Echoban, kint lefeküdtem a növények közé, majd nagyjából pont felém indult el, megvártam míg elszalad mellettem, felálltam, leszedtem :)
Tele volt mindenféle jósággal :) -
#3854 A legtöbb fegyvernek sajna ilyen a szórása ... ráadásul nincs köze ahhoz, hogy egyes vagy sorozat lövésen használod, konkrétan random röpködnek össze vissza a golyók. Csak nagyon közelről érdemes lövöldözni, egyébként lutri. -
#3853 Jók ezek az US szerverek kora délután ... megpakolt karik kivonására még jobb :) -
#3852 közepes damage,50-100 méteren pontos.
De maúgy igen.darts gunnak is hívják már:)
elég gyakori a lőszer hozzá,tegnap találtam is csak lelőttek mert balfék voltam és rálőttem a srácra aa-12vel és nem hogy nem találtam el hanem kb így nézett ki -
ZordKaszás #3851 a kruger puskát leginkább egy légpuskához tudnám hasonlítani így kinézetileg XD -
Huvi #3850 Jó te már meg vagy :D -
Vityo89 #3849 Én. :D -
Huvi #3848 Valaki szeretne csapatban játszani ?:
-
Vityo89 #3847 Sajnos a fegyverek 10 perc után eltűnnek, amit elhagytál. Nekünk loot szétosztásnál volt kifagyás. Mi is buktuk. Volt, hogy harc közben Crasheltem. Sajnos akkor buktad. -
Rane19 #3846 Megtalálom 2 hét után első sniperem be akarom tenni a fegyver slotba erre kidob hibával most meg nem tudok vissza logolni 1 órája ha valaki tudja mi ez pls írja le.... -
Vityo89 #3845 Bocs a duplapostért. Ha valaki tud adni egy mesterlövészt lőszerrel, cserébe kérhet bármit a marketből, amit GC-ért lehet megvenni. Akár több dolgot is. -
Vityo89 #3844 Jogos, fegyvervételről lemondtam. Viszont ilyen GC-t vettem. Ha valakinek szüksége van valamire, jelezze, tudok venni neki páncélt vagy nagyobb táskát. Fegyver nincs a marketben, csak közelharci. -
#3843 na ki látta a kruger puskát?
Vagy a Kruger Mini-14-t?
-
Dobronski #3842 Srácok penzert ne... -
#3841 Pf, egy ilyen játékban minek? Ha 'játszol' is vele, akkor igen hamar lehet találni fegyvert, nekem a global invemben 20+ fegyó van, meg rakat tár, minden ... és 3 karim is full felpakolt zsákkal van kint a terepen még min 10-15+ fegyverrel.
De ha olyan sok felesleges pénzed van, akkor Én simán adok el neked fegyvert. Írj privit, küldöm a számlaszámom és egy safe zónában már pakolom is neked a jóságot, nem kell ehhez megbízhatatlan külföldiekkel kísérletezni ... várom az üzit ;) -
Hosszu84 #3840 ezek a csiterek mindig akkor jönnek, amikor már kezdem tök jól feltápolni a karimat. -
#3839 Próbáljon egy reinstallt.
ha nem jött össze akkor hivatalos fórumon nézzetek kötve hátha.
Én ilyet nem olvastam eddig.