15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Reaper2104 #11828 Szét röhögöm magam rajtad annyira szánalmas vagy, az egész életedet a fórumokon töltöd, mert annyira retardált vagy hogy senki nem lát szívesen a köreiben sem a való életben sem a fórumokon, teljesen jogosan kapod a bannokat újraregelsz megint bannolnak megint regelsz megint bann egyszerűen fogyatékos vagy ennyi, sírjál csak tovább. -
grimm13 #11827 gyerekek miért etetjük a trollokat ? valaki meg tudja mondani hogy a battlepack-ban kapott soldier portre mi a fene ? mert nekem egy darab új portré nincs a listában.... kapok valamit ami már megvan vagy mi ?! -
faszkalapmodik #11826 agyhalott a felmenőd az... ha ezek a gerinctelen nem törölgették volna a nyomaikat, és nem nyalnak be a szarig a modiknak, csak hogy leplezzék az inkompetenciájukat, akkor láthatnád, mért alakult ez így....de ennyi eszed neked sincs, hogy utánanézz, csak mész a sorban szépen mint a birkák.... -
Reaper2104 #11825 Nem a moderátorokkal van a baj, hanem azzal, hogy nem igen lehet az ilyen primitív agyhalottakat véglegesen eltüntetni mint pl téged. -
Skyline #11824 Azért egy dolog hogy a játék milyen és unalmas amit a DICE művel, de ti sem vagytok egyszerűek ezzel a nácizós seggnyalós ugatással... Nem unalmas? -
HHpanther #11823 Sajnos nagyon alacsony lett a színvonal ezen a fórumon és erről nem a moderátor tehet.
Már a BF3-ban is olvasó voltam,de mára nagyon mélyre süllyedt az eszmecsere.
Részemről átnézek a rivális fórumra.
-
Zero Hero #11821 Felbontás függő. -
#11820 80 -
Skyline #11819 "WE ARE WORKING ON A FIX FOR AN ISSUE ON PC THAT CAUSES THE GAME TO FREEZE, RESULTING IN A SOUND LOOP. WE WILL SHARE MORE INFORMATION ONCE AVAILABLE."
2 nap kevés volt megoldani...5 perc után fagyás metro-n..Gratulálok. -
#11817 Hányas Field Viewet használjátok? Melyik szerintetek a legjobb? -
Skyline #11816 És a legrosszabb az lesz hogy be fog dőlni a Battlefront 3, amiből majd az lesz a következtetés hogy nincs igény SW játékokra..Igény lenne csak hozzanak színvonalat és minőséget... -
Skyline #11815 Dehogy van...Minden DICE játékot a modderek raktak rendbe... Amióta erre nincs lehetőség csak a kínlódás megy... -
#11814 Igen, és felmerül a kérdés, hogy a battlefront biztos jó kezekben van-e a készítőknél... -
Skyline #11813 Sose lesz jó senkinél a netkód amíg a tickrate-el nem kezdenek valamit...A többi random probléma ami vagy előjön vagy nem... Engem a legutóbbi patchig december óta elkerült a fagyás azóta megint megjött...
A netkód pedig akármennyire írják hogy nem, mindenkinél szar az alacsony tickrate miatt. // ugyanakkor a legutóbbi patch óta javult valamelyest.
Mindenesetre szégyen hogy 4 hónap alatt a játék még mindig nincs elfogadható állapotban. Nem csoda hogy sem nagy eladások sem hírverés, csak a csalódott hordák a microsoft pénzvisszafizetési akciója...A BF5-ben nagyon nagyot kell mutatni ha nem akarnak ordító bukást, mert ezzel a szeméttel elvesztettek egy rakás vásárlót... -
Reaper2104 #11812 -
#11811 A legbosszantóbb, hogy pár patch-vel ezelőtt már éreztem a javulást, és hogy megy valamerre ez a csoda, de sajnos valamit megint elkúrtak. CQ pályákon folyamatos a trade. Nincsenek überbrutál k/d-k. Mindenki 1.1 max 1.5-ön. Persze no explosive-ról beszélek, és itt a legnagyobb gond max egy bipodos lmgs. Bár érezném a javulást, de tényleg. -
Reaper2104 #11810
Most veled játsza ugyan azt amit velem meg másokkal korábban, hál istennek eddig csak fórumokon találkoztam ennyire egy ügyűekkel. Amúgy nálam sem fagy a játék és teljesen jól fut, kár, hogy nem mindenkinek ilyen. -
#11805 Én elhiszem, hogy nálad szar, csak ne próbálj meggyőzni. Nálam tök ugyan olyan, mint a 3. Ha hiszed ha nem. :DD És élvezem mint a kurvaannya. -
Borg #11802 Fú tegnap milyen jót toltam metron... valami 50 killem lett első hellyel, M416-tal.
Bár gondolom nem sokáig tart, mire a sok metromaki kiismeri a mapot, és azoknak már esélye se lesz, akik nem éjjel-nappal csak azon hentelnek... -
#11801 Akkor ez a te játékod.. -
priluki #11800 aha :d én most erre gyúrok :P :D -
Electrickman #11799 Tegnap a csapatomban volt Gulf of Oman-on Chuck Norris...a homokvihar meg is állt a tenger fölött...
Majd ha te is meg tudod állítani,nem lesz ilyen problémád...
(Na körülbelül ilyen a netkód kérdés a bf4-ben) -
priluki #11798 :D ja értem.. hát nincs mit tenni akkor be kell látnom ,hogy looser vagyok és ezzel próbálom többed magammal magyarázni.. de ha majd profi leszek még csak a lövedék elől se kell kiérnem, megállítom őket a puszta akaratommal :D -
Gyuszopapa #11797 Nem tudsz játszani az azért van,aki tud annak nincs netkód baja. -
priluki #11796 na igen azt nem tetem hozzá,hogy a fedezék mögötti hit az meg van mindig nekem is.. -
Electrickman #11795 Nem lesz vite és veszekedés,mert az ilyen trollok mint a légyirtó és mercedeszes barátja addig cukkolják a panaszkodókat,hogy vagy kibannolják őket ,mert elszakad a cérna,vagy nem jönnek többet a fórum felé sem...
Stief: Ha te Caspianon 8-0 -al végeztél,akkor neked tényleg jól adja...egy bokor alatt fekve végig az egész meccsen...természetesen jól fogja adni..
Menj csak oda ahol harcolni is kell...mondjuk egy M-com,vagy egy fontosabb zászló közelébe...majd meglátod te is azt,amiről itt már posztokon keresztül beszélnek.
Egyenlőre a bf4-et a netkód miatt is meg számtalan,-játékosok által felsorolt hiba miatt is,-nem lehet nevezni fps játéknak...ez most még csak szerencsejáték...
-
#11794 Örüljünk együtt. Nálam is teljesen jó. A K/D-m pont ugyan annyi, sőt kicsit jobb mint a bf3-ban. Legjobb FPS evör. Titanfall meg akkora LOL mint a ház. 14 évesen lehet, hogy tetszene.. :D -
priluki #11793 :D ez ilyen "lyukra" sikeredett :P -
#11792 Eddig is volt sok vita, veszekedes (es lesz is) azok kozott akik azt gondoljak es erzik, hogy semmi gond a jatekkal es akik azt mondjak, hogy sok problema van vele.
Ha neked "jo" a jatek, nem fagy ki, nem talalsz ilyen-olyan bugokat es nem erzekelsz furcsa halalokat es egyebeket, akkor csak orulj neki siman es kesz.
Pls ne probald meg azokat meggyozni, akik nem igy gondoljak, mert a hibak amikrol irunk azok sajnos TENYEK.
Nalad sem a jo a netkod csak valoszinu nem figyelsz ra.
Vegyel fel kb fel vagy 1 ora jatekot, nezd vissza a kicsit furcsa halalokat kockankent vagy lassitva es latni fogod a fedezek mogotti halalokat, az 1 hites logikatlan osszeeseseket (olyan fegyverektol amiktol csak 3-4 lovestol lehet halni), stb, stb. :p -
#11791 Nem vagyok egy nyelvtannáci, de ez... "problémályukat"?
Ez milyen lyuk is valójában? -
priluki #11790 "Kezdem azt hinni hogy tényleg azok rinyálnak akik nem tudnak játszani"... akkor tévhitbe kezdesz élni, nálam is jó mostanába szerencsére, de szar volt pár patchel ez elött.. akkor se mindig hanem random.. Én átérzem a problémályukat,és igen is létezik sajnos. Most ,hogy jó nekem párszor észrevettem ,hogy befordulok a sarkon ,öszefutok valakivel rámfordul én rá és nem is felém lő,és leszedem.. magyarul sztm nem ott lát ahol én valójában vagyok. -
Stief #11789 Én ezt nem értem nálam miért nincsenek ilyenek? Valaki elmagyarázná? Nálam jól fut ez gamma amit meglövök az ott is marad drm 2 lövés, assault fegyok 2-3 lövés sniper közelről halál messziről 2, ezt is tapasztalom. Kezdem azt hinni hogy tényleg azok rinyálnak akik nem tudnak játszani. -
Skyline #11788 A következő játékuk azok után hogy a BF4 sem szerepelt valami rózsásan, és még a microsoft is pénz visszafizetési akciót rendezett valószínüleg nem igazán fogja fele ennyi ember sem megvenni...
A BF3 után ez a játék sajnos egy ordító csalódás, inkább adták volna ki ezeket a pályákat a BF3-hoz kábé ugyan itt tartanánk csak negyedennyi problémával...:) -
Skyline #11787 Lol na nehogymár a BF4 1hitkill bugját most a realizmusnak tulajdonítsuk mert az év megszólalása lenne...
Főleg hogy az 1hitkill bugon kívül a BF4 az a játék amiben akár két tanktalálatot is lábon kihord az ember, nemhogy egy fél tár lőszert...:D -
#11786 -
Gyuszopapa #11785 Hidd el ott jó.Nem nagyon vágott agyon a Titanon kívűl senki. -
Gyuszopapa #11784 A való életben beszarnál ha felkeltenének és azt mondanák hajnal 2-kor hogy reggel lehet mehetsz háborúba.Kisfiam. -
#11783 Az a játék olyan gyors, hogy nem nagyon lehet látni, hogy jó a hitbox/netkód. -
#11782 Gondolom a való életben is elfutnál egy golyóval a mellkasodba, vagy a fejedben, vagy elbújnál a fal mögé. -
Gyuszopapa #11781 OFF
Aki normális netkódot akar látni az próbálja ki a Titanfall-t.
Az a normális ha tud az ember reagálni a találatokra és vissza tud vágni vagy el tud fordulni a sarkon.De az nem normális hogy ha úgy halsz mintha agyonvágna egy villám.
ON