Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Ak-12-höz tudtok mondani egy jó fegyverbeállitást,megvan mindenem már hozzá...
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezt a gif képet mivel csináltad?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
nagyon sok érdekes dolog van ebben a játékban, de azért a késelés az nagy fíling 😊
The Matrix has you...
steam, origin: ACE_hun
<#fejvakaras>#fejvakaras>
* Scomcomputers the future of computing!*
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
DICE vs USER 1:0
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
battlelog : "Internal Server Error"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy igen, a jármûveken átlövés is jelen van, ma is volt kritikus helyzetben kettõ ilyen is nekem. Csodás dolog ez is.
http://gfycat.com/DimwittedNaturalConey
Én ezt mindig úgy hívtam, hogy "fûszál effektus". Persze csak poénból, arra utalva, hogy egy fûszálban is fennakad a játékos modellje és attól halsz meg. Na ez csak eddig a játékig volt poén 😞
- "Jaj ne sírjatok már! Ha nem tetszik ne vedd meg! Nekem semmi gondom vele, nem tudom nektek mi bajotok." stb...
A fiatalabbakat, akik esetleg az utóbbi 4-5 évben kezdtek el játszani, egyáltalán nem hibáztatom mert õk már ebbe szoktak bele. Bár attól még nekik is illene megérteni. De mi, akik 10+ éve játszunk PC-n fps játékokat, egyszerûen nem tudjuk elfogadni, hogy ha vért izzadok is csak örülök ha egyáltalán játszani tudok a játékkal anélkül, hogy lefagyna, csalókkal találkoznék minden héten legalább 1x, alapvetõ hibái lennének a játéknak mint pl.: a "one hit kill", stb.,stb.,stb...
Ezt egyszerûen nem lehet elfogadni egy 10.000+ ft-os játékszoftvernél... Tegyük fel pl. hogy veszel egy porszívót. Hol elindul hol nem, esetleg mûködés közben leáll vagy mondjuk elkezdi fújni a levegõt szívás helyett. Vagy majd utólag küldik ki hozzá a csövet vagy esetleg a mûködõ motort? Addig meg szívd tüdõbõl! 😄 Feltehetnék ide bármilyen példát, az a lényeg, hogy ilyen nem nagyon fordul elõ... vagy ha elõfordul akkor garanciába visszaveszik és kicserélik. Ez természetes. Mert annak mûködnie kell! Itt meg kezdenek hozzászokni az emberek, hogy egy játék ilyen...
- "majd kijavítják!" Fa**omat! Már bocsánat! 😊
Szóval a srác pontosan megmondja a videó elején a tutit. Már csak a pénz számít... És én ezzel a videóval teljes mértékben egyetértek. Nem csak BF terén, hanem az összes mai fps(multi)-t illetõen!
Megetetik velünk a szart... mi meg megesszük mert szépen fel van karikázva...
...ennyi.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Egyszer meghalok, és utána nem tudok deploy-olni... Hát mi a fasz?????? KAttinthatok jármûre, emberre, kiskutyára kaármire nem deploy-ol ez a fos!!!!!!!!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hogy hogyan azt ne kérdezd, nem sok logika van benne 😄
conquest large -ban a flooded palyan ha lerakok egy beacont ami felrobban par masodperc mulva az mitol lehet ? (nem lovi senki neztem)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
-Szerverekre kapcsolodási hiba, néha csak harmadik probálkozásomra tudok feljoinelni egy szeróra
-Hitbox
-Optimalizálás, több FPS-t!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Bár nem igazán látom át mi köze a punkbusternek a spawnoláshoz fõleg hogy vagy ki tudsz spawnolni vagy nem, meghalás után pedig vagy újra spawnolhatsz vagy nem totál random...😊
DICE...<#eljen>#eljen>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ti már találkoztatok hasonló problémával?
bughalmaz ez az egész.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB