Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnum PI
R7 270-es karimhoz kaptam BF4 cuppont. Kell valakinek? 5k

mmovar
cobra+angel+heavy barel.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

ÜDV
Ak-12-höz tudtok mondani egy jó fegyverbeállitást,megvan mindenem már hozzá...

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

zotya10002
Értem köszi :-(

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ProGabe
Talált kép (reddit), nem én csináltam

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zotya10002
Szia!!

Ezt a gif képet mivel csináltad?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

gondolom, ha rád céloznak ilyen nem fordul elõ... 😉

nagyon sok érdekes dolog van ebben a játékban, de azért a késelés az nagy fíling 😊

The Matrix has you...

Nekem még akkor volt ilyen mikor én lettem a Squad Leader.

De nem dobott, respawn, és utána mentem tovább...

steam, origin: ACE_hun

adam46
Akkor van ilyen, mikor az autobalance átdob a másik csapatba.
😄DDD
scomcomputers
Ööö nekem is volt már ilyen de akkor az admin b@szakodott velem, neked nem lehetett ez,igaz a chat ablakban jelezni kellett volna....de ha ki van kapcsolva akkor nem jelzi..
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Tényleg basszus, rossz helyen mentem át a kapun!!! 😄

hi szabályok betartása es betartatása fontos dolog 😊))
szomferi
hát nekem ilyen még sosem volt 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SigS
Mondjuk lehet hogy meg kellene nézni a kapun áthaladás irányát, ahol te mentél ott piros X van <#vigyor5>
DICE vs USER 1:0

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Még a fegyverem is kiesett a harckocsiból! 😄

SigS
<#taps>

Utálom az ilyeneket:

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mNzJean
Mi fasz van már megint ?

battlelog : "Internal Server Error"

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mi ez a pecs baszki 3 m lövöm tank géppuskával a faszit hc azt csak fut tovább utána egy bombatölcsérben fekszik egy másik 5 m vagyok tõle lövöm 3szor a tölcsér oldalát mondanom sem kell nem hal meg kb 5 cm löttem lába mellé és még el sem futott kb 10 lõttek le puskával abból 8 1 shot kill volt

ProGabe
Jah, talán rossz a példa, de szerintem mindenki vágja, mirõl is van szó.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ez nem fûszál effektus, nem tudott átugrani mert a feje elérte a betont ami lelóg. Te sem tudsz átugrani valamit ha a fejed a betonba köt ki.

Arra van e ötletetek, vagy volt e megoldás, hogy: pálya töltési képernyõn egyszer csak el kezd ugrálni a zene (loopol) majd kidob, azzal az üzivel, hogy kidobott a szerver. Nézegettem a netet ez ügyben, de még nem nagyon láttam erre megoldást.

Seangaijin
Köszi!<#puszis>

SigS

ProGabe
😄

Amúgy igen, a jármûveken átlövés is jelen van, ma is volt kritikus helyzetben kettõ ilyen is nekem. Csodás dolog ez is.

ProGabe
A játékos mozgása! Igen, ez is egy olyan dolog, ami ebben a játékban új színt ért el. Mármint negatív értelemben. Ilyennel gondolom mindenki találkozott már:

http://gfycat.com/DimwittedNaturalConey

Én ezt mindig úgy hívtam, hogy "fûszál effektus". Persze csak poénból, arra utalva, hogy egy fûszálban is fennakad a játékos modellje és attól halsz meg. Na ez csak eddig a játékig volt poén 😞

10+ éve nem hetente találkoztam csalókkal hanem minden nap.<#falbav>
ozimak
Én most látom elõször ezt a videót, de teljes mértékben igaza van a srácnak! Pontosan ez a bajom nekem is szinte az összes fps játékkal ami az utóbbi 3-4 évben kijött. Egyszerûen rászoktatják az embereket arra, hogy egy játékot szar állapotban is megvegyenek, sõt természetes legyen, hogy gyakorlatilag egy beta verziót veszel meg amit aztán majd egy év alatt (talán) játszhatóvá tesznek! És ilyenkor jut eszembe a sok vita amit annyi játék topikjában lefolytattunk. Ilyenkor elgondolkozok, hogy mennyi ember jött a BF3-nál meg a COD-oknál, stb. hogy:
- "Jaj ne sírjatok már! Ha nem tetszik ne vedd meg! Nekem semmi gondom vele, nem tudom nektek mi bajotok." stb...
A fiatalabbakat, akik esetleg az utóbbi 4-5 évben kezdtek el játszani, egyáltalán nem hibáztatom mert õk már ebbe szoktak bele. Bár attól még nekik is illene megérteni. De mi, akik 10+ éve játszunk PC-n fps játékokat, egyszerûen nem tudjuk elfogadni, hogy ha vért izzadok is csak örülök ha egyáltalán játszani tudok a játékkal anélkül, hogy lefagyna, csalókkal találkoznék minden héten legalább 1x, alapvetõ hibái lennének a játéknak mint pl.: a "one hit kill", stb.,stb.,stb...
Ezt egyszerûen nem lehet elfogadni egy 10.000+ ft-os játékszoftvernél... Tegyük fel pl. hogy veszel egy porszívót. Hol elindul hol nem, esetleg mûködés közben leáll vagy mondjuk elkezdi fújni a levegõt szívás helyett. Vagy majd utólag küldik ki hozzá a csövet vagy esetleg a mûködõ motort? Addig meg szívd tüdõbõl! 😄 Feltehetnék ide bármilyen példát, az a lényeg, hogy ilyen nem nagyon fordul elõ... vagy ha elõfordul akkor garanciába visszaveszik és kicserélik. Ez természetes. Mert annak mûködnie kell! Itt meg kezdenek hozzászokni az emberek, hogy egy játék ilyen...
- "majd kijavítják!" Fa**omat! Már bocsánat! 😊
Szóval a srác pontosan megmondja a videó elején a tutit. Már csak a pénz számít... És én ezzel a videóval teljes mértékben egyetértek. Nem csak BF terén, hanem az összes mai fps(multi)-t illetõen!
Megetetik velünk a szart... mi meg megesszük mert szépen fel van karikázva...
...ennyi.
JaSoN HuNTeR
frissítsed a punkbustert!!!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

csak 9 db. hsz-t kellett volna visszaolvasnod... tedd meg ezt most, most már lehet 10-et is vissza kell olvasnod.

adam46
reset
Seangaijin
Ekkora egy fostalicska szart!!!!!

Egyszer meghalok, és utána nem tudok deploy-olni... Hát mi a fasz?????? KAttinthatok jármûre, emberre, kiskutyára kaármire nem deploy-ol ez a fos!!!!!!!!

Smithwarden
Ez mar 10 napja is linkelve volt ide...#10416

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

AnarchoiD
mavot ismerem bf veteran vagyok 😉 elegsokat lottem szet mavval, de egy zart szobaban ? 😊 , probalkoztam mindenhova rakni de mindig felrobbant mas palyan nem csinalja de azon mindig felrobban

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

MAV is le tudja szedni távolról. Akkor nem látod mitõl ment szét.

Hogy hogyan azt ne kérdezd, nem sok logika van benne 😄
AnarchoiD
hi

conquest large -ban a flooded palyan ha lerakok egy beacont ami felrobban par masodperc mulva az mitol lehet ? (nem lovi senki neztem)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

JaSoN HuNTeR
Ezeket kellene kijavítaniuk:
-Szerverekre kapcsolodási hiba, néha csak harmadik probálkozásomra tudok feljoinelni egy szeróra
-Hitbox
-Optimalizálás, több FPS-t!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Megint alkottak a dájszos fiúk...Akinek nem spawnol/halál után csak nézui az eget és nem történik semmi az fogja töltse le a pbsetup-ot a punkbuster honlapjáról állítsa be benne a BF4-et és frissítse a PB-t. Megoldja a gondot...
Bár nem igazán látom át mi köze a punkbusternek a spawnoláshoz fõleg hogy vagy ki tudsz spawnolni vagy nem, meghalás után pedig vagy újra spawnolhatsz vagy nem totál random...😊
DICE...<#eljen>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

JaSoN HuNTeR

Ti már találkoztatok hasonló problémával?

JaSoN HuNTeR
Ma meghaltam és nem tudtam respawnolni csak nézett felfelé a kamera és reloggolnom kellet hogy megjavuljon.

bughalmaz ez az egész.

Ok kösz!
mmovar
saját szerverünk Nem rég van pár napja ezért még kiforratlan a beállítás de idõvel lesz normális térkép/mód beállítás. Egyenlõre nincs rajta nagy élet és csak 20 slot-os.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Szabi
a kis ugrálós Anakin... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

szomferi
a PB frissítése megoldotta a problémát, mindenki happy 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ProGabe
dafuq? 😄