15720
  • Peet81
    azért te csak ne panaszkodj elég ratyikalap vagy te is
  • Reaper2104
    Anyázással meg trollkodással vádolsz mindenkit aki elmondja rólad milyen vagy vagy nem ért egyet veled és közben te csinálod ezeket ezért is lettél már bannolva jó néhányszor, de ilyen vénembertől aki megmaradt egy 10 éves szintjén mint te nem igen lehet elvárni, hogy bármi értelmeset tudjon mondani vagy csinálni....
  • faszkalapmodik
    ez megy már jó ideje, de ezt érdekes mód egyik admin se veszi észre a seggébe logó nyelvtől....
  • Gabesssz19
    sorry látom azt is törülték amiért írtam ...
  • Gabesssz19
    épp kb 2 órája törülték az egyik hozzászólásom , mert megvédtem Electricmant , vagy Eugabeszt mindegy.. ennyit az adminkáról..
  • Electrickman
    Na jól van,tényleg elég...gyerekek vagytok még,majd be nő egyszer a fejetek lágya,talán...Isten segítsen nektek ebben.Részemről off.(egy darabig,már nincs kedvem írkálni...)
  • Electrickman
    Kár,hogy veled ezt tették a szüleid...mehettek volna inkább moziba...
  • Reaper2104
    Legalább gondol a családjára, ha nincs velük nem neveli őket és talán nem lesznek ilyen szellemi fogyatékosak.
  • Electrickman
    Nem engem etettek vasvillával kis koromban...
  • Electrickman
    Neked teljes mértékben igazad van,igaz,fogalmad sincs miről írtam,de biztosan...
  • Skyline
    Feltehetöleg azért maradt bent MINDEN hogy làssàk a vergödésed, lassan két napja nincs adminreakciò.
  • Electrickman
    Természetesen felőlem az egész fórumot is betolhatod ide...
  • Electrickman
    Ugyan hagyd már,itt nyugodtan lehet "cigány kurva anyázni",az még sincs olyan súlyú,mintha valaki alreggel jön be,vagy esetleg valami nem tetszőt ír,az ügyletes trollnak...
    Azt ott hagyjuk jó sokáig,had élvezze ki magát aki beírta,majd leföljebb arra hivatkozunk,hogy nem ülhet mindig a topikban a házigazda.Én már megszoktam,majd hozzászoksz te is,nem tehetünk róla,hogy vannak ilyen embernek söpredékek is...
  • Különc
    Remélem azért nem versz meg, mert beírtam
  • kemotox
    Kellemes családod lehet. Miért nem velük vagy? Ők utálnak téged, vagy te őket ?:)
  • Electrickman
    Hogy neked legyen kinek írkálni baszki.Takarodj a topikból,mert én lehet,hogy ki vagyok tiltva,de ugyan azzal a lendülettel téged is nyugodtan ki lehetne...semmi közöd a játékhoz.Ha akartad volna már megveszed,addig meg míg nincs meg,fölöslegesen szítod itt a tüzet...

Különc:Ha fontosnak tartottam volna,én is megjegyzem.Nem titkolni akartam,csupán nem érdekes,honnan a leírás.Eszemben sincs más tollával ékeskedni,azért írtam oda,ki gyűjtötte össze.Másik fórum emlegetése meg nem nagyon illik egy adott fórumba.Hiába a lapcsaláshoz tartozik már az is...
  • kemotox
    "itt csak ostoba személyeskedések vannak" Akkor miért vagy még itt? Minek jársz még mindig ide vissza mint egy sértődött pincsikutya?
  • Különc
    Prohardver
  • Reaper2104
  • Electrickman
    marilllyo leírása,egy másik topikból.(Nem,nem innen,itt csak ostoba személyeskedések vannak)
    "Ebből a topicból szerzett információk alapján :
    1: Directx update legalább 2 embernek segített. Microsoft honlapjáról letölthető a legfrissebb (dxwebsetup)
    2: Valaki nemrég írta ,hogy butított a grafikai beállításokon és megjavult.
    3: Olyanra is emlékszem, hogy valaki kipucolta a registry-t és voilá .
    4: Vga driver downgrade legalább 2 játékosnak bevált . Ha régebbi van akkor meg update. Bár szvsz.ha elkezdték a mantle miatt drivert mókolni akkor sztem bukó.
    5: 2/3 usernek bejött a win reinstall.
    6: Punkbuster update. www.evenbalance.com
    8: Vcredist_x64 felfrissítése
    9: Akinek 4 giga ramja van.. Megpróbálnék kölcsön kérni egy 4 gigás modult próba képpen. A játéknak kell a 8 giga ram. Minden update-al magasabb a gépigény. Egy embernek megoldotta a problémát (nekem ).
    10: S.A. újratelepítése
    11: A matchmaking rendszert egyelőre ne használjuk (E.A. szerint okozhat fagyást) keressünk szervert a szerverkeresőből.
    12: Vezérlőpult / Eszközkezelő / Hang, videó- és játékvezérlők / Letilt minden, ami nem kell a BF4-hez. + Óra mellett Lejátszóeszközök / Letilt minden, ami nem kell a BF4-hez. (1 ember)
    13: MSI Afterburner kikapcsolása(+minden third party program ami nem létszükség a bf4-hez."

Remélem segít.
  • oneal1
    most próbálnám az új kiegészítőt

csak az új pályák sajátossága, hogy állandóan lefagy a játék?:D

valami orvosság, tipp?

fennt volt az új amd driver, most visszatettem a hivatalost, ezzel is fagy:S
  • adam46
    Nekem is szokott ilyen lenni néha.
  • SigS
  • kemencebalázs
    Ahogy olvasgatom igaza van Smithwarden-nek ez tényleg a zebugabesz, lol!
  • ozimak
    Most ez a legújabb, hogy 6-7mp-ig nincs fegyverem első spawnoláskor? Másnak is csinálja vagy csak engem tisztel meg vele a játék? Rendesen 4-5 másodpercig nem adja a kezembe a fegyvert :) Rendesen lenéztem, és a két kezem a lábam mellett, úgy gyalogoltam fel alá, mintha DAYZ modban lettem volna spawnoláskor :)) Tegnap lettem rá először figyelmes, de ma szinte minden egyes meccsen megcsinálta(tdm). Régebben is előfordult, hogy volt egy kis késés míg megjelent a kezemben a fegyó, de azért ez már túlzás :D
  • Electrickman
    Köszönjük a kritikát,majd jobban odafigyelünk a renitensekre.
  • The Protector
    Én már nem játszok bf3-at pc-n,csak konzolon,viszont régebben a Bad Company2-től a bf3-ig találkoztam velük és mindig sajnos rossz tapasztalatom volt velük.
    PEdig nem csalok,nem anyázok,tisztességesen játszok,segítem a csapatot,SPOTTOLOK EZERREL,nem kempelek stb......

És akkor jöjjön egy felvetés.
    Jómagamat nem tartom überpro szembeni harcosnak,inkább beáldozok egy csomó időt arra,hogy megkerüljem a csapatot és hátbatámadjam őket.

A másik nem tetsző dolog nekik az volt,hogy a lövészi gyengeségemmel fordított arányosságban voltam jó sniper aki félpályáról kiszedte az ellenfelet a heliből is,lehet ez nem tetszett nekik.
    A lényeg,hogy már nincs dolgom velük,de a servereiket messziről elkerültem egy idő után,és nem játszottam velük.

Amúgy nekem a BC2 Vietnam volt az etalon.Rohadtul csííptem minden pillanatát.
  • Reaper2104
    Chatben más sincs mint az anyázás meg a csíterezés meg a reportálás egyeseknek már teljesen agyukra ment a játék pláne mikor írkálják, hogy 0 hp kill wtf csíter.
  • Skyline
    Nos én nem IRAM szerveren futottam bele IRAM-osokba és mind csíterezett noobozott mindenkit aki csak lelőtte őket..

Valamint amit itt leművelnek a másik mesés példa...
    Lehet azt mondták elég volt, én is besokaltam erre a szarra, de azért nem járok ide addig amíg ki nem vágnak a modik, nem anyázom szét a topikgazda fejét amiért hsz-eket töröl , elismerem igaza van hogy törölgeti a hsz-eket amikor túlzásba esem, avagy amikor épp összeugatások mennek, és ha kiraknak valahonnan főleg nem járkálok vissza új regekkel mindenkit lenácizni le béká anyázni... Óvoda szint... És mit lehet várni egy klántól aminek a tagjai ezeket művelik a saját szervereiken és társaságukon KÍVÜL???....
  • scomcomputers
    Na hát én is ezt pofázom........
  • adam46
    Nem tudom miről beszéltek, mostanában 90% IRAM szerveren játszom és semmi baj nincs velük, eddig egy tag nyilvánult meg kicsit paraszt módon, de most azért nem általánosítok a többi tagra. Engem egyszer se dobtak ki azért, mert lelőttem volna bárkit is.
  • kemotox
    Ez akkor sem indok.
  • scomcomputers
    Hát én toltam már az IRAM-on nálam nem volt gond,pedig "gabit" nagyon szétlőttem....de ő becsülettel tűrt....nemtom nálad mi lehetett a gond, talán sokszor szoptak mostanábanés azt mondták: ELÉG VOLT!!
  • The Protector
    Náluk nagyobb nyomorék fasszopó bandát nem ismerek.Túl sokat nem játszottam velük,de az a kevés is elég volt ahhpz,hogy rájöjjek,hogy csupa éretlen nyomingerből áll a banda.

Szarrá vertem őket és vertem is volna többször ha nem dobáltak volna ki folyton amiatt mert lelőttem őket.Ha vki náluk jobb az rögtön csaló és kidobják.Ha van egy jó lövésed,te vagy a sniper félisten vagy a legjobb,legemberközpontűbb support akkor is repülsz.A szervereiken nekik mindent szabad,más replül egyből.
  • Reaper2104
  • kemotox
    És igen, csodálatosan jól látod a helyzetet, ezer százalékosan egyetértek veled ebben: Szarrá égetik a saját kis hőn szeretett felekezetüket. Biztos vannak ott normálisak is, csak sajnos tök mindegy, mert a néhány hülye miatt az egész klánról rossz véleményről lesz mindenki... Ez a leggázosabb az egészben. Az állítólagos haverjaikat és kiszopatják.
  • kemotox
    30-40-50 éves "érett", "felnőtt", """emberek""" (tripla idézőjelben), vannak köztük olyanok is, akiknek gyereke is van... Hát mit ne mondjak... Ráadásul olyan szépen törik a magyart sokszor, mint valami 10 éves tanulatlan cigánypuja :D
  • Skyline
    Komolyan ennyire képes az IRAM klán és tagjai? Régen elméletileg egy értelmes klán volt, most meg csak szánalmas hülyegyerekek gyülekezete akiknek nincs jobb dolguk mint fórumra járni anyázni és a játékban mindenkit lecsíterezni meg noobozni akik lelövik őket (volt szerencsém hozzájuk köszi)....
  • Skyline
    Te is csak személyeskedsz szerencsétlen....Arról nem beszélve hogy enyhén szólva debil és gyerekes amit leművelsz, kivágnak egy fórumról és ahelyett hogy nyelnél egyet és leszarnád, állandóan újraregelsz és visszajössz ugatni....Szerinted van ennek értelme, megváltoztat bármit vagy lesz bárki aki miattad rosszul fog aludni? nem, csak magadból csinálsz oltári méretű balfaszt, vedd már észre.
  • faszkalapmodik
    legalább tovább látok az orromnál, nem úgy mint egyesek

és ebből is látszik, mennyire egy nyomi vagy te, mert érveid nincsenek, csak a személyeskedés