Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Gandalf híres mondása plusz egy szóval
"Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz"
- Petõfi Sándor
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
BF4 Second Assault DLC Februar vegen?
En januarra vegere tippeltem volna.
Nem tudom hova csusztatjak mar.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
- Winston Churchill
"Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyõzni arról, hogy hülyítik õket."
- Mark Twain
Toroltem az ertelmetlen vitat.
Tekints úgy rá mint egy gyönyörû nõre. 😊 szép szép , de ha megismered ....😊
Amugy az is gond, hogy tul sok infot es hirt nem irnak a jatekrol sem...
Tul nagy a csend: se komoly javitas (netkod, ilyesmi), se kov DLC hir, se a mantle patch pontosabb januari datuma, stb...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
steam, origin: ACE_hun
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Az sem normális, ha egy ember 100 hozzászólásából 80 ugyanazt tartalmazza, szinte ugyanazokkal a szavakkal.
És végül az sem normális, hogy ha egy felnõtt ember 20e Ft miatt képes a saját idegrendszerét tönkretenni, tömérdek idõt mérgelõdésre pazarolni úgy, hogy semmi haszna nincs.
Vagy nektek nyilván külön játékot és külön szervert üzemeltet az EA.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A masiknak ebbol van elege es ezert esik neked magasabb hangon.
Ha mindketten ezt felfogjatok es visszabbvesztek, akkor maris nyugisabban tudnatok beszelgetni akar a jatek bugjairol es problemairol vagy akar a pozitivumairol.
És itt nyugodtan kimondható hogy nem a játék utálatáról vagy az ellenfanbojkodásról és a divatfikázásról van szó hanem arról hogy félkész terméket kapott mindenki, és ezt a vásárlók színe java nem nyeli le.
És ha feltûnt volna a vitát sosem az elégedetlenkedõk indítják hanem az a pár szerencsétlen akinek egybõl cáfolni kell a tényeket a saját fanatikus kis szemüvegük mögött...
Komolyan, leírja valaki hogy 20 perce nem tud belépni (teljesen mindennapos, számtalanszor elõfordul volt hogy 40 percig csak a battlelogot nézegettük haverral mert nem találtunk épkézláb szervert amire mindketten be tudtunk volna lépni és csak disconnected fogadott--> a megjelenés óta jelen lévõ probléma, a battlelogon is kiemelt téma, ergo nem nem csak nálunk van és nem a mi hibánk), erre egybõl megy a cáfolás és a hülyének nézés... Gratulálok.
Kikersz magadnak ezutan barmit is?
Szerinted erdekel?
Legalabb elolvasnad es ertelmezned azt amit irtam, de arra sem vagy kepes.
Negativ dolgokat a jatekrol es kritikat siman lehet irni, csak nem spammelve es megfelelo stilusban. Bonyolult sokadjara is felfogni mi?
De csak osszevissza frocsogsz es mocskolodsz tovabbra mindenre es mindenkire, sosem tudtal mast.
Hasta la vista baby.
(Te mar sokszor elkoszontel orokre innen, megis visszamaszol trollkodni, csak nem vagom miert. Magadat is csak idegesited, nem csak a normalis forumozokat.)
"Es a full elegedetlenek (megha jogosan is), inkabb a Battlelog support forumot spammeljek szet a sok sirassal. Ott talan meg nagy szerencsevel meg is latja 1-2 fejleszto a problematokat mielott ongyilkosok lesztek.
Thx."
Ezt a mondatot kikérem magamnak!!
Akkor és annak írom le egy fórumon amikor és amit akarok,ha nem tetszik valami a játékkal,mivel ez a játék problémáinak,játékmenet megtárgyalásának stb. számára fenntartott felület és nem admin trollkodásra!!!Menjél oda intézkedni és biztatni mást öngyilkosságra,ahová való vagy b+
Még szerencse,hogy nem sokan járnak ide és így nem nagyon tûnik ki mennyire is alkalmatlan vagy egy még ily egyszerû feladat ellátására is ,mint fórum házigazda,mert már tele lenne vele a bf társadalom...
Nagyon jól tettem hogy csak néha bele-bele olvastam a fórumba,s nem jártattam a pofám fölöslegesen,mert úgy látom semmi sem változott.
Na sok sikert hozzá,ha van még aki a ténykedésed elviseli.
Azzal nagy gaz van, ha valaki nem tudja elviselni, hogy masnak / masoknak akar teljesen mas a velemenye a jatekrol es maskent "szenved" vagy elvezi a jatekot.
Ne akarjatok a sajat velmenyetek raeroszakolni es foleg folyamatosan spammelni masra / masokra, mert az mar siman csak felesleges trollkodas.
Irjatok le nyugodtan es roviden, hogy marpedig lehet nem jol latod, mert a jatekkal van par gond, de majd kesobb, tobb jatek utan valoszinu meglatod te is.
Ennyi.
Nem kell tobb gunyolodas, hulyezes, vakozas, ironizalas, stb, mert indulni fog egybol persze a veszekedes.
Es a full elegedetlenek (megha jogosan is), inkabb a Battlelog support forumot spammeljek szet a sok sirassal. Ott talan meg nagy szerencsevel meg is latja 1-2 fejleszto a problematokat mielott ongyilkosok lesztek.
Thx.
ÁMEN!
Egyszerûen érezni ha egy játékkal valami nincs rendben. Olyat még HC-ben sem produkál a játék, hogy meglátom a gyereket és összeesek! 😄 Nem túlzok! Olyanokat csinál nekem, hogy meglátom az ellenfelet, összeesek majd utána lõ rám a gyerek 😄 Semmi esélyem reagálni. Ilyenkor jót nevetek magamon, mert nem játszottam vele tegnap este óta, de akkor majd szétvetett a méreg 😊 Jó ilyet azért egy meccs alatt 1x produkál, de sajnos az utóbbi idõben egyre többször van nekem is "hirtelen halál". Egyszerûen nem tudok reagálni arra ha valaki rám lõ. 1-2 csattanás és már döglök is meg. Már nagyon rég óta tervezem, hogy felveszem a meccseimet és csinálok belõle egy "érdekes halál" összeállítást a kétkedõknek, mert szar ám az amikor az embert képletesen/jól körülírva, bénának vagy üldözési mániásnak titulálják. Miközben elég pipa neki az, hogy nem tud normálisan(!) játszani egy 10.000 ft-os játékkal amit szórakozás céljából vett meg. <#szomoru1>#szomoru1>
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Csak olyan hogy valakit nem zavar egy félkész amatõr produktum és észre sem veszi a hibákat és van aki meg simán kiszúrja...
De ez nem is érdekel csak ne hurrogjon a sok madár ha bejön valaki és leír bármi negatívumot... Ez van ha nem tetszik akár el is lehet fáradni, boldog lennék ha bármi pozitívat le tudnék írni a játékról ,de azon kívül hogy a haverral röhögcsélünk néha alatta itt ki is merült minden pozitívuma.
Az meg hogy az ilyen Adam félék csak azt látják hogy "én sírok" meg hogy náluk jó. Lássák nem érdekel, ettõl még vissza lehet lesni az elmúlt 1 hónapot, szinte mindig csak cáfolni próbálják ha valaki kifejt valami negatívumot, hiába általános probléma... Felesleges szájtépés fanatikusokkal...
Addig nincsen gond, amíg õk játszanak, beszámolókat írnak, videókat készítenek, stb. Azt nem szeretem, amikor nem képesek felfogni, hogy a játék rossz és hülyének, rossz játékosnak vagy trollnak tekintik azokat, akik nem olyan szerencsések, mint õk.
Tagadhatatlan, hogy ez a játék el van baszva. Most már az is egyre biztosabb, hogy az engine-nel van baj, hiszen alapvetõ problémákat (társak mutatása hardcore-ban, killed in action bugok) egyszerûen nem tudnak javítani. Sokaknak csak sír a szája? Mégis mit tud csinálni? Frusztrált és ezt ki akarja adni magából. Át lehet görgetni a hsz-t, nem kell vele foglalkozni. Ezzel szemben vannak páran, akik abból csinálnak sportot, hogy arra panaszkodnak, hogy valaki panaszkodik. Értelmes dolog az utóbbi is, gratulálok hozzá!
Ez a topik már hetek óta csak személyeskedésrõl szól. Ez vajon miért van? Miért nem a beszámolók, squad-keresések a téma? Vagy a tippelés, hogy mi is lesz a következõ DLC-ben? Ezekre szerintem az a válasz egyébként, hogy nem csak maga a játék rossz, hanem ez az egész FPS scéna el lett cseszve. Mindenki a számok bûvöletében él. Több játékos, több fegyver, több jármû, több térkép. Közben meg én nem akarok semmi mást, mint értelmes, jó játékosokat, használható és balance-olt fegyvereket, jármûveket, térképeket.
Remélem kimaxolta ezt az egészet a játékipar és rájönnek végre, hogy a kevesebb néha (manapság kb. mindig) több.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A vicc az hogy a netkód is gyakorlatilag rosszabb mint a megjelenéskor volt..Inkább ne nyúltak volna hozzá...😊
Eljut a töltés a "Connecting"-ig majd game disconnecteddel kivág...
Sky-al meg felesleges vitázni, mert sosem unja meg, ugyan azt fújja hónapok óta szerintem még 20 év múlva is rémálmai lesznek a bf4-tõl mikor már mindenki rég elfeledte.<#eplus2>#eplus2>
Ér 5ezret egy kód. Csak miután megvetted és elérsz egy szintet és szemetszúrnak a nevetségesen amatõr megoldások majd akkor jössz rá hogy ez a játék közelebb áll egy budget kategóriás alkotáshoz nagy reklámkampánnyal mintsem egy minõséginek nevezhetõ játékhoz..😊
Egyébként itt már rég nem arról van szó hogy kinek jön be és kinek nem hanem továbbra is arról hogy félkész termék ami nemhogy javul, egyre mókásabb lesz.😊
Én mai fejjel a játék + prémiumért sajnálnám az 5k-t...😊
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB