Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
régi, idejétmúlt, fejleszthetetlen, sokat zabáló, nem túl erõs gép, inkább új alkatrészekbõl pakolj egyet össze... mi a keret rá?

plusz még kellene a monitorod felbontása is

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szerintetek milyen lenne? Játszható lenne rajta bf4 multi?

http://hardverapro.hu/apro/core_i7_jatekra_is_alkalmas_konfiguracio

Úgy legyen.
Ez mindig csak idõ kérdése a sok noob megunja hogy szopnak mert bénák és persze mindenkit lecsalóznak aki jobb náluk, ezt használják sokan indoknak a csalásra. Az elmúlt pár napban mást sem látni game közben csak az anyázás meg a csalózás. Azt bírtam tegnap egy gyerek aki minden mapon 80 körüli freget csinált fél óra alatt az csalózott le olyanokat akiknek full negatív statjuk volt lehet azért, mert úgy gondolta hogy csak egy csaló tudja õt lelõni, mert csal <#whatever> nem sokat volt ellenem de engem sniperrel lõtt le mindig, egy másik gyerek meg 26-0-ás statot csinált 10 perc alatt és miután agyba fõbe csalózták 34-12-be lett a kör végére magyarul 8-12-õt produkált a hátralevõ 15-20 percben azért ekkora színvonalesés egyik pillanatról a másikra, nem állítom hogy õk tuti csalnak, de mindenesetre érdekes (és egyikük sem hajó tank heli vagy egyéb jármûvel volt). Azért remélem hogy bõven kisebbségben maradnak a csalók.
Viszont ha jól látom, hamarosan jön az uj kieg, akkor azt külön meg kell venni megint 😊
Különc
Limited edition, az az alap és a china rising és annyiba kerül, mint az alap

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szuksegem. Most tervezem megvenni a játékot, es erdekelne, hogy melyik verzióval járnék a legjobban? Igazából csak cd-keyt vennék, de nem vágom melyik verzióhoz mi jár, stb.
jaja rá is kerestem... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v3arWe-QM1Y
baromi új fejlesztés lehet..Predator skin.
Új fejlesztésû álcaruha.

Ez csak egy bug nem cheat, legalábbis ilyen bug tuti van az, hogy csalásban van-e azt nem tudom.
az lehetett a kezdetleges cheat de úgy látszik tovább fejlesztették :S http://www.youtube.com/watch?v=-utE8zQpx_4
Én nem találom olyan viccesnek.
Eddig egyszer láttam olyat hogy csapattárs láthatatlan volt és csak a fegyvere látszott futkostam utána és szétröhögtem magamat. <#nevetes1>
<#unalmas>
Valaki más is tapasztalt olyant ,hogy egyes ellenfelek nem látszanak , a múltkor egy láthatatlan LAV lõtt le és csak azért tudtam szétlõni mert a kis jel ott volt felette , most meg már emberek is eltûnnek és lelõnek, lelõ a nagy semmi , de killcamban mutatja ,hogy ottvolt , de nem láttam sehol befordulni játék közben ... ennyire nem flesselhetek.. Szóval ez mi a fuck vajon ? 😊 ..
kifli
milyen kártya?
Vadnokedli
Ennek a player bigyó MONTHnak vége is? 3 nap volt. Nálam ez nem egy hónap a 3 nap. <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

SötétBarom
Még jó, hogy a skillt nem lehet balanszolni 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Empty
Ehhez a mantle-hoz van patch ami letölthetõ? Mert driverfrissítés után sem jelenik meg az opció, hogy DX11 vagy mantle.

Mennyi pénzt akarsz rászánni?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nem tom mi van már megint.... 10 map váltásból 10 "Game disconnected: something went wrong."

Tudom,es probalkoztam is turelmesen...de 10 percenkent fagytam,es mivel semmi fps valtozast nem tapasztaltam a mantle alatt,inkabb a regi driver..az csak orankent fagy kb egyszer:😊)
Amugy imadom a Battlefieldet,de ez szanalom...nagyon jo gepem van,igyekeztem lehetoleg jol osszevalogatni a dolgaimat,es csak uvoltok amikor egy jo korbol kifagyok
kifli
ne csodálkozz, beta driver pont azért beta, mert vannak még hibái...
Sziasztok...
Eddigi tapasztalataim:az uj driver alatt tegnap es ma jatszottam eddig kb 4 orat,es egy kivetelevel nem volt olyan kor,ahol nem fagytam volna ki..de nem az eddigi directX fagyas,ami ket haromszor fordult elo 4-5 ora alatt,hanem vagy a kepernyoilleszto nem valszol,de helyreallt,vagy egy eddigi teljesen uj fagyas,sima sotet kepernyo feher szellel...es csak reset segit.
A masik fura dolog amit eddig en nem tapasztaltam az az FPS drasztikus esese 1-2mp re..atlag FPS em 100-130 kozott ultran,minden maxon full hd mellett..kepes leesni 35-40 re utana meg vissza..ez nem normalis,ugyhogy 14.1 kukaba,vissza a 13.12 es.
Csatlakozom az elottem szolokhoz,en SEMMI valtozast nem vettem eszre a Mantle hasznalataval I. 3770k es hd 7990 mellett.
Na megvan már egy jó pár battlepack. 2 bronz, 3 ezüst.
Pisztolyokat is fogunk kapni?
ozimak
8(2x4) Gb Kingston 1333
JaSoN HuNTeR
használj egy GTX 650 vagy 7830-at. Ezzel jól megy a játék.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ja bocs a procit nem láttam: FX8350

YouTube: 23Drazse

Milyen RAM és proci mellett?

ozimak
Nekem õ van, csak ajánlani tudom! Fix 50 körüli fps majdnem maxon. Bár nekem ehhez egy FX8350 társul... de mint hallhattuk, a CPU bottleneck-et a mantle megoldja valamelyest. Aránylag jó áron is van, de természetesen jobban megéri körülnézni pl. a hardveraprón.(én is ott vettem)
Én a helyedben keresnék egy ilyen témával foglalkozó fórumot.
8GB DDR3 RAM és AMD Phaenom II 4 magos procim van, x64 Win 7 alatt.

Most gondolkodom rajt, hogy lecseréljem a régi HD5670-es karimat valami ütõsebb Radeonra. Ti mit javasoltok, amint pöpecül fut a BF4?

Tudom, hogy a DICE a HD7990-et javasolta a BF4-hez, de cca. 160.000 Forintért már majdnem egy egész gépet lehet venni, nem videókártyát.

Kissé szerényebb árkategóriában gondolkodom.

giornalista
pár hete volt egy jó kis levelcap videó, amiben azt nehezményezte, hogy minden mapot minden játékmódra megcsinálnak, ezért sok a rossz kombináció, a maphoz nem passzoló játékmód.

én a BF3-ban 98%-ban conquest large 64 playereztem, fõleg négy nagy térképen (a vanila mapokat nézve), a Close Quartersben sok dominationt nyomtam, illetve kipróbáltam azt a "weapon shopping" módot, az jópofa volt, de kb. ennyi. a rusht nem igazán szerettem.

na, itt a 4-ben viszont beleszerettem az Obliterrationbe, fõleg a Lockeren. remélem, a Metron is lesz ilyen mód, 32 playerrel baromira jól passzol a pályához, míg a conquest pl. egyáltalán nem. de a Silk Road is ilyen, a conquest ott is elég... széttagolt, bár vannak jó conquest meccsek is. de az obliterration jól mûködik azon a pályán is. egy rakás másikon viszont nem.
giornalista
késõbb lesznek ilyen letölthetõ kis shortcutok, a hónap folyamán valamikor.
tud valaki valamit arról hogy fel lehet e oldani a pisztolyokat valahogy, mert azt mondták hogy megkapják az egyszerû bf játékosok, a prémiumosok pedig a dmr-eket ? (február 1-töl)

Smithwarden
Hagyd ra, Libazsír = Starfarernoob, Kocsis Ambrus, egy bena troll sok alreggel, aki elmegyogyobol probal neha irkalni... 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

adam46
Technikailag? Gondolom valami bennfentes vagy, aki látta már az egész kódot.
kifli
nagyon szebb AAA játékot a jelenlegi kínálatból nem tudok mondani bf4-nél.
Ok, tegyük fel, hogy így van. Akkor viszont hatalmas öngól az AMD-nek, hogy ezt válaszotta a mantle zászlóshajójának...
Elvégre választhatott volna egy "rendes" mantles címet, ami fullos és gyönyörû, és jó, és gyors. Ja hogy ilyen jelenleg nincs, még nextgen konzolon se, nemhogy PC-re...
kifli
frostbite még az elõzõ generációs konzolokra lett fejlesztve. nextgenre csak egy port. Ha jóltudom nem is különösebben fut jól nextgenen.
OFF

Hát ilyenek.

"Nitrous Engine.
Az eszközkészlet a Nitrous nevet kapta, s a jelek szerint megreformálhatja a valós idejû stratégiai játékok világát azzal, hogy sosem látott méretekben tárja elénk a csatákat. A frissen kiadott bemutatóban a fejlesztõk azzal büszkélkednek, hogy egyszerre 5000 egységet tudnak megjelentetni a képernyõn, ráadásul ezek saját mesterséges intelligenciával és fizikai tulajdonságokkal rendelkezõ harcosok. „Egy nagyságrend a különbség -- a StarCraft 2 legintenzívebb jelenetét szorozd meg tízzel.”

Fantasztikus ki a f.szomat érdekel a RTS annyi van belõllük mint égen a csillag,ezért igazán megéri a mantle-s videókártyát venni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hagyd már nem értik a piac lényegét.
A hardvergyártóknak nem érdekük hogy valamit ne cseréljünk hosszú ideig.
Mert nekik az nem üzlet.
-ha kell lezsírozzák a játékfejlesztõket
-ha kell karteleznek,és évek óta az nvidia megfér az ati mellett,úgy ahogy az intel az amd-vel van pariban.

Abban is biztos vagyok hogy a mai játékok símám fele ilyen gépeken elfutnának mint ami a mai követelmény de ez nem üzlet a hardvergyártóknak csak nekünk felhasználóknak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ja, csak milyenek...

A mantle egyetlen nagy elõnye nem a miénk, hanem a játékfejlesztõ cégeké. Õk nem is beszélnek különösebben mellé, világosan elmondják, hogy a mantle a portoláshoz szükséges. Ugyanis a játékokat pénzügyi megfontolásból konzolra fejlesztik (ahogy a BF4-et is, nem kell elhinni ilyen baromságokat, hogy ott a PC/DX lett volna a fõ vonal..), és a mantlevel egyszerûen lehet majd portolni õket - az azt támogató PC hardverre. A DX-re meg vagy megírják normálisan, vagy leginkább nem - ugyanúgy mint eddig.
A MAntle még csak pár kártyánál mûködik a felsoroltak közül pl: r990 és a egyengébb 7000as széria elvileg ,minden esetre ezeknél nem ,a szöveg az AMD oldalán a Catalyst frissítése alatt olvashato az "Issues" nél:

Mantle performance for the AMD Radeon™ HD 7000/HD 8000 Series GPUs and AMD Radeon™ R9 280X and R9 270X GPUs will be optimized for BattleField 4™ in future AMD Catalyst™ releases. These products will see limited gains in BattleField 4™ and AMD is currently investigating optimizations for them.

kifli
star swarm azért nem elhanyagolható, mert az alatta dolgozó motorral fognak játékok készülni.

kifli
i5-el is lehet bõven cpu limited, vagy régebbi i7 cpu-val.
kifli
mert mit is ígért pontosan az amd? idéznéd nekem légyszíves?
mmovar
de fail akkor is mert ha meg azt nézzük hányan vesznek i3-at 280 vagy 290-es kártyák mellé. Parasztvakítás ez is.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Hagyjuk a starswarmot és a többi mantlereklámot.

Csak remélni lehet hogy nem fogják direktbe a mantle miatt DX alatt rombolni a mantle címeket...Ki fog derülni, mert perpillanat az összes cím szebben jobban fut mint a nextgeneken...Ha jön egy mantle multiplatform cím ami érdekes módon gyengébben fog dx alatt muzsikálni, rögtön bukó...
Amíg ez nem igaz, addig nem gond.
Mindenesetre az AMD nem azt hozta amit ígért, sokan azért váltottak mantle képes vga-ra mert a mantle megváltóként lett beharangozva... Ehhez képest hacsak nincs cpu limited, gyakorlatilag szinte sz*rt sem ér..

Cpu limit nélküli vga/gpu párosokon tesztelve átlag 1-2 fps különbség van a mantle és a dx között...