Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
plusz még kellene a monitorod felbontása is
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
http://hardverapro.hu/apro/core_i7_jatekra_is_alkalmas_konfiguracio
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
baromi új fejlesztés lehet..Predator skin.
Én nem találom olyan viccesnek.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Amugy imadom a Battlefieldet,de ez szanalom...nagyon jo gepem van,igyekeztem lehetoleg jol osszevalogatni a dolgaimat,es csak uvoltok amikor egy jo korbol kifagyok
Eddigi tapasztalataim:az uj driver alatt tegnap es ma jatszottam eddig kb 4 orat,es egy kivetelevel nem volt olyan kor,ahol nem fagytam volna ki..de nem az eddigi directX fagyas,ami ket haromszor fordult elo 4-5 ora alatt,hanem vagy a kepernyoilleszto nem valszol,de helyreallt,vagy egy eddigi teljesen uj fagyas,sima sotet kepernyo feher szellel...es csak reset segit.
A masik fura dolog amit eddig en nem tapasztaltam az az FPS drasztikus esese 1-2mp re..atlag FPS em 100-130 kozott ultran,minden maxon full hd mellett..kepes leesni 35-40 re utana meg vissza..ez nem normalis,ugyhogy 14.1 kukaba,vissza a 13.12 es.
Csatlakozom az elottem szolokhoz,en SEMMI valtozast nem vettem eszre a Mantle hasznalataval I. 3770k es hd 7990 mellett.
Pisztolyokat is fogunk kapni?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
YouTube: 23Drazse
Tudom, hogy a DICE a HD7990-et javasolta a BF4-hez, de cca. 160.000 Forintért már majdnem egy egész gépet lehet venni, nem videókártyát.
Kissé szerényebb árkategóriában gondolkodom.
én a BF3-ban 98%-ban conquest large 64 playereztem, fõleg négy nagy térképen (a vanila mapokat nézve), a Close Quartersben sok dominationt nyomtam, illetve kipróbáltam azt a "weapon shopping" módot, az jópofa volt, de kb. ennyi. a rusht nem igazán szerettem.
na, itt a 4-ben viszont beleszerettem az Obliterrationbe, fõleg a Lockeren. remélem, a Metron is lesz ilyen mód, 32 playerrel baromira jól passzol a pályához, míg a conquest pl. egyáltalán nem. de a Silk Road is ilyen, a conquest ott is elég... széttagolt, bár vannak jó conquest meccsek is. de az obliterration jól mûködik azon a pályán is. egy rakás másikon viszont nem.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Elvégre választhatott volna egy "rendes" mantles címet, ami fullos és gyönyörû, és jó, és gyors. Ja hogy ilyen jelenleg nincs, még nextgen konzolon se, nemhogy PC-re...
Hát ilyenek.
"Nitrous Engine.
Az eszközkészlet a Nitrous nevet kapta, s a jelek szerint megreformálhatja a valós idejû stratégiai játékok világát azzal, hogy sosem látott méretekben tárja elénk a csatákat. A frissen kiadott bemutatóban a fejlesztõk azzal büszkélkednek, hogy egyszerre 5000 egységet tudnak megjelentetni a képernyõn, ráadásul ezek saját mesterséges intelligenciával és fizikai tulajdonságokkal rendelkezõ harcosok. „Egy nagyságrend a különbség -- a StarCraft 2 legintenzívebb jelenetét szorozd meg tízzel.”
Fantasztikus ki a f.szomat érdekel a RTS annyi van belõllük mint égen a csillag,ezért igazán megéri a mantle-s videókártyát venni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A hardvergyártóknak nem érdekük hogy valamit ne cseréljünk hosszú ideig.
Mert nekik az nem üzlet.
-ha kell lezsírozzák a játékfejlesztõket
-ha kell karteleznek,és évek óta az nvidia megfér az ati mellett,úgy ahogy az intel az amd-vel van pariban.
Abban is biztos vagyok hogy a mai játékok símám fele ilyen gépeken elfutnának mint ami a mai követelmény de ez nem üzlet a hardvergyártóknak csak nekünk felhasználóknak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A mantle egyetlen nagy elõnye nem a miénk, hanem a játékfejlesztõ cégeké. Õk nem is beszélnek különösebben mellé, világosan elmondják, hogy a mantle a portoláshoz szükséges. Ugyanis a játékokat pénzügyi megfontolásból konzolra fejlesztik (ahogy a BF4-et is, nem kell elhinni ilyen baromságokat, hogy ott a PC/DX lett volna a fõ vonal..), és a mantlevel egyszerûen lehet majd portolni õket - az azt támogató PC hardverre. A DX-re meg vagy megírják normálisan, vagy leginkább nem - ugyanúgy mint eddig.
Mantle performance for the AMD Radeon™ HD 7000/HD 8000 Series GPUs and AMD Radeon™ R9 280X and R9 270X GPUs will be optimized for BattleField 4™ in future AMD Catalyst™ releases. These products will see limited gains in BattleField 4™ and AMD is currently investigating optimizations for them.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Csak remélni lehet hogy nem fogják direktbe a mantle miatt DX alatt rombolni a mantle címeket...Ki fog derülni, mert perpillanat az összes cím szebben jobban fut mint a nextgeneken...Ha jön egy mantle multiplatform cím ami érdekes módon gyengébben fog dx alatt muzsikálni, rögtön bukó...
Amíg ez nem igaz, addig nem gond.
Mindenesetre az AMD nem azt hozta amit ígért, sokan azért váltottak mantle képes vga-ra mert a mantle megváltóként lett beharangozva... Ehhez képest hacsak nincs cpu limited, gyakorlatilag szinte sz*rt sem ér..
Cpu limit nélküli vga/gpu párosokon tesztelve átlag 1-2 fps különbség van a mantle és a dx között...