15720
  • SigS
    http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12264

• Harcimókus
    Másfél órája bent van a játékosom a szerveren,hátha jön valaki és indulhat a játék....jött.Meg a "shometing wrent wrong" is...
  • bebe78
    Te fofyatékos vagy rohadja meg.Ha ez neked jó játék húzzál orvoshoz.Mindenre való csak nem arra amire csinálták.Szórakozás,kikapcsolodás.Érdekes a Bf3 mért köt le a mai napig.Légyszi linkeld be a profilodat.
  • Stief
    Lassan ki kellene dobálni ezt sok fikázót, és nem azért mert csak szépeket és jókat lehessen leírni, egyszerűen azért, mert tény hogy sok bug van játékba, de ennyire azért nem rossz. Én napi szinten játszok vele és bizony élvezem, és elég jó kill/d arányom is van. Szerintem az baj hogy unatkoztok. Vagy egyszerűen nem tudok játszani. És a kiegészítők is nagyon jók lettek. Jók az új pályák a kiegészítőkben. Na persze a jó masina és net is kell játékhoz.
  • Vadnokedli
    Mi bajod van?
  • Borg
    Szar lehet. Le nem szoktak lőni?
    Olyan is van ám. Kurvaszar ez a játék, nemtom hogy képzelték, hogy egyesek csak úgy lelőnek, és mennek tovább?!
  • Vadnokedli
    Havonta egyszer BF4 ezek kb.. Akkor is kivágnak a szerverről. Hungarians not allowed. Ennek a fos szériának leáldozott számomra.
  • Peet81
    nálam sem mutatja és tényleg valami eszméletlenül elkurtak mindent benne, a patch elött majdnem h jo volt de most valami borzalom. olyan hihetetlen halálaim vannak, a semmiböl elötünő emberek,járművek, nem hallani ha közeledik egy jármű. borzalom
  • scomcomputers
    Hali.....EZ csak nálam van így,hogy a blog nem mutatja a ticketeket és a játékosok számát??
  • Harcimókus
    Már nem azért,gyerekek,de 2014-ben nem úgy kellene kinézni egy játéknak,hogy megveszem,feltelepítem,játszom??
    Ehelyett mi van??Órákon keresztül próbálod elindítani,fórumokat böngészve görnyedsz a gép fölött,idegeskedsz,bosszankodsz,hogy ezért a sz@rért adtam ki x ezret...??Komolyan,ez a trendi??Sem a játékmenet,sem a grafika nem ellensúlyozza ezeket.Soha többet bf kezdéskor.Ez már tuti.Legalább is részemről.
  • Gabesssz19
    Háát nem tudom én kipróbáltam a Titanfallt és a Bf4-et is Titanfallt 2 óra után sürgősen törültem, ugribugri kis cod klón szerintem (habár imádtam a cod2-őt), BF4-be pedig a hibái ellenére is több mint 300 órát beleöltem , ami ha azt nézzük 17-ezerért vettem 3 Pc guruval prémiumosan , nem gyenge ár érték arányt mutat az összes többi gameval szemben a piacon. Néha felbosszant tény , de én úgy veszem észre a netcod probléma valahogy szerver függő is , és ha nagyon szar hitreget tapasztalok megyek máshova, de 64-es szerverre sohse , mert ott a legrosszabb ,kivéve persze ha levesen vannak rajta.
  • bebe78
    Teljes mértékben igazad van.Pl tegnap délelött csak bf4 volt nagy szenvedések és agyfasz közepette.Mondom nem lehetek ilyen balfasz.Délután nyomtam kb 4 meccset bf3-ban és láss csodát 3-5 k/d-k,egy kick állitólagos csalásért:)szerver első poziciók stb.Akkor még sem bennem vagy bennünk van a hiba.Ha teheti senki ne vegye meg a bf4-t.A patchek meg kb olyanok hogy dobnak valami csontot a kutyáknak.
  • Ra1n
    Még annál is vacakabb...Ha ez mond neked valamit:
    Megjelenés óta BF4+prémium-os vagyok 3 ismerősömmel. közel 165 órát öltünk a játékba. Ebből a 165 órából legalább bő háromnegyedét nem tudtuk egy csapatban tölteni, akármennyire szerettük volna. A maradék időben pedig ha egy csapatba kerültünk nagy nehezen és az autobalance nem vágott szét, vagy 1-2 pálya után kiürült szinte a szerver és kereshettünk másikat, vagy befagyott valamelyikünk vagy mind befagytunk vagy csalóba botlottunk..És mindent kezdhettünk elölről (szerverkeresés, találni olyan szervert ahova MINDENKIT felenged és nem disconnect problémázik valakinél,+ az említett autobalance nyűg)...
    A 165 órából egy kezemen (ha nagyon erőltetem magam TALÁN kettő kezemen) tudom számolni mennyi volt az élvezetes időtöltés...A maradék gyakorlatilag nyűglődés volt a csapattal, a rettenetesen gyenge netkóddal, a bugokkal, az aktuális folyamatosan patchekkel érkező újabb és újabb problémákkal, nem beszélve a rettenetesen nevetséges jármű és fegyverbalanszról...
    Hogy miért szenvedtünk ennyit ezzel a fossal? Mert vártuk hogy jobb legyen, és mert mindig amikor beültünk hogy játszunk úgy voltunk vele hogy hátha majd ma jobban elleszünk...
    A prémium tagság nem érte meg. Az első DLC-t kipróbáltuk utána erősen kerültük annyira gagyi lett. A vele érkező bugokról nem beszélve. A Second Assault-tól a régi pályákat vártuk, megkaptuk, de ez sem lett az igazi, bizonyos dolgokon változtattak amitől romlott a pályák színvonala...Plusz a vele járó bugok... A naval DLC főként vizi háborút ígér...Ilyen moslék okádék víz/hullámzás effekttel és fizikával gyakorlatilag megnézni sem fogom milyen lett...
    Maximálisan megbántam hogy erre pénzt kiadtam, és mondom ezt úgy hogy a BF3 és BFBC2 esetében nem éreztem így, problémásak voltak de jóval kevésbé...Azokban még volt játékélmény...

Ezzel szemben írtad a Tfall-t.. A BETA-val 20 órát nyomtunk, vastagon élveztük minden percét. Egyesek szerint pár hetes szórakozás. Szerintünk rohadtul nem, lévén a BF4-el ellentétben AZ szórakoztató, mert van rendes netkód, értelmesnek tűnő balansz és nem random dobálja a gép a sikerélményt...Csapatmunka is működik benne elég komolyan, és eleve mitől lenne csak pár hetes szórakozás egy COD-UT keverék játék...Vannak problémái, és bizonyára lesznek is, de maga a játék messze minőségibben összerakott multival és jóval nagyobb élménnyel kecsegtet mint amivel a BF4 az összes kiegészítőjével valaha is fog ebben az állapotában amiből láthatóan sosem gyógyul ki...
  • Stief
    mindenkinél szar pc-n is és patch óta!!
  • Zozo76
    majd ranezek este en is bar XBOX ONE-ra meg nem jott meg az utolso patch.
  • Angyisz
    Az utolsó patch óta (PS4) ha megölnek nem mutatja meg a kép alján az "elkövető" adatait (embléma, fegyver stb) másnál is eltűnt vagy csak nekem szar.
  • Stief
    Vannak dolgok amiben egyet értek veled, kivéve ezt az expolzívos dolgot. Amúgy nagyon jó most a böfi. Aminek örülök hogy hardcorba is vissza adták a tüzérség és mortar célkeresztjét. Amúgy van aki tudta használni attac fighter dumb bombáját? Számomra egyszerűen használhatatlan.
  • SigS
    Battlelog: Failed to fetch players on server

Alap...
  • giornalista
    ezt ne ebben a topikban kérdezd meg... itt mindenki szerint egy rakás szar, játszhatatlan fos... miközben mégis naponta felmennek és rosszul érzik magukat... :)

van (volt?) egy nagyon komoly hibája a játéknak, a BF3-nál is rosszabb hitreg. ahogy írtam az előzőben, rengetegszer előfordult az, hogy egy sarkon előbb haltál meg, mint ahogy befodult volna az ellenfél. erről remek videókat lehet látni a YouTube-on. ez főleg TDM-ben és Domination-ban idegesítő szerintem, a Conquest azért játszható volt, hiszen ott lassabb a játékmenet.

az utóbbi időkben ez a netcode kvázi élvezhetetlenné tette a játékot. JackFrags nagyon jól fogalmazta meg Andezellel: van egy szint, amit elérsz, és utána nem tudsz tovább fejlődni, mert a játék megakadályoz benne. és én pontosan ezt éreztem. a BF3-nál -100-as levelről kezdtem játszani, napokba telt, mire sikeült megölnöm valakit, viszont a végére kifejezetten "okés" játékos lettem, ha egy picit megeőltettem magam, a top3-ban voltam a kedvenc pályáimon, szinte minden esetben. a 4-nél viszont teljesen ad-hoc alapú a játék, attól függ, hogy épp mit dob a gép, hogy hogy szerepelsz. na, ez frusztráló.

most ez az új patch, néhány órányi játékot követően, számomra pozitív csalódás, de nyilván nem csak az én véleményemre kell adni (külföldi fórumok és a YT ad jó visszajelzést).

szerintem pár napot mindenképp várj, mielőtt megveszed esetleg. előző állapotában nem érdemes megvenni, de amit ma tapasztaltam, az alapján már igen.

a SA DLC elég középszerű lett, az az igazság. mivel a patch előtt a 4 rosszabb játék volt, mint a 3, nagyon élesen kijött a különbség pl. egy Caspianon, hogy mennyivel jobb volt ezen a mapon tavaly (vagy fél órája, a 3-ban) játszani.

ami összességében szerintem kurva idegesítő (és nem is fog változni), az a Commander mode (szinte folyamatosan spottolva vagy) és a rengeteg kurva explosive (mindenkinél van valami, a Medicnél a defib helyett M320, a Suppotnál lőszer helyett XM25...) és a sok szaros gránát (NO EXPLOSIVES metró is szinte játszhatatlan, mert a smoke, a flashbang és ez a tűzijátékos gránát nem tiltott). erre azért érdemes felkészülni...

Titanfall szerintem tipikusan 3 hetes játék, én nem látok benne mélységet, hamar rá lehet unni szerintem...
  • JethroHUN
    Ez a játék tényleg annyira vacak mint amiket írnak róla? Kipróbáltam a bétát anno, baromira nem győzött meg. Nagy fps esések voltak és stb. Most megnéztem gamespoton a second assult videótesztet, csak rosszat mond róla a teszter.

Inkább a Titanfallt veszem, ha meg battlefieldeznék arra ott lesz a 3. Jó az még.
  • giornalista
    nem tudom, nekem a patch után most jobb lett a játék.

még nem volt olyan halálesetem, 8-10 kör conquest alatt (ez 5-6 óra játék), amikor úgy éreztem volna, hogy a játék baszott át. sokkal jobb a visszajelzés, amit a játéktól kapok, bevitt és bekapott találatok esetén is. nem volt olyan, hogy egy lövést hallok, és közben nincs headshot ikon. többször is négy-öt-hat kapott találatot hallok, mielőtt meghalok, ez azért sokkal reálisabb már így.

ami feltűnő, hogy nem volt a patch óta olyan halálesetem, amikor előbb halnék meg, minthogy előbukkanna a sarkon az ellenfél. korábban tele volt ilyenekkel egy meccs, reméytelen helyzetben volt egy kiváró játékos. most többször is előfordult, hogy egy sarkon befordul az ellen, viszonylag jó reakcióidővel elkezdem lőni, ő is kapcsol, ő is lő, de ő hal meg. korábban ez szinte elképzelhetetlen volt.

TDM-et nem játszok, de hallom, visszajött a sound bug. az ECM, a smoke és az IR flares pedig megjelenés óta bugos, sajnos :( az tényleg rettenetesen gány.

AA-val nem sokat mentem korábban, de érzésre hamarabb töltődnek a nefelt passive radar rakéták.

szeintem ez most egy jó patch lett, összességében.

amióta pedig rendesen van berakva a 8 gb memória a gépembe, fagyásom se volt még, egy-két esetet leszámítva. én bizakodó vagyok :)
  • sasafr
    Hát ez tényleg elég hitvány lett. Szerintem a béta volt a legjobban optimalizálva. Ez így gatya!!!!!
  • bebe78
    van egy kis különbség a két játék közt
  • Harcimókus
    ...és akkor csodálkozom,hogy a 92 ismerősöm közül most per-pillanat kettő,azaz kettő játszik...
  • Gabesssz19
    1 perc játék után.. lelő a csávo elszalad , pirosan világit , éééés mit mutat : Tankot.
  • Gabesssz19
    Háát emberek most toltam egy kört , valami vicc az egész. .:))
    A netcode szarabb mint valaha , de most már ha lelőnek helivel , a hajót mutatja helyette killcamban ,olyan bugos lett nekem a killcam ,hogy az a vicc kategoria.
    Nem mondom jól el vagyok vele így kis ésszel és kis rush-al kis kempelés simán csináltam 30/15-ös statot . De attól még a netcode és nekem most már a killcam is marha bugos. meg a maradék..
  • SigS
    "tényleg gyönyörű"
    Nézzük!
    - Low hp-s jármű nem füstöl ( legalábbis repülő nem)
    - a flare, ecm jammer valami vicc... ecm: nagyapám Trabantjának volt ilyen füstszerű izéje, flere meg attól eltekintve hogy a pilótafülkében látszódik (pirospont) gagyi grafika...
    A táj szörnyű *depressziós* ! a 3-nál is ezt mondtam de mikor ezt megláttam, visszavontam, rémes.
    - Fegyverekre bármit rárakhatsz, semmi nem változik tőle grafikailag!
    -Páncélosokon az a "bevásárlókocsi"-reaktív armor egyenesen röhejes :D (lsd. BF3, ahol megcsinálták látványosra)
    + A hangok...na az kritikán aluli
  • Zozo76
    "Lásd a BC2 megjelenésénél jelszavas szerverek nem léteztek. Nem tudta a szerver oldal ezt a funkciót, mivel ugye az egész játék a konzolos publiknépnek van fejlesztve, oda meg nem kell az."

mondjuk attol meg lehetett volna benne mert ugye nem kozelezo hasznalni.
  • Zozo76
    persze a jatekon belul nyilvan minden ugyanaz, nadehat a jatekon beluli problemak nehogy mar csak az egyik tabor kivaltsaga legyen! ugy igazsagos ha mindenki osztozik belole es a dice mentsegere legyen mondva hogy ezt tenyleg tartani is tudjak... :)
  • Livius
    A buta autobalance egyik fő oka az, hogy a szerver oldalon semmiféle algoritmus nincs rá, vagyis max a körvégén van egy gyári algoritmus, ami el kezd pakolni a köv kör eleje elött, de kör közben semmi se. Kör közben csak a házimegoldások működnek, amiket a procon/rconnet BF fan fejlesztői csináltak, szánalmukba, és kb minden ottani lehetőség a saját munkájuk amiket ők találtak ki, pótolva a DICE trehányásgait szerver oldalon. Persze a hátrány ezzel az, hogy a sok script ami fut és küldi a parancsokat automatikusan a szervernek, az eléggé terhelheti a szervert, és laggolhat a játék eközben.

Általánosságban elmondható a BC2 óta, amióta nem tudnak játékot csinálni a DICE-nál, hogy a szerver oldali rész egy kő buta hulladék. Olyan kevés funkció van beleépítve hogy szégyen azt mondani, hogy ez a játék BC2 óta multiplayer játéknak volt fejlesztve. Lásd a BC2 megjelenésénél jelszavas szerverek nem léteztek. Nem tudta a szerver oldal ezt a funkciót, mivel ugye az egész játék a konzolos publiknépnek van fejlesztve, oda meg nem kell az.
  • Ra1n
    A hangsúly azon volt hogy a fagyásokat javíthatták, de ettől még a squad rendszer az autobalance-olgatással, a hitreg a gyér balance mind mind ugyan olyan szar Bone-on is.:)
  • Zozo76
    nem keseritesz el elvegre nekem az a lenyeg hogy most hogy fut nem az hogy hogy futott mikor meg meg sem vettem. :)
  • Ra1n
    " itt azert a "tipikus PC-s" hibak nem fordulnak elo, legalabbis nem tapapsztaltam hang, fagyas, betoltes hiabakat"

Nem akarlak elkeseríteni, lévén fix hardver ezeket a hibákat ott könnyebben megoldották de jóideig jelen voltak,az összes többi pedig jelen is van, nem véletlenül rendezett a Microfost a Xbone tulajoknak BF4 pénzvisszafizetési akciót....:)
  • Zozo76
    hehe :)
  • Gyuszopapa
    A legjobban nem az veri ki itt a biztosítékot hogy kinél hogy fut,fagy,kilép stb.
    Hanem mikor bebüfög egy majom egy olyat hogy akinek hitreg problémája van az nem tud játszani és tanuljon meg.A legtöbb gond itt azzal van hogy az ilyen fpshuszár olyanoknak beszól akik már akkor az ESl-ben játszottak mikor ő még a csattogós lepkét tologatta.
  • tirpitz
    Engedelmeddel szólok majd testvéremnek erről a fórumról, hogy idejöhessen és jól elküldjön a megmeredt fenébe;)
  • Harcimókus
    Maradjunk annyiba,hogy a "jól fut" az egy relatív valami...én nem bántásképpen írtam,csak ebből a szemszögből...
  • Zozo76
    akkor en is BORG sorsara jutok? :)
  • Zozo76
    Tokeletesen egyetertek veled! De mondom, ha jol utana-nezel (vissza az idoben) akkor is az veri itt ki a biztositekot ha valakinek jol fut (most nem konzolra ertem, ott nyilvan nem lesz mondjuk egy bf4.exe leallt hibauzenet), hanem ugy globalisan, bar az is igaz hogy utobbi idoben mar az is elofordult hogy az volt baj ha nem jol futott... :)
  • tirpitz
    Hát ha konzolokra optimalizálják, akkor legalább ott jó lenne. Bátyámnak vettem meg szülinapjára decemberben. Egy ideig alig bírt vele játszani, mert minden kilépéskor lefagyott úgy, hogy minden belépéskor újra kellett telepítenie. Aztán valamelyik patch megoldotta a problémát, mert már el sem indul. A support folyamatosan elhajtja, illetve a "majd keresni fogják" mondatot hajtogatják. És nem egyedülálló probléma, fórumokon is megy az asztalverés, de semmi. Csak azért mondom, hogy ne irigykedjetek a konzolosokra:)