15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Ra1n #12321 Nem, józan paraszti ész és szem (rózsaszín köd nélkül) amit csak ki kell nyitni...:)
-
Stief #12320 Gondolom ez onnan tudod, hogy ott voltál és besegítettél? És papírod is van róla? És programozó guru vagy, és minden lépést követtél, minden egyes osztályon, és onnan tudod, hogy minden copyztak! Ja és légyszíves akkor áruld már el, hogy Bala Irmát ki ölte meg? Mert kíváncsi lennék arra is hogy tényleg a fia volt -e. Ja és walking dead sorozatban megtalálják a vírus forrását? Gondolom te ezt is tudod. Bocsáss meg hogy én ilyen tudatlan vagyok. Tudom te tudod! -
Ra1n #12319 A 4-et sose hozzák helyre, ez 4 hónap alatt napnál világosabb lett...A mai napig nem sikerült... -
Ra1n #12318 " azt is nézd hogy nem egy kis teljesítmény összehozni egy ilyen játékprogramot"
Aha. Fogták a battlefield 3-at, raktak alá új menüt változtattak kicsit a HUD-on, összedobtak pár pályát, egy rakás felesleges fegyverkiegészítőt amiket sosem fog senki használni és értelme sincs (például a fegyverenként 4-5 féle hangtompító), belerakták a Levolution-t amit a BF3-ba is simán rakhattak volna, csak kellett valami amivel a BF4 többnek látszik...És voala kész a BF4. Ja igen és mellékeltek négyszer több bugot és problémát. Valóban nagy munka áll mögötte..:) -
#12317 Az a qrva mennyi csalóóóó.....
Hihetetlen mennyien próbálkoznak...
-
#12316 Ez egy amatőr banda...a bf3-ban már sikerrel kijavított hibákat itt ujra és ujra elkövetik,szerinted mi ez,ha nem a hozzá nem értés ékes példája??
Ha jelenteni akarnád a hibákat,akkor játék helyett azzal tölthetnéd azt a kis időt,amit a játékra is tudnál esetleg fordítani.
Még ez is elviselhető lenne,de a kapcsolattartás a játékosokkal 0,a support segítség értéke 0,vagy közelít hozzá,s teljesen egyetértenek jópáran abban,hogy lehúztak minket és "így jártál baszki" kategóriás lett ez az egész.
Lehet,-nem mondom hogy nem,- vele esténként kicsit szórakozni,de soxor van,hogy inkább kilépek,mintsem felbosszantson.
Van olyan is,akinek jól fut,aláírom,s szerintem jól is szórakozik,mert nincsenek hibái,de azért néhány ordító balfaszság nekik is ott szerepel a listában,amivel együtt kell élniük. -
Stief #12315 Bebe78!!!
Ne pufogtass már a levegőbe! Honnan tudod te a játékos előéletem? Vagy különleges képességeid vannak? Igenis nagyon jó játék! Vannak hibák tény, de azért azt is nézd hogy nem egy kis teljesítmény összehozni egy ilyen játékprogramot. Összehangolni ennyi ember munkáját, és várható volt hogy nem lesz tökéletes, sőt egyre több és sokkal összetettebb hibák fognak jelentkezni a játékoknál a jövőben. Hiszen egyre bonyolultabbak is egyre több pénzbe kerülnek, mindig igazodni kell hardverekhez, amiből nem kevés van, és azok is mindig változni fognak, ugyan úgy mint a alap szoftverek! És inkább ha hibát találsz küldj képet a hivatalos hiba bejelentő oldalra, mint ahogy én is tettem. Bár stílusodból adódóan te előbb rombolsz mint segítesz építeni. -
#12314 Teleportáló járművek,még több halál fal mögött,már ki sem kell lépned,a lövedék képes akár 180 fokot fordulni,aztán még fölfelé is vagy 90-et,hogy biztos legyen,megjelenik cseknorisz szelleme...kb. ehhez hasonlókat tudok elképzelni. -
Petyus1994 #12313 Lehet megveszem akkor mindkettőt. Battlefield 3- at anno xbox 360-on nyomtam, jó volt, csak ugye mégsem egy pc... És ha az meg stabil azzal elszórakozok addig, amíg a 4-et helyre nem hozzák. -
#12312 DICEról van szó, van valami tipp lista? -
Zozo76 #12311 gondolom akkor most be is fejezted bf4-et es igy mar nincs okod tobbet folyamatosan szidni. ugye? -
#12310 És mit rontanak el vele ? -
#12309 Nem soká érkezik egy update amivel a szerver- kliens közötti frissítés rátát növelik így valamennyire javítva az egészet.. -
Ra1n #12308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt nincsenek álregek, csak apja fia, anyja fia, apja hugának fia apja nővérének a lányának a fia, és a többi anomália
-
Gyuszopapa #12307 Hoppá pedig ő nem is álreg még is szidja.
Akkor most mi az igazság. -
Angyisz #12306 Kurva DICE/EA ma lett elegem ebbol a szemetbol amit eladtatok nekunk, par hulye mint En megvette a premiumot is amit azota sokszor megbantam. A ma delutanomat egy kis pihenteto jatekkal szerettem volna eltolteni de ismet nem jott ossze mert folyamatosan SZAR. Hogy ne kelljen PC-n kuzdenem a folyamatosan adodo nehezsegekkel mer nem vagyok egy billgetsz ezert probalom Ps-en nyomni de ezen is lehetetlen. A vissza kene adni a penzt a jatekosoknal mert ugye szar a termek bajban lennetek kedves DICE.
-
Ra1n #12305 A szervertulaj állítja be csak az a gond vele hogy nem vesz figyelembe SEMMIT ergo szarul van megírva..
Volt hogy az utolsó percben első helyről a győztes csapatból vágott át a másik csapatba... Számtalanszor beléptünk haverral és pár perccel a meccs után paff kettévágott minket...Volt hogy 3 ember hátrányban volt az ellenfél köztük a haverommal, átálltam, eltelt 2 perc és visszavágott..
De a kedvenc amikor meccs kezdődik, átállsz gyorsan az ellenfélhez mert ott a haverod...Rajt...Végignyomod a meccset..Meccs végén érthetetlen okból szanaszét balanszolja a két csapatot a játék, szétváltatok..És ezekután 2-3 map váltásig nem tudsz átállni mert a játék kiírja hogy túl közeli volt az előző csapatváltásod...Még véééletlenül se tudj a haveroddal játszani. Szánalmas...
Egyébként igen vannak akik szerint ez egy jó játék (nagyjából 100-ból egy)... Nem szídom őket ő dolguk, nem találkoztak még minőségi értelmes multiplayer játékkal vagy csak hype vonaton ülnek és lilaköd van, ő dolguk, élvezzék. De ettől még akármennyire is mondják, az olyan dolgok mint a netkód MINDENKINÉL problémásak, az hogy nekik nem tűnik fel egy dolog.
Ennek a játéknak a multi része gyakorlatilag nyugodtan kijelenthető hogy kábé egy budget kategóriás játék szintjén mozog, és ha azt nézzük hogy mit sikerült javítani 4 hónap alatt, ez így is marad...Paródia nem más...
A játék színvonalát hűen tükrözi hogy míg a BF3 premium-ból pár hónap alatt közel 4milliót eladtak...Addig a BF4 prémium most februárig pár hónap alatt épphogy átlépte az 1.5 milliót... Ez gyakorlatilag semmi..A játékosok pedig folyamatosan szivárognak el a játéktól, és amint lesz konkurencia, még jobban ürülni fog ez a csodás alkotás... -
#12304 Szia!
Én nem vettem meg a játékot,míg nem lesz rendben nem veszem meg,matad a bf3.
Ezekről a hibákról tudok.
Random Crash létező összes formája.(ez már önmagában elég lenne)
Hit Reg hiba.
Sokszor van az,hogy téged egy lövésből ölnek,te meg tunningolhatod estig az ellenfelet,el sem találod.Ez is Hitreg hiba közé lehetne sorolni....
A játék unbalanced.Vannak elpusztíthatatlan kombinációk minden menyiségben(leszedhetetlen helik,brutál tankok).
Ezen felül sok az egyéni hiba is.Textúra hibák,eltűnnek dolgok stb......
A rag doll is sokszor összeszarja magát. -
Petyus1994 #12303 Értem. Bár hibát tudnál mondani ? Amik gyakoriak, csak hogy tudjam nekem mennyire befolyásolnák a játékélményem. -
#12302 Nem mondanánk igazat,ha azt mondanánk,hogy semmi javulás...tény,hogy javítottak rajta,vagy legalább is próbálták.De még közel sem annyira élvezhető,mint a bf3...majd talán egyszer olyasmi lesz.El lehet vele szórakozni,de komoly játékra még nem alkalmas.
Van akinek hibátlan,de még nagyon sokan vannak akik szenvednek különböző hibáitól...a döntés a tiéd. -
Petyus1994 #12301 Sziasztok. Gondolkodom rajta hogy megvegyem-e a Battlefield 4-et. Azt szeretném tudni hogy a multi élvezhető már ? Javítottak-e már eleget rajta az indulási nehézségek óta ? -
#12300 -
bebe78 #12299 Ha lesz olyan amiért tudom dicsérni,akkor egyből megosztom itt. -
bebe78 #12298 Ha ez nektek örömet szerez akkor hajrá.Jó játékot hozzá.Csak én úgy vagyok vele amig nem hozza a szintet mint a bf3 addig fos marad a szar hitregjével,a fal mögötti halások,buzi killcam,agyhalott játékosok együtt.Tanuló pénznek jó volt.Soha többet EA/Dice hulladék. -
Gabesssz19 #12297 Stief ne aggódj..itt a megoldás. Egy ujjnyival felette ahova ezt írom. :)
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12112
-
archer0022 #12296 Igen, körül-belül erről beszéltem, aki jót ír, az balfasz a játékhoz, noob, gyökér... Én vagyok a világ legnagyobb ultraláma játékosa, mert tetszik egy játék és kellemes kikapcsolódás nyújt, hát persze Emese... -
bebe78 #12295 Kispajtás hagyjuk már a szent dumát,te azért érzed úgy hogy jó játék mert te vagy balfasz hozzá,ennyi.akinek van egy kis esze az nem dicséri ezt a fost,és ez nem csak a mi véleményünk.Ha tetszik neked akkor sok sikert hozzá meg a hozzád hasonlónak mert gondolom te ilyen ultraláma játékos lehetsz akinek mindegy milyen a játék csak letudjon löni valakit.Azt meg felejtsd el hogy gép meg net függö.Vannak ismeröseim akiknek 3-szor jobb gépe van és szenved csak a játékkal,hozzáteszem nem noob mint te.jah végül is én vagyok a balfasz -
archer0022 #12294 Hagyjuk már Battlefield 3-at is annyian szidták/fikázták, hogy csak na. De nem kell 30 golyó, 6-7 golyótól már fekszik az emberke.
Harcimókus: (#12291)
Szóval azért jössz ide, hogy leírd milyen szar a játék, de ez még nem oldja meg a problémád, ergo feleslegesen sírsz itt egész nap. Amúgy igen, jó lesz így Eugabesz ;) -
Stief #12293 Kösznöm Archer!!,
Megdöbbentő egyesek beszéd stílusa, most már azt is értem miért ócsárolnak mindent, valószínű pl bebe78 hozzá szólás után esett le. Nincs is mit várnom az ilyen embertől. És igen,azt gondlom hogy jó játék, mert tényleg az. Én csak azt veszem észre hogy főleg az ilyen beszéd stílusú emberek szeretnek ilyen módon minősíteni. Gyuszópapa, miért gondolod hogy bárkit is felhúznék? Mielőtt a levegőbe vaktában pufogtatsz,kérdezd meg hogy miért szeretem játékot! Másik persze hogy védem, mert zavar hogy egy valóban jó játékot így minősítenek, számomra egyértelmű játékosok intelligenciájának csökkenése, az hogy nem becsülik azt amijük van. Azt hogy örömüket lelik abban ha valamit vagy valakit bánthatnak. Sajnálom! Ez van! -
bebe78 #12292 Jah végül is akkor mindegy hogy 30 vagy 10 golyó egy ember,nekem is halnak 200 golyótól ha azt veszük,csak tudod van egy szint amit a bf3 magasra tett de sajnos ez a fos még meg se karcolja.Ezt a játékot azoknak csinálták akik bf3-ban über foslámák voltak.A legtöbb ismerösöm aki warozott vagy sportszerüen akart vele játszani abbahagyta.Arra tökéletes hogy szét trollkod magad a mapon másra nem. -
#12291 "Nekem is teljesen jól fut, normálisan kell lőni, célozni és halnak az emberek. Neki is jól fut, kész ennyi, fogadd el."
Általában azért jövünk ide,panaszkodni,nem e-péniszt növelni,hogy nekem milyen királyság ez a játék,ha neked vagy a másiknak nem tetszik,akkor görget egyet,vagy elmegy mellette szó nélkül.Egyébiránt akinek nagyon jó ez így,meg fú de kafa,az menjen és játszon. Mi meg majd el leszünk egymás hibáit elemezgetve,itt a fórumon...Jó lesz így Adam?? -
archer0022 #12290 Kicsit vissza olvasol, akkor leírtam ki vagyok. ;) -
#12289 2014. 02. 24. -
archer0022 #12288 Ez a baj ezzel a topikkal, hogy valaki beír egy pozitív véleményt, majd jöttök ti és leoltjátok, hogy az lehetetlen, be van rúgva, fogyatékos, szerencsétlen, csak kötekedni akar stb.
Kicsit vegyetek már vissza, nem ti szarjátok a spanyol viaszt és fogadjátok el, hogy nem mindenkinek az a véleménye mint nektek. Minek kell ráerőltetni valakire a saját véleményeteket? Nekem is teljesen jól fut, normálisan kell lőni, célozni és halnak az emberek. Neki is jól fut, kész ennyi, fogadd el. -
#12287 -
#12286 -
gstup #12285 Azért az autobalance az nem a játék hibája,nem?Azt nem a szerver tulaj állítja be? -
bebe78 #12284 Kostolgassa a jobb herémet ez a retardált. -
Gyuszopapa #12283 A "Stief" az kb. 99% hogy ez egy régen készített másodreg.Csak azért írom hogy ne huzzátok fel rajta magatok direkt kostolgat mindenkit akinek baja van a játékkal.Az a célja hogy felhuzzon egy-két embert azt pá nekik. -
Ra1n #12282 Lol....