15720
  • Angyisz
    "és ott egyértelműen látszik hogy a minőségi igények és az IQ szint eléggé legalja szinten van"

Tudom nem személyeskedni akartál, az hogy ki milyen IQ-val rendelkezik nem érdekel, mindenki döntse el magában hogy hová tartozik. Minőségi igény? Például a BF4 esetében ugyanazt a szart kapja software szempontjából a PC-s és a KONZOLOS is, ez fix. Hardware szempontjából már érdekesebb a dolog, az "igénytelen" konzolos mint pl. Én a konzolja(i) mellett rendelkezik általában PC-vel amin megkockáztatom elfutna szépen a BF4 is. Mivel nincs ideje/kedve állandóan telepítgetni, driver-t frissíteni inkább vesz játszani egy konzolt kb. egy PC áráért + egy normális hangrendszerrel is rendelkezik mert úgy az igazi illetve nem utolsó sorban van a falra akasztva egy bazi nagy TV-je is. Inkább játszom kényelmesen hátradőlve egy fotelban mint görnyedjek a bill+egér kombóval a kezem alatt egy monitort bámulva. Biztos jó az is aki ezt szokta meg az elmúlt években.
  • SötétBarom
    Mert az is.
  • vg
    Azokat a játékosokat akik ilyen adaptert használnak konzolon azonnal ki lehet szúrni a 50/1 eredményükkel, miközben a többinek jó ha 10/8. Én ezt igenis csalásnak tekintem.
  • Vadnokedli
    Te fotelból,kanapéból,ágyból 146123 játszó - fekvő pozícióból mikor akarsz egeret meg billentyűzetet használni? Na? Hát soha.. Amúgy meg van adapter, meg gyárilag rá is lehet kötni.
  • JaSoN HuNTeR #12357
    + pl akkor játszhatnának együtt a PC játékosok a konzolosokkal.
  • JaSoN HuNTeR #12356
    Nem lehetne egyszer a konzolosok ellen játszani? x) Olyan nyugdíjas náluk a tempó.

Nem is értem hogy miért nincs konzolokhoz gamer egér és billentyűzet, akkor egészen biztos kihalna a PC.
  • Ra1n
    Mutass bármit ami bizonyítja a baromságod...:D
    Ps4-en effektíve jelenleg többen tolják mint pc-n...De ahogy érzed.:D
    Eladások pedig MINDIG a pc fölött vannak.:)
  • nemgyenge01
    Pedig így van.

"konzolon játszó játékosokra építik az üzlet politikájukat, és ott egyértelműen látszik hogy a minőségi igények és az IQ szint eléggé legalja szinten van már. Szóval ezeken a platformokon simán hasítanak az eladásokkal és előrendelésekkel még így is, hogy ha sorozatosan trágya cuccokat fognak kiadni akkro is."

Ekkora baromságot rég olvastam.Jó,hogy benéztem ide :)
  • Ra1n
    Ezt honnan veszed? Kizárt.
  • nemgyenge01
    Én ps4-en tolom.
    Amúgy gratulálok,mert ezt a hulladékot pécére vették a legtöbben XD
  • Ryder159
    akkor elnézést én nézetem el valamit.
  • Hecker007
    Hol?
    11k volt a Delux, meg kb 11k a prémium és ezek dobozos árak.
    Vagy konzolosról beszélsz? De szerintem az sincs 30k max a PS4 verzió...
  • Ra1n
    Az tényleg 30k prémium+játék egyben...
  • Ra1n
    Gyaníthatóan a "nextgen" konzolváltozatókról beszél amik ugyan ilyen bugos szemetek...
  • Fehercsoki
    6k a játék 8k a premium, ha egyben veszed 13k.
  • Ryder159
    15 a játék meg ennyi kb a premium is. már ha a dobozos kiadást nézem.
  • szomferi
    30?? hol élsz te? :D
  • Ryder159
    Hát 30k-ért az ember elvárná hogy ha utólag is, de a hibákat javítsák.
  • Harcimókus
    Én azt szűrtem le belőle,hogy a sok mocsok panaszkodni mer,mert a működő játék helyett ezt a foshalmazt kapja,s az igényük egyáltalán nem jogos,örüljenek,hogy egyáltalán kaptak valamit ezért a kis aprópénzért...
    Monduk a több ezer ,nerfeljétek már ezt,meg azt ,mert milyen op ,meg lelőttek vele,stb. beírás miatt nem is csodálom,hogy ez a kép alakult ki a fórumozókról.
  • erieskrisz
    Hit Reg hiba.
    Sokszor van az,hogy téged egy lövésből ölnek,te meg tunningolhatod estig az ellenfelet,el sem találod.Ez is Hitreg hiba közé lehetne sorolni....
    A játék unbalanced

Hát én még a bf2 bad compányt tolom a mai napig de ezek a hibák még ott is megvannak.Ha ott nem javították ki itt miért javítanák
  • koschwarz
    ...még csak szépíteni SEM kell:...

És mindezt abból szűrte le többek között, hogy a free-to-play játékoknál azok panaszkodnak, akik fizettek valamiért!!! Tulajdonképpen a logikája szerint, ha azoknak, akik nem fizettek a játékért, nincs semmi problémájuk, a termék is jó, akik meg fizettek, alapból feljogosítva érzik magukat a vég nélküli panaszkodásra, tök mindegy, hogy van-e alapja vagy sem. Jujjdekemény!
  • koschwarz
    Ez valóban kemény. Tömören, még csak szépíteni kell: az EA vezérigazgatója szerint a legtöbb panaszkodó szimplán hazug.
  • vg
    Tehát szerinted aki konzolon játszik az igénytelen és alacsony intelligenciával rendelkezik. Ámbár TE, a csúcs okos, tehetséges, igényes és eszméleten intelligens emberként mégis egy alsó kategóriás gépen nyomod, ami BF4-ben a xbox 360 grafikai szintjén lehet. Azért majd ha a műtőasztalon fekszel vastagbél perforációval remélem nagyokat fogsz pislogni az orvosra, aki hétvégenként nagy recon játékos... ps4-en.
  • determinator
    Igazad van. Pl. BF, ARMA a játékos GUID-ja abból a serialból generálódik, amivel telepítve lett a játék. Tehát tört játéknál, ha valaki nem használt serial generátort, a torrent mellé mellékelt seriallal telepítette a játékot, akkor azzal szembesült, hogy több ezren is használják ugyanazt a GUID-ot. Ha közülük bárkit bannoltak bármiért, akkor az összes ember repült. Arról nem is beszélve, hogy általában ezeket a "nyilvános" kulcsokat alapból bannolni szokták.
    A tört játékkal is játszható Dayz szerveremen napi probléma volt a kötelező GUID regisztráció bevezetése előtt, hogy 1 karaktert többen irányítottak (persze különböző időpontokban) és nem értették, hogy hogy kerültek arrébb, sebesültek meg, tűntek el a cuccaik amíg nem voltak online. Regisztráció megkövetelése után naponta tucatnyian próbáltak regisztrálni azzal a GUID-al ami az elterjedt ARMA/Dayz "csomag" mellé mellékelt serialból generálódott.
    Remélem Gyuszopapa csak a hiányos ismeretei miatt vádaskodott, nem pedig szándékos félrevezetés céljával.
  • Petyus1994
    Sziasztok. Ha megveszem egyik haveromtól a battlefield 4-et, akkor tudom törölni az ő általa megszerzett cuccokat, rangot meg mindent ? Úgymondottan új lappal induljak ?
  • kifli
    törtnél ha jóltudom több ember kaptameg ugyanazt az id-t, így ha valakit banolt a pb id alapján akkor mindenki repült, akinek ugyanaz volt az id-je...
  • Ra1n
    Köszönjük a napi konzolhater fröcsögést.:)
  • ozimak
    Ennyit arról, hogy mennyire érdekli az EA-t a panaszáradat... Pff...
  • Livius
    Ők már csak a konzolon játszó játékosokra építik az üzlet politikájukat, és ott egyértelműen látszik hogy a minőségi igények és az IQ szint eléggé legalja szinten van már. Szóval ezeken a platformokon simán hasítanak az eladásokkal és előrendelésekkel még így is, hogy ha sorozatosan trágya cuccokat fognak kiadni akkro is.
  • Ryder159
    Régen nem írtam már ide, de most ahogy visszaolvastam látom jó döntés volt hogy nem vettem meg. Még a bejelentéskor megfogadtam, hogy majd akkor ha ezt is 3000-ért adják premiummal együtt.
    Egyszerűen nem értem, hogy az EA az utóbbi pár évben miért csak ilyen félkész, bugos sza***kat ad ki. Tönkretettéka NFS szorozatot, ésmost a BF-et is. Talán azért, mert rájöttek, hogy a sok hülye így is megveszi (már elöre), akkor meg minek foglalkozni vele...
  • Stief
    Gyuszópapa ez nagyon kevés régebben a punkbuster csalás nélkül is dobált ki embereket! De régen is volt édes istenem! Jó volt olvasni!
  • SigS
  • AnarchoiD
    szerencsere hc-ben nincs killcam, igy en nem veszitenek vekle semmit ;) felolem a minimapot is elbaszarinthatjak ;)
  • Gyuszopapa
    Kkkkkhhhhhmmm
  • Peet81
    az hogy vicc :(
  • ACE
    Mi van a killcam-al?
  • Harcimókus
    Azt még nem nagyon...azt már viszont leírták sokan,mit rontottak el vele,(killcam és tsa)
  • McLarenpowa
    most szed le a BF4 valami 824Mb-os patchet, lehet tudni mit javítanak benne?
  • Ra1n
    " szem (rózsaszín köd nélkül)"
  • Stief
    Hát ez megint csak pufogtatás a levegőbe, ettől azért többet vártam volna!