15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#12401 -
#12400 Meg jó, hogy ezt valószínű nem is ő írta, hanem Starfarer, Eugabesz vagy valamelyik agyatlan álreggyáros ovodás próbálkozik a hazugságaival már megint. :) -
TheSmithsWarden #12399 Ahogy a mémen áll, mindenki nyugodjon le a picsába. 1 hét kb, mire visszakapom a HG jogomat, ami engem megillet, amiért összeszedtem a szavazatokat. Az összes tetű, kavarós álreg ki lesz baszarintva, mert felháborító, amit itt mernek művelni. Maxmimus is el lesz küldve a picsbe, a részrehajló moderálása miatt, gusztustalan, amit ő is művel. Ezentúl csak azokat tűrök meg a topicomba, akiket eddig, és nem azért dolgoztak, hogy tönkretegyék. Tehát kb kemotox meg adam46 maradhat, az ilyen eugabesz félék el lesznek takarítva, még a ban scriptemet is visszarakom miatta.
Napotok leáldozóban van, ez az én területem, az én királyságom! -
sasafr #12398 Ahogy mondod!:) -
#12397 Mintha nem lenne így is elég baja a játéknak :) Akkor maradok a BF3-nál még egy jó darabig... -
sasafr #12396 valami rossz anygot vett akkor! :) Mindazonáltal egyre több gyanús játékossal lehet találkozni. Véleményem szerint felfutóban van a bf4 cheat iparág! -
nemgyenge01 #12395 Amúgy igen a bf3 így volt,de itt a 4 ről van szó. -
nemgyenge01 #12394 ps3 illetve ps4-em is van,na mind1 te jobban tudod. -
Petyus1994 #12393 Na, megnéztem a game-t úgy hogy mutassa az fps-t, átlagba 40-60 között volt, csak voltak részek mikor bazi nagy explosion-ök voltak lement 25-30 ra. Csak fura ugye a szemnek már a 60 és 30 fps közötti különbség is, szerintem. :) Ezért gondoltam azt hogy lassan fut. -
#12392 Ez cheat oldalról van. Tehát azért reklamál, mert fizetős cheattel is bant kapott. Ami miatt linkeltem, az a 1hit "feature", amit említ.... -
alyr2 #12391 Win 7 64 bit. ad river pedig a beta elotti nem beta. asszem az a 13.2 -
#12390 Aki ezt elhiszi... mint az aimbotos gyerek aki reklamált azután hogy spectatorbol valaki még fel is vette ahogy tolja, és majd azt írja rá a fórumban; SKILL, meg ennyire jól játszok. stb. -
Petyus1994 #12389 Milyen operációs rendszered van ? Illetve melyik driver van fennt nálad ? -
alyr2 #12388 Akkor nalad valami nem kerek.
NEkem csak egy FX 4300 van 4 giga ddr3 1600.Sapphire r9 270x winyo mindeggy es ultran semmi baj nincs, csak random neha lehal a jatek. -
Petyus1994 #12387 A gépem: AMD FX 6300 6 magos, 3,5 Ghz, 8 giga ddr 3 1066 Mhz, R9 270 X 2 giga videókártya, a vinyó meg ilyen : http://ipon.hu/webshop/product/seagate_1tb_barracuda_7200.14_7200rpm_64mb_sata3_st1000dm003/191381 -
Stief #12386 Milyen géped van és milyen gyors a vinyód? -
#12385 HMmmmmmmmm
-
#12384 Mantle-t ne kapcsold be, az ilyen. -
Petyus1994 #12383 Na, ha a mantle-t beállítom, akkor hibátlanul fut ultra, de utána 1 percen belül nagyon dúrva fps dropok jelentkeznek, amik miatt szinte játszhatatlan az egész játék... kb 10-20 fps-re megy le és ingadozik. Valakinek valami ötlet ? =/ Kezdem bánni már hogy megvettem... =( -
#12382 Ez a 3. -
#12381 Ps3-on DS3-al Select a spot alapbeállításon.R1 a lövés és r2 a kés.
-
alyr2 #12380 nekem betaval csikozott meg ugralt a kep... a legfrisebb nem beta cumoval meg szepen megy minden -
#12379 Próbáld ki a beta(14.2) és a nem beta(13.12) driverrel is! Nekem pl. a beta szarabb volt. -
#12378 Ennél??....bármi...Ha nem szépen nézel rá,akkor is kilép,lefagy,kidob stb.(a megfelelő aláhúzandó!) -
Petyus1994 #12377 Értem. Amúgy mellesleg, most frissítettem a driverem most a legújabbra , (ati r9 270x-em van)és hát elég kókányul fut a multi azóta, még high beállításokon is. Pedig a gépen nem szar szerintem (amd fx 6300, 8 giga ddr ram, 1 terra vinyó). Szerintetek mi lehet a probléma ? -
#12376 Ki jön este titánozni? -
#12375 Közel 30 gigát persze hogy 30 percig telepít.
Meg a sok rontást...izé pecsset is le kell töltenie -
Petyus1994 #12374 Sziasztok. Megvettem a game-t, az lenne a kérdésem, hogy másnak is legalább fél óráig telepítette? És még mindig nincs kész, végig futatta a rendes játék telepítését,a 3 DVD megvolt, és most megint elkezdett valamit . -
Ra1n #12373 Bf4stats.com...
De bàrmely eladàst nézhetjük...:) -
nemgyenge01 #12372 Igen,de az alapbeállítás az ez "R1 a spot konzolon...ps3 R2."
hahahhahaa -
#12371 Hát nem, ahogy a felhasználó beállítja. -
nemgyenge01 #12370 Ez általánosítás öreg :) -
nemgyenge01 #12369 Részemről a konzol az a ps4 XD
És te tudod bizonyítani hülyeséged? -
nemgyenge01 #12368 R1 a spot konzolon...ps3 R2. -
nemgyenge01 #12367 "és ott egyértelműen látszik hogy a minőségi igények és az IQ szint eléggé legalja szinten van"
Ezt nem én írtam,de nem gáz...
ps4-en tolom :)
-
#12366 A BF4 multit sajnos nem tudod sehogyan kipróbálni, csak ha úgy, hogy elkéred valamelyik haverodtól kicsit az origin accountját. :( -
#12365 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legutóbb pont te írtad itt sg-n, hogy ennek a topiknak semmi értelme és menjen mindenki PH-ra a BF4 topikba.
Akkor most mégis miért ebbe a szar, nem működő topikba írod a kérdéseidet, a sok szemét sg-s fórumozó közé?
Az ilyen embereket sosem értettem, akik szétfikáznak egy oldalt és fórumot és utána mégis irkálnak oda újra, mintha mi sem történt volna. -
alyr2 #12364 Tudom hogy nem ide illik a kerdes, de azert meg kerdezem..Nem vettem meg a jatekot, mert elobb ki akarom probalni..er e nekem annyit..igy leszedtem a reloaded verziot a single resz annyira nem fogott meg..kb ua mint az osszes fps jatek. viszont a multi reszet is kiprobalnam. amit nem talaltam az install utan, szoval valaki meg irna nekem valaki hogy erheto el a multi resz "tort" jatekban? -
sasafr #12363 Ma játszottam egy kis metrót és akkora lagok voltak benne, hogy majd orra buktam. Az utolsó patch óta nem játszottam és ezért nem tudom, hogy ezt a patch hozta, vagy az új nV driver? -
#12362 Más ám a bf konzolon mint pc-n:)Sniper pl alig van,csak a legügyesebbek sniperkednek.Van,hogy a távolság miatt vagy goyrsaság miatt leszarjátok egymást.Látsz távolról egy ellenfelet,gyors,tudod,hogy nem tudod leszedni(pc-n leszednéd) max kispottolod és mész tovább.A konténerek közt elfuttok egymás mellett az ellenféllel,le is szarjátok egymást.
Kis nyugdíjas aranyos a tempo konzolon.
Ami plusz az az,hogy kevesen kempelnek stb.....negatívum,hogy senki sem spottol mert a select gombot kell megnyomni és így mozgás közben nem tudsz spottolni.Le kell állnod a spot-hoz.
NEkem szimpi a konzolos verzió.