15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
toza #13008 volt.. -
toza #13007 50% leertekeles van?
-
#13006 10 PERC, és kezdjük a sorsolást!
Köszönjük a részvételt! -
priluki #13005 eladó egy prémium orgin acc.. érd privátba. -
#13004 Logitech nyereményjátéknak vége,sorsolás holnap este 20:00 -kor,itt nyomon követhetitek élőben. -
#13003 Nem csak programozás órára nem jártak be a EA/Dice emberei. -
#13002 azé na :D
-
#13001 Itt mindenki ennyire profi játék készítés terén? :D -
#13000 Azt hittem,mint mindenki más számára,számodra is egyértelmű,miről beszél.
A mester szerver feladata nem csak ennyiből áll,de majd ha lesz egy kis időm,akkor elmesélem.Addig is elmélkedj rajta,mekkora baromságot hordtál össze... -
Livius #12999 Mutasd már ez hol van írva? Egy büdős szót nem láttam még arról, hogy a csoda "master" szerver az ami a gyenge pont. De ha még is, akkor igazán hulladék a szerver oldal, amikor egy olyan szerver lagoltatja a játékot, ahol igazából csak adatbázis szinkronizációknak kéne történni, és egy rakás beloginolásnak és kiléptetésnek a játékosok felé, és a szolgáltatók szerver alkamzásai felé. Nem is értem hogy lehet egy olyan játékot csinálni, hogy magára a játékmenetre egy Official szerveren vissza hat a "master" szerver, aminek a fonkciója csak annyi lenne hogy a Ranked adatbázist szervezze le. -
#12998 A master szerverekróől beszélt,te nagyon okos... -
Livius #12997 Én ezt az egészet nem értem. Egy rakás szerverszolgáltató akkor befogja vállalni, hogy csak a BF4 bugos szerveroldala miatt uj szerverparkfejlesztéseket csináljon, nem kis pénzért persze? Ez a szöveg, hogy új szervereket kap az EA-től a játék, így ebben a formában egy marhaság, az EA-nek PC-én game szervei nincsenek. -
MalusDarkBlade #12996 Ha a játék silány, azon ez sem változtat. -
Gabesssz19 #12995 http://www.pcguru.hu/hirek/jobb-szervereket-kap-a-battlefield-4/27273 -
I love techn0 #12994 -
nem mai videó, de a bonus clip-en felnyerítettem :D :D
shosho zseniálisan kommentál :))) -
I love techn0 #12992 Közelre no zoom-ban ugyan olyan mint bármelyik viszont minden más helyzetben hátrányos, arról nem is beszélve hogy az egeret is hamarabb kinyírja :D. -
MalusDarkBlade #12991 Nincs baj a 3as sorozattal, tényleg csak megszokás kérdése, egyedül talán CQB-ban vagy picit hátrányban, de ha ott is fejre rántasz, akkor no problem. -
#12990 Van bőven rosszabb, pl. a CBJ-MS. Az nem golyókat lő, hanem fagyasztott zöldborsót.
-
#12989 Nem lesz A3 se M4 böl automata. -
I love techn0 #12988 Ha ráérzel is hátrányban leszel az automatákkal szemben nem véletlen hogy szinte nem is játszik vele senki legalábbis nagyin ritkán láttam bárkinél. -
#12987 szerintem az M16 A3 az utolsó peccsel jön majd. ez volt a BF3 legjobb fegyvere (az automata M16 A4), gondolom azt akarták, hogy most mindenki valami mást próbáljon ki, ne ezt.
és ezeket nem "elbaszták", hanem ilyenek IRL, ha jól tudom. van burst fire és automatic fire verzió is belőle.
az M4 a BF3-ban is burst only volt, úgy emlékszem. nem lenne ezzel baj, de nagyon nehéz kezelni (én pont ma kezdtem el az M4-et nyúzni), rá kell érezni, majd kialakul, remélem. -
I love techn0 #12986 Lehet túl öreg vagyok de énnekem ez már sok amit ki kéne nyitni ezért neki se állok, de ami leginkább bosszant hogy pl simán m4 meg m16-oznék ha nem baszták volna el a fegyvert a rövid sorozat és egyes lövés választással (lehet korábbi bf-ek be is így volt de nem értem mér). -
#12985 jézusom!
van az A91-esnél rosszabb fegyver a játékban!? ez a recoil... rettenetes! -
#12984 Én Spec RPM alapján haladok. -
#12983 nekem annyiból tetszik ez, hogy sokáig kell játszani a teljes levelcapig. most végre elértem a 100-as szintet, megnyílik pár új assignment, azokat is vártam már egy ideje. most kezdvem el az AR160-at az assault classal, illetve még nem döntöttem el, hogy melyik carbine-nal folytassam az AK5C és az ACWR után. -
I love techn0 #12982 Ezt direkt így csinálták meg hogy rohadt sokat kelljen ahhoz tolni hogy meglegyen minden, én épp ezért meg se próbálok kinyitni mindent csak amire szükségem van és csak pár fegyverrel tolom mindig. -
#12981 de jól elbaszták ezeket a battlepackokat is...
ráálltam, hogy egyes fegyverekhez mindent feloldok (plusz, ha nem elég ehhez az 500 kill, akkor elmegyek az 500-ig). na, ez olyan jól sikerült, hogy az ACW-R-hoz már csak 1 dolgot kellett feloldanom, ehhez viszont 2 battlepack volt még hátra... nonszensz.
természetesen az összesen 10 elemből 9 +25% bónusz lett, a maradék meg az a bizonyos kiegészítő. ennek így nem sok értelme volt... a februári player appreciation's month és az ott kidobott 30 battlepack azért felborította a rendszert - ha volt is valaha valamilyen rendszer ebben. -
grimm13 #12980 a bf 1942 is :D -
MalusDarkBlade #12979 Igen, most ingyenes. -
toza #12978 ingyen van a dedspesz az origin? -
I love techn0 #12977 Vagy a jelszóm felejtettem el vagy inaktivitás miatt megszűnt kb 8 éve nem olvastam és léptem be sg-re ezért újra regisztráltam a nevem csak csávókának gyenge a felfogása meg amúgy is csak szemetelni jár sg-re. -
#12976 De mindegy is, nem rontom tovabb a levegot, mert nem bf -ezem, bf3 utan meg sem fordult a fejemben, hogy ezt megvegyem...... -
#12975 Mondom, ismerem 10 eve..Lehet uj a reg mert elfelejtette, de regi jatekos, ugyanazon a neven...... -
#12974 Persze,hogy nem..."Regisztráció időpontja: 2014. 03. 20."
ˆ Mester01: joy vagy controller??..az is csinál ilyeneket... -
#12973 ha tabra ledob asztalra, kb biztos, hogy be van ragadva az alt gombod (hogy globálisan, vagy csak ingame, tesztelgesd) -
Mester01 #12972 nincs
-
#12971 Nincs más program hozzá rendelve a DPI állító gombhoz? -
Mester01 #12970 Van egy olyan problémám amikor játékban megnyomom a TAB-ot akkor ledob az asztalra meg ha az egeremen DPIt szeretnék váltani akkor is! :S Van valakinek valami 5lete hogy mi lehet a baj? :D
-
I love techn0 #12969 Ne foglalkozz vele semmi mást nem csinál csak flémel, bant kap, meg regisztrál. Erről az accjáról is mostanában mehetett le a bann.