Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
steam, origin: ACE_hun
Aha. Fogták a battlefield 3-at, raktak alá új menüt változtattak kicsit a HUD-on, összedobtak pár pályát, egy rakás felesleges fegyverkiegészítõt amiket sosem fog senki használni és értelme sincs (például a fegyverenként 4-5 féle hangtompító), belerakták a Levolution-t amit a BF3-ba is simán rakhattak volna, csak kellett valami amivel a BF4 többnek látszik...És voala kész a BF4. Ja igen és mellékeltek négyszer több bugot és problémát. Valóban nagy munka áll mögötte..😊
* Scomcomputers the future of computing!*
Ha jelenteni akarnád a hibákat,akkor játék helyett azzal tölthetnéd azt a kis idõt,amit a játékra is tudnál esetleg fordítani.
Még ez is elviselhetõ lenne,de a kapcsolattartás a játékosokkal 0,a support segítség értéke 0,vagy közelít hozzá,s teljesen egyetértenek jópáran abban,hogy lehúztak minket és "így jártál baszki" kategóriás lett ez az egész.
Lehet,-nem mondom hogy nem,- vele esténként kicsit szórakozni,de soxor van,hogy inkább kilépek,mintsem felbosszantson.
Van olyan is,akinek jól fut,aláírom,s szerintem jól is szórakozik,mert nincsenek hibái,de azért néhány ordító balfaszság nekik is ott szerepel a listában,amivel együtt kell élniük.
Ne pufogtass már a levegõbe! Honnan tudod te a játékos elõéletem? Vagy különleges képességeid vannak? Igenis nagyon jó játék! Vannak hibák tény, de azért azt is nézd hogy nem egy kis teljesítmény összehozni egy ilyen játékprogramot. Összehangolni ennyi ember munkáját, és várható volt hogy nem lesz tökéletes, sõt egyre több és sokkal összetettebb hibák fognak jelentkezni a játékoknál a jövõben. Hiszen egyre bonyolultabbak is egyre több pénzbe kerülnek, mindig igazodni kell hardverekhez, amibõl nem kevés van, és azok is mindig változni fognak, ugyan úgy mint a alap szoftverek! És inkább ha hibát találsz küldj képet a hivatalos hiba bejelentõ oldalra, mint ahogy én is tettem. Bár stílusodból adódóan te elõbb rombolsz mint segítesz építeni.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>#idiota>
Akkor most mi az igazság.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
PS4 PSN: angyisz
Volt hogy az utolsó percben elsõ helyrõl a gyõztes csapatból vágott át a másik csapatba... Számtalanszor beléptünk haverral és pár perccel a meccs után paff kettévágott minket...Volt hogy 3 ember hátrányban volt az ellenfél köztük a haverommal, átálltam, eltelt 2 perc és visszavágott..
De a kedvenc amikor meccs kezdõdik, átállsz gyorsan az ellenfélhez mert ott a haverod...Rajt...Végignyomod a meccset..Meccs végén érthetetlen okból szanaszét balanszolja a két csapatot a játék, szétváltatok..És ezekután 2-3 map váltásig nem tudsz átállni mert a játék kiírja hogy túl közeli volt az elõzõ csapatváltásod...Még véééletlenül se tudj a haveroddal játszani. Szánalmas...
Egyébként igen vannak akik szerint ez egy jó játék (nagyjából 100-ból egy)... Nem szídom õket õ dolguk, nem találkoztak még minõségi értelmes multiplayer játékkal vagy csak hype vonaton ülnek és lilaköd van, õ dolguk, élvezzék. De ettõl még akármennyire is mondják, az olyan dolgok mint a netkód MINDENKINÉL problémásak, az hogy nekik nem tûnik fel egy dolog.
Ennek a játéknak a multi része gyakorlatilag nyugodtan kijelenthetõ hogy kábé egy budget kategóriás játék szintjén mozog, és ha azt nézzük hogy mit sikerült javítani 4 hónap alatt, ez így is marad...Paródia nem más...
A játék színvonalát hûen tükrözi hogy míg a BF3 premium-ból pár hónap alatt közel 4milliót eladtak...Addig a BF4 prémium most februárig pár hónap alatt épphogy átlépte az 1.5 milliót... Ez gyakorlatilag semmi..A játékosok pedig folyamatosan szivárognak el a játéktól, és amint lesz konkurencia, még jobban ürülni fog ez a csodás alkotás...
Én nem vettem meg a játékot,míg nem lesz rendben nem veszem meg,matad a bf3.
Ezekrõl a hibákról tudok.
Random Crash létezõ összes formája.(ez már önmagában elég lenne)
Hit Reg hiba.
Sokszor van az,hogy téged egy lövésbõl ölnek,te meg tunningolhatod estig az ellenfelet,el sem találod.Ez is Hitreg hiba közé lehetne sorolni....
A játék unbalanced.Vannak elpusztíthatatlan kombinációk minden menyiségben(leszedhetetlen helik,brutál tankok).
Ezen felül sok az egyéni hiba is.Textúra hibák,eltûnnek dolgok stb......
A rag doll is sokszor összeszarja magát.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Van akinek hibátlan,de még nagyon sokan vannak akik szenvednek különbözõ hibáitól...a döntés a tiéd.
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12112
Harcimókus: (#12291)
Szóval azért jössz ide, hogy leírd milyen szar a játék, de ez még nem oldja meg a problémád, ergo feleslegesen sírsz itt egész nap. Amúgy igen, jó lesz így Eugabesz 😉
Megdöbbentõ egyesek beszéd stílusa, most már azt is értem miért ócsárolnak mindent, valószínû pl bebe78 hozzá szólás után esett le. Nincs is mit várnom az ilyen embertõl. És igen,azt gondlom hogy jó játék, mert tényleg az. Én csak azt veszem észre hogy fõleg az ilyen beszéd stílusú emberek szeretnek ilyen módon minõsíteni. Gyuszópapa, miért gondolod hogy bárkit is felhúznék? Mielõtt a levegõbe vaktában pufogtatsz,kérdezd meg hogy miért szeretem játékot! Másik persze hogy védem, mert zavar hogy egy valóban jó játékot így minõsítenek, számomra egyértelmû játékosok intelligenciájának csökkenése, az hogy nem becsülik azt amijük van. Azt hogy örömüket lelik abban ha valamit vagy valakit bánthatnak. Sajnálom! Ez van!
Általában azért jövünk ide,panaszkodni,nem e-péniszt növelni,hogy nekem milyen királyság ez a játék,ha neked vagy a másiknak nem tetszik,akkor görget egyet,vagy elmegy mellette szó nélkül.Egyébiránt akinek nagyon jó ez így,meg fú de kafa,az menjen és játszon. Mi meg majd el leszünk egymás hibáit elemezgetve,itt a fórumon...Jó lesz így Adam??
Kicsit vegyetek már vissza, nem ti szarjátok a spanyol viaszt és fogadjátok el, hogy nem mindenkinek az a véleménye mint nektek. Minek kell ráerõltetni valakire a saját véleményeteket? Nekem is teljesen jól fut, normálisan kell lõni, célozni és halnak az emberek. Neki is jól fut, kész ennyi, fogadd el.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯