Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Ps3-on DS3-al Select a spot alapbeállításon.R1 a lövés és r2 a kés.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nekem betaval csikozott meg ugralt a kep... a legfrisebb nem beta cumoval meg szepen megy minden

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

ozimak
Próbáld ki a beta(14.2) és a nem beta(13.12) driverrel is! Nekem pl. a beta szarabb volt.
Harcimókus
Ennél??....bármi...<#zavart1>Ha nem szépen nézel rá,akkor is kilép,lefagy,kidob stb.(a megfelelõ aláhúzandó!)

Értem. Amúgy mellesleg, most frissítettem a driverem most a legújabbra , (ati r9 270x-em van)és hát elég kókányul fut a multi azóta, még high beállításokon is. Pedig a gépen nem szar szerintem (amd fx 6300, 8 giga ddr ram, 1 terra vinyó). Szerintetek mi lehet a probléma ?

Ozzyehh
Ki jön este titánozni? <#banplz><#banplz><#law>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

SigS
Közel 30 gigát persze hogy 30 percig telepít.
Meg a sok rontást...izé pecsset is le kell töltenie <#nezze>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Sziasztok. Megvettem a game-t, az lenne a kérdésem, hogy másnak is legalább fél óráig telepítette? És még mindig nincs kész, végig futatta a rendes játék telepítését,a 3 DVD megvolt, és most megint elkezdett valamit .

Bf4stats.com...
De bàrmely eladàst nézhetjük...😊
Igen,de az alapbeállítás az ez "R1 a spot konzolon...ps3 R2."
hahahhahaa

8GB GDDR5

Vadnokedli
Hát nem, ahogy a felhasználó beállítja.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ez általánosítás öreg 😊

8GB GDDR5

Részemrõl a konzol az a ps4 XD
És te tudod bizonyítani hülyeséged?

8GB GDDR5

R1 a spot konzolon...ps3 R2.

8GB GDDR5

"és ott egyértelmûen látszik hogy a minõségi igények és az IQ szint eléggé legalja szinten van"

Ezt nem én írtam,de nem gáz...
ps4-en tolom 😊

8GB GDDR5

murlow
A BF4 multit sajnos nem tudod sehogyan kipróbálni, csak ha úgy, hogy elkéred valamelyik haverodtól kicsit az origin accountját. 😞
murlow
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legutóbb pont te írtad itt sg-n, hogy ennek a topiknak semmi értelme és menjen mindenki PH-ra a BF4 topikba.
Akkor most mégis miért ebbe a szar, nem mûködõ topikba írod a kérdéseidet, a sok szemét sg-s fórumozó közé? <#zavart2>
Az ilyen embereket sosem értettem, akik szétfikáznak egy oldalt és fórumot és utána mégis irkálnak oda újra, mintha mi sem történt volna.
Tudom hogy nem ide illik a kerdes, de azert meg kerdezem..Nem vettem meg a jatekot, mert elobb ki akarom probalni..er e nekem annyit..igy leszedtem a reloaded verziot a single resz annyira nem fogott meg..kb ua mint az osszes fps jatek. viszont a multi reszet is kiprobalnam. amit nem talaltam az install utan, szoval valaki meg irna nekem valaki hogy erheto el a multi resz "tort" jatekban?

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Ma játszottam egy kis metrót és akkora lagok voltak benne, hogy majd orra buktam. Az utolsó patch óta nem játszottam és ezért nem tudom, hogy ezt a patch hozta, vagy az új nV driver?

The Protector
Más ám a bf konzolon mint pc-n😊Sniper pl alig van,csak a legügyesebbek sniperkednek.Van,hogy a távolság miatt vagy goyrsaság miatt leszarjátok egymást.Látsz távolról egy ellenfelet,gyors,tudod,hogy nem tudod leszedni(pc-n leszednéd) max kispottolod és mész tovább.A konténerek közt elfuttok egymás mellett az ellenféllel,le is szarjátok egymást.
Kis nyugdíjas aranyos a tempo konzolon.
Ami plusz az az,hogy kevesen kempelnek stb.....negatívum,hogy senki sem spottol mert a select gombot kell megnyomni és így mozgás közben nem tudsz spottolni.Le kell állnod a spot-hoz.

NEkem szimpi a konzolos verzió.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

"és ott egyértelmûen látszik hogy a minõségi igények és az IQ szint eléggé legalja szinten van"

Tudom nem személyeskedni akartál, az hogy ki milyen IQ-val rendelkezik nem érdekel, mindenki döntse el magában hogy hová tartozik. Minõségi igény? Például a BF4 esetében ugyanazt a szart kapja software szempontjából a PC-s és a KONZOLOS is, ez fix. Hardware szempontjából már érdekesebb a dolog, az "igénytelen" konzolos mint pl. Én a konzolja(i) mellett rendelkezik általában PC-vel amin megkockáztatom elfutna szépen a BF4 is. Mivel nincs ideje/kedve állandóan telepítgetni, driver-t frissíteni inkább vesz játszani egy konzolt kb. egy PC áráért + egy normális hangrendszerrel is rendelkezik mert úgy az igazi illetve nem utolsó sorban van a falra akasztva egy bazi nagy TV-je is. Inkább játszom kényelmesen hátradõlve egy fotelban mint görnyedjek a bill+egér kombóval a kezem alatt egy monitort bámulva. Biztos jó az is aki ezt szokta meg az elmúlt években.

PS4 PSN: angyisz

SötétBarom
Mert az is.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Azokat a játékosokat akik ilyen adaptert használnak konzolon azonnal ki lehet szúrni a 50/1 eredményükkel, miközben a többinek jó ha 10/8. Én ezt igenis csalásnak tekintem.
Vadnokedli
Te fotelból,kanapéból,ágyból 146123 játszó - fekvõ pozícióból mikor akarsz egeret meg billentyûzetet használni? Na? Hát soha.. <#whatever> Amúgy meg van adapter, meg gyárilag rá is lehet kötni.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

JaSoN HuNTeR
+ pl akkor játszhatnának együtt a PC játékosok a konzolosokkal.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Nem lehetne egyszer a konzolosok ellen játszani? x) Olyan nyugdíjas náluk a tempó.

Nem is értem hogy miért nincs konzolokhoz gamer egér és billentyûzet, akkor egészen biztos kihalna a PC.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mutass bármit ami bizonyítja a baromságod...😄
Ps4-en effektíve jelenleg többen tolják mint pc-n...De ahogy érzed.😄
Eladások pedig MINDIG a pc fölött vannak.😊
Pedig így van.

"konzolon játszó játékosokra építik az üzlet politikájukat, és ott egyértelmûen látszik hogy a minõségi igények és az IQ szint eléggé legalja szinten van már. Szóval ezeken a platformokon simán hasítanak az eladásokkal és elõrendelésekkel még így is, hogy ha sorozatosan trágya cuccokat fognak kiadni akkro is."

Ekkora baromságot rég olvastam.Jó,hogy benéztem ide 😊

8GB GDDR5

Ezt honnan veszed? Kizárt.
Én ps4-en tolom.
Amúgy gratulálok,mert ezt a hulladékot pécére vették a legtöbben XD

8GB GDDR5

Ryder159
akkor elnézést én nézetem el valamit.

Hecker007
Hol?
11k volt a Delux, meg kb 11k a prémium és ezek dobozos árak.
Vagy konzolosról beszélsz? De szerintem az sincs 30k max a PS4 verzió...

Az tényleg 30k prémium+játék egyben...
Gyaníthatóan a "nextgen" konzolváltozatókról beszél amik ugyan ilyen bugos szemetek...
Fehercsoki
6k a játék 8k a premium, ha egyben veszed 13k.

Ryder159
15 a játék meg ennyi kb a premium is. már ha a dobozos kiadást nézem.

szomferi
30?? hol élsz te? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ryder159
Hát 30k-ért az ember elvárná hogy ha utólag is, de a hibákat javítsák.

Harcimókus
Én azt szûrtem le belõle,hogy a sok mocsok panaszkodni mer,mert a mûködõ játék helyett ezt a foshalmazt kapja,s az igényük egyáltalán nem jogos,örüljenek,hogy egyáltalán kaptak valamit ezért a kis aprópénzért...
Monduk a több ezer ,nerfeljétek már ezt,meg azt ,mert milyen op ,meg lelõttek vele,stb. beírás miatt nem is csodálom,hogy ez a kép alakult ki a fórumozókról.

erieskrisz
Hit Reg hiba.
Sokszor van az,hogy téged egy lövésbõl ölnek,te meg tunningolhatod estig az ellenfelet,el sem találod.Ez is Hitreg hiba közé lehetne sorolni....
A játék unbalanced

Hát én még a bf2 bad compányt tolom a mai napig de ezek a hibák még ott is megvannak.Ha ott nem javították ki itt miért javítanák

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

koschwarz
...még csak szépíteni SEM kell:...

És mindezt abból szûrte le többek között, hogy a free-to-play játékoknál azok panaszkodnak, akik fizettek valamiért!!! Tulajdonképpen a logikája szerint, ha azoknak, akik nem fizettek a játékért, nincs semmi problémájuk, a termék is jó, akik meg fizettek, alapból feljogosítva érzik magukat a vég nélküli panaszkodásra, tök mindegy, hogy van-e alapja vagy sem. Jujjdekemény!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
Ez valóban kemény. Tömören, még csak szépíteni kell: az EA vezérigazgatója szerint a legtöbb panaszkodó szimplán hazug. <#ticking>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Tehát szerinted aki konzolon játszik az igénytelen és alacsony intelligenciával rendelkezik. Ámbár TE, a csúcs okos, tehetséges, igényes és eszméleten intelligens emberként mégis egy alsó kategóriás gépen nyomod, ami BF4-ben a xbox 360 grafikai szintjén lehet. Azért majd ha a mûtõasztalon fekszel vastagbél perforációval remélem nagyokat fogsz pislogni az orvosra, aki hétvégenként nagy recon játékos... ps4-en.
Igazad van. Pl. BF, ARMA a játékos GUID-ja abból a serialból generálódik, amivel telepítve lett a játék. Tehát tört játéknál, ha valaki nem használt serial generátort, a torrent mellé mellékelt seriallal telepítette a játékot, akkor azzal szembesült, hogy több ezren is használják ugyanazt a GUID-ot. Ha közülük bárkit bannoltak bármiért, akkor az összes ember repült. Arról nem is beszélve, hogy általában ezeket a "nyilvános" kulcsokat alapból bannolni szokták.
A tört játékkal is játszható Dayz szerveremen napi probléma volt a kötelezõ GUID regisztráció bevezetése elõtt, hogy 1 karaktert többen irányítottak (persze különbözõ idõpontokban) és nem értették, hogy hogy kerültek arrébb, sebesültek meg, tûntek el a cuccaik amíg nem voltak online. Regisztráció megkövetelése után naponta tucatnyian próbáltak regisztrálni azzal a GUID-al ami az elterjedt ARMA/Dayz "csomag" mellé mellékelt serialból generálódott.
Remélem Gyuszopapa csak a hiányos ismeretei miatt vádaskodott, nem pedig szándékos félrevezetés céljával.

Sziasztok. Ha megveszem egyik haveromtól a battlefield 4-et, akkor tudom törölni az õ általa megszerzett cuccokat, rangot meg mindent ? Úgymondottan új lappal induljak ?

kifli
törtnél ha jóltudom több ember kaptameg ugyanazt az id-t, így ha valakit banolt a pb id alapján akkor mindenki repült, akinek ugyanaz volt az id-je...
Köszönjük a napi konzolhater fröcsögést.😊
Õk már csak a konzolon játszó játékosokra építik az üzlet politikájukat, és ott egyértelmûen látszik hogy a minõségi igények és az IQ szint eléggé legalja szinten van már. Szóval ezeken a platformokon simán hasítanak az eladásokkal és elõrendelésekkel még így is, hogy ha sorozatosan trágya cuccokat fognak kiadni akkro is.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Ryder159
Régen nem írtam már ide, de most ahogy visszaolvastam látom jó döntés volt hogy nem vettem meg. Még a bejelentéskor megfogadtam, hogy majd akkor ha ezt is 3000-ért adják premiummal együtt.
Egyszerûen nem értem, hogy az EA az utóbbi pár évben miért csak ilyen félkész, bugos sza***kat ad ki. Tönkretettéka NFS szorozatot, ésmost a BF-et is. Talán azért, mert rájöttek, hogy a sok hülye így is megveszi (már elöre), akkor meg minek foglalkozni vele...