15720
  • SergioAmigo
    appcrash de rég volt már ilyen :D
  • Vadnokedli
    Én egy 'kedves' 2-est adtam azért. Csak az EA Support chat miatt.
  • Szabi #13046
    0-át nem lehet adni :/
  • Vadnokedli
    Battlelogon; mennyire ajánlanátok egy ismerősötöknek a BF4-et? 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

Szavazzatok, remélem aztán közzéteszik.
  • giornalista
    nem engedett át a nyertes csapatba. utálom ezeket az admin-scripteket is.
  • mmovar
    Én nem kiléptem volna hanem át az enemybe azt adtam volna neki :)
  • giornalista
    de felkúrta az agyamat most a játék...

illetve egy játékos...

a bázison, vagy attól néhány méterre, a tankban campel, és meg nem mozdul egész meccsen! 8-0-ákkal zár, egy 50 perces körön. nevetséges! egyszer sikerült belelöknöm a tengerbe a Sanghajon, de máskülönben csak az agyamat tudtam felbaszni vele.

kellene valami megoldás ilyenkor, jó, hogy nincs teamkill, de lehessen már valamit csinálni egy ilyen majommal... komolytalan! ki is léptem a következő körben...
  • Vadnokedli
    a battlebug megint bugosodik? A Vehicle loadoutok nullázódtak, mármint; vissza álltak az eredeti állapotukra, a camo-k eltűntek, kis pisztolyról az upgradek.
  • nemgyenge01
    Ismerem shepp :D
  • nemgyenge01
    Szar a géped :)
  • Vadnokedli
    Ugyan ez a többi kiegészítőre is működik Xpack0 Xpack1 Xpack2 Xpack3 stb.
  • oneal1
    köszi!
  • Vadnokedli
    string - karakter
  • oneal1
    hú király köszi!

Egy kis help még, magyar a windows-om és a string value azt nem tudom belőni, hogy melyik érték magyarban...:D
  • Vadnokedli
    Pont EA supportoltam emiatt, itt a szolúsön.

Then please follow these steps to check your Registry:
    1. Log out and fully exit Origin
    2. Open your Registry Editor - Type in regedit on the Start Menu Search field and press Enter
    3. Navigate through HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4
    4. Check if there is a folder named Xpack0 under Battlefield 4:
    If YES -> Click on Xpack0, on the right pane check if there is a string named Installed, the Value data should be True.
    If NO - right-click on Battlefield 4 > New > Key - a new folder will be created, name it Xpack0 - right-click on Xpack0 > New > String Value > name it Installed - on the right-pane, double-click on Installed, set Value Data to True(1).
    5. Exit Registry Editor
    6. Log in to Origin.
    7. Repair Install BF4
    8. Clear Browser Cache and Cookies then login to Battlelog
  • oneal1
    sziasztok!

volt egy win reinstall, játék maradt a gépen.

most origin újrarak, felismerte ugye hogy fennt van a game, de mikor indítanék egy metro pályát, kijön egy ablak, hogy telepítsem a kiegészítőt, majd mikor ellenőrzöm originben természetesen telepítve van...:D

ötlet?
  • toza #13032
    mennyibe kerul most a jatek legolcsobban?! mert cd key es oldalakon 7 k ra jon ki kb.. premiumtalanul..
  • priluki
    üdv ismeri valaki a happy gangbangosokat? elöb kaptam egy ilyet... +Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason:"
  • sz4bolcs
    xDDDDDD
  • Vadnokedli
    ismered azt a gyereket? nohát. :D
  • Zozo76
    igen, egy szarnyalo madar... :)
  • nemgyenge01
    Ez a matafaxxx betegség :)
  • nemgyenge01
    te egy madár vagy XD
  • Zoli007
    Hello, fent van a 14.4-es Catalyst, meg a 104788-es patch, mégsem látom az opciókban a Mantlet. Radeon 7770-em van, az elméletileg OK. Találkozott valaki ilyennel?
  • Zozo76
    hat a regisztraciod idopontjat nehezen tudod "kitolteni". alreg vagy akit innen mar sztem nem egyszer kivagtak es ujra es ujra ide jossz sirni a jatek miatt ami rohadt unalmas. ilyen a fajtad, en is ismerem!!!
  • woy
  • Drazse23
    Azt hittem ilyen lesz:

• Drazse23
    Nem felejtem el, még a BF3-ban volt egy meccs Khargon, ahol az admint meg a haverjait halálra szivattam. Nem trollkodtam, csak tankkal darabokra lőttem őket, illetve a harmadszor is ugyanott kempelő sniperest is lekéseltem. Végül kb. minden második kill után jött a kick, majd bannoltak. (Amúgy a folyamatos kicknek köszönhetően látvnyosan magas K/D arányt értem el, mert sokszor az előtt jött, hogy felrobbant volna a tank vagy mielőtt lelőttek volna.) De már csak azért is visszamentem, hogy a kör végéig húzzam az agyukat. (Nemis értem miért engedett kétszer is vissza.)

Komolyan mondom, akkor marha jól szórakoztam.
  • adam46
    Bizony, ez megy csak rajtuk, ha már jobban tolod az adminnál, akkor kick, ban, biztos csalsz...
  • Vadnokedli
    "Igen? lelőtté'? ban. -Há de hogy?! ban. -Kempelsz? ban. -Játszanak a szerveremen? ban."
  • nemgyenge01
    bérelt szerverek = kick,bann
  • MalusDarkBlade
    zozo76 : és? kit tudom tölteni kamu, de valósnak ható adatokkal én is, mint te, nem tart egy percig, csak nem látom értelmét

sejtem mire akarsz utalni, mert ismerem már a fajtád, de meghagyom neked ezen örömöt hogy kifejthessed, én nem vádaskodom alaptalanul, meg szövök konteokat.....
  • vg
    Na, már PS4-en is elérhetők a bérelt szerverek. Most kellett volna kiadni a játékot.
  • toza #13015
    de szerencsere jon az 5.. szal nagyon varom mar..
  • toza #13014
    .. ma uninstaltam.. csodalatos erzesvolt.. gyogyuljatok ti is..
  • scomcomputers
    Mert te egy isten vagy Ferikém, ezért is szeretünk....

• Zozo76
    MalusDarkBlade felhasználói adatlapja
    Hozzászólásainak hasznossága:
    11 (21/17)
    Csillagjegy: ismeretlen
    Életkor: ismeretlen
    Neme: ismeretlen

Regisztráció: 2014. 04. 11.
    Utolsó üzenet: -
    Utolsó látogatás: -
  • szomferi
    nekem semmi bajom sincs vele, az elején tényleg voltak bajok, hol elindult, hol nem, hol kidob, hol nem, de elég hosszú ideje már eléggé egyben van
  • MalusDarkBlade
    szomferi: hát igen, ennyi ez a cég, akinek a battlefield4 nevű szemetéért pénzt adtatok:D
  • mackosajt
    Tegnapi sorsolás eredménye.

G400S vezetékes Gaming egér: Nos121212
    G230 vezetékes Gaming headset: AngryMadar
    G105 vezetékes Gaming billentyűzet: gyiku
    G602 vezeték nélküli Gaming egér: AlexanderCPTHUN

Gratulálunk!

Vegyék fel velünk (gabipaci vagy én) a kapcsolatot a postázás miatt.

További kellemes BF4-ezést. Reméljük tudunk még szervezni hasonlóan értékes nyereményekért játékot nektek.