15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
SergioAmigo #13048 appcrash de rég volt már ilyen :D -
#13047 Én egy 'kedves' 2-est adtam azért. Csak az EA Support chat miatt. -
#13046 0-át nem lehet adni :/ -
#13045 Battlelogon; mennyire ajánlanátok egy ismerősötöknek a BF4-et? 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Szavazzatok, remélem aztán közzéteszik. -
#13044 nem engedett át a nyertes csapatba. utálom ezeket az admin-scripteket is. -
#13043 Én nem kiléptem volna hanem át az enemybe azt adtam volna neki :) -
#13042 de felkúrta az agyamat most a játék...
illetve egy játékos...
a bázison, vagy attól néhány méterre, a tankban campel, és meg nem mozdul egész meccsen! 8-0-ákkal zár, egy 50 perces körön. nevetséges! egyszer sikerült belelöknöm a tengerbe a Sanghajon, de máskülönben csak az agyamat tudtam felbaszni vele.
kellene valami megoldás ilyenkor, jó, hogy nincs teamkill, de lehessen már valamit csinálni egy ilyen majommal... komolytalan! ki is léptem a következő körben... -
#13041 a battlebug megint bugosodik? A Vehicle loadoutok nullázódtak, mármint; vissza álltak az eredeti állapotukra, a camo-k eltűntek, kis pisztolyról az upgradek.
-
nemgyenge01 #13040 Ismerem shepp :D -
nemgyenge01 #13039 Szar a géped :) -
#13038 Ugyan ez a többi kiegészítőre is működik Xpack0 Xpack1 Xpack2 Xpack3 stb. -
#13037 köszi! -
#13036 string - karakter -
#13035 hú király köszi!
Egy kis help még, magyar a windows-om és a string value azt nem tudom belőni, hogy melyik érték magyarban...:D -
#13034 Pont EA supportoltam emiatt, itt a szolúsön.
Then please follow these steps to check your Registry:
1. Log out and fully exit Origin
2. Open your Registry Editor - Type in regedit on the Start Menu Search field and press Enter
3. Navigate through HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4
4. Check if there is a folder named Xpack0 under Battlefield 4:
If YES -> Click on Xpack0, on the right pane check if there is a string named Installed, the Value data should be True.
If NO - right-click on Battlefield 4 > New > Key - a new folder will be created, name it Xpack0 - right-click on Xpack0 > New > String Value > name it Installed - on the right-pane, double-click on Installed, set Value Data to True(1).
5. Exit Registry Editor
6. Log in to Origin.
7. Repair Install BF4
8. Clear Browser Cache and Cookies then login to Battlelog -
#13033 sziasztok!
volt egy win reinstall, játék maradt a gépen.
most origin újrarak, felismerte ugye hogy fennt van a game, de mikor indítanék egy metro pályát, kijön egy ablak, hogy telepítsem a kiegészítőt, majd mikor ellenőrzöm originben természetesen telepítve van...:D
ötlet? -
toza #13032 mennyibe kerul most a jatek legolcsobban?! mert cd key es oldalakon 7 k ra jon ki kb.. premiumtalanul.. -
priluki #13031 üdv ismeri valaki a happy gangbangosokat? elöb kaptam egy ilyet... +Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason:" -
#13030 xDDDDDD -
#13029 ismered azt a gyereket? nohát. :D -
Zozo76 #13028 igen, egy szarnyalo madar... :) -
nemgyenge01 #13027 Ez a matafaxxx betegség :) -
nemgyenge01 #13026 te egy madár vagy XD -
#13025 Hello, fent van a 14.4-es Catalyst, meg a 104788-es patch, mégsem látom az opciókban a Mantlet. Radeon 7770-em van, az elméletileg OK. Találkozott valaki ilyennel? -
Zozo76 #13024 hat a regisztraciod idopontjat nehezen tudod "kitolteni". alreg vagy akit innen mar sztem nem egyszer kivagtak es ujra es ujra ide jossz sirni a jatek miatt ami rohadt unalmas. ilyen a fajtad, en is ismerem!!! -
#13023 -
Drazse23 #13022 Azt hittem ilyen lesz:
-
Drazse23 #13021 Nem felejtem el, még a BF3-ban volt egy meccs Khargon, ahol az admint meg a haverjait halálra szivattam. Nem trollkodtam, csak tankkal darabokra lőttem őket, illetve a harmadszor is ugyanott kempelő sniperest is lekéseltem. Végül kb. minden második kill után jött a kick, majd bannoltak. (Amúgy a folyamatos kicknek köszönhetően látvnyosan magas K/D arányt értem el, mert sokszor az előtt jött, hogy felrobbant volna a tank vagy mielőtt lelőttek volna.) De már csak azért is visszamentem, hogy a kör végéig húzzam az agyukat. (Nemis értem miért engedett kétszer is vissza.)
Komolyan mondom, akkor marha jól szórakoztam. -
#13020 Bizony, ez megy csak rajtuk, ha már jobban tolod az adminnál, akkor kick, ban, biztos csalsz... -
#13019 "Igen? lelőtté'? ban. -Há de hogy?! ban. -Kempelsz? ban. -Játszanak a szerveremen? ban." -
nemgyenge01 #13018 bérelt szerverek = kick,bann -
MalusDarkBlade #13017 zozo76 : és? kit tudom tölteni kamu, de valósnak ható adatokkal én is, mint te, nem tart egy percig, csak nem látom értelmét
sejtem mire akarsz utalni, mert ismerem már a fajtád, de meghagyom neked ezen örömöt hogy kifejthessed, én nem vádaskodom alaptalanul, meg szövök konteokat..... -
vg #13016 Na, már PS4-en is elérhetők a bérelt szerverek. Most kellett volna kiadni a játékot. -
toza #13015 de szerencsere jon az 5.. szal nagyon varom mar.. -
toza #13014 .. ma uninstaltam.. csodalatos erzesvolt.. gyogyuljatok ti is.. -
#13013 Mert te egy isten vagy Ferikém, ezért is szeretünk....
-
Zozo76 #13012 MalusDarkBlade felhasználói adatlapja
Hozzászólásainak hasznossága:
11 (21/17)
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció: 2014. 04. 11.
Utolsó üzenet: -
Utolsó látogatás: - -
#13011 nekem semmi bajom sincs vele, az elején tényleg voltak bajok, hol elindult, hol nem, hol kidob, hol nem, de elég hosszú ideje már eléggé egyben van -
MalusDarkBlade #13010 szomferi: hát igen, ennyi ez a cég, akinek a battlefield4 nevű szemetéért pénzt adtatok:D -
#13009 Tegnapi sorsolás eredménye.
G400S vezetékes Gaming egér: Nos121212
G230 vezetékes Gaming headset: AngryMadar
G105 vezetékes Gaming billentyűzet: gyiku
G602 vezeték nélküli Gaming egér: AlexanderCPTHUN
Gratulálunk!
Vegyék fel velünk (gabipaci vagy én) a kapcsolatot a postázás miatt.
További kellemes BF4-ezést. Reméljük tudunk még szervezni hasonlóan értékes nyereményekért játékot nektek.