Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Meg a sok rontást...izé pecsset is le kell töltenie <#nezze>#nezze>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
De bàrmely eladàst nézhetjük...😊
hahahhahaa
8GB GDDR5
8GB GDDR5
És te tudod bizonyítani hülyeséged?
8GB GDDR5
8GB GDDR5
Ezt nem én írtam,de nem gáz...
ps4-en tolom 😊
8GB GDDR5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor most mégis miért ebbe a szar, nem mûködõ topikba írod a kérdéseidet, a sok szemét sg-s fórumozó közé? <#zavart2>#zavart2>
Az ilyen embereket sosem értettem, akik szétfikáznak egy oldalt és fórumot és utána mégis irkálnak oda újra, mintha mi sem történt volna.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Kis nyugdíjas aranyos a tempo konzolon.
Ami plusz az az,hogy kevesen kempelnek stb.....negatívum,hogy senki sem spottol mert a select gombot kell megnyomni és így mozgás közben nem tudsz spottolni.Le kell állnod a spot-hoz.
NEkem szimpi a konzolos verzió.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tudom nem személyeskedni akartál, az hogy ki milyen IQ-val rendelkezik nem érdekel, mindenki döntse el magában hogy hová tartozik. Minõségi igény? Például a BF4 esetében ugyanazt a szart kapja software szempontjából a PC-s és a KONZOLOS is, ez fix. Hardware szempontjából már érdekesebb a dolog, az "igénytelen" konzolos mint pl. Én a konzolja(i) mellett rendelkezik általában PC-vel amin megkockáztatom elfutna szépen a BF4 is. Mivel nincs ideje/kedve állandóan telepítgetni, driver-t frissíteni inkább vesz játszani egy konzolt kb. egy PC áráért + egy normális hangrendszerrel is rendelkezik mert úgy az igazi illetve nem utolsó sorban van a falra akasztva egy bazi nagy TV-je is. Inkább játszom kényelmesen hátradõlve egy fotelban mint görnyedjek a bill+egér kombóval a kezem alatt egy monitort bámulva. Biztos jó az is aki ezt szokta meg az elmúlt években.
PS4 PSN: angyisz
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nem is értem hogy miért nincs konzolokhoz gamer egér és billentyûzet, akkor egészen biztos kihalna a PC.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ps4-en effektíve jelenleg többen tolják mint pc-n...De ahogy érzed.😄
Eladások pedig MINDIG a pc fölött vannak.😊
"konzolon játszó játékosokra építik az üzlet politikájukat, és ott egyértelmûen látszik hogy a minõségi igények és az IQ szint eléggé legalja szinten van már. Szóval ezeken a platformokon simán hasítanak az eladásokkal és elõrendelésekkel még így is, hogy ha sorozatosan trágya cuccokat fognak kiadni akkro is."
Ekkora baromságot rég olvastam.Jó,hogy benéztem ide 😊
8GB GDDR5
Amúgy gratulálok,mert ezt a hulladékot pécére vették a legtöbben XD
8GB GDDR5
11k volt a Delux, meg kb 11k a prémium és ezek dobozos árak.
Vagy konzolosról beszélsz? De szerintem az sincs 30k max a PS4 verzió...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Monduk a több ezer ,nerfeljétek már ezt,meg azt ,mert milyen op ,meg lelõttek vele,stb. beírás miatt nem is csodálom,hogy ez a kép alakult ki a fórumozókról.
Sokszor van az,hogy téged egy lövésbõl ölnek,te meg tunningolhatod estig az ellenfelet,el sem találod.Ez is Hitreg hiba közé lehetne sorolni....
A játék unbalanced
Hát én még a bf2 bad compányt tolom a mai napig de ezek a hibák még ott is megvannak.Ha ott nem javították ki itt miért javítanák
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
És mindezt abból szûrte le többek között, hogy a free-to-play játékoknál azok panaszkodnak, akik fizettek valamiért!!! Tulajdonképpen a logikája szerint, ha azoknak, akik nem fizettek a játékért, nincs semmi problémájuk, a termék is jó, akik meg fizettek, alapból feljogosítva érzik magukat a vég nélküli panaszkodásra, tök mindegy, hogy van-e alapja vagy sem. Jujjdekemény!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A tört játékkal is játszható Dayz szerveremen napi probléma volt a kötelezõ GUID regisztráció bevezetése elõtt, hogy 1 karaktert többen irányítottak (persze különbözõ idõpontokban) és nem értették, hogy hogy kerültek arrébb, sebesültek meg, tûntek el a cuccaik amíg nem voltak online. Regisztráció megkövetelése után naponta tucatnyian próbáltak regisztrálni azzal a GUID-al ami az elterjedt ARMA/Dayz "csomag" mellé mellékelt serialból generálódott.
Remélem Gyuszopapa csak a hiányos ismeretei miatt vádaskodott, nem pedig szándékos félrevezetés céljával.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Egyszerûen nem értem, hogy az EA az utóbbi pár évben miért csak ilyen félkész, bugos sza***kat ad ki. Tönkretettéka NFS szorozatot, ésmost a BF-et is. Talán azért, mert rájöttek, hogy a sok hülye így is megveszi (már elöre), akkor meg minek foglalkozni vele...