15720
  • lac coo
    Az nem álreg, régi motoros, talán van már tíz éve , hogy együtt toltuk ! :)
  • SigS
    Boldogok a heringek!
  • MalusDarkBlade
    Én úgy hallottam, hogy a boldogok a sajtkészítők, mert nagyon nehéz nekik.
  • Harcimókus
    "Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyeknek országa"...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    avagy al-reggel nem vitázunk,mert neki nincs veszíteni valója.:)
  • I love techn0
    Ez nem üres fecsegés hanem az én véleményem, az a te problémád ha bosszant ha valakinek nem egyezik a véleménye a tieddel, én legalább nem hülyézem le a másikat, mert máshogy látja a dolgokat és ha figyelmesen olvastál volna megérthetted volna hogy fő vonalon a találat regisztrálásáról beszéltem, a netkod és egyéb hibákról, bugokról érdemben nem.... A drága időmet meg nem fecsérelem arra, hogy egy játék miatt besértődött gyereknek vagy felnőttnek bizonygassak, meg nincs is normális videófelvevő és játszani is kb 2-3 hetente van időm.
  • adam46
    :D
  • MalusDarkBlade
    Túl elfoglalt vagyok így is.
  • adam46
    Szerintem ajánld fel a DICE-nak a segítséged, ingyen és bérmentve kijavítod a ticketrate-ot és persze még jobban optimalizálod.
  • MalusDarkBlade
    De lehetne mit tenni, emelni kell a ticketrate-et, ahhoz hogy egy fps játék normálisan játszható legyen, a mostaninál mindenképp magasabb beállítás kell. Csak hogy akkor szétesne a játék, mert csak félmunkát végeztek.
  • Gabesssz19
    Teljesen Objektív hozzászólás , én is pont így látom a helyzetet.
    Bár valamit egyszer írtak a Battlelogon ,hogy a szerver gépeket felfogják tuningolni , és talán emelik is a Tickratet.
    Ha nem adja be az lag vagy a szerver szar ... oda nem kell menni.
    Viszont a fal mögé halás stb..(a fázis késés) az a tickrate miatt van , azt mondják az okosok , ezzel nem lehet mit tenni , ez mindenkinek ilyen.
  • Gyuszopapa
    Majd tegyél fel gameplay-t legalább egy negyedórást hogy lássuk már hogy te melyik verziót vetted meg a játékból mert addig ez üres fecsegésnek és a többiek bosszantásának tünik akik szenvednek a netkód hibáitól.
  • I love techn0
    Értem mit mondasz, csak azért mondtam, mert a vaktöltényesek nem arra szoktak panaszkodni hogy beadja és nem hal meg hanem, hogy találatot se lát 1 tár kilövésével és persze, hogy csak a játék a hibás a játékos sose, a játék meg tele van késésekkel és egyéb hibákkal be is adja csak késve ezért is halnak be a fal mögé. A cod meg csak egy példa volt pont arra, hogy menyivel másabbul kell itt lőni, mondhattam volna bármi mást sof, farcy, crysis.
  • giornalista
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/456893760151157184/178365854/

egy jó kör a Golmud Railway-ről :) tankkal voltam szinte végig, ugyanis a Naval Strike után vágytam egy kis vehicular warfare-re. nem is ment rosszul, a menet utolsó harmadára lett egy kifejezetten jó segítőm, akivel remekül együtt tudtunk dolgozni úgy, hogy jó pontokat kapott ő is, meg én is! többször is HVT lettem, és sikerült nagyon taktikusan, jól mozogni a tankkal, az A, B, C, E, F zászlókat védtük és támadtuk. úgy 800 ticketig szoros volt a kör, de azután - mivel nagyon eredményesek voltunk az említett zászlóknál - eldöntötte a team a meccset. picit sajnáltam, hogy nem voltam MVP, de így is jó volt :)
  • giornalista
    persze, én értelek és sok mindennel egyetértek, amit írsz. pl. én is igyekszem szelektálni a szerverek között, ahol jó tapasztalataim vannak, megy a kedvencek közé, így próbálom kiszűrni a nagyon rosszakat.

a vaktöltény és a distance között szerintem ott van összefüggés, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy hány méter után hány találatra van szükség a killhez. teszem azt, 30 méterre van a player, ACWR-ral lövi, néhány találat mellé megy, máris elment a fél tár egy emberre, és csak néz a player, pedig nem történt semmi különös.

de az is érdekes, hogy játékkörülmények között, közelharcban nagyon kell figyelni, hogy elég találatot vigyél be az ellenfélbe. a BF3-ban az ACWR volt a kedvenc carbine-om, azzal mentem, és egy idő után automatikusan tudtam, hogy egy adott sorozat már elég volt, jön a kill, fekszik az ellen. az esetek 99%-ában, ha ilyen magabiztos pozícióból tüzeltem, el is hullott az ellenfél. tehát, tudtam, hogy hány tizedmásodpercig kell tüzelnem, az előtt emeltem fel az egérgombot, hogy "beadta" volna a killt a játék, mert biztos voltam benne, hogy meglesz a kill az utolsó találattal.

na, erről a BF4-ben nagyon hamar le kellett szoknom, mert folyamatosan "underkill" szituációkba keveredtem. így tehát általánosságban a minimum még közelharc esetén is a 10 töltény egy ellenfélbe, ami több dolgot jelent.

egyrészt, ha kevesebbet lövök bele, nem biztos, hogy elhullik, tehát szinte biztos, hogy vannak "vaktöltények" és a nagy lövés-menésben nem regisztrált hitek. nem mondom, hogy sok, de ilyen szituációkban 1-1 találat is döntő lehet.

a másik pedig ismét, a latency: késik az animáció, késik a kill "beadása", az ellenfél még bőven tüzel, miközben nálam már halott (és jön a kill trade), stb. egyáltalán nem ugyanaz történik az én képernyőmön és a müncheni ellenfelemén, és ez egy bizonyos fokig tényleg tönkre teszi a játékot.

ezt bizonyos módokban taktikával lehet ellensúlyozni, de tény, hogy rohadtul zavaró.

a COD-ot ne keverjük ide, ott a hitboxok egészen nevetségesek, lehet, hogy nincs latency, de egy vicc a játék a BF-hez képest. ez egy komplex építmény, amit rosszul alapoztak meg, ezért ingatag az építmény. a riválisok meg teljesen más ligában versenyeznek.
  • I love techn0
    A damage dropnak nem tudom mi köze a vaktöltény effektushoz, mert az max a szükséges találatok számát befolyásolja semmi köze ahhoz hogy most elveszik e a találat az éterben vagy tényleg beadja. Én csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani sniperrel pl. még soha nem fordult elő, hogy akit én úgy láttam, hogy eltaláltam arra ne adta volna be a találatot akár álló akár mozgó emberre, az autómata fegyverekről meg annyit, hogy a pontatlanság a stabilitás a szar fps meg a szar szerverek kombinációjától simán mellélődöznek egy csomóan. Itt is láttam belinkelt videón lassítva meg mutatta milyen szar a játék a neki háttal egy helyben álló embert 4 shotgun lövésből egyszer sem tudta eltalálni csak épp a célkeresztje egyik lövésnél sem volt az ellenfél környékén se úgy elég nehéz. Meg van aki ráfekszik a fire gombra akkor aztán minden hova megy töltény csak oda nem ahova szeretné (főleg mikor már idegroncsra játszotta magát valaki és feleslegesen erőlködik). Elég sok fps játékkal játszottam már és egyértelműen itt kell a legjobban odafigyelni a fegyverhasználatra teljesen mások a fegyverek tulajdonságai mint pl egy cod-ban ahol simán egy kp.-val vagy ak-val a pálya másik végén kempelő snipert simán kilőttél itt ilyet még csalással se csinálnak meg.
    Sajnos játszottam olyan játékkal amit pont amiatt hagytam abba mert ott tényleg vaktöltény effektus volt, itt viszont teljesen szerver meg map függő (meg persze a játék szar optimalizálása is befolyásolja), hogy menyire laggos (pingtől függetlenül, mert ahova bemegyek mindig 30-50 között van) a játék vagy épp mennyire jó vagy szar az fps, van ahol szarul fut szarul is adja onnan egyszerűen lelépek és többet oda nem megyek ahol meg jól fut ott simán adja is a találatot és jókat játszok, jól szórakozom.
  • SigS
    Azért szidjuk/szidják mert 17.000 Ft-ot adtak ki érte fogd már fel.
    Nekem annak idején 7000 volt a Deluxe, de ha lehetne visszakérném az árát már csak azért is mert megszívattak ezzel a foshalmazzal...
    Ha a játékosok nagy részét így kártérítenék kiüresednének a szerverek.
    BF3 meg virágzik...tele kis rendfokozatú játékosokkal.
  • giornalista
    ez örökké így megy majd, ne aggódj...

egyébként ez a vaktöltény-dolog elég érdekes. egyrészt ugye, tisztában kéne lenni a fegyverek damage dropjával, hiszen egy ACW-R például 30 méteren már csak 19.9 damage-t produkál, így minimum 6 body shot kell a killhez, plusz ha rajta van a defensive perk, akkor már 7 (10%-ot vesz el a testre lőtt találatokból).

ennek ellenére én is gyakran érzem azt, hogy vaktöltényeket lövök, és nem regisztrálja a találatokat a játék. ezt szerintem kár tagadni, mert tényleg benne van.

ami viszont még ennél is sokkal zavaróbb, az a latency. emiatt - számomra - kizárólag a conquest a jól játszható. bizonyos, hogy én sem vagyok a leggyorsabb ujjú tüzér, de az ilyen domination meg tdm meccseken döntő többségében úgy halok meg, hogy befordulok egy sarkon, meglátom, lőnék, lövök is, de feleslegesen, mert meghalok, és az ellen élete 100% marad.

még jobb, amikor századmásodpercekkel ugyan, de előbb halok meg, mint hogy egyáltalán látnám, hogy felvillan az ellenfél fegyveréből a torkolattűz.

és ez nem volt a bétában, egyáltalán.

a legtöbbször azt tapasztalom, hogy ha kapok egy találatot, akkor gyakorlatialg már halott is vagyok, abban az értelemben, hogy mire fedezékbe ugrok, a kedves ellenfél már belém ereszti a megfelelő mennyiségű találatot, és már meghaltam. akár a fedezék mögött is, ugye. szinte meglepődök, amikor egy "corner peeking" után, ha beszedek egy találatot, még időben visszaérek a fedezék mögé. rendszerint már késő.

és ez tényleg kurvára zavaró.

ezért játszok csak conquestet, az taktikusabb, kevesebb a face to face combat scenario.

a játék egyébként zseniális lenne, vannak benne nagyon jó pályák, módok, a weapon play lenyűgöző, a hangok jók, a balance-t eltalálták (nincs pl. god gun), egyedül a gunship és a commander, ami engem kifejezetten zavar, de a többi nagyon rendben van. nincs USAS-frags, nincs M26 dart (mármint maguk a fegyverek vannak, az exploit nincs), és néhány naponta, hetente jönnek a patchek, ami jó.

a BF3-nál, emlékezzünk, negyedévente jött 1 darab patch a szaros konzolok miatt.

valamit viszont nagyon elszúrtak, a hitreg és a latency (főleg utóbbi) szerintem alapjaiban van elrontva, ez a Frostbite 3 engine hibája, és nem is lesz javítva, és nem is lehet javítani. szerintem részben a levolution és a sok parasztvakítás miatt van ez (látványosak a hullámok, tényleg baromi jók, de ha csak a netcode kárára sikerült megoldani, akkor inkább ne legyenek), részben azért, mert nagyon sok mindent a szerverek dolgoznak már fel, nem pedig a játékos, így pl. az alacsony ping sem minden esetben segít.

én nem haragszom azokra, akik dühösek, mert nem tetszik nekik, de akkor minek játszanak vele? szerintem a MoHWF lett egy rakás szar, játszottam vele 5-8 órát, megbántam, dobtam a kukába. de nem megyek fel minden nap a fan fórumba szidni a játékot és azokat, akik esetleg jól szórakoznak vele...

ha szar, akkor nem kell játszani, vegyetek COD-ot, Armát, BF3-at, BC2-t, akármit, amivel jól szórakoztok. de egy szar játékkal nap mint nap játszani, aztán beírni, hogy mekkora szar, hát... :) elég noob :)
  • I love techn0
    Csak a magad nevében beszélj.... Nincs itt semmiféle parasztvakítás mindenki kipróbálhatta a betát akit érdekelt a játék és ott látszottak a problémák (én is beta tapasztalatok alapján döntöttem el, hogy megveszem hónapokkal később) és azóta igaz nem sokkal de jobb lett, nálam teljesen játszható a játék nincs semmiféle vaktöltény effektus csak a kevés fps-el meg a csalókkal van gondom, amúgy akármikor felmegyek játszani jókat szórakozom és nem baszom fel magam sosem a játékon, ha szar lenne nem játszanám. Úgy szidjátok a játékot ahogy akarjátok, de ideje lenne már arról leszokni, hogy a saját véleményetek alapján másokat nyilvánosan lehülyézzetek, lebutázzatok meg sértegessetek csak, mert nekik más a véleményük a játékról, szerintem minden ember eltudja dönteni mi a jó vagy a rossz neki.
  • priluki
    igazad van, én is bedltöltem ,bár tény ,hogy nem is voltam körültekintő elötte,csak megvettem.
    Stief: ők jártak jobban
  • MalusDarkBlade
    priluki : voltak akik tudták, hogy ez ilyen lesz, és ezt tudatták is a közösséggel, csak azok, akiknek kiégett szemük a parasztvakítástól, elnyomták azokat, akik nem nyelték be a bullshitet egy az egyben. Hallgatni kellett volna rájuk.
  • Stief
    Szeretném ha, privibe megkeresnél szeretném elkérni az accodat, mert látom nem tetszik játék, viszont van aki szívesen játszana vele csak nincs rá lóvéja. Előre is köszi!!
  • priluki
    ez csak hab volt a tortán .. nem a skill a lényeg hanem az egész ..
  • I love techn0
    Én is pont ezen röhögtem csak nem akartam beszólni .
  • giornalista
    és kit érdekel a skill??

van gond, úgy látom...
  • priluki
    és vajon mér?? mert nem látok a jövőbe sajnos.. ez volt az első és utolsó bf amit megvettem nyugi.
  • Mester01
    De még is meg vetted! :D
  • I love techn0
    Ez biza az az .
  • priluki
    a mocskos kurva anyát az egész játéknak.. felmegyek egy serverre nem tetszik 5 perc mulva lejövök azt -30 skill hányadék az egész! lehet fujjogni nyugodtam hogy káromkodok.. szar netcode szar minden .. 10 ft ot nem ér az egész ..
  • lac coo
    Csá !!!

Néztem, hogy ez az a techno vagy nem az .... :D
  • I love techn0
    Csá Lac coo!
  • nemgyenge01
    Ami felveszi vele a versenyt az min 250 rugó haha
  • JaSoN HuNTeR #12937
    Ha lenne elfutna. :) Szép gép.
  • toza #12936

van egy ilyen gepem. kerdeznem h elfut rajta a bf4 mediumon? koszi
  • Skyline
    Esélyesebb mint Ps4-en az 1080p - high - 30fps, pláne boxon...:)
  • nemgyenge01
    XD
  • nemgyenge01
    Gondolom aki pécén játszik azok ultrában tolják 120fps-el XD

Pihenj.
  • MalusDarkBlade
    Pontosítanék, a 3 a végére, az aftermath dlcre egész jó lett, addigra lettek normális pályák, és a bugok is elviselhető szintre redukálódtak,de nagyon messze van még mindig attól, hogy kéne működni egy kompetitív játéknak, és a rombolhatóság végig szarabb mint a bc2ben. Amit a csodálatos 4el műveltek a levolutionnal, az nyilvánvaló parasztvakítás, a sok buta vakult is tőle rendesen, és igen, szerintem is ez külön rontott a 4 játszhatóságán.
  • giornalista
    a BF3-mé bőven játszható volt, ez a mostani viszont katasztrofális. nem véletlen szerintem az sem, hogy leálltak az ilyen komolyabb levolution elemekkel. egyrészt, nincs sok funkciója a játékmenetre (eye candy nagyrészt), másrészt szerintem az ilyen komoly "kilengéseknek" szerepük lehet abban, hogy ilyen csapnivaló a netcode és a hitreg.
  • MalusDarkBlade
    Mert a battlefield 2 óta annyit fejlődött netcodejuk? Abban is biztos lehetsz, hogy ua szerencsétlenek fogják azt is leprogramozni, max nem dice név alatt, mert azt savban feloldja az ea ha kis esze van, ekkora presztízs veszteség után, és blama után. A régi diceból, még a "42 idejéből senki nem dolgozok ott már, azért is ilyen hányadék az egész.
  • giornalista
    az ilyen okos megmondóemberek fogják elsőnek előrendelni újra a játékot, csak hogy ismét meglehessen róla a véleményük.

csak szólok.

a következő Battlefieldet vélhetően amúgy sem a Dice készíti majd, én biztos, hogy újra meg fogom venni, az akcióktól függ, hogy mikor és honnan. attól, hogy bugos, még kurva jó játék lehetne, és a következőre egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy ne rakjanak össze egy rendes netcode-ot.

ez a mostani már ilyen marad majd, sajnos.