Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Olyan is van ám. Kurvaszar ez a játék, nemtom hogy képzelték, hogy egyesek csak úgy lelõnek, és mennek tovább?!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
<#fejvakaras>#fejvakaras>
* Scomcomputers the future of computing!*
Ehelyett mi van??Órákon keresztül próbálod elindítani,fórumokat böngészve görnyedsz a gép fölött,idegeskedsz,bosszankodsz,hogy ezért a sz@rért adtam ki x ezret...??Komolyan,ez a trendi??Sem a játékmenet,sem a grafika nem ellensúlyozza ezeket.Soha többet bf kezdéskor.Ez már tuti.Legalább is részemrõl.
Megjelenés óta BF4+prémium-os vagyok 3 ismerõsömmel. közel 165 órát öltünk a játékba. Ebbõl a 165 órából legalább bõ háromnegyedét nem tudtuk egy csapatban tölteni, akármennyire szerettük volna. A maradék idõben pedig ha egy csapatba kerültünk nagy nehezen és az autobalance nem vágott szét, vagy 1-2 pálya után kiürült szinte a szerver és kereshettünk másikat, vagy befagyott valamelyikünk vagy mind befagytunk vagy csalóba botlottunk..És mindent kezdhettünk elölrõl (szerverkeresés, találni olyan szervert ahova MINDENKIT felenged és nem disconnect problémázik valakinél,+ az említett autobalance nyûg)...
A 165 órából egy kezemen (ha nagyon erõltetem magam TALÁN kettõ kezemen) tudom számolni mennyi volt az élvezetes idõtöltés...A maradék gyakorlatilag nyûglõdés volt a csapattal, a rettenetesen gyenge netkóddal, a bugokkal, az aktuális folyamatosan patchekkel érkezõ újabb és újabb problémákkal, nem beszélve a rettenetesen nevetséges jármû és fegyverbalanszról...
Hogy miért szenvedtünk ennyit ezzel a fossal? Mert vártuk hogy jobb legyen, és mert mindig amikor beültünk hogy játszunk úgy voltunk vele hogy hátha majd ma jobban elleszünk...
A prémium tagság nem érte meg. Az elsõ DLC-t kipróbáltuk utána erõsen kerültük annyira gagyi lett. A vele érkezõ bugokról nem beszélve. A Second Assault-tól a régi pályákat vártuk, megkaptuk, de ez sem lett az igazi, bizonyos dolgokon változtattak amitõl romlott a pályák színvonala...Plusz a vele járó bugok... A naval DLC fõként vizi háborút ígér...Ilyen moslék okádék víz/hullámzás effekttel és fizikával gyakorlatilag megnézni sem fogom milyen lett...
Maximálisan megbántam hogy erre pénzt kiadtam, és mondom ezt úgy hogy a BF3 és BFBC2 esetében nem éreztem így, problémásak voltak de jóval kevésbé...Azokban még volt játékélmény...
Ezzel szemben írtad a Tfall-t.. A BETA-val 20 órát nyomtunk, vastagon élveztük minden percét. Egyesek szerint pár hetes szórakozás. Szerintünk rohadtul nem, lévén a BF4-el ellentétben AZ szórakoztató, mert van rendes netkód, értelmesnek tûnõ balansz és nem random dobálja a gép a sikerélményt...Csapatmunka is mûködik benne elég komolyan, és eleve mitõl lenne csak pár hetes szórakozás egy COD-UT keverék játék...Vannak problémái, és bizonyára lesznek is, de maga a játék messze minõségibben összerakott multival és jóval nagyobb élménnyel kecsegtet mint amivel a BF4 az összes kiegészítõjével valaha is fog ebben az állapotában amibõl láthatóan sosem gyógyul ki...
PS4 PSN: angyisz
Alap... <#szomoru2>#szomoru2>
van (volt?) egy nagyon komoly hibája a játéknak, a BF3-nál is rosszabb hitreg. ahogy írtam az elõzõben, rengetegszer elõfordult az, hogy egy sarkon elõbb haltál meg, mint ahogy befodult volna az ellenfél. errõl remek videókat lehet látni a YouTube-on. ez fõleg TDM-ben és Domination-ban idegesítõ szerintem, a Conquest azért játszható volt, hiszen ott lassabb a játékmenet.
az utóbbi idõkben ez a netcode kvázi élvezhetetlenné tette a játékot. JackFrags nagyon jól fogalmazta meg Andezellel: van egy szint, amit elérsz, és utána nem tudsz tovább fejlõdni, mert a játék megakadályoz benne. és én pontosan ezt éreztem. a BF3-nál -100-as levelrõl kezdtem játszani, napokba telt, mire sikeült megölnöm valakit, viszont a végére kifejezetten "okés" játékos lettem, ha egy picit megeõltettem magam, a top3-ban voltam a kedvenc pályáimon, szinte minden esetben. a 4-nél viszont teljesen ad-hoc alapú a játék, attól függ, hogy épp mit dob a gép, hogy hogy szerepelsz. na, ez frusztráló.
most ez az új patch, néhány órányi játékot követõen, számomra pozitív csalódás, de nyilván nem csak az én véleményemre kell adni (külföldi fórumok és a YT ad jó visszajelzést).
szerintem pár napot mindenképp várj, mielõtt megveszed esetleg. elõzõ állapotában nem érdemes megvenni, de amit ma tapasztaltam, az alapján már igen.
a SA DLC elég középszerû lett, az az igazság. mivel a patch elõtt a 4 rosszabb játék volt, mint a 3, nagyon élesen kijött a különbség pl. egy Caspianon, hogy mennyivel jobb volt ezen a mapon tavaly (vagy fél órája, a 3-ban) játszani.
ami összességében szerintem kurva idegesítõ (és nem is fog változni), az a Commander mode (szinte folyamatosan spottolva vagy) és a rengeteg kurva explosive (mindenkinél van valami, a Medicnél a defib helyett M320, a Suppotnál lõszer helyett XM25...) és a sok szaros gránát (NO EXPLOSIVES metró is szinte játszhatatlan, mert a smoke, a flashbang és ez a tûzijátékos gránát nem tiltott). erre azért érdemes felkészülni...
Titanfall szerintem tipikusan 3 hetes játék, én nem látok benne mélységet, hamar rá lehet unni szerintem...
Inkább a Titanfallt veszem, ha meg battlefieldeznék arra ott lesz a 3. Jó az még.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
még nem volt olyan halálesetem, 8-10 kör conquest alatt (ez 5-6 óra játék), amikor úgy éreztem volna, hogy a játék baszott át. sokkal jobb a visszajelzés, amit a játéktól kapok, bevitt és bekapott találatok esetén is. nem volt olyan, hogy egy lövést hallok, és közben nincs headshot ikon. többször is négy-öt-hat kapott találatot hallok, mielõtt meghalok, ez azért sokkal reálisabb már így.
ami feltûnõ, hogy nem volt a patch óta olyan halálesetem, amikor elõbb halnék meg, minthogy elõbukkanna a sarkon az ellenfél. korábban tele volt ilyenekkel egy meccs, reméytelen helyzetben volt egy kiváró játékos. most többször is elõfordult, hogy egy sarkon befordul az ellen, viszonylag jó reakcióidõvel elkezdem lõni, õ is kapcsol, õ is lõ, de õ hal meg. korábban ez szinte elképzelhetetlen volt.
TDM-et nem játszok, de hallom, visszajött a sound bug. az ECM, a smoke és az IR flares pedig megjelenés óta bugos, sajnos 😞 az tényleg rettenetesen gány.
AA-val nem sokat mentem korábban, de érzésre hamarabb töltõdnek a nefelt passive radar rakéták.
szeintem ez most egy jó patch lett, összességében.
amióta pedig rendesen van berakva a 8 gb memória a gépembe, fagyásom se volt még, egy-két esetet leszámítva. én bizakodó vagyok 😊
A netcode szarabb mint valaha , de most már ha lelõnek helivel , a hajót mutatja helyette killcamban ,olyan bugos lett nekem a killcam ,hogy az a vicc kategoria.
Nem mondom jól el vagyok vele így kis ésszel és kis rush-al kis kempelés simán csináltam 30/15-ös statot . De attól még a netcode és nekem most már a killcam is marha bugos. meg a maradék..
Nézzük!
- Low hp-s jármû nem füstöl ( legalábbis repülõ nem)
- a flare, ecm jammer valami vicc... ecm: nagyapám Trabantjának volt ilyen füstszerû izéje, flere meg attól eltekintve hogy a pilótafülkében látszódik (pirospont) gagyi grafika...
A táj szörnyû *depressziós* ! a 3-nál is ezt mondtam de mikor ezt megláttam, visszavontam, rémes.
- Fegyverekre bármit rárakhatsz, semmi nem változik tõle grafikailag!
-Páncélosokon az a "bevásárlókocsi"-reaktív armor egyenesen röhejes 😄 (lsd. BF3, ahol megcsinálták látványosra)
+ A hangok...na az kritikán aluli <#levele>#levele>
mondjuk attol meg lehetett volna benne mert ugye nem kozelezo hasznalni.
Általánosságban elmondható a BC2 óta, amióta nem tudnak játékot csinálni a DICE-nál, hogy a szerver oldali rész egy kõ buta hulladék. Olyan kevés funkció van beleépítve hogy szégyen azt mondani, hogy ez a játék BC2 óta multiplayer játéknak volt fejlesztve. Lásd a BC2 megjelenésénél jelszavas szerverek nem léteztek. Nem tudta a szerver oldal ezt a funkciót, mivel ugye az egész játék a konzolos publiknépnek van fejlesztve, oda meg nem kell az.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Nem akarlak elkeseríteni, lévén fix hardver ezeket a hibákat ott könnyebben megoldották de jóideig jelen voltak,az összes többi pedig jelen is van, nem véletlenül rendezett a Microfost a Xbone tulajoknak BF4 pénzvisszafizetési akciót....😊
Hanem mikor bebüfög egy majom egy olyat hogy akinek hitreg problémája van az nem tud játszani és tanuljon meg.A legtöbb gond itt azzal van hogy az ilyen fpshuszár olyanoknak beszól akik már akkor az ESl-ben játszottak mikor õ még a csattogós lepkét tologatta.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
En az XBOX ONE-s verziorol tudok nyilatkozni, itt azert a "tipikus PC-s" hibak nem fordulnak elo, legalabbis nem tapapsztaltam hang, fagyas, betoltes hiabakat. Viszont a hitreg meg ezek ugyanugy fent allnak, ennek ellenere azert tegnap megis egy marha jot birtam jatszani vele, mert meg mindig kevesbe zavar mintha kilepne, lefagyna, hang nelkul kene jatszanom meg egyeb kellemes dolgok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék tele oldalakon keresztül felsorolt hibákkal,tele a fórum vele,(sok száz),de neked semmi gond vele...(bár,most nekem sem fagyott ki este csak egyszer,s ez már jó elõjel)
Leszámítva, hogy a szerver egyszercsak mapot váltott, és mindenkinek megmaradt a kill+death+score, úgy indultunk neki az új mapnak 😄
Ha a következõ részben nem a grafika meg a minél több látványos effektre helyeznék a hangsúlyt, hanem arra, hogy végre egy elfogadható netkódot írjanak, már nyert ügyük lenne.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De nem, ugyan úgy megy a süllyesztõbe az egész ahogy a COD az MW2 óta rohamosan...
Az meg hogy mi BF mi nem BF...BC 2 a BF3-4-hez képest egy jó multiplayer cím volt... A BF3 már több sebbõl vérzett amit lassan lassan befoltoztak..Bf4 a tetõpont, ezt már nemhogy befoltozni nem tudják, inkább gyártanak még bele plusz problémákat...Ki nem szarja le hogy mennyire BF...A probléma az hogy játszhatatlan a számtalan probléma miatt.
164 órát öltem bele. Ennek az idõnek kábé a háromnegyede azzal ment el hogy a haverok ellen játszottam a mesés balansz miatt és az istenért nem tudtuk elérni hogy egy csapat egy squad legyen mert állandóan széthajigált ez a szar...Ha meg elértük akkor valaki kifagyott...Vagy csalóba botlottunk.. vagy tele lett a tökünk az 1hitkillel és a rettenetesen gagyi netkóddal...Ha pedig ne adj isten javult a játék valamelyest és valahogy sikerült mindannyiunknak egy csapatba egy squadba kerülni vagy jött egy pálya amirõl mindenki kilépett és maradtunk a szerveren 10-en vagy jött egy pálya amin csak felidegesíti magát az ember a szánalmas jármûbalansz miatt...
Komolyan annyi dolguk lett volna hogy kijavítsák a hibákat, rendbeszedjék a netkódot, kicsit balanszoljanak, és megcsinálják rendesre a csapatrendszert a rémostoba autobalance átírásával vagy teljes kivételével. Ezen kívül maximálisan leszarom mennyire BF vagy nem BF a játék.
A Cod csak abban játszott közre hogy elírígyelték a sok eladását.
Az EA-nak kellett egy saját Cod,mivel a BF sorozat már az övék volt és nagy rajongó táborral bírt úgy gondolták ebbõl készítenek egy saját Cod-ot ami eladásilag megközelíti az Activision játékát.
Így lett ez ami most van.A MOH sorozatot már kivérezették,szerintem nemsokára ez következik.Csodállatos.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A BC2 PC-s megjelensésénél meg már szuperúl körvonalazódott akkor az éles szemûeknek, hogy nem csak hogy bénák a fejlesztõk, de még egyértelmûen kijelenthetõ volt az is, (és még most is) hogy a 2006 elötti részekhez 1 percet sem ültek le játszani.
Csak úgy visít az egész fejlesztési irányzaton és a fejlesztõkön, managereken, producereken, hogy a COD4 és társain szocializálódtak a boldog gyerekkorukban/egyetemi éveikben.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB