15720
  • Omlás
  • vg
    Már hivatalos is. Ezek szerint igaz volt a pletyka(amit azonnal cáfoltak is), hogy minden évben lesz valamilyen formában új Battlefield. Gondolom olyasmi mint az új Star Wars filmek, hogy kétévente jön az igazi folytatás és közte valami leágazás.
  • Borg
    Tuti nem változtatnak semmit a netkódon. Eleve az, hogy nem nagyon lesznek járművek, se nagy pályák, se 64 player, megoldja a gondokat. Lazán bedobhatják a 30 ticket, és kalap kabát.
  • Smithwarden
    Kb 2 napja szivarognak az infok errol a "Battlefield SWAT", vagyis most mar BF Hardline-rol.
    Aki inkabb az infantry-t szereti annak biztos jobban be fog jonni, mint az alap BF-ek.
    A netkodra is remelhetoleg! jobban odafigyelnek...

Osszedobtam neki egy topikot az eddigi infokkal.
  • giornalista

még nem néztem meg, most kezdem, de!?

az első mondatokból az derül ki, hogy a Battlefield következő része Hardline névre hallgat majd, és a videóban erről vannak információk!
  • giornalista
    Itt vannak a Battlelogban is
  • giornalista
    Battlepackok 1-2-3 dollárért
  • SötétBarom
    Na, ismét ügyesek voltak a fiúk. A legújabb BL update óta a BL nem indítja nálam a játékot. (Y)

Taps.
  • giornalista
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/3Lu3/

itt egy újabb csaló :(
  • giornalista
    na igen, én ezeknek már nem néztem utána. kíváncsi vagyok, hogy lép-e valamit az EA. jelentsétek minél többen!

viszont érdekes, és erről nem sokan beszélnek, hogy a BF4-ben alig vannak cheaterek, hackerek. két ok lehet: a szar netcode miatt nem tűnik fel, ha valaki csal, vagy a játékot tényleg sikerült egész jól levédeni. én az utóbbiban hiszek, mert mint a tankos példa is mutatja, igenis feltűnő, ha valaki cheatel.

bár bevallom, az első halál után még a netkódot szidtam :) a második után viszont biztos voltam abban, hogy csalót fogtam, vissza is mentem a harmadikért :)
  • dr Kotász
    Szívesen. Én BF3-ban jártam végig ezt a kálváriát. TV missile kilövés után derékszögben a föld felé fordult
  • SergioAmigo
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/469520237326556544/785625190/ 100-20

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/470282578599362752/785625190/ 84-9

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/469515378946792832/785625190/ 84-13

és még pár drab van 100% cheat.
  • giornalista
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/iGalvanize/

akinek van ilyesmikhez kedve, affinitása, nyugodtan reportolja ezt a srácot. valószínűleg autoaimet használ, azt is járműveken. amit tapasztaltam: háromszor egymás után ölt meg egyetlen MBT LMG találattal. tehát, nem main gun volt (nem volt robbanás), ezen felül nem volt headshot ikon, és nem volt egyetlen (!) mellélőtt találata sem.

most vagy elhiszem neki, hogy úgy ment el 27-1-re néhány perc alatt, és ölt meg háromszor a fenti módszerrel, hogy hirtelen csak meglát, és olyan pontosan céloz, hogy sosem lő mellé a tankkal, vagy egy kis csíter a figura. amint megvádoltam, rögtön lelépett a szerverről.
  • rudii
    Köszönöm a segítséget! Minden jó újra! Én sose gondoltam volna ilyenre, hisz eddig jó volt pedig eddig is volt rajta joystick.
  • Igazember
    Van egy olyan problémám, hogy a multiban egy idő után egész egyszerűen lefagy a játék és piros képernyőt kapok. Eddig nekem ilyen nem volt!
    Ez esetleg jelentkezett már másnál is?
    A VGA drivert frissítettem a legújabbra, de maradt a probléma.
    Nekem érezhetően szarabbul fut a CTE, ha nem a + cpu terheléstől, akkor mitől?
  • dr Kotász
    Egyéb USD-s eszköz okozza. Pl. kormány vagy joystick.
  • rudii
    Sziasztok! Segítséget kérnék.

Játék közbe az egerem magától elindul felfele aztán nézi az eget. Nyomok egy menü minden jó vissza resume és nézi tobbra is az eget. Lőni tudok egérrel minden, de X-Y tengely mozgásra nem reagál. PC rr vagy játék rr után kb 10 percig jó aztán gondol egyet és magától lassan elindul felfele.

Fix, hogy játék probléma mert nem reagál nyomok egy ESC ott mozog minden fele majd resume és semmi. :( Valaki helo. :(:(
  • ProGabe #13190
    Nézhetetlen az observer miatt, folyamatosan váltogatja a követett játékost, nagyon amatőr ez az egész.
  • Fpocok
    Kicsit szomorú, hogy BF meg minden, de ilyen cod játékmódot nyomnak.
  • Fpocok
    Vajon itt is nyomják majd a csíter makrót?
  • Vadnokedli
    Nem hittem volna hogy ez az a Horec..
  • Smithwarden
    Most megy eppen az ESL One - Battlefield 4 Spring Final eloben, twitch.tv-n.

Meg a Battlelog fooldalon is kiraktak fohirbe es az elobb szanaszet akadt a szerver jatek kozben.
    Ott nezett egymasra mindenki bamban es tanacstalanul 10-15 percig, hogy most akkor mi van/legyen. :)

Amugy az Epsilon csapat reszben magyarokbol all (David2k, Horec).
    Hajra.

• Shiver
    ha figyelmesen elolvasnád amit írtam akkor nem beszélnél hülyeségeket. azt mondtam hogy nem szabadna szignifikáns különbségnek lennie, de látom ti szakértők vagytok biztos IT-ba dolgoztok és végeztetek mindannyian performance teszteket több szálon kis csomaggal nagy csomaggal egy userrel több userrel stb.
    vektorokat egyéb dolgokat kell átvinni csomagonként nem pedig 1-2 megás adatokat, de kár belétek a szó úgy látom
  • Shiver
    talán mert egy port a játék konzolról ahol 10 tickrate? és az hogy a játék 3x sűrűbben küldjön csomagot nem egy beállítás kérdése hanem át kell programozni elég sok mindent hozzá
  • giornalista
    hát, aki szerint háromszor annyi adatot átvinni ugyanannyi teljesítménybe kerül, mint egyszer annyit, azzal ne vitatkozz, szerintem :)
  • Borg
    Tedd fel magadnak máshogy a kérdést. Ha nem jelent túlzott CPU terhelést 30 tick, főleg 64 playernél nagy mapon, akkor vajon miért nem már a megjelenés óta 30Hz-en megy minden...
  • Shiver
    mivel vagy 50-100 threadet olvastam külföldi forumokon nem hiszem hogy megtalálom neked, cpu terhelés van de nem jelentős mint ahogy írtad, kb annyira elenyésző mint az adatforgalom növekedés tickrate emeléssel. persze ezeket csak olvastam, nem én tapasztaltam, mivel nincs CTE accountom, de a kliens oldali mintavétel e nagyságú emelése nem szabadna hogy túlzott cpu terhelést okozzon, ha igen, akkor valamit kurvára elprogramoztak DICE-éknál
  • Borg
    Na ki cáfolt meg ilyen egyszerű összefüggést mint az 1+1, had lássam :D
  • Shiver
    ebből kiindulva nem hiszem hogy megveszem a következő bf-et és ezzel nem hiszem hogy egyedül vagyok. Elhiheted én ezt betartom ahogy COD-dal is tettem. cod2-t megvettem játszottam vele, bug nem sok volt viszont cheater igen. cod3nál adtam még1 esélyt. bug ismét kevés, viszont cheater iszonyat sok, és szarnak bannolni őket. ezek után már nem vettem és nem is fogok több codot venni. bf is így fog járni nálam.
  • Shiver
    "a ne adják ki a játékot pc-re" modosítom "amíg nem készül el megfelelően a port", de sajnos mostanság azt látom a nagy kiadóknál hogy a bétateszt áttevődött a release után és mi tesztelünk, és egyre több buggal (méghozzá groundbreaking buggal) kerülnek releas-be a játékok. én ugyanúgy megvettem volna a bf4et ha fél évvel késöbb jön ki (pláne ha ez hozza magával azt, hogy kevesebb bug van benne, mert van idejük normálsan lefejleszteni), és szerintem ilyen nagy nevű gameknél nem hiszem hogy sok pc-st vesztettek volna
  • Shiver
    egy szó vita sincs ezzel kapcsolatban, ez mind igaz én is a nagy pénzt választanám a DICE EA helyében, viszont nekünk játékosoknak ez nem jó, márpedig belőlünk is élnek és ha nem vennénk meg a szart - sokan - akkor egy idő után rájönnének hogy azért nem kéne ennyire magasról szarni a pc-sekre, lévén hogy régen nem volt konzol, és akkor csak mi voltunk akik úgymond invesztáltak beléjük ezért nem kéne ennyire a háttérbe szorítani a pc-s fejlesztést
  • ACE
    Te meg majd mindjárt kiokoskodod hogy ne keressenek dollármilliókat ha nem tudnak "rendesen" megcsinálni egy játékot... Ha neked lenne választásod, hogy kereshetsz pl. 1millió dollárt egy félkész, bugos játékkal, vagy nem keresel lófa**t sem, melyiket választanád? Gondolom az utóbbit...
  • Shiver
    de mint ahogy már jó páran leírták, talán itt is, a bf4 igazából azért szar, mert konzol port. lévén hogy a konzol eladások agyonverik a pc-seket, így azt portolják pc-re nem pedig oda vissza, és ebben az esetben a konzol nem veszi fel a versenyt a pc-vel technikailag/erőben így a konzolokhoz igazítják a játékot, ebben az esetben viszont inkább ne adják ki a játékot pc-re ha nem tudják megfelelően portolni
  • Shiver
    én sem indulok a forma 1-be az utcai autómmal és várom el a szervezőktől hogy a szabályokat közelítsük az én autóm határaihoz. tudom ez sarkított de kb ez az igazság.
  • Shiver
    egyébként a cpu terhelést is megcáfolták már :)
  • Shiver
    igen ezt is olvastam, de erre meg az a válaszom hogy aki a bf4et tudja futtatni annak ez nem jelent terhelést, ha meg ez jelenti a terhelést akkor már eleve nem tudja a bf4et megfelelő minőségben játszani (high vagy ultra graf-ra gondolok itt minimum 45 fps körülire). tudom hogy gonosz lesz de 2014ben aki bf4el szeretne játszani az vagy vegyen gépet (tudom nem kis összeg) hozzá, vagy ne játszon vele, de ne már azok szívjanak akiknek megvan a megfelelő gép hozzá, ki tudja szolgálni a szerver kéréseit, de mégis egy olyan játékkal játszik amit a nagy átlaghoz akarnak konfigolni. pl lásd cryengine: iszonyat vas kell hozzá, és ha játszani akarsz vele, akkor gépet kell vegyél hozzá.
  • Borg
    Amiatt necces a Hz növelés, hogy a CPU terhelést jelentősen növeli. A szerveren, és a kliensnél is.
  • Shiver
    én jó pár hírt elolvastam és a cte elején még 10Hz volt, de igazság szerint mind1 is ha a kliens max 10et tud :) szóval ezen nem fogunk összeveszni:)

a csúszkát azért hagyták "állítólag" benne mert a gyengébb nettel rendelkezők és fix adatcsomagosoknak terheli a csomagjait/net-jét, ami szerintem totál baromság és ezt az egyik hozzászólásban külföldiek le is tesztelték hogy kb 1kb difiről beszélünk vagy még annyiről sem 1 perc alatt. szóval a dice vagy hazudik mint szokott, vagy valami miatt necces ez a Hz növelés :)
  • Smithwarden
    ACE:
    Pedig pont milliszekundumokrol van szo, amit te is erzekelsz ha kicsit is figyelsz a jatekban, mivel nem kevesebb mint 150-400ms! kesesrol van szo a BF4-ben.
    Tobb meterrel halasok a fal mogott, csak 1-2 lovedek erzekelese amikor mar 10-et lottek beled, stb, stb.
    A jatek megjelenese ota mar rengeteg video, cikk es topik van errol...

Stb
    Stb

Shiver:
    A szervereket nem allitottak 30-ra, mert alapbol azon futottak.
    Csak a klienseket huztak fel ugyanugy 30hz-re, illetve hozzaadtak a csuszkat, amivel ha valakinek rosszabb a netje akkor ezt visszabbveheti, hogy ne legyen csomagvesztese.
    Errol van mondjuk egy jo kis vita CTE forumon, hogy ennek a plusz opcionak mennyi ertelme van, de egy DICE-os azt irta, hogy mindenkeppen az jar jol aki High-on (azaz 30hz-en) hagyja ezt az erteket es nincs ertelme trukkozni kisebb beallitassal, ha a jo a netje a jatekosnak.