Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Azért az nem semmi pofátlanság, hogy megjelenés napján írják, hogy bocsi, most nem jön. És dátumot sem adnak 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

szomferi
áááá

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ps4

8GB GDDR5

szomferi
ki mondta, hogy jön? azt írják, hogy a DLC-vel együtt adják majd ki...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Amúgy update nem jött.Az fontosabb lenne,mint a dlc...

8GB GDDR5

szomferi
BATTLELOG WILL BE UNAVAILABLE ON MARCH 25 BETWEEN 3-3:30AM PDT / 10-10:30 UTC DUE TO AN UPDATE.

ez nálunk 11-tõl 11:30

Én már letöltöttem XD

8GB GDDR5

szomferi
mondta a programozó... 😄

Vadnokedli
Programozási készségeiket már megmutatták, illetve nyilatkoztak is arról a kis 1MB-os + ról. <#alien2>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

TasManXT
"Quality is our number one priority" <#mf1>

Ez kész.

psn: TasManHUN

Fpocok
DLC elhalasztva PC-re.

"“Quality is our number one priority and we will not release Battlefield 4 Naval Strike on PC until we feel it meets the highest quality level possible. We are also working on a larger update to release alongside Battlefield 4 Naval Strike on PC that will address the issue of Tablet Commander not working correctly.

“Once we have a confirmed date for PC, we’ll be sure to update those players on our official channels. We appreciate your patience and look forward to seeing everyone on the Battlefield.”"

GG

Parasite Eve 2, best game EVER!

TasManXT
Mert a kevesebb jelen esetben jobb.

psn: TasManHUN

JaSoN HuNTeR
<#banplz> bocsánat.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

szomferi
fút <#szomoru1>

JaSoN HuNTeR
Miért? Mert jobban fút?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ozimak
Igaz, két hete lassan már egyikkel sem játszom, de elõtte az utolsó 2-3 hétben BF3-at toltam. Hát ezt csak megerõsíteni tudom! Szomorú, de így van... egyszerûen sokkal jobban mûködik... és pont.
SigS
<#eljen>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Egy jó pár hónap után merem állítani, hogy BF3 mérföldekkel jobb mint a BF4......
<#wink>

Blizzard Entertainment [email protected]

ja igen bocs a dupláért de most jutott eszembe! annó a 3 és most a 4 is rendelkezik egy buggal, ez nem más mint: ha távcsõbe nézek(8x-nál nagyobb) kb.500m-en túl a grafika vibrál összefolyik stb. ezen nem segít semmilyen grafikai beállítás...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

jött új patch ? holnap meg Naval S. 😄 pc-n már megvan majdnem minden fegyver a poén hogy ps4-es barátnál meg nem lehet feloldani õket xD

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Vadnokedli
Závod <#zavart1>

patch ide, patch oda, sajnos ez a bughalom még mindig ugyanolyan silány, mint eddig. Nem értem mit csinálnak ezek hibajavítás címszó alatt, az biztos, hogy hibajavítást nem.

Zavod
és a servereik is nagyon barátiak, mostanában visszatértem a HC serokra de a régi módi stílusban, (minimap legyen, már csak azért is jó mert jármûveken 1-2 dolog használhatatlan ha az nincs). Németek nagyon jók, utána Lengyel barátok, 3. az amcsi serok, valahogy bénábbnak tûnnek 😄

The Protector
Laggal eddig nem volt gondom igazán....ha meg vmi gebasz van akkor lelépek és megyek máshova.Mindig quick matcheket nyomok,beállítom hol és mit akarok és ping alapján a legközelebbit dobja be nekem és 90%ban mindig olyan helyre tesz ahol max 5perce kezdõdött el a meccs.
Köszi amúgy a felvilágosítást,nem tudtam h arabok ezek a KSA játékosok.NAgyon nem szeretik õket mert iszonyat parasztul játszanak.Amit eddig észleltem az az,hogy a németek nagyon ügyes taktikázósak,fõleg jármûvekben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A Portugál srácokat sem szeretik sok helyen emiatt, az amcsik messzebb vannak mint az arabok, még sem tiltják ki õket mert laggolnak <#bee1>

Vadnokedli
Vagy csak szimplán nem egy Budapest-pl;Manchester távolságra van a szervertõl a KSA <#alien>

én az oroszokkal vagyok így... meg egy idõben az egyiptomi népek zavartak... bármi forradalom, kormányváltás volt õk teleirkálták a fórumot hogy free to akármi! az oroszokról meg annyit hogy csalnak 😄 most ugyan nem találkozik az ember csalókkal (max a netcode) de a 3-ban rengeteg volt belõlük... a KSA nem klán hanem "Kingdom of Saudi Arabia" rövidítve, nem szeretik õket mert nagyon laggolnak... biztos nincs stabil net a sivatagban, arany Ferrari az van de a net vacak 😄

Látom micro ügyvéd vagy XD Ki beszélt linuxról?

8GB GDDR5

Akkor menjél Battlefieldezni Linuxon.
Hát igen,a win már csak ilyen...

8GB GDDR5

Szabi
korai béta óta használom, még semmi bajom nem volt vele... de köszönöm, hogy az értékes tanácsaival segített a megoldáshoz közelebb jutni..

egyébként az adblock-ot kikapcsoltam a battlelogon és azóta müködik

"Nulla tenaci invia est via"

haha

8GB GDDR5

<#banplz>
The Protector
Bazzeg.Már megint.Multkor aza alap gombkiosztásnál pöcsfejkedtem,most meg ezzel....elnézést,igen én a bf3-ról beszéltem és elfelejtettem,hogy a bf4 topikban vagyok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

"win 8.1-em van" Ez egy hulladék XD Mondjuk az összes win az.

8GB GDDR5

Szabi
ez valami rossz vicc ? 😄

win 8.1-em van

"Nulla tenaci invia est via"

Szerintem te a bf3 beszélsz.bf4 nincs bérelhetõ server...konzolon.

8GB GDDR5

Vadnokedli
a KSA az ez; Kingdom of Saudi Arabia.

The Protector
Van a menüben olyan,hogy rent a server vagy hasonló.Sõt egyszer azt is kiírta üzenetbe,hogyha klánt akarok akkor itt és itt lehet szervert bérelni.

Renegeteg saját szeró van,mindig az adott klán szervere,a nevét viseli stb.......
Vannak DICE szerverek is,azok jók.

Amúgy pc-n van KSA nevezetû klán?Minden második szerver azt írja hogy KSA No Welcome😊Utálják õket.Hatalmas csicskák.Ha jó vagy kidobnak,ha a baserap ellen fellépsz vmivel akkor szintén kidobnak.
A kedvencem az amikor konkrét nemzetekre van kiírva,hogy nem szívesen játszanak velük.Portugál Spanyol stb....

Gondoltam, hogy lehet nem vettem észre, hogy közben új patch volt, meg kicsit szerver függõnek is éreztem valahol szinte mindent szarul mutat valahol meg szinte teljesen jó.
Vadnokedli
Engem Tunguskával lõttek ki Gunshiprõl.

Az utolsó patch-el kaptuk szeretettel! <#taps>

Ezen a hétvégén tapasztaltam elõször olyat, hogy killcam teljesen meg van hülyülve, sokszor teljesen más fegyvert, harci eszközt mutat a képen mint amivel valójában kinyírtak és teljesen random mutat valakit, sokszor a saját csapattársamat mutatja (egyszer néztem nagyot mikor melletem álló csávót mutatja mondom, hogy került ide ellenfél és killcamba láttam, hogy odarohan defibbel és feléleszt<#whatever><#nyes>). Gondolom a killcamot kilehet kapcsolni de azt nem hiszem, hogy ilyen random módos killcam lenne, mert annak nem sok értelme<#pias>, gondolom bug bár eddig nem tapasztaltam ilyet és a hackerségnek nincs határa.
scomcomputers
"ráuntam a játékra"- nem csak te én is, most visszatértem a BF3-ra...
<#vigyor2>

* Scomcomputers the future of computing!*

giornalista
remélem, jó lesz ez a Naval Strike, mert azt vettem észre magamon, hogy ráuntam a játékra 😞

az SA mapokkal nem is nagyon játszom, mégpedig azért nem, mert a BF3-ban jobb meccseket vívtunk rajtuk, jobban mûködött a játék. a metrón kiráz a hideg ettõl a kibaszott grenade spamtõl, aki ezt a sok robbanó szart kitalálta, remélem, a következõ verzión nem dolgozik majd.

meg bocsánat a rantért, szeretem a játékot, tudtjátok jól. de a kevesebb most már tényleg több lenne végre. a fegyverek száma jó, ha minél több, de pl. ilyeneket, mint a UCAV, teljesen felesleges beletenni, senki sem használja, semmi értelme nincs. picit túlhízott szerintem a BF4. remélem, hogy a következõ játékban egy picit moderálják majd magukat, mert szétcsúszott az egész, úgy érzem.

a levolution és a commander mode pedig a világ legfeleslegesebb dolgai (itt most a nagy eventekre gondolok, mert a záródó ajtók szerintem jópofák - lennének, ha a playerek hajlandóak lennének taktikusan játszani egy conquest large mapon, és nem azt hinnék, hogy ez egy nagyobb TDM pálya.

tudom, hogy mindig mindenki egyre többet akar kapni, és végül is, nem tragédia, hogy ennyi mindent kínál a játék (leszámítva a sok agyatlan robbanólöveget), de jobb lenne egy picit leszûkíteni a kört most már, szerintem.
Lesz majd...Tele lesz a keresõ max ticketes only metro,locker mapal XD

Ezt a trollcamot egy sec alatt elb@szták,de 1 hónap kell mire kijavítják.

8GB GDDR5

JaSoN HuNTeR
Mindig elolvasom a szabályokat. Az olyan kick-et automatán kapod a szervertõl és nem az admintól.

AnarchoiD
en egyfelol orulok neki, igy nemfuthatsz bele szervertulaj verpistikekbe, masfelol hianyoznak az 5000 ticketes metro 2014 szerok 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

rvn
Oké, nálam 15 perc volt a kapcsolatfelvételtõl az utaláson át a dlc töltéséig 😊

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic