Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
8GB GDDR5
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
8GB GDDR5
ez nálunk 11-tõl 11:30
8GB GDDR5
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"“Quality is our number one priority and we will not release Battlefield 4 Naval Strike on PC until we feel it meets the highest quality level possible. We are also working on a larger update to release alongside Battlefield 4 Naval Strike on PC that will address the issue of Tablet Commander not working correctly.
“Once we have a confirmed date for PC, we’ll be sure to update those players on our official channels. We appreciate your patience and look forward to seeing everyone on the Battlefield.”"
GG
Parasite Eve 2, best game EVER!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
<#wink>#wink>
Blizzard Entertainment [email protected]
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Köszi amúgy a felvilágosítást,nem tudtam h arabok ezek a KSA játékosok.NAgyon nem szeretik õket mert iszonyat parasztul játszanak.Amit eddig észleltem az az,hogy a németek nagyon ügyes taktikázósak,fõleg jármûvekben.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
8GB GDDR5
8GB GDDR5
egyébként az adblock-ot kikapcsoltam a battlelogon és azóta müködik
"Nulla tenaci invia est via"
8GB GDDR5
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
8GB GDDR5
8GB GDDR5
Renegeteg saját szeró van,mindig az adott klán szervere,a nevét viseli stb.......
Vannak DICE szerverek is,azok jók.
Amúgy pc-n van KSA nevezetû klán?Minden második szerver azt írja hogy KSA No Welcome😊Utálják õket.Hatalmas csicskák.Ha jó vagy kidobnak,ha a baserap ellen fellépsz vmivel akkor szintén kidobnak.
A kedvencem az amikor konkrét nemzetekre van kiírva,hogy nem szívesen játszanak velük.Portugál Spanyol stb....
<#vigyor2>#vigyor2>
* Scomcomputers the future of computing!*
az SA mapokkal nem is nagyon játszom, mégpedig azért nem, mert a BF3-ban jobb meccseket vívtunk rajtuk, jobban mûködött a játék. a metrón kiráz a hideg ettõl a kibaszott grenade spamtõl, aki ezt a sok robbanó szart kitalálta, remélem, a következõ verzión nem dolgozik majd.
meg bocsánat a rantért, szeretem a játékot, tudtjátok jól. de a kevesebb most már tényleg több lenne végre. a fegyverek száma jó, ha minél több, de pl. ilyeneket, mint a UCAV, teljesen felesleges beletenni, senki sem használja, semmi értelme nincs. picit túlhízott szerintem a BF4. remélem, hogy a következõ játékban egy picit moderálják majd magukat, mert szétcsúszott az egész, úgy érzem.
a levolution és a commander mode pedig a világ legfeleslegesebb dolgai (itt most a nagy eventekre gondolok, mert a záródó ajtók szerintem jópofák - lennének, ha a playerek hajlandóak lennének taktikusan játszani egy conquest large mapon, és nem azt hinnék, hogy ez egy nagyobb TDM pálya.
tudom, hogy mindig mindenki egyre többet akar kapni, és végül is, nem tragédia, hogy ennyi mindent kínál a játék (leszámítva a sok agyatlan robbanólöveget), de jobb lenne egy picit leszûkíteni a kört most már, szerintem.
Ezt a trollcamot egy sec alatt elb@szták,de 1 hónap kell mire kijavítják.
8GB GDDR5
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.