15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#13248 ez még egy nagyon-nagyon early build, azt mondták. ez nem is trailer, hanem a belsősöknek mutatták meg így a játékot.
E3, és kiderül. engem is érdekel, de le nem nyűgözött. hasonlóan érzek, mint te. -
#13247 elsőre nekem is, de aztán rájöttem:
vedd ki a link végéből a k/d statot... :) -
Zozo76 #13246 Mind a 3 linkre a valasz:
"SORRY, THAT PAGE DOESN'T EXIST" -
#13245 Érdekesnek néz ki, egyenlőre nem estem extázisba, mint a battlefield trailerek láttán, de kíváncsian várom mi fog kisülni ebből. Várjuk meg a bétát. -
Drazse23 #13244 Trailer ITT. -
#13243 hardveraprón rémlik valami 7 ezerért... -
#13242 Valaki tud olcsón Premiumot? 8000-ért lehet kapni players.hu-n de 5 nap amíg megkapom, azt írták hét közben emailben... -
#13241 Én ezt a sebzés dolgot hagynám, így is gyenge. -
#13240 de van egy másik feltevés is jún. 3. (ennek jobban örülnék) -
#13239 állítólag jun 9-10 körül -
moho #13238 és ez mikor várható? -
#13237 Fix for explosion packs not being shootable sometimes
Fix for reducing damage mismatch between client/server
Fix for third person player orientation mismatch
Character collision improvements
Improvements for client side packet loss
Various server performance improvements
High Frequency Bubble
Server to client “tickrate” improvements for damage, position, rotation, projectiles and stance (infantry/vehicle)
High Frequency Bubble: Added client option to set frequency of server to client update rate (OFF/LOW/MED/HIGH, default: OFF)
High Frequency Bubble: Added server kill switches to disable feature for rest of round based on low server performance
Dampened explosive camera shake
Reduced FrameHistoryTime by 33% (less time for a client to inflict damage to enemy during packet loss)
Various server side network improvements and fixes
ezek kerülnek be a következő PC patch-be a CTE-ből. -
#13236 no, valami nagyon érdekes kezd alkaulni a CTE-nél. egyrészt, a netcode frissítése miatt sokkal játszhatóbb, jobb a játék. viszont!
a fejlesztők vizsgálják annak a lehetőségét, hogy csökkentsék a fegyverek sebzését. erre azért lehet szükség, hogy még több idő maradjon reagálni arra, ha valaki lőni kezd ránk. számokról nincsen szó, de érdekesen hangzik, az biztos. -
moho #13235 letöröltem a bf3-at, most jó -
moho #13234 nálam sem indul most a bf4 -
SergioAmigo #13233 Jah természetesen a battlelog plugin miatt rákelett telepíteni mégegyzser :D -
SergioAmigo #13232 Amúgy bf4nek mi baja van most miért nem tölti be a játékot? :D -
#13231 Köszi. -
SergioAmigo #13230 Ritka egy fos játék a bf3 10percet ért. -
Drazse23 #13229 Ez a Hardline csak online multi lesz, mint pl. a P4F, vagy lesz lemezes változata is, esetleg single betéttel?
Hát ez a bűnöző szimulátor vagy nevezzük bárminek elég távol áll az eddigi részektől. Ez olyan, mintha kijönne egy ketrecharcos Call of Duty. Na de a Battlefield szót elérakva több lóvét be lehet zsebelni, mint egy no name játékkal. Ebben szerintem az EA volt a fő ötletgazda. -
SergioAmigo #13228 lejött!!! :D 5%megvolt 5óra alatt -
Gabesssz19 #13227 basszus én 99%-nál szenvedek , folyton leáll nem hiszem el. :) -
SergioAmigo #13226 Minden server fullon bf3ban :D -
SergioAmigo #13225 Jóhát érhető nézzük meg ingyenes fpseket és a Bf3at nem csoda rácuppantak rengetegen. -
#13224 Nekem is. time outozott többször, egy csomószor újra kellett indítanom. Köcsög ingyenélők :D -
SergioAmigo #13223 fél napja :D -
SergioAmigo #13222 leis halt az origin képtelenség letölteni 95%nál állok:D
-
rudii #13221 Jah már kicsit utána olvastam. Ezek után vegyem rá a haverjaimat, hogy vegyék meg BF4 mikor most szedik ingyen a BF3-mat. :ASD :ASD -
SergioAmigo #13220 nem nem örökre atiéd lesz :D -
#13219 sikerült, sikerült, sikerült!!!
Eagle's freakin' Nest assignment teljesítve :D
15 másodperccel a vége előtt jött el az igazság pillanata!! nem vagyok nagy sniper, az SRR-al szoktam menni, de nagyon ritkán, és akkor sem túl jól. de már legalább általában szórakoztat, még ha nagyon nem is megyek ezzel sokra. mindenesetre ez a toronyból lövöldözés halál volt. sikerült a sniper ribbont már korábban megszerezni a meccsen, de a tornyos része nem akart összejönni. aztán a végén, 18-19 ticketre a győzelemtől, a D volt csak az ellenfélé, én meg elkezdtem spammelni, céloztam is meg nem is, végül egy célzott lövésem ért célba, és egy body shottal kinyírtam valakit :)
örömökdtem a chatben, és ami a legjobb volt: a szerveren egy csomóan drukkoltak nekem, hogy sikerüljön! az ellenfélből volt egy srác, aki többször is pozícióba hozta magát, hogy megölhessem (igaz, csak kétszer sikerült, mert máskor a csapattársak kinyírták), mások ennyire nem aktívan, de biztatással segítettek.
és amikor beírtam, hogy összejött, rengetegen gratuláltak, az ellenféltől is.
jó érzés, amikor valamiféle közösség alakul ki a játékban :) -
rudii #13218 De csak 1 hétig ingyenes nem?! -
Gabesssz19 #13217 Én meg filoztam , hogy a bf4-et vagy a bf3-at vegyem -e meg , meg is kaparnám magam ha a 3-at választottam volna. :)
-
#13216 lol, originen ingyenes a bf3 :) -
#13215 Nekem eddig sem volt semmi bajom a játékkal már jó ideje, csak valahogy nincs kedvem hozzá.. főleg jó társaság nélkül. -
#13214 Már megint? -
Ironman2 #13213 Ingyenes lett a 3.rész az Originen! -
#13212 Mikor jön ki a CTE livera? -
SzinesGeza #13211 És nevezzék át Battlefield-ről valami másra! ;) -
#13210 Pedig jól hiszed, hogy nem vettem észre :) elnézést. -
#13209 Két hsz-el előtted írták le...nem hiszem,hogy nem vetted észre...