15720
  • Gabesssz19
    Hoppá akkor ezért nem mozgott annyira CTE-nél a fegyver amikor tüzeltem vele. Én meg azt hittem a fegyver rángásába is belenyúltak ...
  • Shiver
    egyébként sok tesztet olvastam az utóbbi napokban a tickrate emelésről meg amit még CTE-n ki lehet próbálni és felemás eredmények vannak.
    azt tudni kell hogy a szervereket ugye átállították 30Hz-re.
    a kliens választani tud 10-20-30 (low medium high) között, hogy milyen gyakran küldje a csomagokat.

a probléma akkor jön ki főleg (legalábbis az eddigi tesztek alapján) amikor az ellenfél high pingel rendelkezik.

mindez a játékban:
    neked van 30as frissítésed, szervernek 30, ellenfélnek 10 ->ez esetben te leszel hátrányban, mert még mindig egybe fogod megkapni az ő csomagjait, igaz egy pici előnyöd lesz mivel te elkezded lőni 2 csomagnyi időd van hogy megöld, ha nem jön az ő csomagja egyben ahogy most is és lehet 1 lövéses halált halsz. ez akkor lenne jó ha nme lehetne a tickratet állítani, és már most kiskapút kezdenek hagyni a tickrate buherálással, ami sajnos visszafele is elsülhet
  • Shiver
    nem a konkrétan a milliszekundumokat érzékeled hanem hogy egyszerre haltok, fal mögött halsz amikor az ellenfél már rég nem láthat rád, viszont ha ezt időben bontanád akkor látnád hogy néha miliszekundumok számítanak hogy kitérj a golyózápor elől. elég csak más fps-sel játszani ahol a packetek ide oda küldözgetése nem nagyobb csomagokban megy hanem sok kicsiben és nem egyszerre kapsz meg 4-5 lövést hanem egyenként
  • ACE
    Az ilyet mindig csodálattal olvasom, hogy valaki milliszekundumokat képes érzékelni. ;)
  • Smithwarden
    A valtozasok egy resze elvileg hamarosan (szerintem jovo het), mert mar leadatak oket "vegleges" tesztre (konzol+pc).
  • Fpocok
    Van infó, mikör jön LIVE-ra? Akkor belenéznék.
  • Smithwarden
    Egyertelmuen latszik, hogy az "uj" csapat, a DICE LA foglalkozik vegre aranylag a jatekkal.
    Nem veletlen indult a CTE sem, kommunikalnak a felhasznalokkal is a belso forumon (+ a szervereken is neha) es 3-4 naponta nyomnak ki uj teszt-patchet.
    Netkodot alligatjak, de nem csak a 30hz-et, hanem mas ehhez kapcsolodo szerver / kliens beallitasokat is (pl FrameHistoryTime, stb), hogy a vegen tenyleg meg legyen a jatekosoknak az az "erzese", hogy jobb lett a netkod.
    Hogy ez vegul mennyire sikerul nekik jol, az majd sok kis patch utan derul ki.

Most szerintem a netkod egyertelmuen sokkal jobb, (kevesebb fal mogotti halal, kevesebb egyszerre halas az ellenel (kill-trade), stb, viszont kisse hardcore-os lett a jatek, talan tul gyorsan hal az ember.
    Es ezzel a baj az, hogy megsem kapunk kozben sok lovedekrol es sebzesrol infot, hanem csak puff es mar kb halottak is vagyunk.
    Ha a netkod igazan jo lenne, akkor ezek a koztes infok is johetnenek hamarabb, legalabbis normal, nem HC szerveren.

Akkor peldaul valtoztattak a "kepernyo-rangatast" is a robbanasoknal, ami szerintem szuper, mert sok meccsen mar szinte epilepszias rohamot lehetett kapni a kepernyo mozgastol. Kb harmadara/negyedere vettek le ezt.

Mellekesen ez a DICE LA csapat csinalta a MOH Warfightert, ami netkod szempontjabol messze jobb volt, mint a BC2/BF3/BF4, szoval talan van valami remeny, bar a BF azert nagyobb falat persze.
  • Harcimókus
    Állítólag a mostani banda is meg tudta volna csinálni,ha hagynak rá elég időt.Én erősen kétlem,mert szerintem az irány sem jó,amerre haladnak,játékmenetben stb.,de én is kíváncsi vagyok az új csapat mit produkál,mert ami most van az elég ...khm...gáz.
  • item
    Talán jó irányba megy a fejlesztés ? Hm nem lenne rossz,mert kb én is 3 hónapja indítottam el. Kíváncsian várom,hogy a másik fejlesztőcsapat mit tud javítani a játékon. Lehet már az elejétől fogva ezeknek kellett volna odaadni és akkor nem így alakultak volna az események,ahogy.
  • giornalista
    attól még, hogy páran nem játszotok vele, nem halt ki a topik...

akor lesz érdemes kipróbálnotok, amikor - szerintem az új DLC-vel együtt - kijön egy nagyon komoly patch, a CTE-re alapozva. az, amit ott tapasztalunk, ég és föld a vanila játékhoz képest.

rendkívül izgatottan várom, hogy végrehajtsák ezeket a változtatásokat. az olyan apróságoktól kezdve, hogy kisebb screenshake robbanásoktól, egészen a tickrate megemeléséig.

de például az egér érzékenysége is állítható lesz, azaz be tudod majd állítani, hogy minden scope azonos érzékenységgel reagáljon (most pl. a Coyote is eltér a másik két RDS-től, a Holo és a HD scope is más, és ezek csak a nagyítás nélküliek.

bár én ezt nem tapasztalom annyira, mert nem vagyok profi játékos, de állítólag a magasabb tickrate miatt a fegyverek kezelhetősége is sokkal jobb. így, hogy másodpercenként háromszor annyi adat cserél gazdát a játékos és a szerver között, a fegyverek mozgása is kiszámíthatóbb lett, és könnyebben lehet ellentartani nekik.
  • sz4bolcs
    De kihalt a topic.. Én sem nyúltam hozzá már hónapok óta.
  • SötétBarom
    Nem játszottam kb 3 hónapig, van valami változás, amire figyelni kell? Amit magamtól észrevettem, hogy nagyjából balance-olták a staff shellt, és már nem 3 másodperc vele lenullázni az ellenséges tankokat, illetve érzésre az AA sem annyira OP már...
  • T800
    Sziasztok!

Eladóvá vált az ORIGIN accountom. Rajta van a Battlefield 3 Premium edition,és egy Battlefield 4 deluxe edition. (Mind a kettőhöz megvan az eredeti doboza is, sőt a BF4-hez még a limitált szériás fém doboz is)

Ha valakit érdekelne írjatok privátot!

Üdv!
  • giornalista
    lehet. én az elmúlt napokig egyiket sem láttam, gondoltam, ha vannak még így ezzel mások is, nekik ne kelljen tovább várniuk! :)
  • ACE
    Régiek...
  • giornalista

csak így, estére! :)
  • dr Kotász
    Én csípes levelcapet. Pl. a mai útmutatója az álcaruhához is jó lett szerintem:

• Borg
    Engem inkább az idegesít benne, hogy mindig gecibuta ellenfelek ellen játszik... komolyan, ledarál 20 embert, és még mindig 100 hp-je van, mert még aki felé néz, az se lő valamiért. Vagy csak nem találják el, nemtom.
  • giornalista
    jól mondja LevelCap.

én egyébként bírom a csávót. sokan unalmasnak tartják, amiben némi igazság van is. egyfolytában ugyanazokat a szófordulatokat használja, és nagyon modoros, ahogy beszél (pl. "this is proably one of my least favoure assault rifles", arra akarok rávilágítan, hogy nem jelenti ki, hogy utálja, vagy bármi konkrétat, hanem rendkívül polkorrekt).

viszont amit a javára lehet írni az az, hogy nagyon pontos és alapos elemzéseket ad ki a kezei közül. egyformán, de egyformán jól vannak felépítve a videói, és nagyon sok információt lehet kapni.

bár az már engem is idegesít, amikor minden egyes Loadout-ban, amelyben lézerrel játszik, percekig beszél róla, hogy kapcsolgatni kell, mert különben kiszúrják az embert.

cserébe aki csak 1-1 videót néz meg tőle, nem az összeset, megkap minden információt, nem kell az "előző részeket" ismerni, hogy megtudják, hogyan használná a lézert LevelCap.
  • Drazse23
    XP boost + Locker domination. (Bármelyik kitre).

Ne feledd el dobálni a medkitet és az ammo boxot. Ha recon vagy helyezz ki TUGS-ot, vagy genya módon Claymore-okat!

Metrón már nem lehet úgy megcsinálni a fetrengős, géppuskával aratós, stat farmolós support taktikát, mint a BF3-ban.
  • Fpocok
  • SigS
    Sok sikert az eladáshoz
  • priluki
    üdv még mindig eladó olcsón egy bf4 premium orgin acc !
  • Harcimókus
    AA mine,de nem fontos egymás mellé rakni,csak úgy hatékonyabb kicsivel.(Ha engem kérdezel,nem éri meg az unlockért tipródni,ha majd megadja ,használod,de külön nincs értelme szenvedni érte,ugyan is csak 25-öt sebez,mint bármelyik más pl. rpg.)
    A hatótávja sem valami fényes,házak között repülő helikre talán hatásos...
  • SergioAmigo
    AA Mine nah az mire jó? :D
  • SergioAmigo
    Tegnap láttam a játékban valami új izét ilyen ágyú szerű valami amit lerakott a csávó egymás mellé nah azmi? :D
  • ACE
    Hogyan lehet a legkönnyebben a support KIT-et a leggyorsabban feloldani? Olyan pályára gondolok ahol mondjuk sok pontot lehet ezzel szerezni. Milyen pályán és játékmóddal a leggyorsabb? Ugyanez a többi KIT-re is érdekelne, csak az Engineer van meg teljesen.
  • ACE
    Gondolom úgy értette, hogy gyakorlati jelentősége nincs a cuccoknak... Mondjuk én sem használtam túl sűrűn, és nem is szoktam látni hogy bárki használja...
  • Vadnokedli
    2 sornyit lepillantasz Drazsé mester megmondta hogy nem jó semmire(igaz burkoltan.), gondoltam ezeket még nem tudja- hátha
  • SpeedXHUN
    ez a dragon kieg,nagyon jónak tűnik,jó pályák lesznek.
  • ACE
    De jó hogy tájékoztattál minket hogy ezt is lehet :D Sosem jöttünk volna rá ;)
  • Vadnokedli
    Aknát felszedni, Baráti járművet javítani, ellenségest szétszedni
  • szomferi
    EOD pedig jó, legalább lehet vele m-comot élesíteni :D
  • Drazse23
    Oké. A Battlefieldben ennek kb. annyi haszna lesz, mint az SUAV-nek, az AA mine-nak vagy akár az EOD bot-nak.
  • szomferi
    ez:

• Drazse23

0:33 WTF is that?!
  • Smithwarden
    Kijott a 2. patch a teszthez / CTE-hez. 3Gb.

Initiative #1: Netcode patch 2
    Today we will patch both server and client on the CTE for the second time! This will mean some server downtime.
    You will also have to update your CTE client in Origin to join servers once they are up again. PATCH CONTENTS This patch includes:

- Hi-Frequency Network Update client option You now have the option to turn off or lower the amount of “tickrate” your internet connection can handle – everyone with constant packetloss (due to low bandwidth) on the current CTE should try the options and make sure it works properly. The current default is “HIGH” so everyone else can just ignore this one :).
    - Dampened explosive camera shake (give us feedback on everything from grenades to levolution shakes)
    - Possible fix for PC chat delay
    - New maps: Operation Metro 2014, Wave Breaker (enabled later)
    - Hainan Resort: Under-terrain exploit fix
    - Some other tweaks too small to mention

WHAT ARE WE TESTING? We need to make sure the “tickrate” is still working and engagements keep on being improved (as reported by the majority). Also we need to make sure the option works – turning it off or on a different setting actually helps players with low bandwidths.

Dragon's Teeth infok:

Megjelenesi datum nincs meg.
  • Borg
    20fő...

A tickrate pont a létszám növekedésével exponenciálisan növeli a szerver és a kliens gépigényét is. Ráadásul eddig is úgy volt, hogy 16-24 fővel lényegesen jobb az élmény, mint 32-64-en.

Majd amikor kiadják 30 tickes hivatalos szerver és kliens patchet, és nem roppan meg alatta a szolgáltató, meg az átlag user gépe sem, akkor mond ez valamit. Addig ki lehet törölni vele...
  • JaSoN HuNTeR #13130
    A játék megy tovább. Játszhatók csak közbe ez megjelent. DICE-t Bannoljátok már ki az internetről.
  • JaSoN HuNTeR #13129

BF4 FAIL!!!!!