15720
  • Smithwarden
    CTE-n lehet mostantol probalgatni a pajzsot.
    Kicsit nyomtam vele en is. Trollkodasra jo kb es lecsapni vele par embert , de amugy szerintem tul sok szituacioban nem vesszuk hasznat.
    Base rape-bol kitoreskor talan, meg 1-2 hasonloban.

giornalista:
    Elvileg a megnovelt tickrate novelheti a proci terheleset is, mintha ezt olvastam volna valahol CTE forumon.
    De azert biztos nem vagyok benne, mert en nem erzem ezt, bar i7-es procival lehet nem is nagyon szabad gondolom.
  • giornalista
    a javulás megkérdőjelezhetetlen, jelen van.

ugyanakkor amikor egy helyen történik sok minden, egy 64-es szerver brutálisan beszaggat nekem. gondolom, ez a CPU miatt van (Phenom II X4 955), de cáfoljatok meg. most próbálom nyomozni, hogy van-e bármilyen hatással a processzor teljesítménye az új patch-re.

a hálózatommal nincs gond, 80 megás Digi internet, Budapest belváros, alacsony ping, stb. tehát, marad a CPU...

van, aki FX-8320 avagy FX-8350 CPU-t használ közületek?
  • Zsoltee
    Tegnap én is próbálgattam, ráadásul hard szerveren. Azt figyeltem meg, hogy ugyebár hardon nem nehéz megfeküdni, de még így is sokszor volt időm fedezékbe ugrani, vagy lefeküdni és túlélni szituációkat. Korábban erre esélyem sem volt, mire érzékeltem, hogy lőnek és nyomtam a gombot már meghaltam, vagy fedezék mögé beborultam, holott én már azt láttam, hogy sikerült megúsznom. Szóval szerintem is sokkal jobb lett!
  • Smithwarden
    10-bol kb 8-9 ember egyertelmuen erez javulast.
    Azt is vedd figyelembe, hogy (meg) nem minden szervert allitottak at a jobb frissitesre, ezert erdemes tobbet kiprobalni, ha az egyiken nem erzed a javulast.
    Nem tokeletes most sem persze, de tenyleg nagyon jo iranyba haladnak.
    Azert az eleg gaz, hogy ehhez tobb mint fel ev kellett es egy kulon masik csapatot raallitani a patchekre es a jatekra (DICE LA).
    Viszont a netkod es egyeb javulasok mellett meg fontosabb, hogy vegre normalisan KOMMUNIKALNAK! a jatekosokkal es a kozosseggel a (CTE) forumokon. Visszairnak es erezhetoen meloznak is a fevetett prooblemakkal es javaslatokkal kapcsolatban.

Errol beszel pl itt egy "youtube-os teszter":
  • sz4bolcs
    Fölmentem egy szerverre, benyomtam a turbo boostot, de nekem ugyanolyan, mint volt. :/ Lehet, csak kijöttem a gyakorlatból..
  • giornalista
    ijjj... most nem tudom, hogy ez minek köszönhető, és hogy elmúlik-e, meg hogy egyáltalán, szerver oldali-e, vagy kliens, de nagyon sok a microlag :/ a 64-es CQL játékokon.
  • attiGT
    érdekes, amit a második videoban hallottam, tehát ha a serveren nincs bekapcsolva ez az új opció, hiába kapcsolgatják be a játékosok, a régi szar lesz.
  • SötétBarom
    Jobbank tűnik, csak nekem nem ad killt. Faszom se érti. :D Gyakorlatilag 10-ből 8 szemtől szembe csatát elvesztek..
  • giornalista
    patch --> játszható TDM.

jó lett a játék :) nem csupán játszható, most már tényleg jó is.
  • Smithwarden
    Plusz 1-2 velemeny a mostani patchrol par Youtube-os tesztertol:

• Smithwarden
    CTE forumon volt errol egy topic, egy "vita" errol.
    Az egyik fejleszto azt irta, hogy annak lesz nagyobb a hatranya, aki kisebb tickrate-re allitja ezt az erteket. Tehat a high beallitaas a legelonyosebb.
  • vg
    Ha az egyik játékosnál high-ra van állítva, a másiknál low-ra, és lőnek egymásra, akkor mi van?
  • Shiver
    detto, nem tudtam eldönteni, hogy jobb e vagy sem, ami elég rossz (mivel ezek szerint ugyan olyan szar mint eddig). aztán elmentem kajálni és újra játszottam párat és azt kell hogy mondjam jobb, igaz nem annyira mint számítottam és rebesgették de jobb és az is igaz hogy van még mit dolgozni rajta. kb 20%os javulás játszhatóságban max 30%
  • Borg
    Csak azt tudod állítani, hogy kliens oldalról milyen frekvencián frissítsen a szerver felé. Tehát hogy téged mennyire lőhetnek le :)
    Amúgy én azt tapasztaltam tegnap, hogy azért egetverő változás nincs, főleg CQ largeon.
    Talán TDM-ezni kéne egyet, ott jobban kijön ha pörög a közelharc.
  • joss68
    Az új patch után másnálnál is volt olyan, hogy nem tudta folytatni a kampányt?Mintha elvesztek volna a mentéseim...
  • Gabesssz19
    Szerintem sokkal jobb lett a találat és fal mögül is csak kivételesen halok. Kezd alakulni a netcode.
  • sz4bolcs
    xDDD
    Épp rá akartam erre kérdezni: "BF4 legszebb napja ez a mai!"

-BF4 has stopped working?
  • Fpocok
    Viszont bassza meg ez a fos. Ugyanúgy kifagyok, mint ahogy megjelenéskor.
  • Fpocok
    LEhet, hogy azért mondom, mert régen játszottam, de mintha most sokkal jobb lenne a teljesítmény. Felraktam magasra és nagyon jó az FPS.
  • szomferi
    be kell, nekem ki volt kapcsolva, High-ra kell csapni
  • Fpocok
    Ezt az új cuccot be kell kapcsolni ingame vagy nem?
  • zooleeh
  • Shiver
    valakinek már tapasztalat patch után?:)
  • Borg
    Igen, az utolsó két pont a tickrate emelés dice nyelven.
  • Fpocok
    Ez a CTE módosítás?
  • Borg
    Na akkor 3 hét után benézünk...
  • Vadnokedli
    lássuk. csak 230 mb
  • szomferi
    June 03 PC Game Update Notes:
    - Improved/reduced explosion induced camera shake
    - Character collision improvements
    - Fix to reduce object damage mismatch between client/server.
    - Fix explosion packs not being able to be shot sometimes
    - Improvements for client side packet loss
    - Client crash fixes
    - AMD Mantle multi-GPU improvements
    - Carrier Assault game mode reports bug fix
    - High Frequency Network update
    -Added High frequency “bubble” updating player movement, stance, rotation, damage and projectiles at a separate rate on foot and in vehicles
    -Added option to control client side update rate setting
  • attiGT
    BF4 legszebb napja ez a mai!
  • ACE
    Nem kell. Megveszed, mintha pénzbe került volna, csak nem fizetsz, és onnantól akkor töltöd le amikor akarod.
  • Herold
    Holnapig ingyenes. Csak nem tudom, a letöltés elkezdése számít-e vagy holnap éjfélig le kell jönnie az egésznek.
  • Borg
    Nyilván azért, mert a netkód hiányosságait a megjelenéskor azzal "orvosolták", hogy megnövelték a sebzéseket. Vagyis ha el is tűnik a fele töltény, akkor is megölöd az ellent. Minekután ezt félig helyrehozzák a 30 tickkel, a sebzéseket is vissza kell igazítani. Amivel viszont valszeg a saját lábukba lőnek, mert nem lesz elég látványos a javulás.
  • Smithwarden
    Eleg kemenyen alligattak az utobbi hetekben CTE-n a szerver / kliens netkodot a DICE LA-sek.
    Battlenonsense es Xfactor is errol beszel a videoikban.
    Leirtam itt masfel hete, hogy a netkod mar jobb, de mintha tul gyorsan es hardcore-osan adna a talalatokat a jatek.
    Errol beszel Xfactor is, es elmondja, hogy ugy nez ki valtoztatni es igazitani fogjak a jatekban emiatt az eleterot vagy a fegyverek sebzeset.

• adam46
    Mindenki ezen a scriptelt single részen lovagol. Egy multira kihegyezett játéknál biztosak lehettek benne, hogy nem fogják dinamikusra megcsinálni az epic jeleneteket.
  • Drazse23
    Csupán marketing fogás. A Battlefield szót elérakva sokkal többet lehet így eladni belőle, mint egy no name játékból. Gondolom a GTA és a Pay Day sikerén felbuzdulva ez EA (mert biztos, hogy ez nem a DICE fejéből pattant ki) kiadta a leányvállalatoknak, hogy csináljanak egy bűnözős/bűnüldözős multis, singles FPS-t, mert ugye ki kell tölteni a rést két igazi BF között valamivel. A legjobb játék a reperoáljukban amire alapozni lehet, a BF. Ezért választották gondolom a DICE produktumát, plusz a hangzatos név miatt (ahogy előzőleg már írtam).

Tényleg baromira távol áll ez a BF sorozattól, de aki bűnözős/zsarus FPS-re vágyik, összetett multival (egy Cod-hoz képes ez is összetett) és szétscriptelt egyjátékos móddal az beruházhat rá.
    Akinek meg a háborús Battlefield a favoritja, az vár 2015-ig. Legalább betartja a DICE a korábbi igéretét, miszerint csak 2 évente fog jönni Battlefield. (Ez a Hardline annyira BF, mint amennyire a MoH volt az.)
    Hogy mi jön 2015-ben egy 5 vagy egy BC3, majd meglátjuk. Bár már vannak a BC3-ról információ (vagy desinformáció) morzsák az interneten.
  • Fpocok
    Legalább mutattak már valamit :D Valahol még ilyen sincs előrendelő gomb előtt :D
  • woy
  • giornalista
    haters gonna hate.

de van saját topikja is.
  • Gabesssz19
    Van pofájuk.. És máááár előő is rendelhető a köv. Battlefield .

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/omaha/pc-download/base-game/standard-edition

• Gyuszopapa
    Hát van pofájuk ehhez a BF márkanevet hozzáadni.Hát már jobban le vannak süllyedve mint gondoltam.Úristen.