Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
In space no one can hear you scream.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Vagy az elsõ sima doboz a második csak fémtokos?
és egybe 8k vagy fejenként?
Eladó egy Battlefield 3 Premium edition + Battlefield 4 Deluxe edition(Fém dobozzal együtt)
Az ár 8000 HUF
Ha valakit érdekel privátban megbeszéljük a részleteket!
ha valaki nem akar játszani, 50 dollárért unlockolhat mindent.
LOL 😊
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Régen mennyivel feelingesebb volt egy játék trailer.
Bf4 bf2 trailerbe😊
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
8GB GDDR5
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

* Scomcomputers the future of computing!*
8GB GDDR5
PS4 PSN: angyisz
Nem értem miért kötelezõ ps4-en 64-en játszani.
Az "új" játékmód meg hulladék,kész tdm megy a hajóban XD
A server browserben ott a sima cq meg a ca small,de nincs olyan szeró.
Persze csak a cq,ctf,ca laggol mivel ezek 64 playere módok.
8GB GDDR5
Sziasztok!
Ha esetleg van olyan perverz aki magyar HC szervert keres a mienk.
ZTR klán
- HardCore mód
- 30-32 fõ
- Only Rush mód, néha ha olyanunk van: Obliteration, CTF
- Fast vehicle respawn
- Sniper limit 3
- 4 admin. Igyekszünk igazságosak lenni, de néha nehéz. Ha valaki nagyon cheat gyanús kirakjuk, persze mindegyik cheater azt mondja, hogy jogtalanul, ahogy a börtönben is mindenki ártatlan. 😊
- Tilos a GL
Zetor - Hardcore - Rush szerver
A klánba tagfelvétel is van, ha esetleg valaki keresne.
- 18+
- TS, fejhallgató
- Csak hc-t játszunk
Ha esetleg valakit érdekelne, Origin: Panther_KMB
Üdv,
Panther
gondolom, a fejlesztõk is. aztán amikor ráengedték a szerverekre, kiderült, hogy valamit _nagyon komolyan_ elszámoltak.
GG!
"We are trying to resolve these problems as quickly as possible and hope to release the update in early April for Xbox One and PC. We also want to remind Xbox One and PC owners of Battlefield 4 Premium that they will have two weeks early access for Naval Strike once it’s released. Thanks for your continued patience and passion for our games."
Battlefield 4 Naval Strike DLC also delayed on Xbox One
bezzeg PS4 esek tolhatjak.. <#falbav>#falbav>
az ACW-R-t még a 3-ban szerettem nagyon, itt is jó, de medium range-re már szinte használhatatlan.
ugyanis azt mondja, hogy a játék rosszabbul futott volna a közepes és jó gépeken. tehát, valamit nagyon elbasztak a fejlesztõk.
ez nem egy-két hét lesz, elõre szólok...
Added Gold Battlepacks as rewards for Class Service Stars, allowing players that have reached the max Rank to continue earning new Battlepacks
Ez szerintem kb 35-40 Gold Battlepackkal jön visszamenõleg akkor. De nyoma sincs.<#alien>#alien> Kritériumban nem szerepel a max szint.