Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
azért nem olyan egyszerû az sem. nekem tucatnyi játékom van az origin accountomon...
DarkSector
Jah ebben igazat adok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kemotox
Néhányan tanulhatnának tõled. Ha valami fos, nem kell erõltetni, hanem (ha van rá lehetõség) eladni, és mással foglalkozni, hisz ezer másik dolog is van a világon. Respect.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

giornalista
ne haragudj, szerintem félreértettem a hozzászólásodat 😞
?
denevérember
Igen az account is jön mellé. Az email címet úgy tudom meg lehet változtatni,és sajnos vagy nem sajnos de rajta van a BF3 PREMIUM is. Ha valakit érdekel komolyabban is írjon privátot és megbeszéljük!

In space no one can hear you scream.

DarkSector
Hát van benne valami, az idegességet tekintve, és télleg a profilt hogy intéznéd? mert gondolom ezért adnád egybe mert 1 accounton vannak gondolom értelemszerûen, nekem 1 bajom van a BF4-et kiprobálnám de már megvan a 3. rész nekem ez a bajom...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kemotox
És az accountot is adod mellé?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

denevérember
Mindkettõhöz jár a doboza természetesen,+ a BF4 a papirdobozon felül kapott egy fémdobozt is! A két játék ÖSSZESEN 8 ezer FT! Azért válok meg tõle,mert nem az én idegrendszeremnek találták ki ezt a lövöldét.

DarkSector
ezt nem értem a 2 játék 1 fém dobozban van?
Vagy az elsõ sima doboz a második csak fémtokos?
és egybe 8k vagy fejenként?

denevérember
Srácok!

Eladó egy Battlefield 3 Premium edition + Battlefield 4 Deluxe edition(Fém dobozzal együtt)

Az ár 8000 HUF

Ha valakit érdekel privátban megbeszéljük a részleteket!

giornalista
http://mp1st.com/2014/03/28/battlefield-4-offers-ultimate-shortcut-bundle-50/#.UzanW_l5M-w

ha valaki nem akar játszani, 50 dollárért unlockolhat mindent.

LOL 😊
giornalista
ez jó 😊 a BF3-mal is készült egy ilyen, szerintem az picit jobb volt, de ez is nagyon korrekt 😊
giornalista
😄DDDDDDDD

KAMU, azt mondja 😄DD egy ZSENI vagy!

hogy kiszúrta!! 😄DDD idióta...
item
<#eljen>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

ozimak
<#eljen> Rögtön elkapott a nosztalgia feeling 😊
Vadnokedli
nem elég a mostani dübörgés és zümmögés combo?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

SpeedXHUN
Nekem a kellemes és elmékezetes loading zenék, a rendes menü,és ilyen trailerek hiányoznak!😞

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Faszán össze van vágva a videó. Kár hogy egy képkocka, vagy ötlet sem a BF4 érdeme benne.
Kamu. BF4-be nincs olyan fegyver, amitõl ne esne le az attack heli azonnal.
SigS
<#szomoru1><#eljen>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SpeedXHUN

Régen mennyivel feelingesebb volt egy játék trailer.
Bf4 bf2 trailerbe😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Peet81
hüühhaa az nagyon muszáj

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

giornalista
hétvégén dupla xp a premiumosoknak.
Érdekes módon én egyszer sem találkoztam ilyan problémával...pedig ez nem pc,hogy más a konfig. XD

8GB GDDR5

AnarchoiD
Hurra megjott a NS Xbox one-ra! (es nemhurra a csunya popup-olas miatt 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Minjá jön a következõ patch, az biztosan kijavítja!
AnarchoiD
ilyenkor orulok, hogy nem pc-n jatszom 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

TDC Geronimo
Tudom mi a lag meg az fps esés között a különbség... Mikor felmentem hajóra carrier assaultbe összeesett majdnem játék kb meg mortaron is fent a várba.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Miért azt hitted hogy csalásmentes a BF4.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

scomcomputers
Hogy dögölne meg az összes csaló az egész családjával együtt,oszt én még azt hittem a netem szarkodik,közben meg az alja nép ilyet használ, ÁÁááá:

* Scomcomputers the future of computing!*

Pár napig nem olvastam a fórumot, hát itt a nagy chat partik közepette nem volt egyszerû megtalálni a hasznos információkat, de azért örülök, hogy elvétve találtam olyat is. Itt a fegyverekkel kapcsolatosan számomra érthetetlen, ha valaki assault osztályhoz nem assault fegyvert választ (szerintem a többi osztály jobb így fõleg a fegyver miatt érdemes assaultal menni). Más is látott már olyat, hogy attack heliben a gunner nem a fülkében hanem a helin kívül a gunner végén ül? Nem mondom, hogy gyakran van, de azért néha jókat röhögök rajta <#nevetes1>.
Akkor nem volt fullon a server XD

8GB GDDR5

Na nem akarom elkiabálni de az utolsó tapasz óta (03.25 kedd?) illetve az új DLC-vel mintha javult volna pár dolog (PS4). A csomagvesztés minimalizálódott ezáltal a lag is szinte teljesen megszûnt. Az "érdekes" elhalálozások száma is mérséklõdött. Remélem ha már nem javítanak rajta, akkor legalább ennél rosszabb nem lesz. A Naval Strike pályáktól nem kell hasra esni viszont van közötte 1-2 kellemes map, összességében nem rossz.

PS4 PSN: angyisz

Ez lagg...Nem a frame rate-el van gond.
Nem értem miért kötelezõ ps4-en 64-en játszani.
Az "új" játékmód meg hulladék,kész tdm megy a hajóban XD
A server browserben ott a sima cq meg a ca small,de nincs olyan szeró.
Persze csak a cq,ctf,ca laggol mivel ezek 64 playere módok.

8GB GDDR5

Sziasztok!

Ha esetleg van olyan perverz aki magyar HC szervert keres a mienk.

ZTR klán

- HardCore mód
- 30-32 fõ
- Only Rush mód, néha ha olyanunk van: Obliteration, CTF
- Fast vehicle respawn
- Sniper limit 3
- 4 admin. Igyekszünk igazságosak lenni, de néha nehéz. Ha valaki nagyon cheat gyanús kirakjuk, persze mindegyik cheater azt mondja, hogy jogtalanul, ahogy a börtönben is mindenki ártatlan. 😊
- Tilos a GL

Zetor - Hardcore - Rush szerver

A klánba tagfelvétel is van, ha esetleg valaki keresne.
- 18+
- TS, fejhallgató
- Csak hc-t játszunk

Ha esetleg valakit érdekelne, Origin: Panther_KMB

Üdv,
Panther
TDC Geronimo
Ja igén és még szaggat is. Van hogy lemegy 60ról kb 15re az fps carrier assaultban a hajón. Szánalmas szar az egész. Eddig se ért szar se a termékük, de ezután még annyit se.

TDC Geronimo
Kurva nagy élmény PS4en. MINDEN szerveren rubberbanding lag van, de olyan, amilyet eddig én még nem láttam. Túlzás nélkül másodpercenként csinálja. Se lõni nem lehet rendesen, se célozni, se jármûvet vezetni, semmit. Összes szerveren ez van 64 játékos módban és PS4en sajnos nincs CQ small vagy carrier assault small amit megint nem értek, hogy miért. DLC óta játszhatatlan a játék és a DICE jó kurva anyját azt.

giornalista
Jack egy zártkörû rendezvényen, LAN-on próbálta ki a játékot.

gondolom, a fejlesztõk is. aztán amikor ráengedték a szerverekre, kiderült, hogy valamit _nagyon komolyan_ elszámoltak.

GG!
giornalista
állítólag PS4-en szaggat, akad a játék, teljesen el lett baszva és játszhatatlan. errõl fórumbejegyzések tanúskodnak.
Én toltam tagnap pár kört xbox 360-on, és nem láttam semmi hibát. Nem fagyott, hang sem ugrált. El nem tudom képzelni mi lehet a háttérben, mert Jackfrag is elég sok pc-s videót kitett már.
AnarchoiD
Nagy kamu, hogy gyengebb gepekre optimalizaljak 😉 (ps4es haver valami olyat magyarazott hogy pl egyik fegyonak nincs reload animacioja , nemtom komoly-e 😉)

"We are trying to resolve these problems as quickly as possible and hope to release the update in early April for Xbox One and PC. We also want to remind Xbox One and PC owners of Battlefield 4 Premium that they will have two weeks early access for Naval Strike once it’s released. Thanks for your continued patience and passion for our games."

AnarchoiD
Jottem enis sirni ide ;((( <#gun>

Battlefield 4 Naval Strike DLC also delayed on Xbox One

bezzeg PS4 esek tolhatjak.. <#falbav>

Igen.ACW-R-t egy kicsit "felpörgették". 😊

giornalista
nekem is az AK5C volt a kedvenc carbine-om, ki is maxoltam, most az AKU-12-vel lövök. nekem jobban bejönnek ezek a slow rate of fire, de könnyen kontrollálható fegyók. bár ugye, csak conquestet játszok, egy TDM-en valószínûleg halomra lõnének egy ilyennel.

az ACW-R-t még a 3-ban szerettem nagyon, itt is jó, de medium range-re már szinte használhatatlan.
Hol vannak a kis m16a3 huszárok?! 😊

Vadnokedli
Nagyon érdekes, alap fegyverekkel lõnek a legtöbben, vagy amit leghamarabb megszereznek.

giornalista
giornalista
bocsánat, de ez épp arra magyarázat, hogy miért NEM adták ki a DLC-t és a patchet PC-re.

ugyanis azt mondja, hogy a játék rosszabbul futott volna a közepes és jó gépeken. tehát, valamit nagyon elbasztak a fejlesztõk.

ez nem egy-két hét lesz, elõre szólok...
Vadnokedli
-Progressions
Added Gold Battlepacks as rewards for Class Service Stars, allowing players that have reached the max Rank to continue earning new Battlepacks

Ez szerintem kb 35-40 Gold Battlepackkal jön visszamenõleg akkor. De nyoma sincs.<#alien> Kritériumban nem szerepel a max szint.