15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#13328 32 MB egy txt? Hány oldalas? Én speciel telefonon nézem. -
SergioAmigo #13327 kamu lista akkor oké de egy txt nem tud adathalászni -
SergioAmigo #13326 Téged kéne kilönni inen a francba egy tv rakétával. -
SergioAmigo #13325 Te veled mivan ember én tölttötem fel milyen adathalászat? az egy sima txt miért is kéne kirúgni engem? -
#13324 Nem tudom ez miért van, Helikopterbe is 2 RPG -kell hiába kúrva nehéz vele eltalálni a gyorsan repkedő szarokat.. -
Stief #13323 Az egy nagy hülye aki ezt beszopja! Inkább a kérdésemre válaszoljon valaki! SergioAmigot meg rúgja ki valaki az sg-ről!
Kérdés! Tudja valaki hogy miért lettek ilyen gyengék a rakéták? Szörnyű! Javelinból is 4 kell hogy megdögöljön egy kurva tank, persze ha javítják akkor semmi. Tv rakéták szintén egy nullák. Remélem a jövőben kicsit feltunigolják! -
#13322 HOAX! / Adathalászat
Senki ne töltse le a linken lévő fájlt,ha jót akar magának!
Origin not hacked ea confirms false alarm! -
Stief #13321 Kérdés! Tudja valaki hogy miért lettek ilyen gyengék a rakéták? Szörnyű! Javelinból is 4 kell hogy megdögöljön egy kurva tank, persze ha javítják akkor semmi. Tv rakéták szintén egy nullák. Remélem a jövőben kicsit feltunigolják! -
SergioAmigo #13320 Feltörték az origint 1 millió adatot loptak el itt a lista mindenki keresse ki magát ha benne van sosban jelszócsere
http://www14.zippyshare.com/v/82851357/file.html -
#13319 az a színvakoknak van ,de persze másabb a megszokottól ... -
hemmis #13318 igen köszönöm nagy izé vagyok hogy nem találtam viszont köszönöm szépen a segítséget -
#13317 az a Color-Blind, azt keresd. -
hemmis #13316 köszi de nem arra gondoltam egyszer nem emlékszem már hogyan de a szineket tudtam változtatni ellenség, csapat, szakasz,nem élethalál fontos csak bosszantó hogy nem találom
-
#13315 Méretét akarod? a Gameplaynél(lehet nem pont itt van de nincs olyan sok fül hogy ne találja meg az ember) tudod a HUD-nál százalékosan csökkenteni-nagyobbítani -
hemmis #13314 sziasztok
azt tudja valaki hogy hogyan lehet a játékban "battlefield 4 " a minimapp-ot beállítani átállítani egyszer sikerült de azóta nem találom köszi -
Drazse23 #13313 Megint off, de egy ilyen jármű kellene a Dragon's Teeth-be. Katonai (itt rendőri) SUV automata gránátvetővel és géppuskával. Nagyon OP.
-
#13312 Kössz -
#13311 Van saját topikja is ám.. -
Ahol mindenkit a pénz vezérel ...
-
Drazse23 #13309 Off téma, de ha már ilyen rendőrös/SWAT-os lesz a következő BF, így gondoltam belinkelem:
Videó -
#13308 Én már regeltem vagy 20-szor, de semmi....az open beta az mikor kezdődik?
-
#13307 az túlzás hogy osztogatnak:)
2 kulcs volt pc-re de ez is valami:D -
A Battlefield Facebook oldalán HardLine Béka Kódokat osztogatnak ...
-
sanya200 #13305 Ezt most találtam nem birtam kihagyni azóta röhögök rajta
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#13304 uhh
-
#13303 naná! :D Amúgy ebből a cikkből van, csak annyira off, h. nem akartam betenni ide egy kép miatt.. -
Drazse23 #13302 Zavod 311?
Itt látható az összehasonlítás a valódi ukrajnai helyszín és a játék között.
A cikkíró az utolsó két képpel egy kis párhuzamot is vont a közelmúlt eseményi és a játék között. -
-
Yuppie #13300 Mért kár. Mivel ezt nem a dice csinálja, hanem a dead space fejlesztőcsapata, adjunk nekik időd, hátha nem olyan hányadékot adnak ki a kezük közül, mint a nagyra becsült a dice a bf4-el. -
#13299 a ballistic shield support only gadget lesz, igen.
járművekről egyelőre nem volt szó az új DLC kapcsán. mondjuk én azt hittem, hogy az E3-on legalább bemutatják majd... -
Drazse23 #13298 A balistic shiel fegyver vagy gadget lesz, illetve csak a supportos fickó használhatja? Pl. assault nem?
Valami új, városi hadviselésre alkalmas/átalakított jármű (lásd. Aftermath) nem lesz? Nem a kis robotra gondolok jármű alatt. -
#13297 kár hogy csak regisztrálni lehet.... -
SergioAmigo #13296 http://www.battlefield.com/hardline/beta?intcmp=opm_bfh_beta-reg -
SergioAmigo #13295 YOUR REWARDS
Weapon camo/skin in Battlefield Hardline
Weapon sight in Battlefield Hardline
Additional Battlefield Hardline content
Unique dog tag in Battlefield 4
The Battlefield Hardline gear will be available when the game releases on October 21, 2014. The Battlefield 4 unique dog tag will be available in the game next month. -
#13294 LOL
a Paracel Storm map is benne lesz az EA golf játékában (PGA Tour)... -
SergioAmigo #13293 valami plugin bug lehetett :D -
#13292 az lesz a baj ezzel a pajzzsal, hogy innentől mindenki valamiféle robbanószerekkel fog játszani TDM-en. senki sem fog revive-olni, mert az M320-at viszik magukkal.
elég nevetségesnek tűnik egyelőre ez a pajzs, kíváncsi leszek rá, este kipróbálom. -
Zozo76 #13291 enlob6 -
SergioAmigo #13290 http://p.coldline.hu/2014/06/08/1488732-20140608-FLW6eI.png
-
SergioAmigo #13289 Ezmi?!!