15720
  • Bogdogege
    Hagyjátok ezt a prémium fosós szart, az árából lehet venni egy Wii-t, sokkal jobban kijöttök szendvicsben is nyomhatjátok .

• zsoca6
    http://www.pcguru.hu/hirek/battlefield-4-dragons-teeth-dlc-julius-15-en/28074
  • SötétBarom
    Majd lesz! :DD
  • Fpocok
    A bétaszerveren?
  • Gabesssz19
    Aha , és ez hol van ? Mert nekem ilyen menü nincs ,hogy advanced options ott.
  • sasafr
    Azért GTX275-tel nagy csodát ne remélj a BF4-től!
  • Vadnokedli
    Tömören(most nem nézem végig) benne van az hogy külön állítható legyen a 3D HUD?
  • Fpocok
    Ezt láttátok? Nagyon jó!

• ZsozS73
    köszönöm a választ, remélem segíteni fog!
    bár a játék kezdete óta befrissített már egy párszor az Nvidia... meglátjuk.
  • Borg
    337.88 nem is lehet neki fenn a megjelenés óta...
    Megjelenéskor a 331.4 jött ki, és nekem azzal azóta is tökéletes.
  • SergioAmigo
    Ez egy nvidia driver bug ami nekemis megvolt de csak a 337.88 nál van ez a hiba! Nekem kijött bf4 alatt és Watch Dogsnális.

Ezt felteszed GeForce 340.43 Beta és megszünik.

Xp
    http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/76509/en-us

Win7,Win8
    http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/76513/en-us
  • ZsozS73
    Sziasztok!

A játék megjeenése óta ilyen üzenetekkel fagy ki a játék... van már erre valami megoldás? A válaszokat előre is köszönöm!

http://kepkezelo.com/images/q7giahhi3qozujw4jcdx.jpg
  • sz4bolcs
    Egy csomószor van benne olyan, hogy kontrollerhez képest bravúrosan lelő 2 ellenfelet, aztán jön a 3., ami kinyírja, és ami egérrel nagy valószínűséggel meglett volna.
  • nemgyenge01
    Meg lehetett késelgetni, kapták is a kemperek XSD
  • Vadnokedli
    Én 1200 órát BF3-aztam PS3 on.. PCn mind a BF3/BF4 et ki próbáltam X360 kontrollerrel. Gyakorlatilag játszhatatlan mivel lereagálni nincs idő, és nincs segítség mint a konzolon. (Eddig egyedül JETezés közben láttam hasznát, de az is macerás miután az ember ejektál mondjuk.)
  • Drazse23
    Hát nekem is ez jön le, hogy esélytelen.
    M249-essel 200-as rakaszból okádja a lőszert közelharcban, de még így is gyenge hatékonysággal. Távolra egyszerűen nem tud lőni, mivel a kontroller nem teszi lehetővé a finom motoros mozgatást, ha nyílt irányzékot használ. Mikor irányzékkal céloz mozgás közben, lehet látni, hogy olyankor jobbra-balra kitér és mire lőhetne már le is szedik. A legtöbb killje csípőből tüzelve közelharcan történik, mikor egy emberbe beleküld vagy 20 lőszert, mire az megfekszik. Kevésbé gyors és kisebb tárkapacitású fegyverrel még ilyet se lehene alkotni, főleg, ha már kicsivel távolabbra is kell lőni.
  • HHpanther
    :) Jó arc, látszik hogy csak szórakozik,nem idegeskedik!

Amúgy számomra pont az jön le ebből a videóból,hogy fikarcnyi esélye sincsen.

- Akármit csinál úgy mozog mint egy robot. Semmi dinamika a játékában.
    - Nem lehet célozni. Közelre sem. Távolra meg pláne. Sok gyakorlással biztos lehet jobb,de nem hiszem hogy meg tudja közelíteni az egérrel történő célzást.

Ez csak az én véleményem,semmi támadás!;)
  • vg
    Talán egy éve volt MrWeedoz youtube videói között ITT, hogy xbox kontrollerrel lenyomott egy kört PC-n a hármas résszel. Annyira nem volt annyira szar eredmény, pedig róla nem mondhatod, hogy konzolos arc(már csak volt sajna, mert nem csinál videókat).

• Drazse23
    Nem kötekedésből.

Az rendben van, hogy a csávó nagyon durván tolja konzolon a többi konzolos ellen.
    Azonban ugyanezt PC-n megcsinálni egy random kontollerrel az egeres játékosok ellen, ahol nincs auto aim rásegítés, ez neki se lenne könnyű falat. Egy átlagos játékos pedig egyszerűen elvérezne.
    Ahogy tanult kollégáim is írták korábban, az egér sokkal érzékenyebb, sokkal könnyebben lehet vele fordulni vagy a célpontra húzni a célkeresztet.
    Akkor a járművek:
    Jetet talán még könnyebb vezeni kontrollerrel, mint egérrel vagy billentyűzettel, de egy tank tornyát, hogyan fordítod át egy pillanat alatt? Például, ha hatulról lőnek vagy egy helikoptert akarsz vele leszedni.
    Haveronmál nem egyszer játszottam PS3-mon BF-et, az irányítás rémálom a PC-hez képest.

Multis FPS játéknál csak egy dolgot rosszabb játszani konzolon, az pedig az RTS.
  • vg
    Gondolom neked nincs 4.84 K/D eredményed meg közel 20% accu minden fegyveren. Mellesleg érdekességként írtam, hogy nem minden kontrolleres arc béna, de te is tudod nézni twitch-en miként játszik, aztán magadban eldöntöd, hogy te jobb vagy. Én mondjuk egyből kilépnék, ha meglátnám, mert nincs értelme ellene menni, de nézni jó ahogy nyomja. Itt.
  • HHpanther
    VG segített. Én se trollkodni akartam,csak nem hallottam még ilyet.

Amúgy ha beírod amit a VG írt, egy csomó videót kidob. Van ott PC xbox kontroller, setup, minden egyéb.;)
  • Tyuki80
    Köszi az infókat srácok!Kár volt írnom!Lényegében mindenki okoskodik,mint minden fórumon,csak a lényegre nem válaszol.
    Köszi
  • HHpanther
    Tehát szerinted: pc-n, Scumbag akárki vs én, ő kontrollerrel én meg egérrel...és nem lenne esélyem? :)

Sajnos ez sose fog kiderülni,de erősen kétlem.
  • vg
    Lehet természetesen. Viszont én megnéznélek mondjuk téged az egerest ScumbagWally ellen. Nézd meg twitch-en miként játszik Xone-on, gyanítom az ég világon semmi esélyed nincs ellene még úgy se. :)

Amúgy meg youtube hint: "battlefield 4 pc with xbox 360 controller"
  • Vadnokedli
    Szerintem esélytelen PC platformon BF/Kontroller kombó, egyszerűen nem olyan reszponzív. Lassan fordul, nem elég precíz.
  • HHpanther
    :D no ilyet se hallottam még.
    Lehet tele vagyok előítélettel, de szerintem esélyed nincs a kontrollerrel az "egeresek" ellen.

Ha sikerül,megnéznék egy gameplay-t amint azzal tolod a multit pc-n.
  • Tyuki80
    Sziasztok!
    Két kérdésem lenne,remélem tudtok segíteni.
    Mostanában szeretnék beszerezni egy kis lövöldés játékot a Battlefield régebbi részeivel játszottam,de 360-on.A mai napig pc-n is controlerrel nyomom (crysis-t pl,ahol semmi hátrány nem ért)
    Valaki nyomja conrolerrel?Támogatja a játék?Vagy nagyon barkácsolni kell hozzá,hogy menjen?-mert pl a crysis tök jól támogatja,ott semmi extra nem volt,csak bedug és játszik.
    A másik:q8400 as 2,77 intel proci 4 mag,6 gb rammal,radeon7770 as kártyával,1280*1024 monitoron futtatva menne a játék?-vagy kevés hozzá a gépem?
    Köszönöm a segítséget előre is.
  • LucyFerr
    THX
  • Drazse23
    Youtube a barátod
  • Vadnokedli
    Ő csak a COD ot preferálja ahol ha picsán lőnek 1 tárral még van időd 420 no scope yolozni.
  • szomferi
    ugye? :D
  • KM
    Micsoda vaslogika!
  • nemgyenge01
    BF3 féle sebzés sokkal jobb volt... ott lehetett reagálni a kemperre is. Szóval te is csak egy kemper vagy.
  • LucyFerr
    Segitség!
    Fel kéne robbantani a gátat, ott állok ahonnan nem lehet átugrani a létrára. Hiába veszem elő a távirányítót nem robbant! Csak azt a c4-t amit eldobok, de az elhelyezett tölteteket nem. Vagy a töltetek mellé kéne c4-t is tennem?
  • giornalista
    bizony, nem növeltek rajta semmit. viszont a találat visszajelzést, illetve regisztrálást javították, ezért érezheti úgy a játékos, hogy erősebbek a fegyverek.

mondjuk inkább úgy, hogy használhatóbbak.

pár hete egyébként írta a Dice, hogy felmerült bennük, hogy éppenséggel gyengíteni kellene a fegyvereket, hogy még több idő legyen reagálni. erről azóta nem beszéltek, a CTE-be sem került bele, remélem amúgy, hogy nem is fog...
  • Vadnokedli
    Nem növelték a sebzést semmin. btw
  • Drazse23
    Nem, normálra.

Ma raktam fel az új patchet és komolyan ez első benyomásom ez volt.
    Aztán jött egy kis hullámvölgy, de a végére megint ez kristályosodott ki bennem, hogy a fegyverek tulajdonságai javultak. Vagy az damage vagy a hitreg javult, mert most tényleg olyan érzésem volt, hogy minden betalt lövés sebez és nem veszik el az éterben.
    Több fegyvert és fegyverkategóriát is próbáltam pl: gépkrabély, kompakt gépkarabély, DMR, géppusa (itt annyira nem), pisztoly és mindnél tapasztaltam. Persze ez igaz volt fordítva is, pár jól célzott találattól én is feküdtem.
    Ja igen vagy három különböző szerveren és nem hardcore módban.
  • Vadnokedli
    CTE update-ra gondolsz?
  • Drazse23
    Észak Korea, Phenjan
  • Drazse23
    Játszott balaki az új patch alatt?

A fegyverek durvábbak lettek, érezhetően több életet vesznek le, mint eddig. Illetve, bár ez szubjektív, de mintha javult volna a pontosságuk is (gépkarabélyokat és carbineokat próbáltam), sokkal könnyebben lehet osztani velük a headshotokat.

De lehet, hogy ezt a hitreg javulása okozza?