15720
  • attiGT
    elsőre hírtelen bazaar jutott eszembe. tök így néz ki az egyik része, a hosszú úton, rush első és második bázis közt.
  • giornalista
  • SötétBarom
    Megmondom őszintén picsanehéz célozni vele, viszont ha betalál egyszerre a kettő, akkor többnyire instant vehicle destroy..
  • giornalista
    én azt nem bírom jól használni :(

bár a járműhöz is béna vagyok. a kis helivel már repkedek jókat viszont :) élvezem is!
  • SötétBarom
    Noskill noob mindenki aki bármilyen lock-on cuccal lövöldöz. Ezért is érzek óriási elégedettséget, amikor az attack chopper dupla TOW-jával picsánlövök egy AA-t. :D
  • Drazse23
    Hétfőn Paracel Stormon én meg pont, hogy brillíroztam Stingerrel.
    Miután a hajó partra futott a C zászlót harmadmagammal védve sikerült még a meccset is megfordítanunk. Stinger rakéták és a rögzített AA segítségével leradíroztunk minden közelben lévő légi járművet. A gyalogosok meg persze ólmot kaptak. Amíg az ellenfél csapatának fele vérszemet kapott és ránk koncentrált, addig csapattársaink foglalgatták a többi zászlót.
  • priluki
  • szomferi
    ja, az lemaradt, hogy felvétel közben 0FPS-t vesz el a játéktól, és rohadt szép a felvétel

így, hogy 50 megával veszek fel 60FPS-sel, 1680x1050-es felbontásban, egy perc 375MB (20 perc meg 7,5GB :D)
  • SötétBarom
    Unom az AMD-t. :D Illetve a mostanival nem voltam különösebben megelégedve.
  • SötétBarom
    Csináltam egy kellemes 20/0-t :DDD
  • szomferi
    négyféle mód van benne:

- gombnyomástól gombnyomásig rögzít
    - gombnyomásra elmenti az utolsó X percet, maximum 20 percet tud utólagosan felvenni (addig cache-seli)
    - a kettő egyszerre, lényegében attól függ a rögzítés, hogy melyik gombot nyomod meg (az első kettő módban csak azt tudod csinálni, amit leírtam)
    - közvetlen tolod ki Twitch-re stream formájában

meg tudod adni a felbontást, FPS-t, a videó minőségét is (max 50Mbps), és a legutóbbi frissítéssel bejött az is, hogy outgame is tudsz rögzíteni
  • Vadnokedli
    De közel sem olyan minőségi mint az Nv-jé sajnos. Én próbáltam AMD-t tegnap, töröltem is le 15 perc után.
  • giornalista
    emiatt ne vegyél NVidiát. az AMD is most adta ki a saját, hasonló alkalmazását.
  • SötétBarom
    Következő kártyám szerintem nvidia lesz nekem is, majd akkor VÉGRE tudok csinálni montázst. :D
  • Vadnokedli
    Hogy működik ez a Shadow Play? Folyamatosan rögzíti az elmúlt 20 percet? És ha túl lép a 20 percen akkor kezd egy újabb file-t és míg az nem éri el a 20 percet addig nem törli az előzőt? Vagy hogy működik?
  • attiGT
    Mantle jó már a legújabb driverrel?
  • szomferi
    nekem annyiból jó, hogy fut a Shadowplay, így visszamenőleg is tudok rögzíteni maximum 20 percet, az ilyen momentumokat el lehet csípni legalább :D
  • SötétBarom
    Éssss baszki, amikor néztem pont az járt a fejemben, hogy velem ilyen soha nem történik, erre tegnap sikerült zsákolnom egy hasonló multikillt wave breakeren. Bent a tengeralattjárónál van a szélen valami vezérlő terem, amiben kempelt az ellen, volt időm beszórni 3 szeretetcsomagot is. :DD 6os multikill lett az eredménye.
  • Gabesssz19
    Ez szép 8-at leszedtél 4 másodperc alatt grat . :)
  • DanielT
  • Stief
    Srácok tegnap kicsit elkeserített a játék, annyira durván le csökkentek a rpg-k rakéták, légelhárító rakéták hatékonysága hogy valami eszméletlen! Tegnap enginerként stingerrel védtem a területeket, esélytelenül 23 at sebez egy helikopternek, nem lehetett lelőni semmit! Főleg ha reparálják közben.
  • szomferi
    erősen mázlim volt, hogy egyikőjük sem fordult meg, vagy épp nem jöttek le a lépcsőn :D
  • giornalista
    ez igen :D jó helyzetfelismerés!
  • SötétBarom
    LooooLooooL
  • szomferi
    volt egy szép momentumom :D

• szomferi
    akkó' elnézést kívánok, csak a linket néztem meg :D
  • Herold
    Ez nem a NY Times.
  • szomferi
    vigyázz, harap a NY Times :D
  • nemgyenge01
    Rendben.

De azert ne legyel ideges, mert oreg vagy. ikszde

"Azért vagy bunkó mert késztetést éreztél beugatni egy normális hsz-ra amiben felhoztam egy hibajelenséget a játékkal kapcsolatban."

Ilyen egy normalis hozzaszolas...
  • Fpocok
    Mi ez a link? Én biztos nem klikkolok rá.
  • SergioAmigo
    Bad Company 3 megjelenési dátum
  • Herold
    Origin Alkalmazásbeállításokban az Origin játékpanelt kapcsold ki.
  • bebe78
    Kapcsold ki az originben a játékértesitéseket.
  • LeWyTy
    A ramban lehet a hiba? Mert nem tudom menyi a vgam uzemi homerseklete. De nem hiszem hogy 45celsiuson mar halnia kellene.
  • Stief
    Nézd meg mikor el kezd akadni, hogy mennyi a foglat memóriád, előfordul hogy nyári időben, kicsit felmelegszik a géped, és nem használt szemetet nem üríti ki memóriából! Ilyenkor gép oldala le és bele nyomod az otthoni ventit ami nagymamát hűti, majd teszteled a játékot!!
  • LeWyTy
    Help... miért lehet az hogy akad a játék? nem net és nem fps lag.. elvileg.
    Néha csak úgy akad egyed.. vagy visszadob.
  • SzinesGeza
    Nem érted.
    Azért vagy bunkó mert késztetést éreztél beugatni egy normális hsz-ra amiben felhoztam egy hibajelenséget a játékkal kapcsolatban.
    De egy szakember (talán) tud segíteni rajtad.
  • ZiLi
    Hát igen van egy kis koppintás. Ha jól látom 2006-os film. Nem is hallottam még erről a filmről.Pedig megnézném...
  • Drazse23
    Kicsit off, de ezt hozza elő a Google első találatnak, ha beírom:
    Battlefield Russia

Érdemes a borítót megfigyelni.
  • nemgyenge01
    Szoval azert vagyok bunko, mert oreg vagy. Ertem :)