15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#13408 elsőre hírtelen bazaar jutott eszembe. tök így néz ki az egyik része, a hosszú úton, rush első és második bázis közt. -
#13407 -
#13406 Megmondom őszintén picsanehéz célozni vele, viszont ha betalál egyszerre a kettő, akkor többnyire instant vehicle destroy.. -
#13405 én azt nem bírom jól használni :(
bár a járműhöz is béna vagyok. a kis helivel már repkedek jókat viszont :) élvezem is! -
#13404 Noskill noob mindenki aki bármilyen lock-on cuccal lövöldöz. Ezért is érzek óriási elégedettséget, amikor az attack chopper dupla TOW-jával picsánlövök egy AA-t. :D -
Drazse23 #13403 Hétfőn Paracel Stormon én meg pont, hogy brillíroztam Stingerrel.
Miután a hajó partra futott a C zászlót harmadmagammal védve sikerült még a meccset is megfordítanunk. Stinger rakéták és a rögzített AA segítségével leradíroztunk minden közelben lévő légi járművet. A gyalogosok meg persze ólmot kaptak. Amíg az ellenfél csapatának fele vérszemet kapott és ránk koncentrált, addig csapattársaink foglalgatták a többi zászlót. -
priluki #13402 -
#13401 ja, az lemaradt, hogy felvétel közben 0FPS-t vesz el a játéktól, és rohadt szép a felvétel
így, hogy 50 megával veszek fel 60FPS-sel, 1680x1050-es felbontásban, egy perc 375MB (20 perc meg 7,5GB :D) -
#13400 Unom az AMD-t. :D Illetve a mostanival nem voltam különösebben megelégedve. -
#13399 Csináltam egy kellemes 20/0-t :DDD -
#13398 négyféle mód van benne:
- gombnyomástól gombnyomásig rögzít
- gombnyomásra elmenti az utolsó X percet, maximum 20 percet tud utólagosan felvenni (addig cache-seli)
- a kettő egyszerre, lényegében attól függ a rögzítés, hogy melyik gombot nyomod meg (az első kettő módban csak azt tudod csinálni, amit leírtam)
- közvetlen tolod ki Twitch-re stream formájában
meg tudod adni a felbontást, FPS-t, a videó minőségét is (max 50Mbps), és a legutóbbi frissítéssel bejött az is, hogy outgame is tudsz rögzíteni -
#13397 De közel sem olyan minőségi mint az Nv-jé sajnos. Én próbáltam AMD-t tegnap, töröltem is le 15 perc után. -
#13396 emiatt ne vegyél NVidiát. az AMD is most adta ki a saját, hasonló alkalmazását. -
#13395 Következő kártyám szerintem nvidia lesz nekem is, majd akkor VÉGRE tudok csinálni montázst. :D -
#13394 Hogy működik ez a Shadow Play? Folyamatosan rögzíti az elmúlt 20 percet? És ha túl lép a 20 percen akkor kezd egy újabb file-t és míg az nem éri el a 20 percet addig nem törli az előzőt? Vagy hogy működik? -
#13393 Mantle jó már a legújabb driverrel? -
#13392 nekem annyiból jó, hogy fut a Shadowplay, így visszamenőleg is tudok rögzíteni maximum 20 percet, az ilyen momentumokat el lehet csípni legalább :D -
#13391 Éssss baszki, amikor néztem pont az járt a fejemben, hogy velem ilyen soha nem történik, erre tegnap sikerült zsákolnom egy hasonló multikillt wave breakeren. Bent a tengeralattjárónál van a szélen valami vezérlő terem, amiben kempelt az ellen, volt időm beszórni 3 szeretetcsomagot is. :DD 6os multikill lett az eredménye. -
Gabesssz19 #13390 Ez szép 8-at leszedtél 4 másodperc alatt grat . :) -
#13389 -
Stief #13388 Srácok tegnap kicsit elkeserített a játék, annyira durván le csökkentek a rpg-k rakéták, légelhárító rakéták hatékonysága hogy valami eszméletlen! Tegnap enginerként stingerrel védtem a területeket, esélytelenül 23 at sebez egy helikopternek, nem lehetett lelőni semmit! Főleg ha reparálják közben. -
#13387 erősen mázlim volt, hogy egyikőjük sem fordult meg, vagy épp nem jöttek le a lépcsőn :D -
#13386 ez igen :D jó helyzetfelismerés! -
#13385 LooooLooooL -
#13384 volt egy szép momentumom :D
-
#13383 akkó' elnézést kívánok, csak a linket néztem meg :D -
#13382 Ez nem a NY Times. -
#13381 vigyázz, harap a NY Times :D -
nemgyenge01 #13380 Rendben.
De azert ne legyel ideges, mert oreg vagy. ikszde
"Azért vagy bunkó mert késztetést éreztél beugatni egy normális hsz-ra amiben felhoztam egy hibajelenséget a játékkal kapcsolatban."
Ilyen egy normalis hozzaszolas... -
#13379 Mi ez a link? Én biztos nem klikkolok rá. -
SergioAmigo #13378 Bad Company 3 megjelenési dátum -
#13377 Origin Alkalmazásbeállításokban az Origin játékpanelt kapcsold ki. -
bebe78 #13376 Kapcsold ki az originben a játékértesitéseket. -
#13375 A ramban lehet a hiba? Mert nem tudom menyi a vgam uzemi homerseklete. De nem hiszem hogy 45celsiuson mar halnia kellene. -
Stief #13374 Nézd meg mikor el kezd akadni, hogy mennyi a foglat memóriád, előfordul hogy nyári időben, kicsit felmelegszik a géped, és nem használt szemetet nem üríti ki memóriából! Ilyenkor gép oldala le és bele nyomod az otthoni ventit ami nagymamát hűti, majd teszteled a játékot!! -
#13373 Help... miért lehet az hogy akad a játék? nem net és nem fps lag.. elvileg.
Néha csak úgy akad egyed.. vagy visszadob. -
SzinesGeza #13372 Nem érted.
Azért vagy bunkó mert késztetést éreztél beugatni egy normális hsz-ra amiben felhoztam egy hibajelenséget a játékkal kapcsolatban.
De egy szakember (talán) tud segíteni rajtad. -
ZiLi #13371 Hát igen van egy kis koppintás. Ha jól látom 2006-os film. Nem is hallottam még erről a filmről.Pedig megnézném... -
Drazse23 #13370 Kicsit off, de ezt hozza elő a Google első találatnak, ha beírom:
Battlefield Russia
Érdemes a borítót megfigyelni.
-
nemgyenge01 #13369 Szoval azert vagyok bunko, mert oreg vagy. Ertem :)