15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#13488 még nincsen official patch note sajna -
Unreal1942 #13487 4 all-new multiplayer maps set in Asian cities
5 weapons all-new to Battlefield 4
2 new gadgets: Ballistic Shield and the R.AW.R. unmanned ground vehicle
Link together capture points to win the battle in the new Chain Link game mode
10 new assignments with unlocks for each -
Unreal1942 #13486 Dragon's Teeth -
#13485 engem is érdekelne -
SergioAmigo #13484 Az aprócska 1 gigára gondolsz? :D -
Stief #13483 Mi volt ez pici update? -
#13482 ha sok volt a ticket, akkor már kicsit unalmas volt a vége, de nekem az Oasis CQ és Valparaiso R volt a két nagy kedvenc :D -
#13481 Arica mekkora király volt, ehh.. -
SergioAmigo #13480 WE ARE PERFORMING A PATCH RELEASE MAINTENANCE FOR PC ON JULY 8TH AT 1AM PT / 10:00 CEST. MULTIPLAYER AND BATTLELOG WILL BE UNAVAILABLE AT THIS TIME. EXPECTED DOWNTIME IS 1 HOUR. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE. -
#13479 Egy BF-nel sosem tudni mit javitanak es mit nem.
Altalaban szarnak a userek fejere magasan.
Viszont most 2 honapja belehuztak tenyleg a patchelesbe es a jatekosokkal valo kommunikalasba (DICE LA + Visceral), es ez teny...
Meg ugye az is teny, hogy ezt a jatek megjelenesekor kellett volna meglepniuk vagy meg inkabb az elott, nem pedig 8 honappal a start utan... -
Drazse23 #13478 Ha top 4 pályákat kellen mondanom - most a retroszpektív DLC-ket alapus véve legyen csak 4 (pl. Back to karkand, Second Assault). DLC-kből nem válogatva a következők lennének:
BFBC2:
Harvest Day
Heavy Metal
Oasis
Arica Harbor (főleg rushban)
BF3:
Caspian Border
Kharg Island
Firestorm
Metro vagy Damavand Peak (utóbbi igazán rushban)
BF4:
Paracel Storm
Siege of Shanghai
Zavod 311
??? őőő, Locker??? (Metro 2.0 )
Az az igazság, hogy a 4 tipikus járműves térképei szerintem nem érnek fel a BF3-masokhoz. -
Drazse23 #13477 Érdekes, a BC2 rengetegen szidták az ősBF-esek, hogy mennyire egyszerű és mennyire COD-os a játékmenete, most meg sokan visszasírják ezt a játékot.
Single terén szerintem is a két BC volt a két legjobb. Multiplayerben aznban a BF3 überelt mindet, a 4 meg csak próbál túltenni rajta. A városi pályák mondjuk sokkal játszhatóbbak voltak a BC2-ben, meg a dzsungeles térképek hangulata valahogy jobb volt, mint mondjuk a BF4-ben. Azonban a BF3 hatalmas, grandiózus járműves mapokat hozott, rengeteg járművel és BF-ben eddig soha nem látott látvánnyal. Voltak elcseszett pályák minden részben, de vannak olyanok amikre szívesen emlékezünk. -
Borg #13476 Aha, és bizonyára mire megjelenik a következő BF ki is javítanak mindent :) Csak már nem lesz kivel játssz... -
#13475 Nekem nem unalmas a jatek.
A netkod zavart és minden mas hang által kiutott lepeshangok hianya (elvileg ezt is "mar" vizsgaljak és probaljak javitani).
De egy ido utan minden jatek unalmassa valik. Ez kb elkerulhetetlen.
HC-val kapcsolatban pedig mar rengetegszer atbeszeltuk, hogy ott is erzodik a netkod keses, csak kevesbe feltuno. Emellett sokan azert sem szeretjuk, mert sokkal! tobb kemper van a nem csak fejre egyloveses olesek miatt, mint normal modban. -
#13474 Oks,köszi:D -
#13473 maxra -
#13472 High Frequency Network,mennyire érdemes állítani? -
Borg #13471 Ez csak egy dolog az ezer paraméter közül. Szart se ér, ha közben unalmas a játék.
BC2-t HC-n kellett játszani, ott közel sem jelentett ekkora problémát a netkód, mivel nem egy tárnyi golyónak kell célbatalálni egy ember megöléséhez. -
#13470 -
#13469 BC2-ben mar megjelent a "fal mogott halok 3 meterrel" keses, csak sokan nem vettek eszre (ott sem). :p
Egy ujabb netkodos video, ahol most a regi BF netkodokat is osszehasonlitja Battlenonsense a BF4-el!
Lehet latni, hogy az uj High Frequency Network Update-el a BF4 most mar a legjobb a BF-ek kozott.
A maradek netkod kesesben nagyreszt a magasabb pingu jatekosok a ludasak, akik valamiert az egesz szervert "laggoltatjak".
Ezt a problemat is problja kiszurni valahogy a DICE LA...
-
#13468 Július 4.-e? -
KaBuTo666 #13467 Mi a szar ? -
#13466 -
#13465 Pedig roppant egyszerű a képlet,nem a játék, s nem a játék élmény a lényeg,hanem tudod te is,én is,hogy mi...és ha ahhoz el kell kurvulni a játék rovására,ők megteszik.Pedig nem minden a pénz... -
#13464 Szerintem a BF3 nem lenne rossz, kicsit szabadabb, mint a BFBC2, ugyanakkor ezt a netkód részét nagyon elszúrták. Nem is értem, hogyan lehet egy ilyen jó alapból ennyire rosszat kihozni... -
#13463 Én mondjuk PR ezek a mai napig, vagy is csak PR-eztem. -
#13462 Egy borzalom volt , 3hónapig játszhatatlan volt ott már látszódót , hogy mi lesz a Battlefield széria sorsa , azóta a DICE-nak a mostani részeket is sikerült elkúrnia , igaz a régebbi részeket is a kisebb csapatok tették naggyá. A DICE egy nagy kalap szart sem ér
-
#13461 Nézőpont kérdése.. Nincs annyira, sőt.. semennyire nincs túlbonyolítva a 3, és a 4-hez képest.. elég jó a netkódja is. Ahova lövök, az oda is megy, és azt is találom el, amit lőttem.
A Vietnam kiegészítője az talán még jobb. Hangulatban biztos. Na de ennyi is, ez nem a topicja. :) -
#13460 Olyan jó? PC-n még nem játszottam csak PS3 on. -
#13459 Megnyugodtam, köszönöm. :) Marad a BF BC2 -
#13458 Nyugi, BF3-ban is hasonló a helyzet... -
#13457 --> Ez a fajta ölés <-- ez most a menő?! C4 eldob, majd a levegőben távcsövessel belelőni?! -
#13456 Mai napig szívesebben játszom vele, mint az újabb részekkel. :) -
#13455 Jó grafika,hangok,rendes menü,jó betöltő zenék,gyorsan is betöltött:)
Ha itt a hardline egy uj játék,akkor anno a vietnam is lehetett volna az:D -
#13454 igaz minden
nem volt tökéletes játék, mégis több időm került bele és jobban elvoltam vele :) -
#13453 Komoly balance problémái voltak, amúgy kurva jó volt. -
Borg #13452 Van benne némi igazság. Bár ugye a BFBC2 idejében azt is szapulták bőven, csak az idő megszépíti az emlékeket - hátmég ha utána csak szarabb BF-ek jönnek :) Igy visszagondolva talán tényleg a BFBC2-HC volt a legjobb időszak... meg persze a Vietnam hozzá, a leghangulatosabb. -
#13451 -
Drazse23 #13450 Ez se rossz, de a Battlefield 3-hoz annó készült egy über high tech szimulátor, na az odab@szott. Persze, ahhoz, hogy mindenki nappalijában egy ehhez hasonló, ahhoz elég sok évnek el kell telnie.
-
#13449 Én 15 ezerből inkább mást vennék.