15720
  • szomferi
    még nincsen official patch note sajna
  • Unreal1942
    4 all-new multiplayer maps set in Asian cities
    5 weapons all-new to Battlefield 4
    2 new gadgets: Ballistic Shield and the R.AW.R. unmanned ground vehicle
    Link together capture points to win the battle in the new Chain Link game mode
    10 new assignments with unlocks for each
  • Unreal1942
    Dragon's Teeth
  • oneal1
    engem is érdekelne
  • SergioAmigo
    Az aprócska 1 gigára gondolsz? :D
  • Stief
    Mi volt ez pici update?
  • szomferi
    ha sok volt a ticket, akkor már kicsit unalmas volt a vége, de nekem az Oasis CQ és Valparaiso R volt a két nagy kedvenc :D
  • SötétBarom
    Arica mekkora király volt, ehh..
  • SergioAmigo
    WE ARE PERFORMING A PATCH RELEASE MAINTENANCE FOR PC ON JULY 8TH AT 1AM PT / 10:00 CEST. MULTIPLAYER AND BATTLELOG WILL BE UNAVAILABLE AT THIS TIME. EXPECTED DOWNTIME IS 1 HOUR. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE.
  • Smithwarden
    Egy BF-nel sosem tudni mit javitanak es mit nem.
    Altalaban szarnak a userek fejere magasan.
    Viszont most 2 honapja belehuztak tenyleg a patchelesbe es a jatekosokkal valo kommunikalasba (DICE LA + Visceral), es ez teny...
    Meg ugye az is teny, hogy ezt a jatek megjelenesekor kellett volna meglepniuk vagy meg inkabb az elott, nem pedig 8 honappal a start utan...
  • Drazse23
    Ha top 4 pályákat kellen mondanom - most a retroszpektív DLC-ket alapus véve legyen csak 4 (pl. Back to karkand, Second Assault). DLC-kből nem válogatva a következők lennének:
    BFBC2:
    Harvest Day
    Heavy Metal
    Oasis
    Arica Harbor (főleg rushban)

BF3:
    Caspian Border
    Kharg Island
    Firestorm
    Metro vagy Damavand Peak (utóbbi igazán rushban)

BF4:
    Paracel Storm
    Siege of Shanghai
    Zavod 311
    ??? őőő, Locker??? (Metro 2.0 )

Az az igazság, hogy a 4 tipikus járműves térképei szerintem nem érnek fel a BF3-masokhoz.
  • Drazse23
    Érdekes, a BC2 rengetegen szidták az ősBF-esek, hogy mennyire egyszerű és mennyire COD-os a játékmenete, most meg sokan visszasírják ezt a játékot.

Single terén szerintem is a két BC volt a két legjobb. Multiplayerben aznban a BF3 überelt mindet, a 4 meg csak próbál túltenni rajta. A városi pályák mondjuk sokkal játszhatóbbak voltak a BC2-ben, meg a dzsungeles térképek hangulata valahogy jobb volt, mint mondjuk a BF4-ben. Azonban a BF3 hatalmas, grandiózus járműves mapokat hozott, rengeteg járművel és BF-ben eddig soha nem látott látvánnyal. Voltak elcseszett pályák minden részben, de vannak olyanok amikre szívesen emlékezünk.
  • Borg
    Aha, és bizonyára mire megjelenik a következő BF ki is javítanak mindent :) Csak már nem lesz kivel játssz...
  • Smithwarden
    Nekem nem unalmas a jatek.
    A netkod zavart és minden mas hang által kiutott lepeshangok hianya (elvileg ezt is "mar" vizsgaljak és probaljak javitani).
    De egy ido utan minden jatek unalmassa valik. Ez kb elkerulhetetlen.

HC-val kapcsolatban pedig mar rengetegszer atbeszeltuk, hogy ott is erzodik a netkod keses, csak kevesbe feltuno. Emellett sokan azert sem szeretjuk, mert sokkal! tobb kemper van a nem csak fejre egyloveses olesek miatt, mint normal modban.
  • SpeedXHUN
    Oks,köszi:D
  • Vadnokedli
    maxra
  • SpeedXHUN
    High Frequency Network,mennyire érdemes állítani?
  • Borg
    Ez csak egy dolog az ezer paraméter közül. Szart se ér, ha közben unalmas a játék.
    BC2-t HC-n kellett játszani, ott közel sem jelentett ekkora problémát a netkód, mivel nem egy tárnyi golyónak kell célbatalálni egy ember megöléséhez.
  • Smithwarden
  • Smithwarden
    BC2-ben mar megjelent a "fal mogott halok 3 meterrel" keses, csak sokan nem vettek eszre (ott sem). :p

Egy ujabb netkodos video, ahol most a regi BF netkodokat is osszehasonlitja Battlenonsense a BF4-el!

Lehet latni, hogy az uj High Frequency Network Update-el a BF4 most mar a legjobb a BF-ek kozott.
    A maradek netkod kesesben nagyreszt a magasabb pingu jatekosok a ludasak, akik valamiert az egesz szervert "laggoltatjak".
    Ezt a problemat is problja kiszurni valahogy a DICE LA...

• adam46
    Július 4.-e?
  • KaBuTo666
    Mi a szar ?
  • Smithwarden
  • Harcimókus
    Pedig roppant egyszerű a képlet,nem a játék, s nem a játék élmény a lényeg,hanem tudod te is,én is,hogy mi...és ha ahhoz el kell kurvulni a játék rovására,ők megteszik.Pedig nem minden a pénz...
  • Adam Jonas
    Szerintem a BF3 nem lenne rossz, kicsit szabadabb, mint a BFBC2, ugyanakkor ezt a netkód részét nagyon elszúrták. Nem is értem, hogyan lehet egy ilyen jó alapból ennyire rosszat kihozni...
  • Vadnokedli
    Én mondjuk PR ezek a mai napig, vagy is csak PR-eztem.
  • Bogdogege
    Egy borzalom volt , 3hónapig játszhatatlan volt ott már látszódót , hogy mi lesz a Battlefield széria sorsa , azóta a DICE-nak a mostani részeket is sikerült elkúrnia , igaz a régebbi részeket is a kisebb csapatok tették naggyá. A DICE egy nagy kalap szart sem ér

• RiCSi1234
    Nézőpont kérdése.. Nincs annyira, sőt.. semennyire nincs túlbonyolítva a 3, és a 4-hez képest.. elég jó a netkódja is. Ahova lövök, az oda is megy, és azt is találom el, amit lőttem.
    A Vietnam kiegészítője az talán még jobb. Hangulatban biztos. Na de ennyi is, ez nem a topicja. :)
  • Vadnokedli
    Olyan jó? PC-n még nem játszottam csak PS3 on.
  • RiCSi1234
    Megnyugodtam, köszönöm. :) Marad a BF BC2
  • Adam Jonas
    Nyugi, BF3-ban is hasonló a helyzet...
  • RiCSi1234
    --> Ez a fajta ölés <-- ez most a menő?! C4 eldob, majd a levegőben távcsövessel belelőni?!
  • RiCSi1234
    Mai napig szívesebben játszom vele, mint az újabb részekkel. :)
  • SpeedXHUN
    Jó grafika,hangok,rendes menü,jó betöltő zenék,gyorsan is betöltött:)
    Ha itt a hardline egy uj játék,akkor anno a vietnam is lehetett volna az:D
  • Szabi #13454
    igaz minden

nem volt tökéletes játék, mégis több időm került bele és jobban elvoltam vele :)
  • SötétBarom
    Komoly balance problémái voltak, amúgy kurva jó volt.
  • Borg
    Van benne némi igazság. Bár ugye a BFBC2 idejében azt is szapulták bőven, csak az idő megszépíti az emlékeket - hátmég ha utána csak szarabb BF-ek jönnek :) Igy visszagondolva talán tényleg a BFBC2-HC volt a legjobb időszak... meg persze a Vietnam hozzá, a leghangulatosabb.
  • Fpocok
  • Drazse23
    Ez se rossz, de a Battlefield 3-hoz annó készült egy über high tech szimulátor, na az odab@szott. Persze, ahhoz, hogy mindenki nappalijában egy ehhez hasonló, ahhoz elég sok évnek el kell telnie.

• Vadnokedli
    Én 15 ezerből inkább mást vennék.