15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Drazse23 #14019 Aki kiváncsi a Final Stand-re, most CTE-ben elérhető. Bár csak kis létszámú szervereket lehet találni.
Gondolom az újabb bugmentesítési akció miatt csúsztatják a DLC-t. (Meg gondolom, azért is, hogy az Advanced Warfare-rel lehetőleg egyidőben jelenjen meg.)
Fan-made trailer:
Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.10.17. 19:03:21 -
#14018 Kössz! Most már jó! -
#14017 Én is most váltottam 7ről 8.1re, de nincs semmi gebasz vele.. -
#14016 7-nél jó volt. Hol van ez a valami, amit ki kell kapcsolni? Origin kliens? Megpróbálom. -
#14015 Csak 8.1-ben?
#13376 -
#14014 win8.1 -en akad a játék .Pár másodpercenként beakad egy pillanatra, pont annyira, hogy nagyon zavaró legyen. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? -
#14013 néha nekem is kiírja, aztán idővel megjavul :D -
#14012 Ez most komoly? INkább segíts ahelyett hogy kitörlőd. Nem igaz, hogy nem tudok játszani ha chrome a böngészőm. Milyen hülyeség már ez. -
#14011 "Collectively reach 50,000,000 re-supplies before October 19, 2AM PDT and you'll unlock an exclusive Support Wallpaper, available for download on the Battlefield Blog. "
amindenit micsoda ajándék.. -
toza #14010
tok szep tortenet.. sirtam -
Borg #14009 Nem billeg az asztalom :) -
#14008 Ehh. Nem érdekel egy közepesen szar AMD konfig? :DDD -
Borg #14007 Vettél végre egy rendes geforceot?:P -
#14006 Na, végre van gépem ami betonstabilan lockol 60fps-re ultrán, végetek van. :D -
#14005 Nyilván, ha beteszed az ellen szájába... -
#14004 persze, mivel sokkal többen rohangálnak alacsonyabb helath-szel, így nem csoda, ha több az ilyen lövés.
ettől viszont még nem igaz a classicra ugyanaz, mint a hc-ra. -
SzinesGeza #14003 Csak épp az aki tud célozni, addigra őt már lelőtte. -
Culram #14002 Persze hogy az, de tök jó volt látni élőben egy hasonlót. :) -
Drazse23 #14001 Inkább ez: Hongkong -
#14000 Egy sorozatlövésből néhány golyó csak eltalálja... -
sasafr #13999 Valami nem oké ezzel a játékkal. Ugyan az a szerver egyszer úgy adja, hogy ez igen, másik nap pedig szar ez az egész. Tegnap és ma az utóbbi van. De ez mitől van? Sorsolással megy, hogy ma igen vagy nem? -
SzinesGeza #13998 Próbáld ki! -
Borg #13997 És mégis hogyan, ha classicban nincs levéve 60-ra a health? -
SzinesGeza #13996
A classic modban is öl a snipa egy lövéssel (nem fejre). Szóval kinek nincs fingja miről?
-
#13995 de ismerős valahonnan :D -
Axan #13994 Nem teketóriáztam sokáig, megvettem a premiumot tegnap este. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Főleg a sivatagos pálya érdekel a homokviharával. :)
Utoljára szerkesztette: Axan, 2014.10.11. 06:09:03 -
Lantee #13993 Ez Amszterdam. Itt buszoztam el elotte honapokig...meg 2004-ben. :) -
Culram #13992 Lol, mit láttam :)
-
#13991 LoL reddotos csipával instakill minden testtalálat. Ha az nem imba, akkor semmi. De látom fingodsincs, szal részemről itt lezárom. -
SzinesGeza #13990
Bármitől elfekszel azonnal? Szerintem te nem ezzel játszottál HC-n. :)
-
SzinesGeza #13989
És ha nem tud célozni akkor hogyan lő le valakit HC-n, nagytudású barátom? :)
-
#13988 Tök egyértelmű. A HC 50-es healthje elbassza az egészet. Nem random a fegyverek minimális és maximális sebzése, hanem szépen ki van találva, hogy mekkora tűzgyorsasággal, mennyi idő alatt lősz ki valakit.. Más a hatótávja a PDW-knek, és más egy assault rifle.. HC-n ez mind megy a kukába, mert bármitől elfekszel azonnal. Nem beszélve az egylövéses csipákról. -
#13987 Ezen én is gondolkodtam. Jövőre csak a gagyi hardline jön, ami közelében sem lesz ennek a játéknak, így sokáig kell még várni egy jó folytatásra.
Amúgy meg csak a noobok játszanak HC-t, akik nem tudnak célozni trololo. -
SzinesGeza #13986 " fegyverek egyensúlya"?
Ezt elmagyarázhatnád. -
#13985 a Naval Strike és a Dragon's Teeth nagyon jó, az előző kettő véleményes. de szerintem megéri a premium. -
#13984 A HC is majdnem jó, de - szerintem - felborítja a fegyverek egyensúlyát. Ezért inkább a classic mode a nyerő. -
SzinesGeza #13983
Ezért játszottam mindig is HC-n. :)
-
#13982 Részemről most átkapcsolhatnák classicra az összes szervert. ^^ Egyedül a 3rd person kamera hiányzik, az azért elférne még szerintem.. -
Lantee #13981 Kipróbáltam én is ezt a Classic módot (China Rising-on), és tényleg sokkal jobb. Eléggé kezdőnek számítok még, pont tegnap lettem lvl30, de néha még nekem is sikerült a top 5-be kerülnöm. -
Axan #13980 Tegnap újra felraktam a játékot és játszottam pár TDM-et. Meglepődve tapasztaltam, hogy fél év alatt milyen sokat javult a játék. Végre el lehet találni az ellenfeleket és még a megfordul 1 lövés halott vagyok viccel sem találkoztam. Talán lassan érdemes lesz beszerezni a premiumot?!
Infokat szívesen olvasnék a kiadott kiegészítőkröl. Milyenek az új pályák, módok, fegyverek?