Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
ez azért jó hÃrt, mert addig legalább biztosan lesz még devteam a játékhoz, lesz support, CTE, stb. plusz a DLC is jó minÅ‘ségben jön majd ki, talán.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Faszom beleverem. Most épp nem indul el, mert szerinte le kéne töltenem a DT kieget, amivel már játszottam vagy 15 órát. Repair nem segít. Hivatalos protip: uninstall, és szedjek le újra mindent (vagy 60 giga), tök okés, tényleg. FOShegy.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
esetleg rush-on lehet értelme, de szerintem kizárólag akkor, ha csapatban nyomjátok, és mondjuk hárman próbálják fedezni magukat, miközben a negyedik ráteszi a bombát az mcom-ra. meg persze no explosive metrón, lockeren lehet még hasznos, ha hárman, négyen megindulnak, és próbálják tisztítani az utat a szûk átjárókban. de tényleg ennyi 😊
esetleg még annyi, de ez talán csak az elsõ napokban lesz így, hogy amikor meglátok egyet, elbizonytalanodok, és ezt a töredéknyi idõt esetleg kihasználhatja az ellenfél, hogy lepuffantson. de ehhez is taktika, meg összedolgozás kell, hogy kiugrik a pajzsos, elkezdeném lõni, de ugye minek, erre elõugrik mellõle a társa és leszed.
A második talán a Propaganda.
3. Pumphini Garden
4. Sunken Dragon
Igaz, hogy a PM nagyon zsúfolt, olykor kaotikus, de leginkább ez ad olyan városi harcra lehetõséget, amit már a BC2 óta nem láttunk. Szinte minden házba be lehet menni, a tetõkön át lehet jutni más épületekbe, a sikátorokban az ellenség hát mögé lehet kerülni.
Propaganda kissé túl szabályos, bár lehet ez inkább a szocreál építészet és várostervezés számlájára írható. Jópofák a monumentális, a rendszert dicsõítõ alkotások.
Mondjuk egy levolutiont el tudtam volna képzelni, ahogy ledöntjük Kim Ir Szen szobrát, úgy hogy szétlõjök a talapzatot. (Egy kis Easter Egg, utalva 2003-ra Bagdaban, vagy 1956-ra Budapesten.)
Pumphini szép zöld, meg vannak hajózható kis csatornák, de kb ennyi. A nyílt terep miatt a camper sniperesek megnehezítik az ember dolgát.
Sunken dragon:
Engem a Dawnbreakerre emlékeztet + egy kis elárasztás a Flood Zone-ból. Camper sniperesek itt is.
Még két dolog:
A ballistic shield semmire nem való. De jót nevettünk, amikor a squadtársakkal hárman megindultunk az ellen felé pajzsal a kezünkben, majd darabokra lõttek minket. Maximum lockeren lehet vele az ellenséget lecsapkodi a szûk átjárókban, ennyi.
A Desert Eagle marha erõs.
A revolvereket eleve nem kedvelem, hiába erõsek. Lassúak, nagy a visszarúgásuk, csak 6 töltény fér beléjük és hosszú az újratöltési idejük. De a DEagle képében egyesülnek a félautomaták és revolverek jó tulajdonságai.(Bár a többi félautomatánál azért ez is lassabb.)
Ha valaki esetleg kifejlesztette a pajzshasználat leghatékonyabb módszerét, ne habozzon, nyugodtan ossza meg! Figyelmesen hallgatom.
És nem a C4 dobálgatásra gondolok.
YouTube: 23Drazse
Xbox live, vagy ps+ elõfizetést nyerhettek kockák!
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
(kisconquesten az C!!!44)
nagyon jó taktikus pálya. jól átlátható az ellenség mozgása.
néhány órányi játék után a pályákról.
Propaganda - a legjobb, szerintem, bár sok lehetõséget hagytak megint kihasználatlanul. illetve pofátlanul emeltek át épületeket a Paracel Stormból. ettõl függetlenül jó hangulatú, újszerû pálya, ami szerintem jól is játszható. a vonatos "levolution" meg jópofa.
Lumpini Gardens - a második helyezett nálam, hiszen egyrészt zöld, másrészt ez még valamelyest balance-olt map. tetszik a környezet, illetve a layout, van egy rakás flank, de a szûk átjáróknál kialakulhat nagyon komoly akcióhullám is. ja, meg jópofa a kis csatorna is a pályán. a levolution bugos, az utána maradó törmelékdaraboknál remegni kezd a kép.
Pearl Market - ijjj. vagy nagyon jó, vagy nagyon szar meccseim voltak itt. az biztos, hogy 64 emberrel kaotikus, viszont a pálya szélén jókat lehet kerülni és az ellenfél hátába kerülni. viszont elnézhetetlen a pályának, hogy szinte mindent a Floodzone-ból vettek át, színvilág, épületek, objektumok, minden, bazmeg.
Sunken Dragon - a játék legszarabb pályája. nem is tudom, hogy gondolták. a CN csapat eljut az E, D, C pontokig fedezékben, és ha tudják kontrollálni a vizet (és elárasztják a tavat), akkor a víz alatt beúsznak simán a B pontba is. alig volt olyan, hogy a US csapat gyõzött volna conquesten, akár (és fõleg) chainlinkben. nem is értem. jópofa az étterem a tó közepén, viszont ez a pálya meg Dawnbreaker-hangulat, a parkolóházat pedig a Floodzone-ból lopták el. nem is értem, ezt a pályát hogy hagyták jóvá, tele van vele a tököm.
8GB GDDR5
csak megvárom, míg megjavul...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
vagy simplycdkeys-en 14 font (~5,5k), na de így valószínûleg kimarad a hétvégi játék, muszáj leszek megint pénzt tenni a számlámra
amúgy ez a Bulldog és Deagle olyan gyilkos kombináció, hogy ajaj...
sehogy se tudom megvenni onnan, pedig egyszer mintha sikerült volna, de nem jött se e-mail, se a pénzt nem vette le PP-rõl
A tunguskának kisebb hatótávú rakétái vannak, éppen elérte volna a gépet. A BUK veszélyesebb és állítólag a térségben azok vannak telepítve.