15720
  • undY1ng #14059
    Kb. még meddig lehet felhasználni ezt az 1 hétig tartó F2P-t?
  • Drazse23
    igen megoldotta
  • Drazse23
    Mikor indítanám a játékot a Battlelog ezzel a hibaüzenettel dob vissza:

Origin could not start up (-5ffdfff8): The Origin installation couldn't be found.

Ha újra rakom az Origint az megoldja?
  • SzinesGeza
    És/vagy Wake Island!
  • Hecker007
    Nem. Új acc új stat.
  • ArmaGeddonfo
    én mindig ingyenesen játszódtam vele de meg marad 20 szintem ha csinálok újat ?
  • scomcomputers
    Ha már egyszer anno kipróbáltad nem engedi,új accot kell készíteni.....
  • ArmaGeddonfo
    miért nem tudom leszedni ingyenes BF4 :I? nem engedi :S?
  • Hecker007
    Belépsz originbe átváltasz offline módba, kihúzod a netet is a gépből és utána fel lehet rakni lemezről. Legalábbis legutóbb én így csináltam.
  • Stief
    Gyorsabb netet veszel.
  • adam46
    De szép is lenne, ha visszatérne a Kharg Island :)
  • Drazse23
    A Hardline csúszása miatt merült fel egy hatodik DLC lehetősége (eddig ez csak pletyka), hogy folyamatosan fenntastsák a BF iránti érdeklődést.

Battlelog fórumokon már sokan összeállították a saját kis kivánságlistájukat, hogy mit szeretnének.

Az én dream listem mondjuk így alakulna:
    Térképek:
    Kharg Island (nagyszerű járműves csaták)
    Grand Bazaar (tipikus városi pálya)
    Damavand peak (legjobb rush térkép)
    Ziba Tower v. egy másik CQ-es térkép (jó CQB pályák)

fegyverek:
    Assault: AN-94
    Engineer: PP19
    Support: L86A2
    Recon: TRG-42 (már elfogytak a BF3-mas tolózárasok)
    All kit (carbine): SCAR-L

Visszatérő játékmód: a már kötelező (alibi) CTF mellett, a Gun Master. Azért ez, mert ez mind a négy térképre ráilleszthető, míg mondjuk egy Tank Superiority - bár élvezetesebb - már nem.
    Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.11.08. 19:09:29
  • Drazse23
    Hali!

Ma húztam újra a gépet és most készülök újratelepíteni a BF4-et.
    Akármit próbálok meg vele, nem tudom elérni, hogy a lemezről telepítse, az Originről akarja letölteni az egész játékot. A telepítőben tovább sem tudok menni, csak az Originre van lehetőség. (Pedig tavaly októberben még lemezről raktam fel.)
    Mondani sem akarom, hogy nem szeretnék vagy 4 órát várni, míg ezt megcsinálja.

Hogy tudnám ezt felgyorsítani?

• scomcomputers
    Megint....
  • Harcimókus
    Mint ahogyan a CoD-ból átszabadult csőcselék,általában...
  • szomferi
    azért az túlzás, hogy havonta, eddig egyszer voltak :D
  • Zozo76
    Egy grand baazar-nak nagyon birnak orulni!!! :)
  • giornalista
    egyelőre ennyiről lehet tudni, de a beavatott youtube-osok hónapok óta keringetnek egy "bennfentes feltételezést", mely szerint lesz még egy DLC, szerintük újabb BF3-as mapokkal, "kompzenvála" a rajongókat a BF4 rettenetes első 6 hónapjáért.

azért gondolom, hogy ez esetleg igaz lehet, mert többen és régóta mondogatják már ezt - ha nem készülne ilyesmi, lehet, már szóltak volna nekik a DICE-tól, hogy ne tegyék (havonta LA-be repülnek és tesztelik az újításokat).
  • Igazember
    Ez lesz az utolsó DLC!?
  • Axan
    Megoldódott. Az origin-ben rámentem a játék javítására és jó lett. Bár csak 1 kört mentem, ha ma hazaérek kipróbálom megint. (Geristar)
    Utoljára szerkesztette: Axan, 2014.11.06. 11:24:09
  • giornalista
    én nem tapasztalom ezt.
  • SötétBarom
    Volt egy sunyi update, ahogy elnézem...
  • Herold
    Origin beállítás nem változott?
  • TasManXT
    Egy kis gyilok egyveleg, jó mulatást:
  • geristar
    Tegnap óta 5-10 ms-enként egy pillanatra megáll a játék. Tapasztal még valaki ilyet? Új videó kártya drivert raktam fel tegnap, de már visszaraktam a régit és mégis jelentkezik a hiba. Ez nekem most teljesen új.
  • SötétBarom
    BLog csak nálam szar? Extrém lag a szervereken, csatlakozási problémák, ilyesmi?
  • zotya10002
    Jó lett grat!
  • Bagoly81
    ajha :D nembaj :D akkor csak nemkem tetszik :D

• Vadnokedli
    Én ugyan nem az eddán nőttem fel de én is hasonló véleményen vagyok.
  • Bagoly81
    a te korosztályod még Eddán nőtt fel, így azért köszi a véleményt :D
  • DanielT
    Kínzásnak lehetne használni. Iszonyatos, pokoli zaj.
  • KaBuTo666
    Magyarul, folyamatosan elélvez?
  • Vadnokedli
    Ez hogy a katona most a pöcséből lő a szeme helyett elég furcsa, még nem jött át, viszont a heli kezelése fasza lett.
  • Drazse23
    Próbáljátok ki CTE-ben a Pearl Market nevű pályát! Most Halloween kiadásban marha jó rajta a CTF.
  • Bagoly81
    újra hangszeretem picit a föcim dalt, vizsga munka lett , remélem tetszik majd :D pár napig hagyom aztán letörlöm.

bf4 remix
  • giornalista
    Originen akciósan 15 euró az alapjáték (kb. 4500 forint).
  • Drazse23
    Olyan hiba is előfordult, amikor kihajoltál a fal mögül és kilógott a fegyvercső is, mégis megakadtak a lövedékek a láthatatlan falban. Ugyanez akár fekve is. Ez mondjuk textúra hiba, ezt nem lehet már kigyomlálni.
  • Vadnokedli
    Szarul hangzik de ezt megnézem.
  • Gabesssz19
    Nah ez jó hír. marhára idegesített ,hogy a szemükkel lőnek az ellenfelek. Mint az X-Man-ben az a Baziliszkusz vagy ki.
  • giornalista
    CTE-n most egy nagyon érdekes dolgot tesztelnek.

egyrészt jobb irányíthatóságot adnak az attack helinek, aminek én annyira nem örülök, de mindegy.

a másik, hogy hozzányúltak a headglitch-hez. eddig a lövedékek szemmagasságból érkeztek, ezért ha beálltál egy "állig érő" doboz mögé és céloztál, akkor simán "átlőttél" fölötte, ha a red dot arra mutatott. most már nem! a lövedékek nem az "optikából" jönnek, hanem lejjebb, a fegyver csövéből, ezért hiába látsz át egy doboz fölött egy picivel, átlőni már nem tudod, a lövedékek elakadnak a dobozban.