15720
  • JaSoN HuNTeR #14099
    Originen belül ,a Beállítások és értesítéseket ezekre gondoltál?
  • Devilstudio2013
  • dr Kotász
  • SigS

Várjuk az újabb patch-et
  • Krisztiam #14095
    én is kaptam :D csomó boost volt benne :D
  • SötétBarom
    Még _senki_
  • Drazse23
    Most ki sem látszom az XP boostokból.

Tudja valaki, hogy Phantom Bow-t hogyan lehet kioldadni?
  • SötétBarom
    Az. :D
  • Drazse23
    84 db gold battlepacket kaptam valamiért. Ez normális?
  • Herold
    Ezt próbáltad, nem ettől van? #13376
  • JaSoN HuNTeR #14089
    Nincs rá valami megoldás mert nagyon idegesitő :(
  • SötétBarom
    Amióta intel platformon nyomom nincs. Bulldozer procival volt nekem is.
  • JaSoN HuNTeR #14087
    Sziasztok a microlagg ellen tudtok valami megoldást?
    config vagy valami?
  • SigS
  • Vadnokedli
    Nyíl meg lebegő halál drónon kívül semmi új. BF2142.
  • SötétBarom
    Nyíl, lebegő tank, hómobil, railgun, telepített megashotgun, lebegő halál drón, így hirtelen ennyi...
  • Vadnokedli
    Semmi új fegyver, vagy jármű?
  • deep
    Tökéletesen egyetértek, hulladéknak tűnik mind. Főleg a hangar.
  • Harcimókus
    Egyszerűen nincs hol harcolni és főleg mivel nincs ...a készítők engedtek a nyomásnak és nagy pályákat készítettek,de sajnos elkövették a két alapvető hibát,amit az új bf-ek hordoznak.Összetömörítik a pontokat,nem megfelelő járműveket tesznek a pályákra,ráadásul ekkora pályákhoz nagyon kevéske ennyi jármű.
    A négyből 3 kemper paradicsomra sikeredett a negyediken talán kialakulhatna némi harc,de ha a csapat úgy dönt,hogy nem a feladatot csinálja,akkor ott is csak üres pufogtatás lesz harc helyett...Összességében semmitmondóra sikerül,de hát,nem is vártunk mást...majd szép lassan visszaszivárognak a harcosok az előző DLC-khez.
  • Igazember
    Tegnap kipróbáltam az új pályákat, hát nem számítottam semmi jóra, (már csak az eddigi kiegészítőkből eredően) de hogy ennyire színvonalon aluliak legyenek!
  • adam46
    Felrakom az új kiegészítő, majd rányomok a játékra, erre mit ír? Vedd meg a játékot. Óh ez az, köszönöm origin, hogy csavartál egy csokis csigát az estémre.
  • undY1ng #14078
    Sajnos nem jött be ez, mert most akartam aktiválni, de "ez az akció már lejárt" üzenetet kaptam. :/ Úgyhogy jól félre értettem az egészet...
  • genRob
    Tárgytalan már, megy. :-)
  • genRob
    Mikor indul újra a battlelog, lehet tudni?
  • szomferi
  • Geri556
    El is vitték az orrom elől az utolsót :(
  • Plityu
    :D 5-öt kérek :D
  • Gyuszopapa
    A TESCO-ban 3000ft. a gazdaságos BF4.
  • Szabi #14071
    felmentem egy hc flagrun szeróra egy kicsit repkedni, "műrepülés" közben sérültem egy picit, úgyhogy leszálltam egy zászlóhoz javítani plusz egyúttal behúzni a zászlót, visszaszállok, majd nekifut az álló repülömnek egy enemy, erre meghal.. nekem meg jön az autoban... pfúúúú -.-
  • DanielT
    Arról nem tudok, mennie kellene.
  • Typhooon93
    Köszi.
    Úgy emlékszem tegnap már próbáltam azt a módot de ma ha haza érek újra megpróbálom hátha jó lesz.

És a csatlakozási probléma mitől lehet? Vagy csak tegnap volt valami hiba a EA servereitől?
  • DanielT
    Állítsd borderless window módba. A DLC-k telepítése nem befolyásolja az alap játék teljesítményét, mert a javításokat az kapja.
  • Typhooon93
    Sziasztok.

Tegnapi nap folyamán vásároltam egy BF4 premium edition játékot sajnos nem vagyok jártas a BF játékokba.
    A problémám az hogy amikor megnyílik a játék akkor azt ablakba teszi és nem teljes képernyőn, próbáltam a beállításokba a full screeen beállítást de akkor teljes képernyőbe befeketedik a kép ha az alt+enterel rakom teljes képernyőre akkor is ugyan ez a probléma.
    Találkozott már valaki ezzel a problémával ?
    Még nem raktam fel a DLC ket amiket adtak a játékhoz. Lehet ez a probléma ? a DLC tartalmaza a hibajavításokat ?

A multiba is próbáltam csatlakozni de egyfolytában valami EA nem tudott bejelentkezni.
  • undY1ng #14066
    Köszi.
  • szomferi
    persze, akkor indítod el, amikor akarod, csak ne feledd, hogy utána pontosan 168 órád van játszani :D
  • undY1ng #14064
    Ezt értem. De ha én mondjuk csak 1 hét múlva szeretném aktiválni, akkor még aktiválhatom? Szóval ez az "akció" mindvégig kitart amíg nem indítod el?
  • szomferi
    elindítod, utána ketyeg az óra, ha játszol, ha nem (168 óra)
  • scomcomputers
    Én úgy tudom,hogy aktiválni most kell az accodra, viszont ha most nem indítod el akkor az 1 hét később is jár....de lehet már változott a dolog...
  • undY1ng #14061
    De csak egy bizonyos ideig lehet ezt felhasználni.. úgy olvastam. És talán ez szerdáig tart. Vagy bármikor lehet aktiválni?
  • scomcomputers
    Az első játék indításakor aktiválódik!