Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/b9f73a8e-50cd-417f-9eea-2d8d881765ed/Battlefield-4-All-Maps-24-7-Fast-Vehicle-Respawn/
én ezen a kettőn szoktam játszani. nyugodtan vegyél fel, ugyanaz a nevem, mint itt!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
mondjuk az értelmes vanila pályákon (nem számítom ide a Lockert vagy a Floodzone-t) az engineer a leghasznosabb kaszt, és ott az AK5C szerintem verhetetlen. a Bulldog középtáv fölött nekem nagyon pontatlan. a high recoil szerencsére főleg felfelé megy, oldalra kevésbé, így lehet azért kontrollálni.
próbáld ki esetleg a Naval Strike mapokon! nekem ott a SCAR-H verhetetlennek bizonyult. majd a Bulldoggal is felmegyek rájuk, ott is komolyan infantry focus a játékmenet.
a high frequency gaming update-tel (vagy mi a szösszel) valamit javult a netcode, 10-ről 30 lett a tickrate. de még mindig vannak furcsa dolgok.
az új mapokat (Dragons Teeth) elég rosszul optimalizálták, legalábbis az én gépemen ezek futnak a legrosszabbul. mondjuk ez a PC már elég gyengusznak számít, lehet, te ebből nem tapasztalsz majd többet.
én továbbra is bírom a játékot, de ha régen felkúrta az agyadat, időnként most is fel fogja 😊
Mint a tévében, délutántól megy a belezés, a vér, a halál, de mellbimbót mutatni nem lehet.
Álszent idióta világ.
Ez az auto kick és ban egy szánalom, hiszen rengeteg szó van amit használhatsz más nyelvben is, és nem feltétlen nézi a nyelv szövegkörnyezetét, hanem csak magát a szót. Más szemszögből meg hasznos is, mert ha felbasz agyilag az adott meccs, akkor bemacrozod magadnak a chat dupla fuck-ot, és még alt+f4-et sem kell nyomni. 😄
psn: TasManHUN
Szá-nal-mas.
Azóta már nem vagyok bannolva. :>
psn: TasManHUN
Káromkodtam mert fasz mindenki. Meg mondjuk ittam is, szal ingerlékeny vagyok <#idiota>#idiota>
Kurva anyjukat.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A felhők felett mindig süt a nap
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,