15720
  • SzinesGeza
    Nem csak a RAM.
    VGA-ból minimum egy HD 6850
    Proc inkább egy x6
  • Harcimókus
    Ezzel a géppel meg se próbáld...szinte mindene kevés...
  • Unreal1942
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocsánat az offért!

Egy rövid 1-2 perces kérdőívvel szeretnénk némi infót érdekesség képpen a felhasználók egereiről, billentyűzeteiről.
    Ha nem nagy fáradtság akkor töltsétek ki!

Periféria felmérés

Köszönöm

Utoljára szerkesztette: Unreal1942, 2014.12.03. 19:46:51
  • Sharx
    Ott csak a ram hibádzik, attól normálisan menne?
  • Shiver
    canirunit
    Utoljára szerkesztette: Shiver, 2014.12.03. 16:34:11
  • Sharx
    Hello mindenkinek :D
    Csak egy noob kérdés:
    szerintetek ilyen géppel elfutna normálisan a játék?
    AMD Radeon HD 6570
    AMD Athlon II x2 250 (2x3.00GHz)
    4 GB ram (csak 3.5 per pillanat)
    Előre is köszönöm :D
  • bazccka
    Bár nekem a disable origin ingame segített.
  • bazccka
    Akkor írd már le mégegyszer, hogy a hüjéknek se kelljen ismeretlen mennyiségű hozzászólást végigolvasni!
  • Herold
    Volt már sokszor, olvass vissza.
  • Vadnokedli
    Túlmelegedik a VGA és vissza vissza vesz a teljesítményből. Szerintem.
  • RYO21
    Üdv!

Az mitől lehet, hogy a jsingle player szépen fut 60 fps-el FHD-ben, viszont minden 5 másodpercben leesik a fps 20-25-re? MSI afterburnel szépen látszódik hogy ugyanolyan időközönként csinálja ezt. Valami ötlet esetleg?

Konfigom: i7 4700hq, 8 gb ram, GTX850
  • SötétBarom
    Valamikor kéne unlockolni.. ^^
  • SzinesGeza
    Ezeket a fegyvereket nem volt túl nehéz megszerezni. ;)
  • Drazse23
    BF3: M16, USAS-12, Javelin+SOFLAM?
  • DanielT
    Mennyivel jobb lett volna valóban, egy olyan csodafegyver, amivel porrá lehet alázni minden kis suttyó senkiházit, akinek nincs meg, teljesen felborítva a balanszt... Vagy mégsem?

Az íj egy jó poén, aki volt akkora menő srác, hogy unlockolta és még hatékony is tud lenni vele, az tényleg tud valamit a BF-ben.

• Shiver
    ha jól emléxem ez egy játék ahol sok irreális dolog van, például ha lelőnek újra tudsz éledni, jééééé ez nincs a hadseregben? azért mert te láma vagy és nem tudsz játszani vele, az nem jelenti azt hogy a fegyver rossz. az hogy te egy íjat látsz, az a te problémád és a statjait látom a fegyvernek és a használhatóságát és az jó. pont
  • SzinesGeza
    Egyszerűbb ha az ember felmegy "only bow"-szerverre.
  • Drazse23
    Komolyabbra fordítva a szót:

Ez de rohadt bonyolult.
    Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.11.26. 11:06:29
  • Drazse23
    Ez így van. Nem csoda, hogy a világ hadseregei már elkezték lecserélni a lőfegyvereiket íjakra és nyílpuskákra, az ágyúkat hajítógépekre, a harckocsikat pedig lovasságra. Természetesen a kardok és lándzsák sem maradhatnak ki a szórásból.

Állítólag, a legújítóbb hadseregek már a bunkósboton és kőbaltán is gondolkodnak.
  • Shiver
    rosszul gondolod, ha ráérzel nagyon jó tud lenni
  • Drazse23
    Ezzel egyet értek. A BF3-ban lévő Xbow sokkal használhatőbb volt.
    Megmaradtak az elsődleges fegyverek, a Phantomnál viszont elvesznek. Íjjal esélyed sem lesz a modern lőfegyverekkel szemben.
    Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.11.24. 21:28:44
  • SzinesGeza
    1. Jól meg van variálva. :)
  • szomferi
    csak ne felejtsd el felvenni a szekrény tetején a kis papírkupacot, mert különben nem oldódik fel az assignment, és nem számolja a bow-killeket
  • Shiver
    1. már rég megvan a kód http://attackofthefanboy.com/news/unlocking-the-phantom-bow-in-hangar-21-secret-room-in-battlefield-4/
    2. a bow-al kell teljesíteni az assigmentet
    3. nagyon fasza kis dolog csak tudni kell vele célozni (1 hitkill)
  • SzinesGeza
    Amikor azt írtam, még nem láttam, hogy az "only bow"-szerver unranked. :)
    Egyébként amúgy is csak azokon a szervereken érdemes használni, úgy van kihívás a játékban. Próbáld ki.
  • Typhooon93
    Igen prémiumom van azért nem értem miért nem kaptam...
  • Vadnokedli
    Prémiumod van? Egyszer bejelentkeztem én speciel és 2 kört játszottam új mapokon majd kb 60 gold pack várt.
  • Typhooon93
    Honnan kaptatok ennyi gold battlepacket?
    ezt mire kapjuk a játékba?
  • giornalista
    én azt sem értem, hogy mi szükség van erre. most komolyan ennek kéne örülni? :/ ezt akarta a community? gratulálok :) egy kibaszott íj egy M249 ellen, ez igen! one-hit kill természetesen, hiszen ettől eldőlsz, egy PDW-ből viszont 3 skuló kell a fejre ugyanehhez. természetesen több koponyán, testen is átmegy, mert miért ne, akár 4-5 kill is elérhető vele egyszerre.

szerintem ez inkább nevetségessé, komolytalanná teszi az egészet. semmi szükség nincs erre, főleg nem ilyen bénán, hiszen rendesen lőni sem lehet vele, mert célozni kell, az meg időbe telik (mármint hátra kell feszíteni az íjat).

mindenesetre a Phantom initiative egy jópofa dolog, és nagyon mást nem is tudnék mondani, amivel jutalmazni lehetne a közösséget. egyedinek egyedi, csak hát sajnos faszság.
  • giornalista
    szerinted hogy tudsz azzal a fegyverrel 200-at ölni, amit csak akkor kapsz meg, ha megvan ez az assignment?

hahóó
  • Drazse23
    Unranked szerveren volt szerencsém kipróbálni, de nem nagy cucc. Először is az elsődleges fegyver elveszik, mert annak a helyére kerül. Másodszor játék közben nem váltogathatóak a nyílvessző. Kiválasztasz egyet, leszületsz és azzal kell kégighúzni a kövezkező halálig. Igazán csak only bow szervereken van értelme használni. Persze biztos lesznek majd full camperek vagy önjelölt Rambók, akik ezzel szórakoznak majd és lesből szedegetik majd az ellent. Hacsak nem változtat a DICE és rakja mondjuk gadget helyére, ahogy a BF3-ban az Xbowt.
  • Drazse23
    Mint kiderült ezzel csak a dog taget lehet kioldani. Itt írja, hogy 200 kill kell a Phantommal. A Phantom az maga a nyíl. Tehát a kihívás csak akkor teljesíthető, ha megvan maga az íj. Hangar 21-en van egy rejtett szoba, amit egy számkódos energiamező véd. Az mögött található a Phantom Bow. Azonban még senki sem jött rá, hogyan lehetne bejutni. Egy kód kell-e vagy egy kulcsokat kell-e összehalászni az új térképekről?

Előttem már linkelték, de megteszem én is:

Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.11.23. 14:12:08
  • SzinesGeza
    Nem így?:
  • giornalista
    conquesten nagyon gyengék a pályák, folyton elveszek benne, a nagy belső terekben, rengeteg magas szint, stb.

domination, tdm már jobb, de amiben kurva jó, az a rush!

de figyelni kell, mert high tickets szerverre kell menni, máskülönben lehetetlen bevenni az első akadályokat is szinte az összes pályán. óriási meccseket vívtunk, és bizony ezek a pályák rush-on nagyon elemükben vannak!
  • Nesuten

és nem volt közte a Fehér álca ...
  • Drazse23
    A DICE LA camo nem válik valamikor elérhetővé? Elég furcsa, hogy 3 havas pályát is kaptunk, de hozzájuk illő téli egyenruhát nem.
    Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.11.22. 18:28:34
  • Herold
    Nálam a Firefox is ezt csinálta BF3-mal.
  • sasafr
    Ha internet explorert használsz akkor azt frissíteni kell, mert a win8 alatti első explorerek adták ezt a hibát. Ez csak egy tipp, persze az sem ártana, ha leírnád melyik böngészőt használod, milyen rendszerrel.
  • Igazember
    Multiba a Browser plugint felajánlja a játék, h töltsem le, természeten letöltöm, ahogy eddigiekben is, hogy tudjak játszani. Fel is rakja, és ezek után is újból kéri, h rakjam fel! De hát felraktam! Újra indítottam a gépet, böngészőt, origont, sütiket töröltem minden, de változatlan a helyzet. Nem tudok multizni. Valaki tud valami okosat mondani!?
  • Herold
    Azt hiszem, újabban Origin játékpanelnek hívják.