Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Vegyél le mindent mediumra és ha úgy sem megy jól, akkor valami gond van, de az 100%, hogy nem a procid.
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.08.11. 15:26:37
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
bírom ezeket a hozzáértő megállapításokat 😄
most ezt nem kell zokon venni, vitát sem akarok, de ez hülyeség!
szval nálam:
i5 4670
8gb ram
radeon 7950 3gb
50 alá sosem megy az fps de inkább 60-70 közt van
!Forza Ferrari!
Win8.1 64bit alatt játszok és semmi problémám a játék futásával.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Fel kell rá tenni a Start8 kiegészítőt és akkor az undorító felülettel sem kell küzdeni.
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.08.11. 09:50:27
1080@60 fps ultrán, 4X AA -val menne tükörsimán. (Effects high on)
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.08.11. 09:15:44
- miért vannak nagy pályák a Battlefield-ben? mert ez a Battlefield, azért. nem a BC2-vel kezdődött, nem tudom, feltűnt-e.
- az egész csak bolyongás... go play cod, then.
- leszed a sniper, de amúgy neked is az a kedvenced --> LOL
- nincs ballisztika? 😄 😄 😄 ecsém!!
- nem inog a fegyver? mondd, te mégis mi a fenével játszottál?
óriási fazon!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Utoljára szerkesztette: adam46, 2014.08.09. 00:20:08
a CTE-n egyébként egy rakás újdonságot tesztelnek, és néhány közülük már egyáltalán nem tetszik, és kb. alapjában írják át a játékot.
nézzük. ami jó, az az, hogy a játékos mozgása felgyorsul végre. a BF3-ban hamarabb sprinteltünk, gyorsabban lehetett vállhoz emelni a fegyvert, stb. a 4-ben ezeket a mozdulatokat lelassították, kurvára idegesítő volt. a CTE-ben most visszaállították BF3 szintre ezeket a sebességeket, majd egy kicsit állítgattak rajta. most állítólag nagyon jó, sokkal jobban irányítható a karakter, mint a normál játékban.
ami viszont rohadt idegesítő, és nem is értem, ezt miért kérték sokan, az a visual recoil "fix". ADS esetén össze-vissza ugrál a célkereszt, főleg LMG-ken tapasztalható, meg a medium sightoknál a többi fegyveren is. ez azonban csak vizuális effektus, nem tükrözi pontosan azt, hogy merre tartanak valójában a lövedékek.
ez így sokak szerint nem volt jó. a DICE válasza? a fegyver, a sight és minden más ugrál, azonban a "red dot" az a helyén marad. azaz, sokkal könnyebb célozni és találatokat bevinni, mint eddig. emiatt, és a javított netcode és hitreg miatt sokkal könnyebb lett ölni is, éppen emiatt a fegyverek sebzését csökkenteni fogják (25-ről 24-re, vagy még lejjebb csökkentik pl. az assault fegyverekét, a lényeg, hogy 4 helyett 5 találat kelljen minimum az öléshez).
na, érzésem szerint ezzel teljesen szét fogják kúrni a játékot. nem értem, de tényleg nem. a BF3-ban ezzel semmi baj nem volt, viszonylag szépen regisztrálta a találatokt, élvezetes, pörgős, jó játék volt. a 4-ben meg úgy akarnak hosszabb, élvezetesebb p2p csatákat kreálni, hogy csökkentik a sebzést? ááááááhh...
próbálják csökkenteni a grenade spamet is, kérdéses, hogy sikerül-e nekik. hihetetlen, hogy mennyi agyatlan hülyeséget belevettek ebbe a játékba. ráférne egy komolyabb polírozás, azt hiszem. a gránátokból elég az M67, a füst és a flashbang, például. a többit ki kellene törölni. az XM25-öt ugyancsak (legalábbis az explosive fajtát). az M320 3GL-t is kivenném. a reconos repülőket (jééézusom, aki azt kitalálta, uhh). annyi felesleges baromság, amiktől csak idegesítőbb és játszhatatlanabb lett a játék.
sokkal-sokkal-sokkal kevésbé taktikusabb, mint a BF3 volt. ott is a mozgó, agilis, támadó játékos volt előnyben, de a BF4-ben konkrétan védekező pozíciót felvenni egészen reménytelen. na mindegy.
Jackfrags szerint lesz egy új zombi mód is a játékban. a "zombiknak" több életük lesz, de csak pár eszközt használhatnak (kés, defib, még 1-2 dolog, de semmi komolyabb fegyver). a feladatuk, hogy késeléssel megfertőzzék a katonákat. a katonák pedig X zombi megölésével, vagy más feladatok teljesítésével nyerhetnek. ez állítólag 15-én startol, nem hangzik rosszul 😊 szervereken lehet majd aktiválni, tehát nem DLC, nem extra kontent, re érdekes. meglátjuk!
Blizzard Entertainment [email protected]
"Jabar sa bu eeda murishani!"
A gép se annyira szar hogy ne menjen pláne nem lowon.
Phenom II x3 (4. mag unlockolva),2x2gb corsair vengeance,Geforce gtx580 1,5gb.Szóval a minimum bőven megvan még az ajánlott is meglenne ha lenne kicsit több ramom.Win 8.1 x64 van a gépen.
Ja net 10mbit de nem megy ilyenkor se a le/feltöltés utorrent nem is fut,ha max megy vmi az youtube..stb mert most osztva van de kizárt hogy ez az oka.Mass Effect 3 úgy nem laggol hogy maxal tölt lefele az utorrent.De ennél még az is kivan lőve.
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2014.08.08. 19:10:48
* Scomcomputers the future of computing!*
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Régi motoros vagyok a szakmában , még a BF1942-vel kezdtem.. és mint ilyen jól tudom, hogy nem vetjük magunkat azonnal és ész nélkül az online harcmező kereszttüzébe, hacsak nem akarunk esni kelni 0.2 KD ratioval.
Szóval szívesen megspórolnám azt a 10-20 órányi tanulópénzt, segítsetek , hogy van esélyem megúszni a 220as vérnyomást 😊
THX
Exxon
én kétszer írtam be ugyanezt, aztán helló...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB