Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
végére belecsaptak a lecsóba!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

adam46
Mirror Edge 2 😮 egyre jobb 😊
tutituti
ki szart be?
Én igen!

a lift fasza.close combat mellet nyilt terepen is megy.

Arty is állat.Az épület ledõlés meg awesome.

kemotox
Jópofa map ez a Siege of Shanghai. Tengerpartos városos. Az elõbb meg egy EGÉSZ felhõkarcoló leomlott. Multiban. Kíváncsi leszek, hogy ez tényleg így lesz-e 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
LAV szerû patrol boat, jetskizés... Hangulatos amúgy nagyon, hogy ilyen elõre megrendezett koreográfia szerint mennek, olyan mint mikor egy összeszokott csapat együtt játszik és közbe nyomják TS en a beszélgetést😄
Mutatták, hogy a háttérben lévõ sok manus lebutítottPCnek álcázott konzolon tolja.... 😄D

tutituti
hohohó kezdpdik gyerekek!

commander mode állat.

kemotox
Ennyit arról, hogy hat ember fog rohangálni multiban 😄D Elhúzták a függönyt és ott ül egy valag ember 😄

Smithwarden
Na nezzuk... :o

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kemotox
Bioware jön a Dragon Age-el, aztán egy kis EA Sports, éééés BF4. 15-20 perc szerintem és végre meglátjuk, hogy mi van 😄

kemotox
Amcsi-orosz dolog már rettenetesen sablon, csájnízok meg egy csomó új fegyvert/jármûvet jelentenének. EU meg bundeszliga viszont tényleg nagyon jók lennének. Recon meg ultagráz volt szerintem 😄

arra

YouTube: 23Drazse

Hát nekem a BF3-mas karaktermodellek tetszettek, a ruszki és az amcsi katonák is jók voltak. Különösen a két recon nézett ki pofásan, nyugodtan maradhatnának a 4-ik részben is. Ez csak az én szerény véleményem.

Szerintem nem nagyon kellene erõltetni ezt a "kínai" témát, egy DLC erejéig éppen elég. Az orosz-amerikai konfliktus sokkal jobban tetszett.
Nem azért, mert neheztelek az oroszokra, ellenkezõleg sokkal szimpatikusabbak, mint a kínaiak. (Gondolom, az EU vagy a Bundeswehr most sem lesz benne, de hát így jártunk.)

kemotox
A hajósra gondolsz?

Emberek, pillantson mindenki a Battlelog kezdõlapjára, mert egy új videóval gazdagodtunk.
Hát a látvány az odabasz, de remélem egy jó kis fordulatos singleplayer történetet is aláhegesztenek majd.
A BF3 multijában nem csalótunk, reméljük a 4 felülmúlja azt is.

kemotox
Bontok egy söröt😄

szomferi
ééééééés kezdõdik is, csapassuk

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

kemotox
Egyszerre két stream megy már 😄

szomferi
itt megy már, egy kis beszélgetés a GameSpotos srácoktól

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

kemotox
Lesz élõ közvetítés is, nemtom volt-e már:
http://www.ea.com/e3

Szerk.: Most látom szomferi kolléga már belinkelt valami BF4 es strem cuccot, nemtom, hogy ugyanaz-e a kettõ, amit én linkeltem az egy EA-s cucc, szóval nem csak BF4 lesz benne.

Szerk. 2: MEGY!

Smithwarden
Mar volt link tegnap a csudalatos alfa kepekrol. #793

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kemotox
Van benne ráció, de abban is, hogy csak odarakták vakításnak a backspacet😄

szomferi
PC-n futott a játék szerintem (mint az elõzõ eventen, ahol bemutatták a single-t), de kontrollerrel irányítottak, csak egyszerûbb, meg praktikusabb, mint egérrel + billentyûzettel bohóckodni ott a színpadon 😄

szomferi
3 DAYS OF GAMING LIVE FROM E3

"Follow us June 11-13 as we live stream the full Battlefield 4™ booth experience straight from the E3 show floor. See the new "Siege of Shanghai" multiplayer map in action, get developer interviews and fan reactions, and see the all-new Spectator mode in action. This live stream is open to anyone with a registered Origin ID account."

BATTLEFIELD 4™ SECOND ASSAULT
4 FAN-FAVORITE MAPS
REDESIGNED IN FROSTBITE 3

"PREPARE 4 NEXT-GEN
GET SECOND ASSAULT FIRST ON XBOX ONE

Battlefield 4™ Second Assault will be available post launch first for Xbox One consumers. This Premium expansion pack will feature four of the most fan-favorite maps from Battlefield 3, redesigned to take advantage of our advanced Frostbite 3 engine and enhanced to include new multiplayer features from Battlefield 4.

kemotox
http://4.ii.gl/BmRkBL.png itt meg iksz😄

AnarchoiD
alfa kepek

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

szomferi
ühüm, ezt észrevettem a videóban is 😄
lehet megcsinálták úgy, hogy valahogy inlay bejöjjön játék közben a BL, mint mondjuk a Steam/Origin játék közben

tutituti
imguró link:

Backspace volt a sarokban!
http://i.imgur.com/t0EL5xz.jpg

tutituti
köszi!

remélem nem lesz csalódás.
A commander módra vagyok kíváncsi és remélem a spot-on kívül más gesztust is teszünk(értem itt az állj,hasra és egyéb dolgot).

szomferi
10-kor kezdõdik elvileg, JackFrags például fel is veszi a saját multis körét, és megy a csatornájára

tutituti
én úgyis olyat linkeltem ami még nem végzett a konvertálással úgyhogy még nem tuti hogy HD.

Te tényleg látványos a single része.
mondjuk kit érdekel? 😄
Multis jelentet ide!
A multis bemutató mikor lesz?

szomferi
elkéstem... elõbb végignéztem, aztán akartam linkelni 😄

a végét megint baszott jól idõzítették, nem lesz ez rossz <#eljen>

tutituti
videó:

BoneDragon
Viszont nagyon durván ott volt hangulatban és látványban. Kutyás játék elbújhat.

lol a xbox one kiállításon nem indult el a EA Battlefield bemutatója óriási blama, <#pias><#pias>
adam46
Mikor mutatják be a multit, még ma?
scomcomputers
Jaj bocsánat....
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Rossz topik, háló! <#ijedt><#integet2><#hawaii>

scomcomputers
Na megint egy ügyes játékos,,biztosan nagyon tudhat a kid..
<#falbav>

* Scomcomputers the future of computing!*

Semmi lényeges változás nem lesz,nyugodjatok már meg.Látszik az eddigiekbõl is,hogy az EA is beállt a sorba...évente új rókabõr.Kész.

[IRAM] leader

[UNQL]Echo
Az alairasodban szereplo konfiggal nincs mitol tartanod a konzolok reszerol normal esetben.Persze siman el lehet cseszni egy optimalizalast annyira hogy atomeromuvon sem megy jol egy game de bizzunk kicsit a Dice-ban 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Hecker007
Meg lassan tölthetõ a béta is, akkor derül ki igazán hogy hogy néz ki meg hogyan fut, de van egy olyan érzésem hogy egy tupírozott BF3-at kapunk.
Ha esetleg konzolon jobban is fog futni az se igazán érdekel mert 1-2 játék miatt nem fogok konzolt venni, akkor játszok kicsit lentebb vett grafikával oszt annyi.

[UNQL]Echo
Szebb nem lesz most sem.A kerdes az, hogy ugyanazon a grafikai minosegen es felbontason melyik mennyi fps-t tud illetve melyiken tud majd elvezheto fps-t az adott game vagy engine.Azt viszont tovabbra is ketlem, hogy 64 playeres multit ugyanazon a maximalisra allitott grafikai szinvonalon elvisz majd full hd-ben a konzol hasonlo framerate-el mint egy 3570+7950 vagy 670 kombo.Elvileg mar ma is tobb fogalmunk lesz a dologrol a prezentacio utan.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Én sem láttam... eddig... de most már megvan a veszélye! 😊 Belinkelem Abu megjegyzéseit a témát illetõen,

1, 2, 3,

www.smart-bus.hu

Hecker007
Látatlanba fölösleges ezen vitatkozni, hogy melyiken lesz szebb, majd meglátjuk, meg különben is kinek mi tetszik jobban.
Én eddig nem láttam olyan játékot ami konzolon szebb lett volna akár csak egy kicsivel is. Persze ízlések és pofonok.

Én nem APU-ról beszélek, hanem API-ról... 😊

www.smart-bus.hu

TDC Geronimo
Mondjuk az tény, hogy a PS4be lévõ APU elég fejlett és sokkal gyorsabb az adatátvitel, mint pcn pl. Ezért is jóval erõsebb a nyers specnél az a gép. Mondjuk butítani nem kell majd, mert PCbe azt teszel amit akarsz, igaz kb 5* annyiért, mintha vennél egy ps4et.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mi találsz ezen viccesnek?

www.smart-bus.hu

Fpocok
Ezen már tegnap is jót nevettem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Igen, de a fõ gond az API! Hiába erõsebb a PC-s hardver, sajnos a konzolos API sokkal fejlettebb jelenleg, és a jövõben bizony elõfordulhat, hogy a konzolról PC-re történõ portolásnál butítani kell a látványon... 😞

www.smart-bus.hu