15720
  • szaba75
    Hali
    Szerintetek érdemes pénzt kiadni a prémiumra?
    És mit tartalmazhat egyáltalán?
    És mire jó a Gold Battlepack?
  • kemotox
    Az egyáltalán nem olyan durva stat... Egy jó heli pilóta, meg egy nemvak lövész és tádám, sima ügy.
  • Newfronter
    Ki mondta, hogy nem reportoltam? Szoktam, mert legalább tettem az ügy érdekében, bár tudom, hogy kb ez a tett egyenlő a nullával...Nem igen bannolják őket. :S Pedig ezt kellene tenni, de hát ennyire érdekli a céget ez...
  • spybot919
    horogkereszt / report / ban
  • Newfronter
    Mondom, nem találkoztam velük. Nem mondtam, hogy az nem cheater. LOL! Ne forgasd ki a szavaimat!
  • spybot919
    Valakinek vannak ilyen színes pulóverei. Én sajnálom őket mert hamar Reconok áldozatává válnak :D
  • Szabi #3893
    nagyon népszerű ez a szvasztika minta
  • Krisztiam #3892
    inkább csináld a TS-t :DD
  • Krisztiam #3891
    nem figyeltem csak mentem előre :DD
  • Prody
    Laggolnél, ha EU szerveren tolnám Ázsiából? Vagy van ázsiai régió is Originnek?
  • spybot919
    Hát aki kimegy a foglalási pontból a tankal és emiatt lószart nem kapunk az nem tud játszani :DDD
  • Krisztiam #3888
    nem
  • Krisztiam #3887
    kösz rendes vagy :DD
    tudok lőni csak én lövök át a falon..
  • DarkSector
    Jah nem is szeretném ha jol futna, csak páran kiváncsiak voltak.
    Én magam sem gondoltam volna hogy ennyit elvisel a gépem.
    Procik nagyon elavult már, meg az alaplap.
  • spybot919
    Már csak lőni kéne megtanulni :D
  • Krisztiam #3884
    nálam 50-60 között mozog :)
  • Prince23
    Kétmagos procid van, azért fut gyatrán nálad, a többi más minden redben.
  • spybot919
    nekem 30-40 között megy de vajuk be egy normális játszhatóság érdekébe 60 fps lenne a követelmény...
  • DarkSector
    Jó neked nekem uj vga driver és friss pb ellenére is LOADING-nál kifagy.
  • JaSoN HuNTeR #3880
    MOst elindult. Kicsivel több az FPSem.
  • JaSoN HuNTeR #3879
    yah ment.
  • DarkSector
    de 13/9-es driverrel még ment?
  • JaSoN HuNTeR #3877
    Már nekem sem megy nyugi. Felraktam az új drivert és végén amikor már éppen hogy betöltene kapok egy hibát.
  • DarkSector
    Win7-hez írja hogy szedjed le a SP1-et, kár hogy nekem win8 van. :D
  • DarkSector
    Felfrissítettem pb-t, de még mindig kifazs a loading-nál...:S
  • DarkSector
    :DDDDDD
  • Szabi #3873

hihetetlen a különbség

3570K, engts450, 8giga ram, win 8.1 és béta driver
  • DarkSector
    Nekem elsőre csak megkavarta a rendszeremet. :D
  • JaSoN HuNTeR #3871
    Most telepítem fel a béta 2 drivert. Kiváncsi leszek hogy lesz-e javulás.
  • DarkSector
    Battle 3-ban:

Nekem ha minden OFF, akkor 30-50 FPS közt szaladgál.
    Csak AA OFF (minden más csutkán) -> 15-19 FPS
    AA 4x ON (minden más csutkán) -> 8-10 FPS kb

Mindez 1920x1080

Konfig:

• Dietrich
    de én leírtam már korábban :)
    olvastam korábban kinek milyen konfiggal és főleg win7-el volt gondja (arra is felraktam egyébként)előszedtem egy használaton kívűli 70GB-os vinyót, felraktam rá a win 8.1-t a beta drivert, origint és mentem játszani. így volt 44-75 közötti fps és semmit sem állítottam a játékon belül ahogy települt.
    ezel csak annyit akartam jelezni, hogy aki/k korábban ezt javasolták ezzel a demoval kapcsolatban igazuk volt.
  • JaSoN HuNTeR #3868
    Nekem is kb úgy fút mint neked és hasonlítsuk már össze a konfingunkat. Mondjuk nekem ultrába 1440x900ba.
    De lowba se megy nálam 30fps fölé.
  • Hecker007
    Az Xbox One-ra illetve a PS4-re céloztam, mindkettő olyan mint az ezer éves Daewoo videóm :D
  • DarkSector
    Megnéztem 15-19FPS körül mozog, 64-es szerókon, ahol 50+ ember volt egyszerre.
    Játszható így is, de tény hogy azért nem olyan simán fut mint egy erősebb gépen, csa mutattam hogy a konfigomnak elégnek kéne lenni BF4 minimumhoz. :D
  • DarkSector
    Nekem a beta driver az előbb kilötte a lan driveremet. :D
  • spybot919
    Igen ezt próbáltam kifejteni, hogy senkinek de senkinek nem updateli magától a pb-jét. Emiatt nem enged fel szerverre. és szerintem játék közben is próbálja updatelni magát mint az america's army nál csak nem megy neki.

Amúgy játékkal tapasztalataim: Szerintem a Recon nak nagyon pontatlan a snipere. Mindig fölé kell lőni. Ja és 1be nem hal senki szóval két lövés kell 1-lövésre körülbelül 75-80 assistot kapsz. Remek.

Akkor itt van még egy kaszt ami böki a csőröm és az a support rambo. Hőérzékelős gránátvető. +kapsz egy darálós fegyvert rajta+1scope al. wtf? szerintem ez a legdurvább a többihez képest.

RPG no komment. Ha nem méri be egy recon akkor vagy 20 méteren belülről lövöd (mert olyan lassan ér oda a rakéta) ha 10m kívülről lövöd akkor imádkozz ,hogy ne gördüljön arébb a tank. elég lassú az rpg- szerintem. Lőhetne kicsit gyorsabban de lehet ,hogy akkor már op lenne.
    Felraktam, nálam ugyanolyan szarul fut. (HD6850)
  • Bangaro
    Tudsz adni egy címet ahol árulnak még videómagnót? Megfogadnám a tanácsodat.
  • Hecker007
    Erre vannak a konzolok, vegyél egy videó magnót meg ahhoz bf4-et.
  • SergioAmigo
    nah énis le updateltem újra me látom jött új verzió 1.880 , nekem meg 1.869 volt és nem frissítette magától :D