15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#3946 én bf4 bétát próbáltam ps3-on:D hááát....:D elég vicces volt!:D
lehet ps3 hoz is egeret használni? mert mintha páran úgy nyomták volna én meg futni alig tudtam:D:D maradok a pcnél:D -
#3945 Na mindjárt jönnek a konzolosok és jól elmagyarázzák, hogy csak meg kell szokni és különben is mennyivel jobb minden konzolon, mert nem kell telepíteni, meg nem akad, nem csalnak, stb... -
#3944 cod mw3-at kipróbáltam múltkor boxon(életem első FPS élménye kontrollerrel),az első küldetésen ötödjére sikerült átverekednem magam :DD lehet hogy csak beletanulás kérdése,de aki évekig egér+bill kombóval tolta az FPS-t,mint én például,totál reménytelen a dolog konzolon -
#3943 Aha, biztos nem kapnék idegbajt az ilyen kontrolleres irányítástól, főleg, hogy nekem még így sem menne :D -
#3942 Magyar oldalakon is 50x le lettek írva a megoldások, linkeljetek már kínai oldalak is. -
#3941 Szerintem is BF2142 volt a legjobb... De amiket írsz ez BF2 ben is így volt. -
#3940 2d növényzet offkorsz -
#3939 Első ránézésre elég fasznának tűnik. -
#3938 Xbone... állítólag.
-
#3937 "Ez egy lehetetlen feladat."
Hát jah ez egy örök igazság. -
#3936 Szerintem ne várd, mert ott is csak a sírás fog menni, részedről is, meg a többiek részéről is. Úgy sem tudnak olyat csinálni a fejlesztők, ami mindenkinek tetszene. Ez egy lehetetlen feladat. -
High end PC #3935 2142 magasan a legminőségibb BF, amit valaha készítettek!
az akkoriban már kiforrott motor volt, a mai részekből hiányzó komplex commander rendszer volt benne, összetettebb feladatok ellátása volt, eszközök javítása, vagy olyan dolgokra való odafigyelés, hogy futáskor elfárad a katona, vagy hogy az adott tár cseréjével a tárban levő golyók elvesznek, ebben a részben még legalább nagy szerepe volt ki a squad leader, kire lehetett spawnolni, hogy customizálod a katonát, sokkal taktikusabb az egész játék, nem a mai lebutított/leegyszerűsített játékrendszer...
a pályái is a leghangulatosabbak.
Én magam egy a 2142 folytatására vágyom a leginkább. -
#3934 Jah lehet, boxon én is ingyé tóltam, baszott kellemes volt. -
#3933 Ez nem csak a játékoknál van így! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Régen:
Most:
-
#3932 1943 on gondolkozom megvegyem-e végülis csak az nincs meg,anno ingyenes volt,de most néztem ps networkon hogy fizetős. -
#3931 Tetszett a 42 és a bf2 zene is,maga a 2142 mint játék én nagyon szerettem,anno emlékszem első nap mentem megvenni:) -
#3930 Én az 1943-at tartottam jónak, és a maga nemében egyedi is volt, azokkal a kis szigetekkel....csudajó. -
#3929 beszarás nagyon komoly :D ment a + -
#3928 Ja nekem is az a kedvenc theme. Ez a mostani borzalom egyszerűen érthetetlen. -
#3927 2142-t de imádtam:D -
#3926 -
#3925 Akkor jól értelmeztem :) -
#3924 pontosan. -
#3923 Ez arra példa, hogyan csináljunk a kitűnőből szart? -
#3922 -
#3921 Hasznal valaki radeon 7950rt amd fx 8350 el karoltve?:)
Ha igen leirna atapasztalatait,hogy fut a jatek?
Koszi! -
#3920 sajnos rengetegen támadnak heliből a kezdőbázison hátulról.. először azt kéne visszacsinálni hogy ne lehessen odamenni, utána meg butitani a sniper fegyókat :p
amúgy C-ről is simán belehet lőni US kezdőre :D
-
#3919 Ez most nem segítene, az A object (és a mellette lévő toronyház sem) esne bele ebbe a zónába. -
#3918 alfába még a bázisok kilométeres közelébe se lehetett menni helikopterrel.. most a helikopter spawnhely mögé is lazán belehet menni.. szerintem a véglegesbe már lehet ellen bázisra is születni.. ehh
alfa
béta
-
#3917 Vajon mennyire lesz bevett gyakorlat, hogy Sanghai-on az USA bázist az A object (parkolóház) melletti felhőkarcoló tetejéről kempelik? Beleértve a helikopterek felszállását is. -
szaba75 #3916 Köszi az infót -
#3915 Az eredetinek "jó szerencsét" a jelentése,de aligha akar jó szerencsét kívánni azzal a szimbólummal. -
#3914 Gondolom a szvasztikára gondolsz, de ez nem az. Ami a sarkára van állítva, fehér karikában van, és piros a háttere, ez bizony horogkereszt, és nem az a jelentése, mint a szvasztikának. -
#3913 Nézd el neki. nem volt eddig egy hozzászólása sem csak trollkodni jött ide. -
#3912 Te biztos megbuktál történelemből. -
#3909 Szerintem mindenkinek szive joga ,hogy jelenti -e. Ahogy world of tanksba nem rakhatod a sztálint és horogkeresztet a tankodra, nem írhatod padodra sem a falakra így ebben a játékban sem nézik jó szemmel. Biztos te voltál a képen azért sírsz itt ennyire. Cheaterekről is ezt írnád mi? azokat se jelentenéd .tipikusan az a láma vagy. Inkább maradtál volna csendben! -
#3903 +1 -
#3902 Jaj ne, ott egy horogkereszt. Jönnek a csúnya nácik, gyorsan jelentsük őket!
Szánalmas. -
#3901 - még nem, később úgyis lesz olcsóbban és most még nem sokat ér
- majd a dlc-ket meg pár extra cuccot amik év végéig még úgyse lesznek, év végén meg úgyis olcsóbb lesz már a prémium.. :D
- az oldja fel a speckó fejlesztéseket és a festéseket a fegyverekre, járművekre
#3900:
- szabálytalan
- katintgatva :D -
#3900 És akkor mivan?
Amúgy hogy lehet ilyet csinálni?