Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
A server oldali hitreg viszont jogos!
Szégyen hogy már vannak sok más fórumon, akik ettõl azt hiszik hogy faszán alacsony lesz a gépigénye. Kész röhej, hogy ilyen IQ-val megveszik ezt a játékot majd. <#boxer>#boxer>
Egyébként mi a hír a szerver oldali hitregrõl ami eddig luxus volt nekik, a publikus unranked szerverfájlokról, szerver oldali fejletségrõl parancsokban? Lesz time limit, battlerecorder? És mondjuk egy normális autobalance és egyéb ilyen funkció, amit eddig rcon pluginekkel kellett megoldani plusz pénzért, mert minõséget kiadni már nem az õ asztaluk.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
a lövéseknek is olyan gagyi hangjuk van szerintem.. vagy nem jó a fülem? 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ki lehet rugni a commandert ha nem végzi a dolgát van?Mi alapján lehet valaki commander?Régen a jelentkezõk közül a legmagasabb rangu volt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[IRAM] leader
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Elnezest azert is, hogy meg merem kerdezni a nagy Eugabesztol, hogy meg ohajtja-e venni a jatekot a rengeteg problemaja ellenere is. 😊
Es ezt meg szoktam kerdezni mastol is, nem csak kulon veled "szurtam ki" ennyire csunyan. <#rolleyes>#rolleyes>
Amugy, ha azt kepzelted be magadnak, hogy hude nagyon fikazni akartam a velemenyed, akkor tevedsz, mivel tenyleg Balintk valaszai erdekeltek volna a hozza intezett kerdesre. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Az szerintem minden játékos ember elõtt nyilvánvaló volt,hogy alig lesz több egy BF3 DLC-nél ez a rész,de amit leírtam,-többek között azzal is,-fel lehetne dobni,hogy eladható,vagy Uram bocsá' még játszhatóbb terméket állítsanak elõ. Amit szívesen megvesznek olyan emberek is,akik kicsit komolyabb játékra vágynak,mint egy eszetlen lövölde.
[IRAM] leader
Pl ez is maradjon tovabba lehessen mar squadba invitalni playert,squadot egyedileg elnevezni es legyen squadleader es commander kozti direct voice kommunikacio.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Origin megnyit-redeem kód-és ezt beírni "BF3E3" idézõjel nélkül.
Alap BF3 megléte a követelmény.
Mûködik,kipróbáltam a haverom accján lesz reggelre meglepi.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Akkor gondolom ha amiket leirtal nem lesznek megoldva a jatekban, mar meg sem veszed. Ugye? 😊
Mellesleg azt már többször észleltem a csodállatos BF3-ban hogy ha az ellent megeresztem és már az elsõ 10 lövésnél nincs találatjelzés akkor már tudom hogy halott vagyok csak sajnos a szervergép épp én kliensemnek nem küldi el az infórmációt mert pistike 1500 méteres headshotja kiszámítása fontosabb neki.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
[IRAM] leader
Továbbá azt, hogy a jetes csipa ne tudjon már egy a fák között rejtõzködõ gyalogost precízen homlokon lõni a külsõ sztatoszférából.
YouTube: 23Drazse
C4, Claymore a liflte, rohadtul idegesítõ lenne.
1.Nagy,berepülhetõ pályát.A helikopter mire belelendül,már veheted is fel az orrát,nehogy kimenj a pályáról.A repülõt,jobb ha meg sem említjük.
2.Igazi kommander módot.Ha ráküldesz egy rakétát,mindegy,hogy azt szépen,elõre gyártott módon egy anyahajóról,vagy a földrõl teszed,majd lesz a jármûben megfelelõ védelem,ami elhárítja azt.Jah,hogy most azt nem mutatták??Persze,ezért nevezik egy páran paraszt vakításnak.A bf2 altillery-t nem volt ami eltéríthette...ha volt sajátod,aki bemászott a zónába,bizony ott döglött meg.
3.Repülõket....nem,nem ezt a foshalmazt,ami bf3-ban volt,hanem repcsiket,bombákkal,meg célkövetõ rakétákkal.A bf mégis csak egy jármûves játék.
4.Ne akadjak el 3 db fûszálban.
Ha mindezt megcsinálják és a béta is tetszetõs lesz,akkor megvesszük.De addig...<#nemtudom>#nemtudom>
[IRAM] leader
Majd ha lesz Premium Edition féláron, akkor megveszem én is...
Komolyra fordítva szép és jó amit láttunk, de játékot okos ember akkor vesz amikor már kint van és a buta elõrendelõk töltik fel a gameplay videókat. Abból látni igazán, hogy milyen is a játék, nem egy ilyen forgatókönyv alapján lejátszott jelent után.
De amugy egy egyszeru kerdes: mit akartal volna ennel tobbet?
Uj motort / jobb grafikat? <#rolleyes>#rolleyes>
Öt fõs squadok? Miért nem elég a négy?<#conf>#conf>
Jól láttam, hogy a reconnál van a C4? Hogy tölti újra azt? Most mit fognak szólni ehhez a nagy C4 trollok.<#mf1>#mf1>
De jó, hogy az ellenséges katonák a parkolóban állnak mint a faszent, hogy szépen lelövöldözhessék õket. <#nemtudom>#nemtudom>
Vagy lehet keresgelni hasonlo szintu multis jatekot ebben a kategoriaban. Sok sikert hozza. 😊
Amugy elsore kicsit jobb lett minden BF3-hoz kepest: van commander, tobb fizika, nagyobbnak tuno varosi map, "meg epikusabb feeling".
De nem tudok ezektol igazan addig hasra esni, amig nem latom a betaban a jobb netkodot, hallhato lepeshangokat, kevesbe vakito napot, stb - amik az elozo reszben felidegeltek.
Igy is ugy is megveszem, mert nincs mas, de remelem orvosoljak ezeket.
Nah meg ez a commender, nyomába se ér a BF2 ben lévû funkcióknak, elsõ látásra. De mondjuk érthetõ is, meg kell hagyni azt a többit a következõ BF5 meg 6 részekre is, hogy a következõ E3-ra lehessen megint parasztvakítani.
Jah és igen bocs, lesz Spectator!! Jeh, ami már eddig is benne volt a BF3-ban, csak hát azt egy BF4 nevû DLC-be tartogatták 60 euróért a BF3 játékosoknak elérhetõvé téve. <#levele>#levele>
"get developer interviews and fan reactions, and see the all-new Spectator mode in action."
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
a végén az a counter attack azért az jóféle
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
s lõn videó:
a felhõkarcoló odabaszott de keményen... ez elõrendeléses lesz erõsen