15720
  • ozimak
    Hidd el kolléga nekem nem kell elmagyarázni :) Én is úgy kezdtem, hogy el sem indult( csak loading + fekete képernyő), majd második nap már elindult, de max 10 fps-el. Harmadik nap feltettem a sima BETA driver-t és futott 40-50 fps-el, rákövetkező nap(tegnapelőtt) már megint csak 15 fps és tegnap is szintén max. 15-20 fps-em volt. Ma rátaláltam erre a BETA2 driverre és megint 40-50 fps-el fut... én sem értem miért van ez, de hátha másnak (is) segít ;) De az is elképzelhető, hogy holnapra már nekem is visszaesik a diavetítés kategóriába. :) A 2 BETA driver féltelepítésén kívül én sem csináltam semmi mást.
  • Dietrich
    akkor úgy írom...a simát raktam fel szeptember 30. a dátuma és semmilyen laggolás nem volt.
    az fps-t beírtam de majd keresek egy 64-es szervert is lehetőleg tele játékossal.
    és nem állítottam be semmit mindent úgy hagytam ahogy települt.
  • DarkSector
    jah vagy úgy...fasza.
  • ozimak
    Nem akarok okoskodni, de nem csak egy BETA driver van ám... 13.10-esből van a sima amit kidob az "ATI driver downloads" oldalon amikor rákeresel a drivereknél, ez 9/30/2013 dátummal ellátott. Amit meg én linkeltem az V2 és 10/1/2013 dátumos.(BETA2)
  • adam46
    Nem értem még mindig, hogy ennek mi értelme. De a fogyatékkal élők biztos értik.
  • spybot919
    Azért mert másoknál nem updateli a pb-t automatikusan a játék! Ha demo ha nem. Nálam sem tette. Még a fő könyvtárból sem ment fel az update amíg nem a hivatalos punk buster oldalról frissítettem.
  • Whysper
    Érdekes. Nekem meg az új driverrel roszabb mint az utolsó teljes driverrel! 8)
  • DarkSector
    Mit update-eljek? most tettem fel a demo-t basszameg, feltett magának mindent...:D
  • Dietrich

• scomcomputers
    Köszi,de nekem semmi bajom a game-el....
    Ezt csak úgy találtam...
  • Hentes75
    Csak egy vírusírtó kikapcsolása is csodákra képes.
  • spybot919
    Még mindig a punk buster a hibás a loading fagyásokért ha azt updateled akkor jó lesz .ha nem akkor valamit rosszul csináltál.
  • Hentes75
    AVG vírusírtót kikapcsoltam.BF3 ultrán fut.Előtt low-on is akadt.
    BF4-en is kipróbálom javítás után.
  • scomcomputers
    Talán megoldás a Loading fagyásokra....
    Csak valaki fordítsa le...
  • DarkSector
    :D
  • Bangaro
    Látod még is megkaptam fórumtársunktól:

"a csíterekkel azok foglalkoznak akik nyomorékok játszani. szar szemét fos emberek az életben is. valamire rá kell fogni hogy nem tudnak játszani, és nem tudják elfogadni, ezért küzdenek a csíterek ellen, ahelyett hogy átmennének egy másik szerverre."

• DarkSector
    Ezért nem szoktam nagyon multizni, mert ilyenek vannak.
  • ozimak
    Csak egy gyors tipp AMD-s VGA-khoz: 13.10 beta v2 driver
    Nekem ez segített! Méghozzá 15 fps-ről, 40-50 fps-re high-on! Lehet, hogy placebo, de előtte is próbáltam már tegnap este óta max 15-20 fps-em volt. Most, hogy ezt feltettem minimum a 40! Hátha valakinek segít még.
  • scomcomputers
    Létezik a beta-hoz "no origin" fájl,mint a BF3-nál,hogy ne induljon az origin?
  • Smithwarden
    A por effekthez a megoldas elvileg a Antialiasing Defferred 2x -esre allitasa.
  • maffi
    sziasztok! nekem vmiért folyamatosan leáll a működése a játéknak. látom a töltőképernyőt utána meg váratlanul leáll és a windows megoldást keres a problémára, de nyilván semmit nem talál. vírusirtón átengedtem, tűzfalon szintén. mi lehet a megoldás?
  • Jacek
    [email protected],7870(TahitiLE)@1200/6400
  • Fpocok
    Úgy értem hogy úgy, hogy teli van a 64es.
  • spybot919
    Amúgy alsó hozzászólás: George Wayne Armstrong: my account got banned after 40mins and 23second using only a pistol lol.

Szóval lehet használni ezt a cheatet de nem sokáig :D
  • Dietrich
    az a gond, hogy csak nekünk drága a játék..máshol a heti zsebpénz ennyi a jenki hülye gyereknek és vesz egy másikat és csíterkedik tovább..
  • spybot919
    Ezt jelenleg megteheti egy ingyenes játékban mint pl a free béta. De vajon ő is megveszi majd 60 euróért a játékot +csalást ,hogy csalhasson?

Valaki lentebb írta, hogy új anti cheatet fognak felrakni bf4.re úgyhogy ezzel szerintem maximum 1napot játszhat a rendes verzióban. Addigra vagy detected vagy valaki specből record és report. A helyez ez lenne.
  • Dietrich
    Thx.
    új beta AMD driver
    44-75 között ingázott és még csak egy 32 fős szerveren voltam másod magammal..

• Bangaro
    Értem. Akkor az teljesen helyénvaló és rendben van, hogy olyan játékkal szeretnék játszani, ami szórakoztat ha már 10-20.000 Ft-ot kifizettem érte, de nem tehetem meg, mert ugye hiába fizettem érte, vannak olyan alkalmazások amik megkönnyítik a játékot. Egyszerűbb lenne, ha rögtön a dobozba csomagolnák a gyári aimbotot és nem lenne gond.
  • spybot919
    Te vagy a még gonoszabb és szókimondóbb alteregóm. Sok le minuszolt hsz nem hazudik.Üdv testvér :D
  • spybot919
    ahelyett ,hogy recordoltad volna és jelentetted volna?:D
    Aki fél a cheaterektől az játsszon az APB gyöngyszemmel. Ott könnyed csordul ha az ellenfél egyszer nem cheater :D
  • Bangaro
    HAHA. Nem megyek bele, nem veszem fel a kesztyűt. Tessék élvezd a játékot....

Helios framework akcióban
  • spybot919
    Nem vagyok benne biztos de mintha úgy hallottam volna ,hogy új anti cheatet is terveznek a punk buster mellé.
  • SNICKER
    a csíterekkel azok foglalkoznak akik nyomorékok játszani. szar szemét fos emberek az életben is. valamire rá kell fogni hogy nem tudnak játszani, és nem tudják elfogadni, ezért küzdenek a csíterek ellen, ahelyett hogy átmennének egy másik szerverre.
  • Bangaro
    Én is behányok a konzolttól így sajna nálam kimarad.
  • Bangaro
    Értem akkor a 33/3 az egy félisten kibaszott Pro.
  • nortsen
    PerfOverlay.DrawFps 1
  • Dietrich
    3570K alapon járatva éppen 78%-on pörgeti a bf4...
    asrock z77 E4
    2x4GB Corsair ram 1600Mhz
    asus 6870 vga
    win 8.1
  • Newfronter
    Nem tudom milyen cheaterekkel futsz össze, de én még eggyel sem találkoztam. BF3-ban ha össze is futottam akkor szerver váltottam, ennyi.
  • SNICKER
    akinek a konzol jön be jobban az úgyis azzal fog játszani. én undorodom a konzoloktól, kipróbáltam a bf3-at is xboxon, hát pfujjjjjj. nekem soha nem kell ilyen szar :D
  • Dietrich
    milyen paranccsal lehet az fps-t kiiratni?