15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#4149 nem a fegyverre tudod hanem az opcionális slotba tudod betenni -
#4148 Látom a sniper akkor is vizipisztoly volt. 1 lövés 75 sebzés jelenleg. LOL...szegény reconok. -
shpongle #4146 A másik meg az, hogy frapsal több fps volt mint most, ráadásul akkor még a procit sem húztam, nem hiszem, hogy ennyit számítana a textura. -
#4145 windowsal kapcsolatban mik itt a tapasztalatok a fórumban?
win 8.1 el fut a legjobba?
win7 ultimate sp1 el megy most nekem -
#4144 az a fej az oroszlánnál az utolsó képen :D:D:D:D -
Nihili #4143 Igen de arról ne feledkezzünk meg, hogy az alpha-ban nem voltak texturák, még szép, hogy jobban futott úgy a játék. -
#4142 1x irtam
a többi csak válasz volt más hsz-ra.
nem szoktam bunkó lenni, ha kérdeznek válaszolok. -
:D -
Newfronter #4140 Kár hogy a logód nem ezt tükrözi! :D -
barmi #4139 Nem hiába, visszafelé fejlődünk ezek szerint :D az alfa jobb volt mint a béta :D vicc. Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz a végleges verzióval :D A fegyverek megint vizipisztolyra cserélődnek (remélem nem, de a BF3-ban is ez volt sajnos. a bétában még tök jól adta aztán a véglegesben már vizipisztollyal rohangált az ember, legalábbis úgy érezte) és még szarabbul fog menni mint ez a rohadványos béta :D Hajrá Dice ! csak így tovább !!!! (taps) -
shpongle #4137 Nem volt lag az alphaban, 50ms és mindent adott ugyan úgy mint most.
Igaz van ez a progi.: http://www.auslogics.com/en/software/boost-speed/
Ennek van egy network optimalizáló része, amit ha lefuttatok, után 0%network smooth mellet tökéletes a játék.
Meg ott SOKKAL JOBB fegyverek voltak mint most... a scout recon fegyver 90%ban egy golyóból ölt.
-
#4136 Már ne haragudj de mit szeretnél ezzel a cuccal? Ha elindul is gatyán fog menni nulla értelme van... vagy a buzgerálást szereted? Én neki állok a telómon elindítani:D -
#4135 áá tényleg, köszi, én a fegyvernél keresgéltem :) -
Inquisitor #4134 Kipróbáltam.
Opera 12.16 nem megy
Opera 18.00 nem megy (ez már chrom motoros)
IE10 - Annyival tud többet, hogy most sokszor még a loading képernyő előtt dob egy piros figyelmeztetést, hogy a szerver kirúgott. Bementem egy tök üres szerverre, ott ugyan úgy szétfagy a töltő képernyőn mint eddig.
Amúgy is vicces, hogy az Origin saját plig-in részével megbolondított böngésző a nagy semmire 50% körüli CPU használatot dob. -
#4133 Csak nem Darksector vagy? ő próbált még meg tamagoccsiról bf4 ezni aztán ment a felháborodás meg a dice szidás ,hogy mért nem megy :D -
barmi #4132 gránátvető helyett tudod betenni, nem ? -
#4131 assaultnál unlockolodott egy M26 Mass nevű jószág, azt hol/hogy tudom rátenni a fegyverre, mert sehol nem találom? -
barmi #4130 Azoktól kérdezném akiknek volt szerencséjük kipróbálni az alfa verziót, hogy már ott is jelen volt ez az óriáslagg időközönként vagy csak ebben a szétrohadt bétában tisztel meg minket ezzel ez a szutyok ? -
Newfronter #4129 Nem kell Originből elindítani a játékot. Másik böngészőben megnyitod a battlelogot, és ott kiválasztasz egy szervert, és majd ez a böngésző meghívja az Origint. Az Origin csak fusson, ennyi a feltétel. -
Inquisitor #4128 Szerinted az Origin megkérdezi melyiket indítsa el?
Megpróbálom valahogy kikerülni, hátha ... -
#4127 Másik böngészővel is próbáltad? -
Inquisitor #4126 Igen.
-
#4125 PB-t frissítetted? -
Inquisitor #4124 Nekem semmilyen konfigom sincs sajnos.
testvéremét használom és örülök, hogy van rajta egy viszonylag stabil W7 64 bits SP2, most egy pár napig használható bétáért nem fogom elrontani.
Amúgy egy őskövületi C2D E6300 és egy Radeon HD5750 van benne 4GB rammal. -
Inquisitor #4123 Az a FAQ is sokat ér.
Futás közben nem lehet priot állítani a bf4.exe-n, mert hozzáférés megtagadva.
A belinkelt AMD-s BF4 driver egy 2011-es béta, biztos arra gondoltak?
Brs.exe nincs és nem is volt, így bezárni sem tudom.
A BF4 adminsiztrátor módban fut ...
Pont ugyan úgy fagy.
A Dot Net 4.5-öt meg az ajánlott Catalyst driver (az igazi, nem amit ők linkeltek) fel is teszi. -
Newfronter #4122 A gép nem, de a játék igen. Van már magyar nyelvű végleges 8.1 jó ideje. ;) -
gstup #4121 Amióta elérhető a játék bétája,azóta nem tudtam vele játszani.Adtam egy esélyt tegnap és kipróbáltam a bannerba berakott fps problémák megoldása közűl azt hogy ctrl+alt+del és alacsony prioritást beállítani a bf 4 exenek.És láss csodát megy.Azt hiszem 40 fps-em volt kb és nagyon ritkán volt egy mikró laggom. -
SNICKER #4120 valami nagyon olcsó procit tudtok mondani amin low-on megy a játék majd olyan 40 fps körül? -
#4119 mért nem raktad fel a win 8.1 et? többet ér mint ezek a kuruzslások.
egyébként milyen konfigod van? -
Inquisitor #4118 Amíg nincs belőle végleges egyben 8.1 magyar verzióban, addig nem. :D
De most komolyan, a W8.1-től nem lesz jobb ez az öreg gép. -
#4117 Próba, hátha... -
Newfronter #4116 Rakd fel a Windows 8.1-et! (Komolyan!) -
#4115 Én a patch előtt sem tudtam az egér 4-5-ös gombjára funkciót tenni, azt hittem én vagyok a béna. -
#4114 Az a baj, hogy NEM AKAROD ELÉGGÉ, hogy menjen :D -
#4113 tegnapi patch/options reset óta nem tudok bindelni egér gombokra, tudtok valami megoldást? -
Inquisitor #4112 Egész éjjel gépet buheráltam. Szét hackeltem a vírusirtót és tűzfalat. feltettem legutolsó VGA és hang drivereket. Belepiszkáltam iNF fájlba, töltöttem le patchet az Originről és kilőttem egy Window szolgáltatást is amit a fórum említett.
Hiába. Úgy fagy szét a fenébe a töltő képernyőn, hogy ihaj ...
Erre találtam egy infót, hogy "kis bug" miatt kétmagos C2D alapú procikon simán NEM MEGY a program. De ez az infó több hónapos. Most akkor ...?
Volt egy megoldás amit nem próbáltam, mert rohadt sokáig tart, azaz letörölni összes Visual C/basic kiegészítőt kézzel, majd visszatenni kézzel a 2010 és 2012-es verziókat. Mivel ez a megoldás több száz emberből egynek jött be, nem próbáltam.
Valakinek ötlete volna?
Ez a böngészőből indítás meg akkora gáz. Steam esetén sokszor nem is kell a Steam kliens, de ha még is, akkor megoldja magában böngésző nélkül De most kinyit nekem egy böngészőt a becsukott kismillió ablakkal, befoglal még egy 1GB ramot ... ki volt az a nem normális ki ezt így kitalálta az Orogonnél? -
barmi #4111 nekem az fps sem túlzottan jó (35-55) és ezek az óriáslaggok még mindig az agyamra tudnak menni ... és az épületledőlés szkriptnél is ugyanúgy lelassul az egész sz@r néhány másodperc erejéig továbbra is ! Szép munka bárki is csinálta ! ... :((( -
#4110 Nekem ilyen problemam nem volt elotte sem, igy jutalomba plusz fps-t kaptam :) -
#4109 Nem növel fpst az új patch inkább az fps dropot és a lagg spikekokat vette célba. -
#4108 nekem grafikai beallitastol fuggetlenul emelt vagy 20 %-ot az fpsen, ures palyan.
igy 40-80 kozott ugral.