15720
  • DarkSector
    ctl+alt+del + ablakmod
  • nortsen
    Intellel nincs baj. AMD a gyenge.
  • Fpocok
    Ezt hol lehet megnézni, hogy mennyire hajtja cput?
  • nortsen
    4 magos cpu 100%-on.
    Nem csak nekem.
    Phenom II X4 940 BE 3500-on hajtva.

A 4 mag 80% neked "alig"? :)
  • V43 1105
    Túlzásokba estél :(
  • Smithwarden
    Kertelek mar egyszer, hogy vegyel vissza.
    Nem a mondanivalodbol, (azzal sokszor egyetertek en is) hanem a stilusodbol es a szemelyeskedesekbol.
  • Hecker007
    [email protected] és 70-80%-on hajtja
  • Vadnokedli
    Szerintem pont hogy alig eszi a CPU-t 4670K-t 80% on hajtja csak.
  • nortsen
    Nálam semmit nem hoz a win 8.1 pluszba.
  • nortsen
    Az van, hogy a legtöbb embernek nem is a vga-val van a baja, hanem a cpuval. Ez a játék zabálja a cput, és ezért bassza meg. :)
    Remélem a véglegesben amd is meg fogja tudni hajtani, mert most ez láthatóan nem megy neki.
  • Hecker007
    Mi ez a hígfos ezzel a buzi szipus zenével alatta?
  • DarkSector
    Egyenessen nevezzük baromságnak nyugodtan ez nem vicces, nem táncolnak benne, ez egy baromság. :D
  • Smithwarden
    Bocs, de ez borzalmas.
  • csaszix
    Ez egy igazán érzéki játék. XD

• The Protector
    Ps3.

+Nagyon jó Hit-reg
    +Szuper hangok
    +Összképben távolról szép

-Késői textúra betöltés
    -Iszonyat LOW textúrák
    -3meccsenkénti fagyás,játék közben nem,de új meccs kezdéskor kifagy.

• RatBaG #4174
    ez a hatalmas patch nálam csak annyi eredménnyel járt, hogy a beállítások nullázása után átsiklottam a Vibration-ON részen, aztán 10 perc játék után leugrott az xbox gamepad a polcról, csörögve-csattogva.

egyébként ugyanolyan fos fps és brutál mikrolag folyton, mindezt lowon. asszem ez a béta felkerül a gta4 megjelenés mellé a személyes szégyenpadomra...
  • TDC Geronimo
    Lövik a háromszöget, én is azt szoktam :D
  • Jabar
    Az valamilyen grafikai beállítás (ha igen melyik) hogy én nem látok át a folyó/öböl túloldalára miután leomlott a ház viszont a túloldali háztetőről vígan lövöldöznek le?
  • szomferi
    nekem is csak egy fosgané HD4830 van a gépemben, mégse rinyálok, hogy nem fut rendesen, holott egy i7-3770 hajtja :D

szerencsére már holnapra itt az EVGA GTX760 SC w/ ACX kártyám
    Nekem ugyanolyan szarul fut.
  • tescodr
    Neeeem hanem mert a Dice ugyan azt játsza el mint annó a bf3 nál :)
    Spybot919: Welcome :)
  • Inquisitor
    Mert az AMD nem adott ki BF4 kompatibilis drivert csak a HD5-6-7 szériákhoz, meg a legújabb kártyához?
  • spybot919
    Üdv a FramePerSecFIELD 4 -ben.
  • tescodr
    ééééééééérdekes és akkor az én gépemen a 4 magos procival miért nem indul hmm? :)
  • spybot919
    Najó mivel egy év múlva se jönnél rá ezért leírom.
    Win7 hozzáférés megtagadva fix: CTRL+ALT+DEL.
    És ott fogsz látni egy olyat ,hogy Az összes felhasználó folyamatainak megjelenítése gomb. Ha arra kattintasz és ott állítod át a prioritást akkor már engedni fogja. Ha nem akkor ellenőrizd ,hogy nem e trial a windows7-et. Ha úgy se megy akkor kikúrt egy láma vagy és írd meg DICE nak ,hagy röhögjenek ők is egy nagyot :D
  • spybot919
    Ennek köze sincs a játékhoz te idióta. Elsőnek google-z rá mielött a játékot szidod. Tudom a megoldást rá de olyan kurva egyszerű ,hogy inkább le se írom. jöjj rá magadtól.
  • SubZero9110
    OK THX. Akkor nem is próbálkozom.
  • Nihili
    A jelenlegi verzió a 2 magos proci miatt nem megy nálad.

Nem nekem ez új. Én mindenhol azt olvasom, hogy a 2 magos procival nem nagyon akaródzik működni ez a béta, ami persze a teljesben nem így lesz.
  • Inquisitor
    "Miert nem lehetne bf4.exe futasa kozben prioritast allitani?"
    Nem is tudom, talán a bazinagy "Hozzáférés megtagadva" hibaüzenet lehet az oka?
  • Inquisitor
    Ugye az megvan, hogy a sokkal régebbi AMD X2-vel meg megy? Csak a C2D alapú kétmagosra írták, hogy nem? Na ez egy vicc. :D
  • Smithwarden
    Miert nem lehetne bf4.exe futasa kozben prioritast allitani?
    Nem a tipp leirassal van gond, hanem nalad vannak akkor a problemak.
  • SubZero9110
    8,1 WIN8. Nem egy mai darab a config, de még azért mennie kéne.
  • SubZero9110
    ASUS P5K alaplap, Core2 DUO 8400 3.6 GHZ, 4 GB RAM, MSI R 5770 HAWK VGA.
  • Nihili
    Elméletileg a végleges verzióba menni fog a dolog, nem reménytelen a helyzet. Viszont a béta az egy korábbi kódra épül elméletileg, ami nem tartalmazza a különbző optimalizációkat. S ahogy elnézem te egy régebbi 2 magos procival próbálkozol, ami a béta verzióval felejtős sajna.
  • Inquisitor
    Nem fogod elhinni, a hihetetlenül új forradalmi, első ízben támogatott natív felskálázást szerettem volna kipróbálni, mert ha egy csoffadt félig szoftveres Intel HD4600-on megy, akkor a kb. 30x gyorsabb 3D kártyán (bármennyire is gagyi ma már) szintén mennie kéne. Nem annyira a játék érdekel vagy annak multija, mint a motor. Ha már annyi sok játék jön vele nemsokára.
  • Nihili
    Milyen konfiggal próbáltad? Remélem nem 2005-ös hardware-el?:)
  • Newfronter
    Kb örülhetünk hogy nekünk megy. De nem is nekünk lett sajnos készítve a beta, csak a DICE-nek hogy a szervereket beállítsák. Ez van. Ki lehet próbálni, de mégsem mindenkinek. És ők nem ígérték hogy mindenkinek fog futni... ilyen ez a beta. A full verziónak viszont mennie kell!
  • Newfronter
    Igen, a 8.1-en.
  • SubZero9110
    Bocsi 2005 óta
  • SubZero9110
    Gyerekek!

1995 óta nyomom ezt a Bf-et, de ilyen szart még nem láttam. Kijött a beta patch, de most is lefagy a LOADING screen.

Van még ötlete valakinek?