15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#4193 ctl+alt+del + ablakmod -
nortsen #4192 Intellel nincs baj. AMD a gyenge. -
#4191 Ezt hol lehet megnézni, hogy mennyire hajtja cput? -
nortsen #4190 4 magos cpu 100%-on.
Nem csak nekem.
Phenom II X4 940 BE 3500-on hajtva.
A 4 mag 80% neked "alig"? :) -
#4189 Túlzásokba estél :( -
#4188 Kertelek mar egyszer, hogy vegyel vissza.
Nem a mondanivalodbol, (azzal sokszor egyetertek en is) hanem a stilusodbol es a szemelyeskedesekbol. -
#4187 [email protected] és 70-80%-on hajtja -
#4186 Szerintem pont hogy alig eszi a CPU-t 4670K-t 80% on hajtja csak. -
nortsen #4185 Nálam semmit nem hoz a win 8.1 pluszba.
-
nortsen #4184 Az van, hogy a legtöbb embernek nem is a vga-val van a baja, hanem a cpuval. Ez a játék zabálja a cput, és ezért bassza meg. :)
Remélem a véglegesben amd is meg fogja tudni hajtani, mert most ez láthatóan nem megy neki. -
#4180 Mi ez a hígfos ezzel a buzi szipus zenével alatta? -
#4178 Egyenessen nevezzük baromságnak nyugodtan ez nem vicces, nem táncolnak benne, ez egy baromság. :D -
#4177 Bocs, de ez borzalmas. -
csaszix #4176 Ez egy igazán érzéki játék. XD
-
#4175 Ps3.
+Nagyon jó Hit-reg
+Szuper hangok
+Összképben távolról szép
-Késői textúra betöltés
-Iszonyat LOW textúrák
-3meccsenkénti fagyás,játék közben nem,de új meccs kezdéskor kifagy.
-
#4174 ez a hatalmas patch nálam csak annyi eredménnyel járt, hogy a beállítások nullázása után átsiklottam a Vibration-ON részen, aztán 10 perc játék után leugrott az xbox gamepad a polcról, csörögve-csattogva.
egyébként ugyanolyan fos fps és brutál mikrolag folyton, mindezt lowon. asszem ez a béta felkerül a gta4 megjelenés mellé a személyes szégyenpadomra... -
#4173 Lövik a háromszöget, én is azt szoktam :D -
#4172 Az valamilyen grafikai beállítás (ha igen melyik) hogy én nem látok át a folyó/öböl túloldalára miután leomlott a ház viszont a túloldali háztetőről vígan lövöldöznek le? -
#4171 nekem is csak egy fosgané HD4830 van a gépemben, mégse rinyálok, hogy nem fut rendesen, holott egy i7-3770 hajtja :D
szerencsére már holnapra itt az EVGA GTX760 SC w/ ACX kártyám -
#4170 Nekem ugyanolyan szarul fut. -
#4169 Neeeem hanem mert a Dice ugyan azt játsza el mint annó a bf3 nál :)
Spybot919: Welcome :) -
Inquisitor #4168 Mert az AMD nem adott ki BF4 kompatibilis drivert csak a HD5-6-7 szériákhoz, meg a legújabb kártyához? -
#4167 Üdv a FramePerSecFIELD 4 -ben. -
#4166 ééééééééérdekes és akkor az én gépemen a 4 magos procival miért nem indul hmm? :) -
#4165 Najó mivel egy év múlva se jönnél rá ezért leírom.
Win7 hozzáférés megtagadva fix: CTRL+ALT+DEL.
És ott fogsz látni egy olyat ,hogy Az összes felhasználó folyamatainak megjelenítése gomb. Ha arra kattintasz és ott állítod át a prioritást akkor már engedni fogja. Ha nem akkor ellenőrizd ,hogy nem e trial a windows7-et. Ha úgy se megy akkor kikúrt egy láma vagy és írd meg DICE nak ,hagy röhögjenek ők is egy nagyot :D -
#4164 Ennek köze sincs a játékhoz te idióta. Elsőnek google-z rá mielött a játékot szidod. Tudom a megoldást rá de olyan kurva egyszerű ,hogy inkább le se írom. jöjj rá magadtól. -
SubZero9110 #4163 OK THX. Akkor nem is próbálkozom. -
Nihili #4162 A jelenlegi verzió a 2 magos proci miatt nem megy nálad.
Nem nekem ez új. Én mindenhol azt olvasom, hogy a 2 magos procival nem nagyon akaródzik működni ez a béta, ami persze a teljesben nem így lesz. -
Inquisitor #4161 "Miert nem lehetne bf4.exe futasa kozben prioritast allitani?"
Nem is tudom, talán a bazinagy "Hozzáférés megtagadva" hibaüzenet lehet az oka? -
Inquisitor #4160 Ugye az megvan, hogy a sokkal régebbi AMD X2-vel meg megy? Csak a C2D alapú kétmagosra írták, hogy nem? Na ez egy vicc. :D -
#4159 Miert nem lehetne bf4.exe futasa kozben prioritast allitani?
Nem a tipp leirassal van gond, hanem nalad vannak akkor a problemak. -
SubZero9110 #4158 8,1 WIN8. Nem egy mai darab a config, de még azért mennie kéne. -
SubZero9110 #4157 ASUS P5K alaplap, Core2 DUO 8400 3.6 GHZ, 4 GB RAM, MSI R 5770 HAWK VGA. -
Nihili #4156 Elméletileg a végleges verzióba menni fog a dolog, nem reménytelen a helyzet. Viszont a béta az egy korábbi kódra épül elméletileg, ami nem tartalmazza a különbző optimalizációkat. S ahogy elnézem te egy régebbi 2 magos procival próbálkozol, ami a béta verzióval felejtős sajna. -
Inquisitor #4155 Nem fogod elhinni, a hihetetlenül új forradalmi, első ízben támogatott natív felskálázást szerettem volna kipróbálni, mert ha egy csoffadt félig szoftveres Intel HD4600-on megy, akkor a kb. 30x gyorsabb 3D kártyán (bármennyire is gagyi ma már) szintén mennie kéne. Nem annyira a játék érdekel vagy annak multija, mint a motor. Ha már annyi sok játék jön vele nemsokára. -
Nihili #4154 Milyen konfiggal próbáltad? Remélem nem 2005-ös hardware-el?:) -
Newfronter #4153 Kb örülhetünk hogy nekünk megy. De nem is nekünk lett sajnos készítve a beta, csak a DICE-nek hogy a szervereket beállítsák. Ez van. Ki lehet próbálni, de mégsem mindenkinek. És ők nem ígérték hogy mindenkinek fog futni... ilyen ez a beta. A full verziónak viszont mennie kell! -
Newfronter #4152 Igen, a 8.1-en. -
SubZero9110 #4151 Bocsi 2005 óta -
SubZero9110 #4150 Gyerekek!
1995 óta nyomom ezt a Bf-et, de ilyen szart még nem láttam. Kijött a beta patch, de most is lefagy a LOADING screen.
Van még ötlete valakinek?