15720
  • barmi
    A tegnapi pecs javított valami láthatatlan dolgot a játékon ? Én nem vettem észre semmi javulást, ugyan olyan sz@r mint volt ...
  • spybot919
    Ezt nem mondanám Levolution-nak. Ez szimplán annyi ,hogy amikor ledől a felhőkarcoló akkor poros lesz a pálya. Ehhez nyilván le kell cserélnie a játéknak a textúrákat porosra. Ez történik a videóban. csak nyilván nem egyből vált át hanem fogokozatosan. Most láttam ennyire részletesen videóban előszór de szerintem ezt máshogy nem nagyon lehet megoldani. Végleges verzióban szerintem majd javul a grafika aztán ennek is a körmére néznek de szerintem jelenleg van nagyobb gondjuk is mint ,hogy hogyan cserélődik le a textúra :D
  • alma2
    ahh koszi, meglovoldoztem meg pluszban helivel az oszlopokat csak osszedolt.

Amugy az hihetetlen, hogy ugyanaz a bena konzolos iranyitasbol eredo konfigja van, mint a haromnak. Nem lehet korbenezni a heliben joyyal, csak kulon freelook gombbal. Ha korbenezek nem tudom iranyitani kozben a helit stb.

• Running
    Engem nem különösebben érdekel például. Sok mindenbe bele lehetne kötni, de inkább jókat játszunk a barátaimmal és kiélvezzük a battlefield momentumokat.
  • Running
    Ajtó melletti 4 oszlop.
  • alma2
    A felhokarcolot hogyan kell amugy lerombolni? C4-et mindegy hova pakolja az ember, elobb utobb osszedol, vagy vannak specifikus helyek pl oszlopok ahova dobalni kell?
  • csaszix
    Ezek szerint csak nekem furcsa hogy a Levolution valójában egy számítógépes gomba tenyészet. :)
  • alma2
    Ez igy van, az elso jatek volt egy-ket szimulatort leszamitva, na meg az armat aminel valami boduleteset dobott 2 magrol a tobb magra valtas.
  • adam46
    Öhm, és?
  • alma2
    ehh, rosszul fogalmaztam tegnap :)
    Szoval a bf4 hegyekkel reszletesebb mint a bf3. Ezzel akkor szembesultem mikor elinditottam a harmat es ra kellett neznem, tuti, nem a ketto fut? :)
    Egy jo adag tulzassal majdnem annyira szembeotlo a kulonbseg, mint amikor kettorol haromra tortent a grafikai valtas. Szerintem itt is nagyon szembeotlo.
  • csaszix
    A Levolution igazi arca.
  • csaszix
    Annyira nem rossz a zene ha össze van vágva.
  • spybot919
    Confirmed. Én pont ezt nem figyeltem viszont felugrik mindig fix 60 -ra az fps- mindig azt hittem ,hogy csak azért mert ugyebár az csak egy eredménykijelző ,azt most lehet ,hogy akkor jobban dolgoztatja a géped:D Erről tudnál képet is feltölteni ? proci és vga- terhelés eredménynél és azelőtt. Már kíváncsi lennék rá
  • V43 1105
    ...te büfögsz...
  • kemotox
    1. Annyira nem lennék szomorú, mert csak egy játék.
    2. Ha még is nagyon szomorú lennék, akkor se finganám tele az egész topikot fölöslegesen.
  • JaSoN HuNTeR #4091
    vicc. :) 100% kell használja a VGA-t!!!!!! Sokkal nehezebb megjeleníteni statisztikát/eredmény kijelzést mint például egy épület lerombolásának a megjelenítését.
    Rengetek poligon van az eredménykijelzésben!

• Blacksheep333
    Ez az egész olyan, mint egy mod a bf3-hoz.
  • RatBaG #4089
  • Gyuszopapa
    Amúgy igazából kiváncsi lennék mikori lehet ez a béta verzió.
    Mindent letakarítottam,új tiszta driver meg egyebek.
    32-es szerver domination,full hd felbontás,minden low.
    -proci használat 55-60%
    -videókártya használat 60%
    -fps 20-35 szaggat főleg mikor épp lőnni kezdenék,fps droppok 0-ig le.
    -pálya végi eredménykijelzéstől a köv. pálya betöltésének megkezdéséig 100%-os videókártya használat fps 80-100.Érdekes az eredménykijelzés tudja hajtani a vga-t a játék nem?
  • Gyuszopapa
    Gyenge a géped.
  • SergioAmigo
    Hiba – modul időbélyegzője: 525279a8
  • SergioAmigo
    ez a folytonos loading error másnak is van új patchel? ?
  • Prince23
    Észrevettétek, hogy ha valaki elesik csatában, akkor a felcser időtartama kevesebb, mint ami BF3-ban volt? Kb 3-4 sec-el elmegy az újraélesztési lehetőségünk... vagy mire oda érnénk, és éppen keltenénk fel, már késő. Remélem ezt orvosolják a fullban....
  • Bence94
    Azt mondják dubstep, de ez nem az és bf-ből nem is jót csinálni itt van rá a példa. Dugnák fel maguknak. bf 3-nál is rakás szar volt hogy torzítással akarták elérni az "epic" érzést.

Beta amúgy nem játszottam sokat valahogy nem tud lekötni. Talán majd a teljes, de az se most lesz a sok drága dlc-k miatt.
    Összekaphatnák már magukat na..

Rage off
  • kill3r21
    Ráadásul erős Terminátor zene majmolással, énsem értem egyébként...ez annál nagyobb cím
  • Bence94
    Azt nem értem, hogy miért kell 4.résznél főleg ezerrel felspilázni próbáló elektrónak nem nevezhető zajt csinálni zenének ? modern korban már nem létezik szimfonikus zene ? Kérnék fel hans zimmert például az tud hangszerekkel is zenét csinálni és még jól is nézne ki a dobozon..
  • DarkSector
    BF3-at néztem csak, 3-4 fps-el mintha jobban futna nekem, maxon.
  • Herold
    Ez a szájbabaszott patch törölte az összes beállítást. A billentyűkkel kb fél órát szarakodtam mire beállítottam az elején, most csinálhatom újra.
  • adam46
    Mennyivel jobb, az új béta driver, mint az 13.9-es driver? Valaki tud összehasonlítási alapot mondani?
  • Nihili
    A belinkelt videóba egy üres szerveren rohangáltál, ráadásul még itt sem volt folyamatos az fps-ed. Megnéznék egy olyan videót ahol rajtad kivűl mások is vannak, s zajlik az élet. Mert azt erős túlzásnak érzem, hogy azon a konfigon maxon lehet játszani egy 64-es szerveren....
  • DarkSector
    Had ne részletezzem a dolgot.
    Téged mennyire vigasztal ha ki szeretnél valamit próbálni, mielőtt megjelenik ÉS NEM FOGSZ TUDNI UTÁNA MULTIZNI, megjelenéskor single lesz csak nekem....
  • kemotox
    Hát még szép, hogy jönnek, itt vergődsz már mióta... Ha szerinted úgy is fog menni a teljes, akkor nem tök mindegy az a 8 nap?
  • DarkSector
    Nem izzad.

Mondtam szar a melo, trehány stuff.

Erre mindenki jött a , "de....", meg "hát...."-al
  • kemotox
    "Le merem fogadni a véglegesben simán fog menni"
    Akkor minek izzad ennyire a picsád? Már nem azé...
  • DarkSector
    nyugodt vagyok nem fizettem érte egy ft-ot sem. :D
  • JaSoN HuNTeR #4071
    Menni fog nyugodj meg.
  • DarkSector
    Tudom hogy régi az enyim, de nehogymár valaki azt mondja ekkora eltérés van a 2 videóban látottak közt...
    De a lényeg azon van hogy a program lófasz infot nem közöl....

szarnak a fejemre.

Le merem fogadni a véglegesben simán fog menni.
  • JaSoN HuNTeR #4069
    Attól függ milyen 2 magos prociról beszélünk srácok :) Abból is van rengeteg mint bármely kevesebb/több magosból.
  • DarkSector
    Fasz kivan alsó videóra ezt akartam:

• spybot919
    Gondolom a béta ment nálad maxon ez esetben nem értem mi lehet a probléma. Ha a teljes játék ment maxon akkor ezt majd azután írd ,ha ez megjelent. Köszi.