15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
barmi #4107 A tegnapi pecs javított valami láthatatlan dolgot a játékon ? Én nem vettem észre semmi javulást, ugyan olyan sz@r mint volt ... -
#4106 Ezt nem mondanám Levolution-nak. Ez szimplán annyi ,hogy amikor ledől a felhőkarcoló akkor poros lesz a pálya. Ehhez nyilván le kell cserélnie a játéknak a textúrákat porosra. Ez történik a videóban. csak nyilván nem egyből vált át hanem fogokozatosan. Most láttam ennyire részletesen videóban előszór de szerintem ezt máshogy nem nagyon lehet megoldani. Végleges verzióban szerintem majd javul a grafika aztán ennek is a körmére néznek de szerintem jelenleg van nagyobb gondjuk is mint ,hogy hogyan cserélődik le a textúra :D -
#4105 ahh koszi, meglovoldoztem meg pluszban helivel az oszlopokat csak osszedolt.
Amugy az hihetetlen, hogy ugyanaz a bena konzolos iranyitasbol eredo konfigja van, mint a haromnak. Nem lehet korbenezni a heliben joyyal, csak kulon freelook gombbal. Ha korbenezek nem tudom iranyitani kozben a helit stb.
-
#4104 Engem nem különösebben érdekel például. Sok mindenbe bele lehetne kötni, de inkább jókat játszunk a barátaimmal és kiélvezzük a battlefield momentumokat. -
#4103 Ajtó melletti 4 oszlop. -
#4102 A felhokarcolot hogyan kell amugy lerombolni? C4-et mindegy hova pakolja az ember, elobb utobb osszedol, vagy vannak specifikus helyek pl oszlopok ahova dobalni kell? -
csaszix #4101 Ezek szerint csak nekem furcsa hogy a Levolution valójában egy számítógépes gomba tenyészet. :) -
#4100 Ez igy van, az elso jatek volt egy-ket szimulatort leszamitva, na meg az armat aminel valami boduleteset dobott 2 magrol a tobb magra valtas. -
#4099 Öhm, és? -
#4098 ehh, rosszul fogalmaztam tegnap :)
Szoval a bf4 hegyekkel reszletesebb mint a bf3. Ezzel akkor szembesultem mikor elinditottam a harmat es ra kellett neznem, tuti, nem a ketto fut? :)
Egy jo adag tulzassal majdnem annyira szembeotlo a kulonbseg, mint amikor kettorol haromra tortent a grafikai valtas. Szerintem itt is nagyon szembeotlo. -
csaszix #4097 A Levolution igazi arca.
-
csaszix #4096 Annyira nem rossz a zene ha össze van vágva.
-
#4095 Confirmed. Én pont ezt nem figyeltem viszont felugrik mindig fix 60 -ra az fps- mindig azt hittem ,hogy csak azért mert ugyebár az csak egy eredménykijelző ,azt most lehet ,hogy akkor jobban dolgoztatja a géped:D Erről tudnál képet is feltölteni ? proci és vga- terhelés eredménynél és azelőtt. Már kíváncsi lennék rá -
#4094 ...te büfögsz... -
#4092 1. Annyira nem lennék szomorú, mert csak egy játék.
2. Ha még is nagyon szomorú lennék, akkor se finganám tele az egész topikot fölöslegesen. -
#4091 vicc. :) 100% kell használja a VGA-t!!!!!! Sokkal nehezebb megjeleníteni statisztikát/eredmény kijelzést mint például egy épület lerombolásának a megjelenítését.
Rengetek poligon van az eredménykijelzésben!
-
#4090 Ez az egész olyan, mint egy mod a bf3-hoz. -
#4089 -
Gyuszopapa #4088 Amúgy igazából kiváncsi lennék mikori lehet ez a béta verzió.
Mindent letakarítottam,új tiszta driver meg egyebek.
32-es szerver domination,full hd felbontás,minden low.
-proci használat 55-60%
-videókártya használat 60%
-fps 20-35 szaggat főleg mikor épp lőnni kezdenék,fps droppok 0-ig le.
-pálya végi eredménykijelzéstől a köv. pálya betöltésének megkezdéséig 100%-os videókártya használat fps 80-100.Érdekes az eredménykijelzés tudja hajtani a vga-t a játék nem? -
Gyuszopapa #4087 Gyenge a géped. -
SergioAmigo #4086 Hiba – modul időbélyegzője: 525279a8 -
SergioAmigo #4085 ez a folytonos loading error másnak is van új patchel? ? -
#4084 Észrevettétek, hogy ha valaki elesik csatában, akkor a felcser időtartama kevesebb, mint ami BF3-ban volt? Kb 3-4 sec-el elmegy az újraélesztési lehetőségünk... vagy mire oda érnénk, és éppen keltenénk fel, már késő. Remélem ezt orvosolják a fullban.... -
#4083 Azt mondják dubstep, de ez nem az és bf-ből nem is jót csinálni itt van rá a példa. Dugnák fel maguknak. bf 3-nál is rakás szar volt hogy torzítással akarták elérni az "epic" érzést.
Beta amúgy nem játszottam sokat valahogy nem tud lekötni. Talán majd a teljes, de az se most lesz a sok drága dlc-k miatt.
Összekaphatnák már magukat na..
Rage off -
#4082 Ráadásul erős Terminátor zene majmolással, énsem értem egyébként...ez annál nagyobb cím -
#4081 Azt nem értem, hogy miért kell 4.résznél főleg ezerrel felspilázni próbáló elektrónak nem nevezhető zajt csinálni zenének ? modern korban már nem létezik szimfonikus zene ? Kérnék fel hans zimmert például az tud hangszerekkel is zenét csinálni és még jól is nézne ki a dobozon.. -
#4080 BF3-at néztem csak, 3-4 fps-el mintha jobban futna nekem, maxon. -
#4079 Ez a szájbabaszott patch törölte az összes beállítást. A billentyűkkel kb fél órát szarakodtam mire beállítottam az elején, most csinálhatom újra. -
#4078 Mennyivel jobb, az új béta driver, mint az 13.9-es driver? Valaki tud összehasonlítási alapot mondani? -
Nihili #4077 A belinkelt videóba egy üres szerveren rohangáltál, ráadásul még itt sem volt folyamatos az fps-ed. Megnéznék egy olyan videót ahol rajtad kivűl mások is vannak, s zajlik az élet. Mert azt erős túlzásnak érzem, hogy azon a konfigon maxon lehet játszani egy 64-es szerveren.... -
#4076 Had ne részletezzem a dolgot.
Téged mennyire vigasztal ha ki szeretnél valamit próbálni, mielőtt megjelenik ÉS NEM FOGSZ TUDNI UTÁNA MULTIZNI, megjelenéskor single lesz csak nekem.... -
#4075 Hát még szép, hogy jönnek, itt vergődsz már mióta... Ha szerinted úgy is fog menni a teljes, akkor nem tök mindegy az a 8 nap? -
#4074 Nem izzad.
Mondtam szar a melo, trehány stuff.
Erre mindenki jött a , "de....", meg "hát...."-al -
#4073 "Le merem fogadni a véglegesben simán fog menni"
Akkor minek izzad ennyire a picsád? Már nem azé... -
#4072 nyugodt vagyok nem fizettem érte egy ft-ot sem. :D -
#4071 Menni fog nyugodj meg. -
#4070 Tudom hogy régi az enyim, de nehogymár valaki azt mondja ekkora eltérés van a 2 videóban látottak közt...
De a lényeg azon van hogy a program lófasz infot nem közöl....
szarnak a fejemre.
Le merem fogadni a véglegesben simán fog menni. -
#4069 Attól függ milyen 2 magos prociról beszélünk srácok :) Abból is van rengeteg mint bármely kevesebb/több magosból. -
#4068 Fasz kivan alsó videóra ezt akartam:
-
#4067 Gondolom a béta ment nálad maxon ez esetben nem értem mi lehet a probléma. Ha a teljes játék ment maxon akkor ezt majd azután írd ,ha ez megjelent. Köszi.