Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
Na, én is elõrendeltem végül... ha nem futna, majd fejlesztem a gépet.
Deluxe editiont kértem, 12k 576-ba, és elvileg néhány extra is jár hozzá.
+ jó hír számomra, hogy lesz gyakorlópálya, ahol meg lehet tanulni a jármûvek irányatását. Mert lehet hogy vicces, de a mai napig nem tudom vezetni a helit, repülõt... nem is jutottam hozzájuk, meg nem is ment. Aztán inkább csak a CQ-val toltam...:S
kemotox
Jajj már megint ez a 20 éves szöveg... Most ezzel arra akarsz célozni hogy mennyire éretlen aki 20 alatt van vagy mi? (Mellesleg elírtad egész jól) Hát akkor nézd már meg, hogy kik sírnak itt állandóan egy JÁTÉK miatt... Nem tudom kinek kéne felnõnie, és élnie az életét...

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Neked meg,már ha amúgy nem jöttél még rá magadtól de szerintem kapizsgálod.
Leírok pár kifejezést a BF3-mal játszók 90%-ról.
Lehet hogy mindegyik nem felel meg mindenkire de 1-2 biztos egyezik.
-Call Of Duty
-Bad Company 2
-casual
-lone wolf
->20
A kifejezések magyarázása késõbb illetve lesz olyan aki kapásból megérti mit jelentenek.
Tehát ezért nem értenek téged.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kinek mi a jó.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

adam46
Köszi, nekünk meglesz a jó game, neked pedig kellemes Barbizást. <#integet2>
Segítek, megint ugyan az az egész szerver oldal, a kliens oldali hitreggel, ami miatt midnenki rinyál hogy szar az egész BF3-ban is.

Ez a majd kijavítják dolgot meg haggyuk már, ez az EA és a DICE! <#eljen> BF3 betaban lévõ dolgok se lettek javítva soha a support megszûnésig se, mint pl a crosshair glitch.

Jó játékot majd neked a bugfield 4-hez, 20k-ért. <#hehe>

Az hogy meg kijelentik hogy a PS4-en butított lesz a grafika és még kitudja mi, az csak megint azt mutatja hogy kilesz herélve ismét a PC verzió a továbbiakban is, a konzolos gyengélkedés miatt. Hiába lesz itt a nextgen vagy fosgen konzol. Mondjuk zseniális hogy leírják azt hogy a PC jobban terhelhetõ, de még is a legutolsó platform ez amire az EA fejleszteni fog priorításusk miatt. WTF!! <#violent>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

TDC Geronimo
ps3 meg 4 között van azért egy "kis" különbség.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Te láttad már konzolon a BF4-et?

Nagyszerû 😊
kemotox
Látom még mindig nem fogtad fel 😊 Mindegy, inkább hagyjuk. Már próbáltam rávilágítani, hogy szó sincs arról, hogy kuss, húzz el, stb., de azt is írtam, hogy fölösleges... és lám tényleg az volt. Csõlátás mindenek felett.
Részemrõl vége
Peace.

Igazából azt nem tudom megérteni, hogy mi ez a debil hozzáállás napjainban, hogyha valami nem teszik, akkor kussoljál, húzzál a francba, ne vedd meg stb. Nem tudom mit idegeskedsz egy viccesen belinkelt videón.
kemotox
Szép kis hárítás. De tudod mit? Én válaszolok a kérdésekre.
De, idegesítenek, de nem fogok itt sírni, mert SEMMI ÉRTELME. Nem foglalkozom vele. Csak egy játék. Ha nagyon idegesítene akkor meg egyszerûen leszarnám az egész játékot, és a BF4-et is. Ennyi. Ne gyere a "de hát fizettem érte" szöveggel, mert hülyeség. Nem fogod visszakapni a pénzt úgy sem, akárhogy megy a köpködés, haterkedés. Csak a feszkót kelted. Mondjuk valszeg ez a célod... Mert szerintem nem sok ember van, aki fölöslegesen idegesítené magát.
Amúgy amiket felsoroltál azoknak meg egy része nem a játék hibáiból fakad, hanem a játékosok gyökérségébõl.

Megint rossz felõl közelíted meg. Téged nem idegesít, mikor telibevered tv-vel és semmi? Vagy a kanyargolyók? Vagy a falon átrobbanó C4? Vagy a pályáról kiglitchelõk? Vagy a lelõhetetlen csodajetesek? Vagy a teleportálós csalók? Vagy <képzelj ide egy banális/idegesítõ hibát>? Ezek ott lesznek, ha tetszik, ha nem. Attól meg nem utálom a játékot, hogy a nem tetszésemnek adok hangot ezekkel a játékélményromboló hibákkal kapcsolatban.
kemotox
Valahogy számítottam erre a szövegre. Pedig csak egy egyszerû kérdést tettem fel.
Ha te jól érzed magad így, hogy fölöslegesen idegesíted magad egy ilyen dolgon, akkor nem, nem tilos, nyugodtan nézegess egész nap videókat egy olyan játékról, amit amúgy utálsz. (megjegyzem amúgy sem tilos, de hiába írok én bármit is, ti olyan dolgokat láttok ide, amiket soha senki nem írt)

Talán tilos? Vagy csak az õrületes fényezõ videóknak van joga létezni, mint amekkora szarokat pcgammer linkelt? Hiba, visszatérõ hiba. Szerintem igenis van jelentõsége. Mert ahogy elnézem a superbuff helibõl, mostmár lassan használhatatlan repülõ konzervdoboz lesz, ahogy én látom. Nem mintha nagyon siratnám, de végetlen nerfelésnek sincs sok értelme.
kemotox
Mindig van egy kis esély mindenre. Úgy hívják hogy remény 😄

zzeN
Ezt már nem fogják javítani, ez DICE.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kemotox
Akkor alfa, a lényeg, hogy még kijavíthatják. Ha ennyire szarnak tartod akkor minek követed figyelemmel? Minden nap linkelsz valami videót...

Aham, nem alfa? ha-ha. Szar a hitreg, nem kell mosdatni a dolgot.
kemotox
Segítek: De igen.
Segítek megint: béta.

Snexi
gondolom csak videón láttad akkor.Én szemem pc-n az ultrához van szokva és még én is meglepõdtem amikor láttam élõben,hogy milyen csúnya konzolon (ps3).Olyan mintha mediumon lenne szûrõk nélkül.Arról ne is beszéljünk,hogy nem 24 fõsre tervezték a pályákat tehát fullos szerveren is kongnak az ürességtõl.

SLICK
hát én nem bírtam felfogni hogyan bírnak egyesek úgy menni a helikopterrel és vadászgéppel. Kis idõ alatt lezuhantam meg nem bírtam rendesen irányítani a gépet... Felidegelt folyton

Fpocok
Ez egy nagyon jó hír... kb soha nem repültem BF3-ban, mert tudtam, hogy szar vagyok 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

SLICK
na végre már!

Fpocok
Smithwarden
Ezt mar belinkelted egyszer... :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Shep
Pedig ez igaz, már a boxos konferencián megmondták ,hogy PC-re csak a jelen gen verzió jön, nextgen FIFA csak az új konzolokon lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Elolvastam. Az azért megfogott, hogy nem tudja a konzol csak a medium/high képminõséget. Na bumm! A BF3-ból kiindulva a médium és ultra beállítás között elenyészõ képjavulás fedezhetõ fel szerintem, bár lehet az én szememmel van a baj!

Pont a Fifa??? Hát az BEBASZNA!!!
BoneDragon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Meglátjuk. Bizonyos címeket nem fognak megjelentetni PC-re. Pl. ha a FIFA lenne a kedvenc játékom mindenképpen nextgen gépet kellene vennem, mert az EA az Ignite újgenerációs motorját nem hozza PC-re csak az új konzolokra. Mert a hardver nem elég jó hozzá."
"Mert a hardver nem elég jó hozzá."
<#idiota><#idiota><#banplz><#banplz>

Érdemes a hozzászólásokat lent elolvasni.
Bocsi, nem én kezdtem, hogy mennyire odafigyelnek a részletekre. 😉

Vicces BF3 videó a Youtubeon?
Running
Mi az a szórakozatás?

Szabi
sõt, szinte biztos, hogy ha 10en vannak mp5-el, akkor mindenkinél ugyanaz a gyártási szám lesz, borzalmas.. <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Smithwarden
Basszus.
Visszamondtam a megrendelest. <#gonosz3> <#phone>
<#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Na most nem azért de az elsõ kép konkrétan baki.
Ez a tár ugyanis annyira üres, hogy még az adogatótömb is hiányzik belõle.
Vagy a rugó hiányzik és a tömb beleesett a tárba. 😊

Én is remélem, hogy BF3-hoz hasonlóan plazma barát lesz a HUD.
Épp most szopattam meg magam majdnem a Simcity agresszív fehér GUI-jával...
Az már biztos, hogy fehér lesz a kill kiírás (vagymi) az eddigi kék helyett? Esetleg lehet majd állítani?
bf3-ban is mindíg röhögnöm kellett amikor valakit úgy öltem meg hogy kilátszott a lábujja a falból <#idiota>

Szabi
<#eljen>

sok-sok apró részletre figyelnek és alfában ismét olyan érzésem volt, hogy fegyver van a karakterem kezében és nem csúzli mint BF3-ban hogy 10x kell fejbelöjjem az ellenfelet, de persze én egy bokalövéstõl azonnal összeesek 😄

remélhetõleg ezt nem rontják el a véglegesig... 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Ha az alapjáték rendben lesz, akkor az ilyen apró kis részleteknek azért lehet örülni.
kemotox
Október 1

Fpocok
Mikor is kezdõdik a beta?

Parasite Eve 2, best game EVER!

kemotox
Az én egy mondatom miatt biztos iszonyú flamewar fog kitörni, bizony 😞 Nemtom ki volt kiakadva, mert egy tengeralattjárónak olyan neve van, amilyen😄

Ez meg egy okkal kevesebb. Miért érzem úgy, hogy ebbõl is csak a kbszot trollkodás lesz?