15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#4949 Optika nincs, 60 mbit van :D -
#4948 Ismer engem. Tudja milyen vagyok. Megszokta. -
#4947 persze, de lemezről azért csak gyorsabb (kivéve ha nincs valami baszott gyors Digi/UPC neted :D) -
#4946 Legyen a gépben optika. Kobra, red dot, ACOG, ami megfelel a stílusodnak :) -
Devilstudio2013 #4945 -
#4944 Ha megrendelem galaxisból nem para, ha nincs optikám a gépben, ugye? Simán lehúzom a kóddal originből elvileg.. Vagy? -
SzinesGeza #4943 De lehet nem fogsz vele többet ha egyszer elolvassa miket írsz be ide. ;) -
#4942 a fenti 2 időpont az origin-ben való indulást jelenti?
tehán itthon 1én indul a buli?:D -
#4941 Jó párat(ismertem), főleg a régebbi szkúlból", de mára csak egyet akivel beszélek is. -
SzinesGeza #4940 Szerintem ez nyilvánvaló: egyet sem. :) -
legjobb bf4 trailer eddig. nem birom abbahagyni. 10x neztem meg egymas utan. utolso nap talan aludni sem fogok. :((( -
#4938 Hány feketét ismersz? IRL -
Unreal1942 #4937 Szerintem nem kell aggódni, jobb lesz az optimalizáció mint a bétában.
A full. beállítások meg általában úgyis felejtősek multiban. -
#4936 Hátha megoldódik, én ezt szeretném:
-
#4935 Azt tudom de én BF4 re gondoltam, az oda készíthető emblémához. -
#4934 firefoxhoz van script amivel bármilyen képet berakhatsz emblémának, lásd -tRs- platoon embléma :-) -
#4933 Meg kéne csinálni majd emblémának. -
-
#4931 Remélem nem négerrel leszünk, mert rögtön első nap eladásra megy. -
#4930 Irtó rusnya feje van a négusnak -
#4929 én nem vettem észre a párhuzamot, de ha már így mondtad... :D -
#4928 Korántsem olyan jó mint a 3-é volt :) De azért elmegy :) A kutya leütős részt nem véletlenül tették bele szerintem :D -
#4927 Single player launch trailer.
-
mester1987 #4926 Minimum 3 lenne az optimális, addigra tudnának újat mutatni a nap alatt, nameg a Mirror\'s Edge Reboot vagy 2. rész + a Star Wars-al is foglalkoznak, ja és közbe is telik a piac amúgy is. -
#4925 azért érdekes volt,hogy mind high mind medium beállításnál bármi történt(épületdőlés,robbanás stb.)azonnal felére-harmadára esett az fps,és ott is maradt rövid ideig fix 15-ön,szóval nem árt az új windows,de most nem érek rá újratenni mindent,mert közben az egyetemen is zajlik az élet meg a feladatok :) -
#4924 Egy ilyen Battlefront 3 jó lenne Frostbite-al 2142 höz hasonló titánmóddal lépegetőkkel amin a lépegetőt kell legyűrni a rebelleknek. -
vg #4923 Fúú, csak ne jövő ilyenkor legyen. Két év múlva tökéletes lenne. -
#4922 Battlefield 5 is várható -
#4921 Nem is feltétlen kell újra rakni a winfos vga csere után, de ugye ajánlott. nekem amúgy Highon ment 8GB, GTX660 al 4670K-val -
#4920 nekem full hd-ben mindent lowon hagyva nem szaggatott egyáltalán,pedig lusta voltam újratenni a windowst vga csere után
i5 3550,8Gb,6770->GTX 660ra váltva -
undY1ng #4919 Remélem a közép-alsó közép-közép kategóriás gépesek akik előrendelték, majd csak pozitív tapasztalatot fognak ide írni, hogy tényleg optimalizálták a gémet. :D -
#4918 China Rising az első. Second Assault a 2. Naval Strike a 3. Dragon\'s Teeth 4. Final Stand 5. -
#4917 de van femdobozos deluxe is 11,7k-ert is.
a premiumon gondolkodtam, de egeszen az elso dlc-ig nincs sok ertelme.
a second assault vagy a china rising lesz amugy az elso dlc, nem tudjatok? varom mar a second assaultban a gulf of omant, kedvenc palyam idotlen idok ota. -
#4916 10,5k @cdgalaxis -
determinator #4915 Ha megrendelsz valamit a neten és csak automatikus rendelés visszaigazolást kaptál (email-ben, sms-ben), akkor az eladó bármikor semmisnek tekintheti a megrendelést, nem köteles azon az áron átadni a terméket. (hivatkozhat technikai hibára, téves adatra ......)
Ha nem automatikus visszaigazolásról van szó, hanem emberi "felülvizsgálat" után küldtek visszaigazolást, akkor lenne esély jogi útra terelni az ügyet. De csak akkor, ha nem irreális adatok szerepelnek benne. -
SzinesGeza #4914 Én nem az illusztrációnak minősülő képekről - vagy holmi reklámokról - beszélek, hanem a konkrét megrendelésről és annak visszaigazolásáról! -
#4913 Jött ki nvidia update a BF4-hez -
#4912 Általában ez pont apró betűs résznél van ugye(ahogy írtad is), és értek hozzá valamelyest. Mivel nem tudom hogy honnan is rendelted így gondoltam csak van ilyen az oldalon.
De általában a rendelés véglegesítésénél szokták elrejteni ezt a szöveget. Hogy a realitásnak ellentmondó árat tapasztal és azon az áron rendeli blablabla akkor ajánlatot kapsz a rendes áron való szállításra. Vagy valami ilyesmi. -
#4911 Az oldalukon ezt írják: "Az oldalon található képek némelyike csak illusztrációk, az árváltozás jogát fenntartjuk!". -
SzinesGeza #4910 Nem sokat értesz a fogyasztóvédelemhez, igaz? ?)
Ha az email-ben ezt igazolták vissza és nem volt apróbetűs rész sem ahol pl "az árváltozás jogát fenntartjuk", akkor jogi útra vihető, hogy kötelesek a feltüntetett áron adni.