Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deluxe editiont kértem, 12k 576-ba, és elvileg néhány extra is jár hozzá.
+ jó hír számomra, hogy lesz gyakorlópálya, ahol meg lehet tanulni a jármûvek irányatását. Mert lehet hogy vicces, de a mai napig nem tudom vezetni a helit, repülõt... nem is jutottam hozzájuk, meg nem is ment. Aztán inkább csak a CQ-val toltam...:S
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Leírok pár kifejezést a BF3-mal játszók 90%-ról.
Lehet hogy mindegyik nem felel meg mindenkire de 1-2 biztos egyezik.
-Call Of Duty
-Bad Company 2
-casual
-lone wolf
->20
A kifejezések magyarázása késõbb illetve lesz olyan aki kapásból megérti mit jelentenek.
Tehát ezért nem értenek téged.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez a majd kijavítják dolgot meg haggyuk már, ez az EA és a DICE! <#eljen>#eljen> BF3 betaban lévõ dolgok se lettek javítva soha a support megszûnésig se, mint pl a crosshair glitch.
Jó játékot majd neked a bugfield 4-hez, 20k-ért. <#hehe>#hehe>
Az hogy meg kijelentik hogy a PS4-en butított lesz a grafika és még kitudja mi, az csak megint azt mutatja hogy kilesz herélve ismét a PC verzió a továbbiakban is, a konzolos gyengélkedés miatt. Hiába lesz itt a nextgen vagy fosgen konzol. Mondjuk zseniális hogy leírják azt hogy a PC jobban terhelhetõ, de még is a legutolsó platform ez amire az EA fejleszteni fog priorításusk miatt. WTF!! <#violent>#violent>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Részemrõl vége
Peace.
De, idegesítenek, de nem fogok itt sírni, mert SEMMI ÉRTELME. Nem foglalkozom vele. Csak egy játék. Ha nagyon idegesítene akkor meg egyszerûen leszarnám az egész játékot, és a BF4-et is. Ennyi. Ne gyere a "de hát fizettem érte" szöveggel, mert hülyeség. Nem fogod visszakapni a pénzt úgy sem, akárhogy megy a köpködés, haterkedés. Csak a feszkót kelted. Mondjuk valszeg ez a célod... Mert szerintem nem sok ember van, aki fölöslegesen idegesítené magát.
Amúgy amiket felsoroltál azoknak meg egy része nem a játék hibáiból fakad, hanem a játékosok gyökérségébõl.
Ha te jól érzed magad így, hogy fölöslegesen idegesíted magad egy ilyen dolgon, akkor nem, nem tilos, nyugodtan nézegess egész nap videókat egy olyan játékról, amit amúgy utálsz. (megjegyzem amúgy sem tilos, de hiába írok én bármit is, ti olyan dolgokat láttok ide, amiket soha senki nem írt)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Segítek megint: béta.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Mert a hardver nem elég jó hozzá."
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
"Nulla tenaci invia est via"
Visszamondtam a megrendelest. <#gonosz3>#gonosz3> <#phone>#phone>
<#bee1>#bee1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ez a tár ugyanis annyira üres, hogy még az adogatótömb is hiányzik belõle.
Vagy a rugó hiányzik és a tömb beleesett a tárba. 😊
Épp most szopattam meg magam majdnem a Simcity agresszív fehér GUI-jával...
sok-sok apró részletre figyelnek és alfában ismét olyan érzésem volt, hogy fegyver van a karakterem kezében és nem csúzli mint BF3-ban hogy 10x kell fejbelöjjem az ellenfelet, de persze én egy bokalövéstõl azonnal összeesek 😄
remélhetõleg ezt nem rontják el a véglegesig... 😄D
"Nulla tenaci invia est via"