Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A CD Galaxisban 11.690-et írnak, de ki tudja hány darabot hoznak, mennyire hamar fog elfogyni. Az értesítésre felirtatkoztam, de így sem vagyok teljesen nyugodt.
És még a bétát nem is láttam 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
576-on meg elõrendelõs akció van, valójában csak az alapjáték lenne 12ezer, de ha elõrendeled a Deluxeakármit akkor megkapod az alapjáték áráért. Legalábbis ezt írják ott.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én jól értelmezem hogy az originen a bf4 20000Ft (Digital Deluxe Edition) az 576-nál pedig 11999Ft ? ráadásul az utóbbi dobozos verzió... ahogy olvastam mind2 ugyan az de gyanús hogy valamit félreolvastam mert 8000FT különbséget soknak tartok!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
BF3 alfaban turheto volt meg, de ott reszben azert is, mert kb HC erossegu volt a fegyversebzes es nem annyira ereztuk a rossz netkodot.
De amugy igazad van.
A network smoothing-al meg rosszabb lett, mivel mindenki osszevissza huzigalja es meg jobban eltolodhatnak a hitregek jatekos-jatekos kozott. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
(bf4central.com)
Latom elore, hogy a kovetkezo evekben a konkurencianak (ha lesz ilyen egyaltalan...) ez lesz a vesszoparipaja, amit most Patrick Bach nyilatkozott:
"Sosem lesz 100% tokeletes a netkodunk, mert tul komplex a jatekunk." <#rolleyes>#rolleyes>
Mondjuk nem is kell tokeletes. Csak ne 2 meterrel a fedezek mogott halljunk meg. 😊
Az oke, hogy sokat javitottak rajta, csak a kerdes, hogy mennyit. :p
Nem mind1, hogy 10%-ot vagy 80-at. 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Csak írjátok be hánykor, meg egy szerver ip-t. Meg TS-t.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Oké, hogy a 20-at meg a 30-at összekevered de ez... amúgy meg nézd már meg, hogy abból a sok szerverbõl mennyi üres, vagy ilyen max 10 playeres.. Gratulálok, megint sikerült beégetned magadat.
Game-Monitor BF2
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
És akármennyire szar szöveg de ez van.Aki bf sorozat eleje óta jelen van az már erõsen 30 felett jár.Ezáltal más a látásmódja mint az emlegetett húszasoknak.(köztes állapotban vagyok 😉 )
Így azért nekik még mindig nagyobb a viszonyítási alapja mint annak aki és ez most nem rád értendõ! a bc2 környékén lépett be.Ha most teszem azt egy fiatal srác bemegy a boltba,megveszi a bf2-t,fellép egy szerverre egybõl uninstall,mert nem azt nyújtja amit megszokott.Ez nem rossz,nem jó.Ez van.
A bf4 is addig lesz jó amíg a 2-3 dlc között bejelentenek egy 2143-at vagy ilyesmi.itt már nincs öt év várakozás amialatt kialakul egy közösség esetleg egy olyan réteg ami miatt érdemes Esportot tolni.két év alatt nem lesz senki profi játékos és összeszokott klánt se lehet összeverbuválni.meg ugye minek is?beletanul mindenki,ráérez taktikát írnak,gyakorlásgyakorlás,aztán minden a kukába mert jön az új.Ezért lonely wolf a bf3ban mindenki.Szerintem persze.
Ezzel be is fejezem az off-ot,de bf kommjunitibe nem írok mert nem vagyok õskk és amúgy is ott már egymilliószor ki lett ez tárgyalva,csak kikívánkozik néha 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Már az elején írtam,hogy baszhati a commander módját,ha a kutya nem hallgat rá...a bf2-ben volt olyan commander,aki simán hozta a csapatával a kört,mert hallgattak rá,tudták milyen,csak jót hoz ki a csapatból...most figyeljétek meg,milyen lesz.
[IRAM] leader
a bc2 után már csak fungame maradt a bf.
Én személy szerint(bár már sokszor leírtam) a bf2nél ragadtam le,és nem az 0daykor hanem inkább a közepébe csöppentem bele.Elsõ játék után lerakhatatlan lett.
A játékosok..hát igen.ott kellett az értelem.Ha a squad leader azt mondta ide megyünk,akkor mindenki odament!
nem volt kérdés,nem volt visszapofázás.ez persze akkor volt,ha már ismertük az illetõt.És nem egyszer ért az a megtiszteltetés public-on hogy írtaj chatben vagy voipon szóltak hogy legyek sqleader mert a döntéseim nem észnélküli és halálba vezetõk voltak.Ezzel arra akartam rávilágítani hogy idegen emberek nem azzal szórták tele a chat-et hogy "lolnoob,fuckyou,fag,cheater,report xyz" hanem az admin az tette a dolgát mert megvolt rá a lehetõsége,az emberek pedig irgalmatlanul utálták a csalókat és ha kellett addig ölték a csaló "csapattársat" amíg az lelépett.
Egy apró megjegyzésem lenne még ehhez a vitához,hogy az új bf lesz a legjobb.Új graf ide vagy oda,rombolhatóság,minden új és lényegében jó feature elvész amellett amit épp most a bf2 Project Reality modja nyújt.Ott abban a modban olyan katonai szimulációhoz hasonló történések vannak hogy pár órás játékmenet(ez egy körre értendõ!!!) alatt az ember a végén kifújja magát és gratulál mindenkinek azért amit nyújtott neki az eltelt idõ.
Ezért erõszakoskodtam minden új bf-nél hogy semmi más nem kell csak egy mod support,vagy mod sdk mert akkor az "öregebbje" a saját szájízére alakítaná,és aki hc bf-et akar,ami tényleg nehéz és tényleg odafigyelést igényel az játszana a moddal,aki meg csak egy laza fél órát bf-ezne az meg nyomná a simát.De dlc=pénz=visszarévedés a múltba.
megnézni megnézem én is,mert miért is ne?húzónév még mindig.Biztos hogy le fog kötni,és tuti tetszeni fog majd minden apró újdonság.de ott lesz az a DE,hogy volt ez régen jobb és sokkal sokkal Béefesebb!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Érdekes amúgy, hogy most valamiért nem gerinctelen dolog modi topikban sírni 😄
Mert ha bármelyik magyar klánt meginterjúvolnak,a válaszok alapján a játékosok 90%-a COD-os volt.
Csak úgy érdekesség képpen a 42-2-2142 idõszakban a COD-ot kedvelõk úgy kerülték a BF játékokat mint macska a forró kását.Tudom,közel 20-25 CODfan ismerõsömmel próbáltattam ki annak idején a BF-eket.Hát siralom volt amit mûveltek.Miért lett hirtelen ennyire vonzó a BF amit elõtte szartak-mocskoltak?
Mit ad isten õk akik szarták mocskolták a BF-eket most szinte mind a BC2-BF3-al játszik és mocskolják szidják a COD-ot.
Én aki a BF sorozat mellett játszottam a COD sorozattal(1-2-4-5-6 és nem warez vagy tört hanem eredeti szervereken online) is párhuzamosan(igen sokat,legalább részenként több száz órát)és tudom hogy milyen a COD és miért volt nagy különbség a két sorozat között.
Miért érzem azt hogy a BC2 óta egyre COD-osabb a játékmenet?
Miért veszett el az ami a BF-et BF-é tette?
Mi lenne most azzal a sok COD-ossal ha hirtelen megszünne a BF sorozat,visszamennének a COD-ba?Akkor nem mocskolnák hogy szar mint most?
Miért szerettem,miért volt a kedvencem a BF?
A dögcédula elsõ helyezett(hello_kitty) riportjából emelnék ki valamit ami kb. tükrözi a válaszom:
" Mindig is szerettem a Battlefield játékokat, mert minden hibájuk és átgondolatlanságuk ellenére valami pluszt adtak a CS, vagy a rettenetesen buta CoD-hoz képest."
Miért kell szinte az összes mai modern fps játékmenetének a COD-hoz hasonlítania?
A válasz egyszerû,eladás.Mit láttak,a COD-ot veszik mint a cukrot,nem baj hogy az új rész lehúzás,nem baj hogy tele van csalóval,nem baj hogy csak az elõzõ rész moddolása,ez kell erre van igény.
[IRAM] leader
Idáig a legfõbb érved az volt, hogy ne mennyen kárba a pénz.
Szerintem 6000 Ft ért több száz órán keresztül szívni, nem éppen logikus, mivel ha ennek az idõnek a töredékében valami hasznosat csináltál volna, akkor 6000 Ft-nál sokkal többet nyerhettél volna.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hagyjatok abba az egyre csak fokozodo veszekedest es foleg a szemelyeskedest.
Akik pedig erosen csalodtak a DICE/EA/uj BF-ekben, szerintem varjatok meg turelemesen a Betat + veglegeset es utana szidjatok, ne pedig elore, hogy biztos igy, meg ugy tuti szar lesz az egesz, ezt sem veszem meg, stb.
Normalis, "ertelemes" szinten es hangnemben persze mehetnek az ervelesek es kisebb "vitak", de ne ugorjatok egymas nyakanak minden kis dolog miatt.
Koszontem.
b) Mi közöd van hozzá, hogy mire költöm el a pénzem?
2. Te voltál az, aki megvette a premiumot úgy, hogy elõtte már látta milyen az alapjáték. Óvatosan a nyomorékozással.
Arról meg hogy úgy osztod az észt és bízol az EA és DICE prograomzási suportjában hogy sose voltál benne abba az idõszakban amikor az aktuális fris Battlefield a BF2, vietnam, BF1942 volt úgy elég gáz. Már értem miért hülyítettek be teged hogy a BF valaha volt legnagyobb mapjai a kamu Armored kill-ben vannak és ...
Türhetõbb és használhatobb balancolást meg ezért nem láttál még soha és ezért nem tudod mi az, fényévekkel jobb volt a 2006 elötti részekben mint ezekben a hulladékokban.
Neked kéne megérteni, hogy nem azért töröl amit írtál, hanem azért, ahogyan. Érdekes, hogy van egy csomó hozzászólásod itt is, meg a BF3 topikban is. Csak abban nincs semmi anyázás. Érdekes, nem gondolod?
És még mindig nem értetted meg, hogy valójában mi is a baj. Nem az, hogy szidjátok a játékot. Egyáltalán nem. Hanem a direkt flamewar keltõ picsogással van baj.
"Egyedül a Vietnammal nem játszottam. Mikor megjelent a legelsõ rész, akkor megszereztem a virágbolti verziót, de botok ellen nem volt túl nagy élvezet játszani. A többit ugyan így kipróbálgattam, de amit igazán komolyan elkezdtem tolni (=megvettem és játszottam neten) az a Bad Company 2 volt."
Tehát te nem játszottál hús-vér játékosok ellen se az 1942 se a Vietnam se a BF2 se a 2142-ben.De ennek ellenére úgy osztod itt az észt hogy fingod sincs igazából hogy miért volt más játszani a BC2 elõtti játékokkal.
Bunfi: Sablonos? Ez mondja azt, aki napok óta hajtogatja, hogy jaj így meg úgy tilos stb stb... Érdekesek vagytok.